- 31 Temmuz 2017
- 1.443
- 1.502
- 63
- 34
uygulama indir telefonaBu gun normalde de oldugu gibi 1.5 litre su ictim su icmek akli.a gelmiyo ne yapmam gerekiyo ?Huzurvermeyolunda Kanguru_
Ekmekler cok olmus cnmBu gunku menum:
Sabahacelem oldugu icin )nesfit k ve zeytin peynir domates salatalik
Oglen : az corba cok az ekmek
Aksam :corba 4 kasik bulgur yarimdan az ekmek
Ara ogunlerim : elma ve kefir
OlmamisSabah
1 haşlanmış yumurta
Peynir
7 zeytin
Şekersiz çay
Öğlen (misafirlikteydim)
Patates salatası
Şekersiz çay
Akşam (misafirdim)
1 gözleme börek
12 bardak su
Toplam 3 saat yürüyüş 180 puan
Ben fal bakmaya baslicam kime ne dediysem ciktiNokta atisi kaptanim bide sana denilen banada denir cok havali kibirli ama taniyinca cok komik buluyorlarr gercektn de oyleyim
yaninda su tasi canim. Boylelikle icersinBu gun normalde de oldugu gibi 1.5 litre su ictim su icmek akli.a gelmiyo ne yapmam gerekiyo ?Huzurvermeyolunda Kanguru_
Bebim menüye yorum yok kaptanımEkmekler cok olmus cnm
Olmamis
Ben fal bakmaya baslicam kime ne dediysem cikti
yaninda su tasi canim. Boylelikle icersin
Hosgeldin yeni arkadas ismin cok istah acici bayiliyorum tonbalikli salataya böyle brokolili filan
tonbaliklisalata hoşgeldin.Meslektaşız bu arada
Kurupasta olmasa iyiymis cnm. Madem kpasta yedin keske ekmek yemeseydinBugün ki menüm
Ara (10.00) : 2 k.kayısı,2 ceviz,3 tuzlu k.pasta
Öğlen (12.15) : 4 yk kabak yoğurtlaması,1 tane but,4 yk bulgur pilavı
Ara (15.05) : süt ve 2 k.kayısı,1 hurma
Akşam (18.05) : peynirli salata 2 dlm ekmek
Ara (21.00) : 1 armut,süt
Kiz sen cok politiksin galibaDELIveCesur da cok deli ve cesur bence nergisim kova burcumuydun sen N NGY
Haklısın.Kahvaltı yapmadığımda dengem şaşıyor.Çok sinirliydim birden oldu zaten anlayamadım bileKurupasta olmasa iyiymis cnm. Madem kpasta yedin keske ekmek yemeseydin
Afiyet olsun canım ama çok az geldi ve protein çok olmamış mı?Menu
Sabah
Maydonoz kuru
1 yumurta 2 sarisi
Peynir
Zeytin 3 tanr
Cay
Ogle
Yok
Aksam
Soganli omlet
Ara
Yogurt kuru
2 lt detoks suyu
Abla yiyebilirsen kibi ve kapya biber yee en fazla c vitamini onlarsa varmisGrip oluyorum galiba kizlar
Bildiğini söylemekten çekinmediğini düşünüyorum ama tatlı bir dille
Kaptanim nie sariyi iki tane yiyorsnMenu
Sabah
Maydonoz kuru
1 yumurta 2 sarisi
Peynir
Zeytin 3 tanr
Cay
Ogle
Yok
Aksam
Soganli omlet
Ara
Yogurt kuru
2 lt detoks suyu
Biz takimca maydonoz ve yogurt kuru yapiyoruz cnm tavsiye ederimben yarın diyetle beraber detoksa da başlamak istiyorum. beğendiğiniz iyi sonuç aldığınız bi kür önerebilir misiniz?
Bazen insan krndini kaybediyo malesefHaklısın.Kahvaltı yapmadığımda dengem şaşıyor.Çok sinirliydim birden oldu zaten anlayamadım bile
aksam icin yemegim yoktu bende onu yaptim cnm kolayima geldi. Ya onu yicrktim yada pogaca kurabiye :)Afiyet olsun canım ama çok az geldi ve protein çok olmamış mı?
Cocuklar sarilarini yemiyo bana kaliyolarKaptanim nie sariyi iki tane yiyorsn
O zaman iyi yapmışsınBiz takimca maydonoz ve yogurt kuru yapiyoruz cnm tavsiye ederim
Bazen insan krndini kaybediyo malesef
aksam icin yemegim yoktu bende onu yaptim cnm kolayima geldi. Ya onu yicrktim yada pogaca kurabiye :)
Annemin bi sözü var : ananız dert yesin yarım yarım dört yesin.Seninkide o hesapCocuklar sarilarini yemiyo bana kaliyolar
Cocuklar sarilarini yemiyo bana kaliyolar
sağol canım çok yardımcısın <3Biz takimca maydonoz ve yogurt kuru yapiyoruz cnm tavsiye ederim
Bazen insan krndini kaybediyo malesef
aksam icin yemegim yoktu bende onu yaptim cnm kolayima geldi. Ya onu yicrktim yada pogaca kurabiye :)
Canım yanında 1 litrelik yada 1.5 litrelik siselerden alıraan bittikce aklına gelir hep yanında gezdirirsin yada söyle süslü cafcaflı cam siselerdeb okabilşdBu gun normalde de oldugu gibi 1.5 litre su ictim su icmek akli.a gelmiyo ne yapmam gerekiyo ?Huzurvermeyolunda Kanguru_
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?