Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

kararli degilsin bencede kararlisinda cabuk bikiyo gibisin esra burcun nedir
Koç burcuyum abla
Zaten oyle oluyor canım çok kırılıp uzuluyorum gerçekten bu depresif ruh hali yordu beni
Menu
Sabah
Maydonoz kuru

1 yumurta 2 sarisi
Peynir
Zeytin 3 tanr
Cay

Ogle
Yok

Aksam
Soganli omlet

Ara
Yogurt kuru

2 lt detoks suyu
Kaptancığım biraz yeşillik sebze ve çiğ kuruyemiş eklemelisin bence
Kuzum sen bu ara çok meyve yiyosun

Sabah ac karnına maydonoz kürü 10.30

1 yumurtadan omlet
3 ceviz
3 gun kurusu
Yarım kibrit kutudu peynir
Donates biber satalık

Oglen yok

Aksam 17.00

2 ymk kasıgı et
Bol salata

2 litre detoks suyu
Spor bitmedi henüz
Çok az yemişsin akşam
Çok güzel menün bence kusursuz

Yık ya bukadar dayandım süt bile içemem leptinler patlasın bu gece :)
Ama aç kalırsan vücut kıtlık moduna girdiği için leptin salgılanmaz tam olarak doyman lazım tamam ericeksin taş gibi bir anne olcaksin ama azcık ye

Bende tam tersi hep pasifim çok konuşmam bu seferde havalı burnu büyük görünüyorum. Tabi sonradan illaki her insan gibi açılırım ama ilk izlenim önemli diye düşünüyorum. Özgüvenimi kıran bişey mutlaka var ama ne olduğunu ben de bilmiyorum. Bir insanın kendinde beğendiği tek bir yeri bile olmaz mı

Kızlar dün akşam menü yazamamıştım şimdi yazayım

06.00
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz kürü

07.30
1 dilim süzme peynir
4 5 kırma zeytin
3 çeri domates
1 yaprak marul
1 havuç
1 ceviz 3 badem

12.30
2 tane köfte
Salata (yağsız tuzsuz)
Yoğurt

18.30
Türk kahvesi
1 kare bitter çikolota

23.00
Yoğurt kürü

Su 2 lt. Spor 30 dk tempolu yürüyüş 400 ip 50 squat 50 tane bi kol hareketi birazdan hesaplayıp listeye eklerim

Geçen cuma: 97.3
Güncel :95.8
Fark :-1.50
Yüzde : 1.54

Ölçülerim
Göğüs : 103
Bel : 91
Basen :117
Esraa cok.gzel gitmisss sonunda kirdin direncini ohh boyle devam olculer icinde uzulme bak daha bizimkileri gorcenizzz

Listen harika gidiyormus kii aksam bisey yememissinn esracim insallah yogurt kuruni cok yemissindir bari

Teşekkür ederim canım.Bu arada ismim Sümeyye şükürler olsun ki boyum uzun yoksa bu ölçülerle top gibi olmuştum.

Kiz biliom ya ben senin ismini nasil esraa yazdmmm utandim simdi bak gozlerim tam acilmadi

Listen harika gidiyormus kii aksam bisey yememissinn esracim insallah yogurt kuruni cok yemissindir bari
Akşam kuaföre gittim işten çıkıp. O saatte de salata yapan bi yer bulamadım ev yemekleri yapan yer çok var o çevrede ama o saate yemekte kalmamış. Döner dürüm vs yiyebilirdim sen de bursalısın bilirsin setbaşında bize uygun bişey yok

Geçen cuma: 97.3
Güncel :95.8
Fark :-1.50
Yüzde : 1.54

Ölçülerim
Göğüs : 103
Bel : 91
Basen :117
Canım tebrik ederim senş cok guzel vermişssin masallah gercekten ölcülerinde cok guzel boyun varya bizim oralarda bayrak gibi kız derker col guzel olucakson inş 8'leri görünce merak etme az kaldı

Geçen hafta : 94,2
Güncel : 93,7
Fark : 500 gr
Yüzde : 0,53

Kızlar biraz işlerim var belediyeye gidicem Dorsay bulursam gelirim
Tebrik edem canım seni demsporsuzlugabragmen 500 vermissin daha hızlı gider haftaya eminim :)

Ba ba ba ba ba baaak bana aksam yememisin diyene de baaak ac geziyon vicdansız
Kilo Bildirimi
Geçen Cuma: 69.1
Bu Cuma: 68.8
Fark: 0.3
Yüzde: %0.43

@Rzgrece
Tebrik ederim canım eksidesin yine :) dun aksam söz bermiştin eliptik icin yaotınmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…