Çok güzel canım.Geçen hafta : 94,2
Güncel : 93,7
Fark : 500 gr
Yüzde : 0,53
Kızlar biraz işlerim var belediyeye gidicem Dorsay bulursam gelirim
Teşekkür ederim.Ben akşam 9-9.30 gibi kayısılı form içiyorum o işe yarıyor bende.Maşallah çok kilo vermişsin tatlım bende tartılcam da tuvaletde bekliyorum belkim gelir diye ama yok o kadar şey içtim yinede yokk böyle tartılmak istemiyom
Koç burcuyum ablakararli degilsin bencede kararlisinda cabuk bikiyo gibisin esra burcun nedir
Zaten oyle oluyor canım çok kırılıp uzuluyorum gerçekten bu depresif ruh hali yordu beniNe olursa olsun kendine güven kendini sev
Saygı duy kendine canim
Çünkü insanlar senin kendine güvenmediğini anlarsa bunu koz olarak kullanırlar herkes çok güçlü değil..
Çoğu zaman yikildigim,tikandigim ve yorulduğum oldu..
Ama asla kendime güvenimi kaybetmedim..
Böyle olursan kalbini çok kırar üzerler seni arkadaş tavsiyesi.
Tecrübe ile sabit
Kaptancığım biraz yeşillik sebze ve çiğ kuruyemiş eklemelisin benceMenu
Sabah
Maydonoz kuru
1 yumurta 2 sarisi
Peynir
Zeytin 3 tanr
Cay
Ogle
Yok
Aksam
Soganli omlet
Ara
Yogurt kuru
2 lt detoks suyu
Kuzum sen bu ara çok meyve yiyosunIyi aksamlar bugün girmeye pek firsatim olmadi baya ilerlemis Cok takip edemedim sorry
Bugünki menüm:
Uyaninca: maydonoz kürü
Kahvalti: 2 yumurta, peynir, biber, havuc, hurma, zeytin, mandalina, 1cb yakin ceviz
Aksam: tuzsuz kabak cekiredgi, balik, salata
1.3 l detoks suyu + 1.5 l su, yesil cay, sütlü filtre kahve 50 dkk tempolu yürüyüs
Çok az yemişsin akşamSabah ac karnına maydonoz kürü 10.30
1 yumurtadan omlet
3 ceviz
3 gun kurusu
Yarım kibrit kutudu peynir
Donates biber satalık
Oglen yok
Aksam 17.00
2 ymk kasıgı et
Bol salata
2 litre detoks suyu
Spor bitmedi henüz
Çok güzel menün bence kusursuzBugunun menusu
Kahvalti 11.00
Iki yumurta 1kk peynir yarim kapya biber 6 dl roka 10 cig badem 3 kuru kayisi
Ara 15.15
1 hurma yarim elma maydonoz kuru sabah unutmustum
Aksam 18.15
Yarim kk peynir 3 tam cevizli yesil salata 1 saat sonra yoguet kuru
1.5 lt su 1.5 lt detoks suyu salatalik ve limonlu
2 kupa cay
Ama aç kalırsan vücut kıtlık moduna girdiği için leptin salgılanmaz tam olarak doyman lazım tamam ericeksin taş gibi bir anne olcaksin ama azcık yeYık ya bukadar dayandım süt bile içemem leptinler patlasın bu gece :)
Bence sen o takılma noktasını aşıyosun bir anda 8 i göreceksin gibi geliyoTeşekkür ederim geçeh hafta aldığımı geri verdim eski kiloya döndüm
İnşallah o kadar uzun zamandır bekliyorum ki 8 li rakamlarıBence sen o takılma noktasını aşıyosun bir anda 8 i göreceksin gibi geliyo
Bende tam tersi hep pasifim çok konuşmam bu seferde havalı burnu büyük görünüyorum. Tabi sonradan illaki her insan gibi açılırım ama ilk izlenim önemli diye düşünüyorum. Özgüvenimi kıran bişey mutlaka var ama ne olduğunu ben de bilmiyorum. Bir insanın kendinde beğendiği tek bir yeri bile olmaz mıneden oylesin acaba ? Gecmisinde biri ozguveninimo kirdi dalga mi geciler ki :/ cirkin bi kiz degilsin kilonda cok fazla degil. Yani cok anormal durmuyo kilon. Ozguven bence hersey demek. Sen kendine guvenirsen herkes sana guvenir. Benim bi arkadasim var kiz asiri ozguvenli ve hwr girdigi ortamda dikkati ustune cekmeyi basariyo bu sayede. Kendine guvendiginden olsa gerek hep on planla
Hiç bişey kalmadı yakında göreceksin zaten 85in altı yavaş yavaş gitsede olur çok bi kilon olmaz ve bence vücut ölçülerinde kötü değil kilona göre gayet iyiİnşallah o kadar uzun zamandır bekliyorum ki 8 li rakamları
plasticwoman harikasın
Çok güzel canım.
Sopa yemiş gibi uyanıyorum bende.Sanırım havaların etkisiÇok beğendiğim sonuç olmadı ama spor yapamadım o nedenle kötünün iyisi, yatakdan öyle zor kalkıyorum ki neyse ki bugün ve yarın salonda dersim var
Esraa cok.gzel gitmisss sonunda kirdin direncini ohh boyle devam olculer icinde uzulme bak daha bizimkileri gorcenizzzGeçen cuma: 97.3
Güncel :95.8
Fark :-1.50
Yüzde : 1.54
Ölçülerim
Göğüs : 103
Bel : 91
Basen :117
Teşekkür ederim canım.Bu arada ismim SümeyyeEsraa cok.gzel gitmisss sonunda kirdin direncini ohh boyle devam olculer icinde uzulme bak daha bizimkileri gorcenizzz
Listen harika gidiyormus kii aksam bisey yememissinn esracim insallah yogurt kuruni cok yemissindir bariKızlar dün akşam menü yazamamıştım şimdi yazayım
06.00
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz kürü
07.30
1 dilim süzme peynir
4 5 kırma zeytin
3 çeri domates
1 yaprak marul
1 havuç
1 ceviz 3 badem
12.30
2 tane köfte
Salata (yağsız tuzsuz)
Yoğurt
18.30
Türk kahvesi
1 kare bitter çikolota
23.00
Yoğurt kürü
Su 2 lt. Spor 30 dk tempolu yürüyüş 400 ip 50 squat 50 tane bi kol hareketi birazdan hesaplayıp listeye eklerim
Teşekkür ederim canım.Bu arada ismim Sümeyyeşükürler olsun ki boyum uzun yoksa bu ölçülerle top gibi olmuştum.
Akşam kuaföre gittim işten çıkıp. O saatte de salata yapan bi yer bulamadım ev yemekleri yapan yer çok var o çevrede ama o saate yemekte kalmamış. Döner dürüm vs yiyebilirdimListen harika gidiyormus kii aksam bisey yememissinn esracim insallah yogurt kuruni cok yemissindir bari
Canım tebrik ederim senş cok guzel vermişssin masallah gercekten ölcülerinde cok guzel boyun varya bizim oralarda bayrak gibi kız derker col guzel olucakson inş 8'leri görünce merak etme az kaldıGeçen cuma: 97.3
Güncel :95.8
Fark :-1.50
Yüzde : 1.54
Ölçülerim
Göğüs : 103
Bel : 91
Basen :117
Tebrik edem canım seni demsporsuzlugabragmen 500 vermissin daha hızlı gider haftaya eminim :)Geçen hafta : 94,2
Güncel : 93,7
Fark : 500 gr
Yüzde : 0,53
Kızlar biraz işlerim var belediyeye gidicem Dorsay bulursam gelirim
Kızlar dün akşam menü yazamamıştım şimdi yazayım
06.00
1 haşlanmış yumurta
Maydanoz kürü
07.30
1 dilim süzme peynir
4 5 kırma zeytin
3 çeri domates
1 yaprak marul
1 havuç
1 ceviz 3 badem
12.30
2 tane köfte
Salata (yağsız tuzsuz)
Yoğurt
18.30
Türk kahvesi
1 kare bitter çikolota
23.00
Yoğurt kürü
Su 2 lt. Spor 30 dk tempolu yürüyüş 400 ip 50 squat 50 tane bi kol hareketi birazdan hesaplayıp listeye eklerim
Tebrik ederim canım eksidesin yine :) dun aksam söz bermiştin eliptik icin yaotınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?