AslındaAlmazsın direnci kırarsın vücudunu şaşırtman lazım
AslındaDELIveCesur zaten serbest besleniyor kızartma meyvesuyu bazen börek falan yiyo tam tersi bence bi detoks mu yapsa
Tebrikler bu haftada guzel bi eksi gelcek senden2200 ip atlama
100 sag iç
100 sol iç
20 duvar şınavı
100 sag sol yan bel
100 sort calışm
100 bisiklet
20 butun bacak kaldırıp indirme
Toplam 780. PuanKanguru_ dünün puanı kaptancım
Hedefim 60 ama taa 1 temmuza kadar4 kilo verirsem alirim hediye . Dedigin gibi yeterki vereyim :)
Afiyet olsun
harika ! Hedef kilon neydi
afiyet olsun
Mayisda 60 olursun cnm :)Hedefim 60 ama taa 1 temmuza kadar
Hic eksi gormedin mi bu haftaBu eksilerden bende istiyorum
Tabi az yapiyosundur ama en azından bizim takıma geldiğinden beri kaçamakların oluyo zaten olsunda biliyosun meyve suyu full şeker sen bikaç gün üst üste içtin yanlış hatırlamiyosam. Belki hiç biriyle ilgisi yoktur canım insanın ideal kilosunun altına duşmesi o kadar kolay değildirCanim sürekli börek kızartma meyve suyu yok ki kızartma uzun zaman oldu yemeyeli..
Meyve suyu kendim hormonsuz sıkıyorum taze zaten börek olursa 1 dilim yedim ki sonrasında hiç bise yemeyip spor yapıyorum
Ve ben aylardır yemiyordum zaten yani sürekli öyle beslensem emin ol dediğini yaparım aylardır tek kacamagim olmadi olan bir iki taneyi de yazdım zaten farklı bir şey yapmam lazım ama ne onu bilmiyorum
Hic eksi gormedin mi bu hafta
Bence tek sorun ideal kilosunda olmasi. 2 hafta deneyelim bakalim veremezse korumaya gecer. Sagligindan olmasin bide..Tabi az yapiyosundur ama en azından bizim takıma geldiğinden beri kaçamakların oluyo zaten olsunda biliyosun meyve suyu full şeker sen bikaç gün üst üste içtin yanlış hatırlamiyosam. Belki hiç biriyle ilgisi yoktur canım insanın ideal kilosunun altına duşmesi o kadar kolay değildir
Tabi az yapiyosundur ama en azından bizim takıma geldiğinden beri kaçamakların oluyo zaten olsunda biliyosun meyve suyu full şeker sen bikaç gün üst üste içtin yanlış hatırlamiyosam. Belki hiç biriyle ilgisi yoktur canım insanın ideal kilosunun altına duşmesi o kadar kolay değildir
Yemiyorum anacimKız maşallah sana çok güzel vermissin
Bence tek sorun ideal kilosunda olmasi. 2 hafta deneyelim bakalim veremezse korumaya gecer. Sagligindan olmasin bide..
Bence tek sorun ideal kilosunda olmasi. 2 hafta deneyelim bakalim veremezse korumaya gecer. Sagligindan olmasin bide..
2 hafta deneyelim canim. Hafta sonu plastigin dedigi gibi yapBana da öyle geliyor vücut korumaya aldı sanırım en az ondan 50 olsam mezun olurdum bari korumaya devam ederim yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?