Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

6. Takim puan skorlari

Pazartesi
Huzurvermeyolunda 1260
Plasticwomen 583
NGY. 115

Sali
Huzurvermeyolunda 600
Seyhan77 95
Mina025 135
Belcimim 90

Carsamba
Seyhan77 120
Ngy 60
Rzgrece 200
Huzurvermeyolunda 780

Son düzenleme:
Gunaydin kizlaaarrr
Tartiya son 1

Sali 83.6
Carsamba 83
Persembe 82.8

S smygnc tartildin mi ?

Kizlar yaptiginiz sporlarda beni etiketlemiyosunuz. Gordugumu yaziyorum sadecr

2200 ip atlama

100 sag iç
100 sol iç
20 duvar şınavı
100 sag sol yan bel
100 sort calışm
100 bisiklet
20 butun bacak kaldırıp indirme

Toplam 780. Puan Kanguru_ dünün puanı kaptancım

Aslında DELIveCesur zaten serbest besleniyor kızartma meyvesuyu bazen börek falan yiyo tam tersi bence bi detoks mu yapsa

Canim sürekli börek kızartma meyve suyu yok ki kızartma uzun zaman oldu yemeyeli..

Meyve suyu kendim hormonsuz sıkıyorum taze zaten börek olursa 1 dilim yedim ki sonrasında hiç bise yemeyip spor yapıyorum
Ve ben aylardır yemiyordum zaten yani sürekli öyle beslensem emin ol dediğini yaparım aylardır tek kacamagim olmadi olan bir iki taneyi de yazdım zaten farklı bir şey yapmam lazım ama ne onu bilmiyorum

Tabi az yapiyosundur ama en azından bizim takıma geldiğinden beri kaçamakların oluyo zaten olsunda biliyosun meyve suyu full şeker sen bikaç gün üst üste içtin yanlış hatırlamiyosam. Belki hiç biriyle ilgisi yoktur canım insanın ideal kilosunun altına duşmesi o kadar kolay değildir

Bence tek sorun ideal kilosunda olmasi. 2 hafta deneyelim bakalim veremezse korumaya gecer. Sagligindan olmasin bide..

Bana da öyle geliyor vücut korumaya aldı sanırım en az ondan 50 olsam mezun olurdum bari korumaya devam ederim yaaaaa

Gunaydin kizlaaarrr
Tartiya son 1

Sali 83.6
Carsamba 83
Persembe 82.8

S smygnc tartildin mi ?

Kizlar yaptiginiz sporlarda beni etiketlemiyosunuz. Gordugumu yaziyorum sadecr
Harikasin kaptanim hadi yarina -1 insallah

Haklisin kac kerede soyledin aslinda beni etiketleyin. Die hak ettik o dayagi

Bence tek sorun ideal kilosunda olmasi. 2 hafta deneyelim bakalim veremezse korumaya gecer. Sagligindan olmasin bide..

Kesinlikle öyledir ya ben cesurla aynı boydayım o kilodayken remen kemiklerim sayılıyodu kaburgalarımın üstünde sadece deri vardı kendime bakamıyodum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…