Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Harikasin kaptanim hadi yarina -1 insallah

Haklisin kac kerede soyledin aslinda beni etiketleyin. Die hak ettik o dayagi
Insallah

Gordugumu yaziyorum sonra bana benimkini yazmamissin demeyinde
Kesinlikle öyledir ya ben cesurla aynı boydayım o kilodayken remen kemiklerim sayılıyodu kaburgalarımın üstünde sadece deri vardı kendime bakamıyodum
48 cok az ya ben orta okuldayken 48 kiloydum
Suan aslinda ideal kilosunda ama 2 hafta denicz bakalim verirsee mezun vermezse mezun olmadan ayrilir listedenl

Tebrikler bu haftada guzel bi eksi gelcek senden
Simdi klasik bir cevap geliyor hazır ol reglim gecti sisim bide wcye gidemiyorum pek ne yapmak lazım su sislişi hafşfletmek icin sence ben de kacamaksız sporlu bi hafta sonucunda eksi istiyorum cıkamazsa üzüliciiim ya

Bende sana inaniyorum bu sefer olacak çok kararlı gördüm seni sakın bozma 2 hafta boyunca
Bozmam insallah. Biyere gitmeyi yada birini misafir etmeyi dusunmuyorum 2 hafta boyunca. kacamak yapmam yani. Listeye girsem zaten hic yapmam misafir gelsede. 14 marta kadar 4 kilo dedim ama 1 haftada 1 kilo verirsem marta kadar ohooooo

Simdi klasik bir cevap geliyor hazır ol reglim gecti sisim bide wcye gidemiyorum pek ne yapmak lazım su sislişi hafşfletmek icin sence ben de kacamaksız sporlu bi hafta sonucunda eksi istiyorum cıkamazsa üzüliciiim ya
Maydonoz kuru yapsana o alir odemi. Suyunada biseler koy. Ben tarcinla yesil elma koydum bu hafta. Gunde 5 6 defa wc ye gittim odem fln kalmadi

Insallah

Gordugumu yaziyorum sonra bana benimkini yazmamissin demeyinde
48 cok az ya ben orta okuldayken 48 kiloydum
Suan aslinda ideal kilosunda ama 2 hafta denicz bakalim verirsee mezun vermezse mezun olmadan ayrilir listedenl

Isterseniz şimdi cikayim listeden canim benim yerime daha çok veren biri girer

Bozmam insallah. Biyere gitmeyi yada birini misafir etmeyi dusunmuyorum 2 hafta boyunca. kacamak yapmam yani. Listeye girsem zaten hic yapmam misafir gelsede. 14 marta kadar 4 kilo dedim ama 1 haftada 1 kilo verirsem marta kadar ohooooo
Dün benim basıma neler geldii hey gidi kaptancım hataydan arkadasım erzak kolisi yaomıs ama maşşallah tam delirmelik içli köfteler biberli ekmekler kömbeler pideler kahvaltılıklar Allahım herkeş beni imtihan icin toplanmış bu ara

Isterseniz şimdi cikayim listeden canim benim yerime daha çok veren biri girer
Ben o acidan demedim ki yanlis anladin. Istersen surekli sabit gel liste yuzdesine takilmam ben. Sagligindan olma diye diyorum. Ideal kilondasin cunkum bundan sonra verecegin kilolar kasdan gidebilir artik

Sakla dolapda hedefine ulasinca yersin hedefine az kaldi zaten

Maydonoz kuru yapsana o alir odemi. Suyunada biseler koy. Ben tarcinla yesil elma koydum bu hafta. Gunde 5 6 defa wc ye gittim odem fln kalmadi
Yok ya onu hergün yapıyorum 4 gundur ara vermedim maydonoz tarcın limon koydum iki litre iciyem en az ama pek oralı olmuyoruz maydonoz kürü icin de blendirin bıcaklı kısmı dönmüyor yapamıyorum sabahları mikserle denesem olurmu ki ya

Ben o acidan demedim ki yanlis anladin. Istersen surekli sabit gel liste yuzdesine takilmam ben. Sagligindan olma diye diyorum. Ideal kilondasin cunkum bundan sonra verecegin kilolar kasdan gidebilir artik

Yok kuzum yanlış anlamadım ya biliyorum iyiligim için dediğini olsun yine de yüzdeyi etkilemek istemem istersen çıkar listeden ❤

otu yagı cok guzel dimi ben de evvelinde kullanıyordum ama siseyi tirince para dökmek istemedim hadş beni ikna et ya hazır soguk sıkım bşr yer bulmulken alayım diyorum

Yan tadı güzel değil :) ama faydalı benimde bitmekte üzere alacağım, neye boş para vermiyoruz ki

Aslında DELIveCesur zaten serbest besleniyor kızartma meyvesuyu bazen börek falan yiyo tam tersi bence bi detoks mu yapsa

Kendisi açıklamış zaten bilemiyorum tabi

2200 ip atlama

100 sag iç
100 sol iç
20 duvar şınavı
100 sag sol yan bel
100 sort calışm
100 bisiklet
20 butun bacak kaldırıp indirme

Toplam 780. Puan Kanguru_ dünün puanı kaptancım

Sağ sol yan bel dediğin üst vücudunu sağa sola 45 derece ya yada fazla neyse devrilme hareketi mi :) eğer oysa öyle Bi spor hareketi Yok :) uydurulmuş Bi şey o

Sen açıklamışsın zaten eğer böyleyse serbest değil 3 gün saf protein yap istersen Yok değil diyorsan serbest

Ne yapacağımı bende şaşırdım
Hafta sonu senin dediğini yapicam
Ve pazartesiden itibaren de sıkı diyet bakalım nolcak

Aa öylemi canım bilmiyordum spor salınuna gşderken hoca yaptırıyordu bana ondan alışkanlık edinmişim dambılla yapınca işe yarıyordu sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…