Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla misafirlik yoksa gidiyo o kilolar. Ama misafir gelince yada sen gidince diyet falan kalmiyo. Bende bu 2 hafta hiç bir yere gitmicem pazar gunu kucuk bi cocugun dogum gunu var ama yemem ben oyle dogum gunlerinde genellikle dandik pasta veriyolar

Geldim Esracım' evde eş hariç hepimiz hastayız onunla cebellesiyorum..

Sen nasılsın napiyosun' özledim kiz senle sohbet etmeyi
Geçmiş olsun bebeğim dikkat edin kendinize havalar çok değişken ya ondan oldu heralde.
Ben iyiyim kız aynıyım dün sinirliydim 14 şubattan dolayı geçti

Ben de çok özledim seni artık çok denk gelemiyoruz

Teşekkür ederim canım' aynen malesef havalardan dolayı böyleyiz

Kızz noldu yoksa eniştemi dur hemen göstereyim' kuzumu kimse sinirlendiremez. kutlamadimi yoksa

Ne yapacağımı bende şaşırdım
Hafta sonu senin dediğini yapicam
Ve pazartesiden itibaren de sıkı diyet bakalım nolcak

Canım sen yarın saf protein başla o da kırar

Aa öylemi canım bilmiyordum spor salınuna gşderken hoca yaptırıyordu bana ondan alışkanlık edinmişim dambılla yapınca işe yarıyordu sanki

İşte hoca var hoca var :) her hoca bilgili değil ne yazık ki, benimde belimi sakatladı dangalak hoca diye geçinen birisi, harekette hata olduğunu defalarca söylememe rağmen ısrarla yaptırdı 15 gün eziyet çektim, bu işi gerçekten Prof anlamda yapanlara sor hepsi o hareketle dalga geçiyor ve kızıyorlar, işte hocanın iyi mi kötü mü olduğunu Bi kaç konu ille anlayabiliyorsun

Ben pazar yaptım spor ? :))
onlar gecen haftada kaldi cnm bu haftaninki ptesiden basliyo :)

Aksamdan suda beklet limon sık suyunu ic. Mikserin bsey yapacagini sanmiyorum :)
Aynen aynen attım dondurucuya evdelere ucundan koklattım biraz gerisi beni bekliyor nasılsa zayıflayınca yerşz hep beraber takımcak
ah bi zayiflasak haftada bi odul gunu yapariz :)

Yok kuzum yanlış anlamadım ya biliyorum iyiligim için dediğini olsun yine de yüzdeyi etkilemek istemem istersen çıkar listeden ❤
2 hafta deneyelim. Olmadi cikarirz canim.
dandik pastami kiz biz en iyisini aliyoz pastanin
Kulaga hos gelior
tartida gorunce gozede hos gelr

Listeye nasil giriliyor kaptan
2 hafta bi deneme suresi var. O 2 hafta icinde aktif olur ve kilo verilirse listeye giriliyo :)

Verebileceğin örnek menü var mi kuzum

Kızlar bana da bişey söyleyin.Midem yanıyor fena bir şekilde.Sabah roka yemiştim acaba ondan mı stresten mi bilemedim. saat önce Renny içtim ama hayır yok Süt iyi gelir mi acaba?

Teşekkür ederim canım' aynen malesef havalardan dolayı böyleyiz

Kızz noldu yoksa eniştemi dur hemen göstereyim' kuzumu kimse sinirlendiremez. kutlamadimi yoksa

Çok romantik bişeyler yazmış sayfalar dolusu onda problem yok. Ama gidip benim hesabima para yatırmış küçük bir hediye almak varken bana git kendin al diyo. Bu benim için bi hakaret. Dün çok sinirlenmiştimde bugün anladim ki bazı şeylerin gazına gelip dolmuşum

Ay valla benim gittigim butun cocuk dogumgunlerinde seker hamuruyla yapilmisti pastalar ya hic sevmem

Bi video vardıya eslerinize ne sıklıkla cicek alırsınız diye vallaa hiç almıyoruz biz parayı veriyoruz kendşlerine alsınlaaar

Kanguru_ tartılmadım canım.Yarın inşallah tartılırım.
Tmm cnm
Kızlar bana da bişey söyleyin.Midem yanıyor fena bir şekilde.Sabah roka yemiştim acaba ondan mı stresten mi bilemedim. saat önce Renny içtim ama hayır yok Süt iyi gelir mi acaba?
Ilik sut iyi gelir gecmis olsun
para mi yatirmis ya onun acisindan bakarsan hakli aslinda sonucda alcak bise begenmicenm begendigin seyi al iste ay cok guldum

Ay valla benim gittigim butun cocuk dogumgunlerinde seker hamuruyla yapilmisti pastalar ya hic sevmem
he bende ruzgarin 1 yas pastasini seker hamurlu yaptirmistim ama kalip gibiydi bizimki seker hamurunu ustundrn cikarip servis etmistim. Bende sevmem seker hamurunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…