- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Valla misafirlik yoksa gidiyo o kilolar. Ama misafir gelince yada sen gidince diyet falan kalmiyo. Bende bu 2 hafta hiç bir yere gitmicem pazar gunu kucuk bi cocugun dogum gunu var ama yemem ben oyle dogum gunlerinde genellikle dandik pasta veriyolarInsallah
Gordugumu yaziyorum sonra bana benimkini yazmamissin demeyinde
48 cok
Bozmam insallah. Biyere gitmeyi yada birini misafir etmeyi dusunmuyorum 2 hafta boyunca.kacamak yapmam yani. Listeye girsem zaten hic yapmam misafir gelsede. 14 marta kadar 4 kilo dedim ama 1 haftada 1 kilo verirsem marta kadar ohooooo
Geçmiş olsun bebeğim dikkat edin kendinize havalar çok değişken ya ondan oldu heralde.Geldim Esracım' evde eş hariç hepimiz hastayız onunla cebellesiyorum..
Sen nasılsın napiyosun' özledim kiz senle sohbet etmeyi
Geçmiş olsun bebeğim dikkat edin kendinize havalar çok değişken ya ondan oldu heralde.
Ben iyiyim kız aynıyım dün sinirliydim 14 şubattan dolayı geçti
Ben de çok özledim seni artık çok denk gelemiyoruz
Kulaga hos geliorMayisda 60 olursun cnm :)
Listeye nasil giriliyor kaptanayy insallah listeye girebilsem bi gerisi kolay
Bayilirim hatyin o lezzetlerineDün benim basıma neler geldii hey gidi kaptancım hataydan arkadasım erzak kolisi yaomıs ama maşşallah tam delirmelik içli köfteler biberli ekmekler kömbeler pideler kahvaltılıklar Allahım herkeş beni imtihan icin toplanmış bu ara
Ne yapacağımı bende şaşırdım
Hafta sonu senin dediğini yapicam
Ve pazartesiden itibaren de sıkı diyet bakalım nolcak
Aa öylemi canım bilmiyordum spor salınuna gşderken hoca yaptırıyordu bana ondan alışkanlık edinmişim dambılla yapınca işe yarıyordu sanki
Listeye nasil giriliyor kaptan
onlar gecen haftada kaldi cnm bu haftaninki ptesiden basliyo :)Ben pazar yaptım spor ? :))
Aksamdan suda beklet limon sık suyunu ic. Mikserin bsey yapacagini sanmiyorum :)Yok ya onu hergün yapıyorum 4 gundur ara vermedim maydonoz tarcın limon koydum iki litre iciyem en az ama pek oralı olmuyoruz maydonoz kürü icin de blendirin bıcaklı kısmı dönmüyor yapamıyorum sabahları mikserle denesem olurmu ki ya
ah bi zayiflasak haftada bi odul gunu yapariz :)Aynen aynen attım dondurucuya evdelere ucundan koklattım biraz gerisi beni bekliyor nasılsa zayıflayınca yerşz hep beraber takımcak
2 hafta deneyelim. Olmadi cikarirz canim.Yok kuzum yanlış anlamadım ya biliyorum iyiligim için dediğini olsun yine de yüzdeyi etkilemek istemem istersen çıkar listeden ❤
Valla misafirlik yoksa gidiyo o kilolar. Ama misafir gelince yada sen gidince diyet falan kalmiyo. Bende bu 2 hafta hiç bir yere gitmicem pazar gunu kucuk bi cocugun dogum gunu var ama yemem ben oyle dogum gunlerinde genellikle dandik pasta veriyolar
tartida gorunce gozede hos gelrKulaga hos gelior
2 hafta bi deneme suresi var. O 2 hafta icinde aktif olur ve kilo verilirse listeye giriliyo :)Listeye nasil giriliyor kaptan
Canım sen yarın saf protein başla o da kırar
İşte hoca var hoca var :) her hoca bilgili değil ne yazık ki, benimde belimi sakatladı dangalak hoca diye geçinen birisi, harekette hata olduğunu defalarca söylememe rağmen ısrarla yaptırdı 15 gün eziyet çektim, bu işi gerçekten Prof anlamda yapanlara sor hepsi o hareketle dalga geçiyor ve kızıyorlar, işte hocanın iyi mi kötü mü olduğunu Bi kaç konu ille anlayabiliyorsun
Verebileceğin örnek menü var mi kuzum
Teşekkür ederim canım' aynen malesef havalardan dolayı böyleyiz
Kızz noldu yoksa eniştemi dur hemengöstereyim' kuzumu kimse sinirlendiremez. kutlamadimi yoksa
Ay valla benim gittigim butun cocuk dogumgunlerinde seker hamuruyla yapilmisti pastalar ya hic sevmemonlar gecen haftada kaldi cnm bu haftaninki ptesiden basliyo :)
Aksamdan suda beklet limon sık suyunu ic. Mikserin bsey yapacagini sanmiyorum :)
ah bi zayiflasak haftada bi odul gunu yapariz :)
2 hafta deneyelim. Olmadi cikarirz canim.
dandik pastami kiz biz en iyisini aliyoz pastanin
tartida gorunce gozede hos gelr
2 hafta bi deneme suresi var. O 2 hafta icinde aktif olur ve kilo verilirse listeye giriliyo :)
Ben genelde ılık ballı süt içerim cankm bir de tarcın ekleKızlar bana da bişey söyleyin.Midem yanıyor fena bir şekilde.Sabah roka yemiştim acaba ondan mı stresten mi bilemedim. saat önce Renny içtim ama hayır yokSüt iyi gelir mi acaba?
Bi video vardıya eslerinize ne sıklıkla cicek alırsınız diye vallaa hiç almıyoruz biz parayı veriyoruz kendşlerine alsınlaaarÇok romantik bişeyler yazmış sayfalar dolusu onda problem yok. Ama gidip benim hesabima para yatırmış küçük bir hediye almak varken bana git kendin al diyo. Bu benim için bi hakaret. Dün çok sinirlenmiştimde bugün anladim ki bazı şeylerin gazına gelip dolmuşum
Tmm cnmKanguru_ tartılmadım canım.Yarın inşallah tartılırım.
Ilik sut iyi gelir gecmis olsunKızlar bana da bişey söyleyin.Midem yanıyor fena bir şekilde.Sabah roka yemiştim acaba ondan mı stresten mi bilemedim. saat önce Renny içtim ama hayır yokSüt iyi gelir mi acaba?
para mi yatirmisÇok romantik bişeyler yazmış sayfalar dolusu onda problem yok. Ama gidip benim hesabima para yatırmış küçük bir hediye almak varken bana git kendin al diyo. Bu benim için bi hakaret. Dün çok sinirlenmiştimde bugün anladim ki bazı şeylerin gazına gelip dolmuşum
he bende ruzgarin 1 yas pastasini seker hamurlu yaptirmistim ama kalip gibiydi bizimki seker hamurunu ustundrn cikarip servis etmistim. Bende sevmem seker hamurunuAy valla benim gittigim butun cocuk dogumgunlerinde seker hamuruyla yapilmisti pastalar ya hic sevmem
Aynen bugun eşimde bana diyoe bu sevgililer gunu sadece kadınlara özel birşey heralde diye :)fattylamb94 sen hediye alip gonderdin mi peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?