- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Çok romantik bişeyler yazmış sayfalar dolusu onda problem yok. Ama gidip benim hesabima para yatırmış küçük bir hediye almak varken bana git kendin al diyo. Bu benim için bi hakaret. Dün çok sinirlenmiştimde bugün anladim ki bazı şeylerin gazına gelip dolmuşum
Anladım canımSadece protein yiyeceksin canım işte et balık yumurta beyazı yoğurt peynir gibi
Aynen bugun eşimde bana diyoe bu sevgililer gunu sadece kadınlara özel birşey heralde diye :)
Ayranla soda çok iyi geliyo diyolarKızlar bana da bişey söyleyin.Midem yanıyor fena bir şekilde.Sabah roka yemiştim acaba ondan mı stresten mi bilemedim. saat önce Renny içtim ama hayır yokSüt iyi gelir mi acaba?
Aha valla aynı o dayı benim sevgilimBi video vardıya eslerinize ne sıklıkla cicek alırsınız diye vallaa hiç almıyoruz biz parayı veriyoruz kendşlerine alsınlaaar
İşte onun adı öküzlük oluyo onu yapmasa cimrilik oluyoduTmm cnm
Ilik sut iyi gelir gecmis olsun
para mi yatirmisya onun acisindan bakarsan hakli aslinda sonucda alcak bise begenmicenm begendigin seyi al iste ay cok guldum
he bende ruzgarin 1 yas pastasini seker hamurlu yaptirmistim ama kalip gibiydi bizimki seker hamurunu ustundrn cikarip servis etmistim. Bende sevmem seker hamurunu
Almaz mıyım kız onu bulana kadar ayaklarıma kara sular indi. Her özel günde ona gidip itinayla hediye seçiyorum onun gibi internetten falan değil yanifattylamb94 sen hediye alip gonderdin mi peki
Benimde sinirim geçti zaten artık ya almazsa almasın. Ben her seferinde diyorum ki bi daha bende almıcam ama dayanamıyorumKuzum aynı şehirde olupta yapmasaydı ozaman çok hakliydin' bak ne güzel romantik yazılar yazmış tabi para yatiracagina hediye alıp yolabilrdi ama bazi erkekler bu gibi konularda iyi değiller ne alacaklarına karar veremezler derler bunumu alsam sunumu alsam bide yaa beğenmezse diye düşünürler ve alma taraftari omazlar. Esracim yinede dusunmus eminimki ayni şehirde olsaydınız durum daha farklı olurdu.
Kız bende hediye almamış gibi bi tip mi varoyle valla. Yok esra sitem ediyo ya bakalim o hediye alip gondermis mi.
Heee iyi ozmnKız bende hediye almamış gibi bi tip mi varhaftaici kargo verebilecegim saatlerde calisiyorum onun icin bile saatlerce uğraştım gidip calismayan bi arkadasima verdim kargoyu vermesi icin
Varsa mısır puskulu kiraz sapi zencefil i tutam maydonoz limon u iki litre suda kaynatip ic canim iki gunde falan cok odem sokturuyorr diyetisyenin verdigi bi tariftiSimdi klasik bir cevap geliyor hazır olreglim gecti sisim bide wcye gidemiyorum pek ne yapmak lazım su sislişi hafşfletmek icin sence ben de kacamaksız sporlu bi hafta sonucunda eksi istiyorum cıkamazsa üzüliciiim ya
Kızlar önümüzdeki ay doğum günüm kendime güzel bi çiçek siparis edeyim diyorum. Kendi kenimi mutlu etmiş olurum napayım sevgilim odun
Hemen soyle yapiyosun ayy bunlar allah bilir nasil sagliksiz kosullarda yapildiii uff gormedm ki temizmiydi elleri kollari yok yok kesin icine birseylr dusmustur ben yemim dagitayim bunlari yada ev halkina yedireyimDün benim basıma neler geldii hey gidi kaptancım hataydan arkadasım erzak kolisi yaomıs ama maşşallah tam delirmelik içli köfteler biberli ekmekler kömbeler pideler kahvaltılıklar Allahım herkeş beni imtihan icin toplanmış bu ara
Parasını göndericem zaten şimdi okul harcımı yatırdım o parayla artislik yapamamHeee iyi ozmnonada soyle bidaha para gonderme hediye al de. Hatta parasini geri gonder sen begen al ben giyim yada takim de alistir biraZ yoksa hep boyle gider :S
Ayy var ya onu bi kere dedim bütün arkadaşlarım öküz diyo sana diye. Dahada öküz olayım o zaman boşa gitmesin diyosen tepkini koy aldir bi cicek. Yada burayi okut ss al gonder herkes sana okuz odun diyo de
Ayranla soda çok iyi geliyo diyolar
Aha valla aynı o dayı benim sevgilim
İşte onun adı öküzlük oluyo onu yapmasa cimrilik oluyodu
İşte şeker hamuruyla görünce o pastadan soğuyorumBende sevgilime mezun olurken kendi ellerimle şeker hamurundan güzel bi pasta yapmıştım herkes bayıldı ama ben tadına bile bakmadım
Almaz mıyım kız onu bulana kadar ayaklarıma kara sular indi. Her özel günde ona gidip itinayla hediye seçiyorum onun gibi internetten falan değil yani
Benimde sinirim geçti zaten artık ya almazsa almasın. Ben her seferinde diyorum ki bi daha bende almıcam ama dayanamıyorum
Kız bende hediye almamış gibi bi tip mi varhaftaici kargo verebilecegim saatlerde calisiyorum onun icin bile saatlerce uğraştım gidip calismayan bi arkadasima verdim kargoyu vermesi icin
Kızlar önümüzdeki ay doğum günüm kendime güzel bi çiçek siparis edeyim diyorum. Kendi kenimi mutlu etmiş olurum napayım sevgilim odun
Kız yok ya dün çok takmıştım ama bi arkadaşın gazına geldim. Çocugun aldigi cicegi atmis canım kocam nasılda dusunceli falan yazmis nispet yapar gibi heralde o yüzden bozuldum. Yoksa ben sevgililer gunu oldugunu bile unutmustumTabi alması gerekiyo ama yapmiyosada artk alistricaksin canım yapacak bişey yok
Parasını göndericem zaten şimdi okul harcımı yatırdım o parayla artislik yapamamama önümüzde ki ay hesabımda bi sorun vardı gonderemedim diyip parasini gondercem. Hediye al da demem ya banane almasin. Dün ofise çiçek gönderecektim utanır belki diye ama benden ayrılır diye yapmadım
Ayy var ya onu bi kere dedim bütün arkadaşlarım öküz diyo sana diye. Dahada öküz olayım o zaman boşa gitmesin diyo
Kız yok ya dün çok takmıştım ama bi arkadaşın gazına geldim. Çocugun aldigi cicegi atmis canım kocam nasılda dusunceli falan yazmis nispet yapar gibi heralde o yüzden bozuldum. Yoksa ben sevgililer gunu oldugunu bile unutmustum
Sana ne aldi kocanAh Esra ah onun bunu gazına niye geliyon gizzz' gerçi o alinan hediyelerin oraya buraya atılmasını saçma buluyorum hava atar gibi'
niye ayrilsin kiz senin yapmadigini ben yaptim de yda baktin dogum gununde bise almadi kendine cicek al ona fotosunu at. Senden gelmeyince bende kendimi sevindirim dedim de bazilari romantik olamiyo iste.
Bide aileylede alakali olabilir. Esimin dogum gununu hic kutlamamislar kucukken bi iki kere fln olmus. Oda o yuzden ben bilmem utanirim falan diyodu ilk baslarda. Ben her defasinfa ben istiyorum suprizleri severim diye diye biraz actim adamihele onun dogum gununde ona suprizin alasini yapcam konfetiler havai fisekler havada ucucak
Dedim ona dun sana cok guzel dogum gnu yapcam diye yapma ben utanirim diyo
Resmen hava zaten tamam çiçekle bi poz verirsin eşin yanindadir bi fotograf ceker atarsinda insanlarin gozune hediyleri sokmanın bi anlamı yok. Canın kocan ne kadar dusunceliyse git ona soyle biz napalımAh Esra ah onun bunu gazına niye geliyon gizzz' gerçi o alinan hediyelerin oraya buraya atılmasını saçma buluyorum hava atar gibi'
Dun ben cok guldum adam karisina ayakkabi almis spor nike onun fotosunu bile atmisResmen hava zaten tamam çiçekle bi poz verirsin eşin yanindadir bi fotograf ceker atarsinda insanlarin gozune hediyleri sokmanın bi anlamı yok. Canın kocan ne kadar dusunceliyse git ona soyle biz napalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?