Ay güldürdün beni ya erkekler öyle utaniyosen kendi aranızda yap bişeyler :) bende bi kere ona mezun oldu diye arkadaslarimizla aramizda biseyler yaptim ama baya abartmisim ogrenci halime o partiye 600 lira para harcamistim simdi ne salagım diyorum çocuk gorunce sevinir dedim ama gelip kulagima niye beni utandırıyosun dedi
Aileden kaynaklı kesinlikle degil dün babası annesine bi cicek almış gördüğüm en güzel çiçek kocaman bi buket. Kendime cidden alıcam yadediğim ben arkadaşıma bozuldum sevgilimden çıkarttım yoksa 1 dal ot icin sevgilime kızmazdım
Yaniii range rower atılabilir ya ufak bi hediye sonucta hava sayılmazDun ben cok guldum adam karisina ayakkabi almis spor nike onun fotosunu bile atmisbiri tlfn almis o ne gerek var. Mesela bnm esim bana range rower aldi attim mi fotosunu atmadim neden atim
Ahahahjaj çok tatlısınızbende supriz yapinca esim banada oyle der bikere yapmistim. O tv izlerken pasta getirmstin onune kimse yoktu yinede utandim demisti
Ufak oldugu icin atmadim zatenYaniii range rower atılabilir ya ufak bi hediye sonucta hava sayılmaz
Ahahahjaj çok tatlısınız
Bide kendine güzel bir not yazKızlar önümüzdeki ay doğum günüm kendime güzel bi çiçek siparis edeyim diyorum. Kendi kenimi mutlu etmiş olurum napayım sevgilim odun
Kız yazık ya o adamı o kadar zorlama senUfak oldugu icin atmadim zatenrezidans fln alsa atardim arabayla havami yapcam bide gorgusuz gibi
Kiz bnm esim asiri utangacti adami ben actimnisanimiza 2 gun kala bize cok gelen oldu sehirdisndan akrabalar falan. Bende esimle beraberdim bigun. Evden bise almammi gerekti bisey icin eve gitmem lazimdi esime soyledim neyse eve geldik ben eve girdim ev kalabalik esimde arkamdan geliyodu neyse iceri girdim arkama bi baktim esim yok disari kacmis utancindan annem zor soktu iceri ben gulmekden konusamamistim bile
Bide kendine güzel bir not yaz
Bütün duymak istediklerini dök kagida okuyup mutlu olursunKız yazık ya o adamı o kadar zorlama sen
Öyle yapıcam valla en güzelinden bir çiçek ve kendime uzun bir not
Valla süper doğal insanlarBütün duymak istediklerini dök kagida okuyup mutlu olursun
Bi tanidigik whatsapp'e taki kutusu atmis aksam gösterecegim diye, aksam icini acti esi fatura koymus icine ödesin diyeBide böyleleri var yani
Sana ne aldi kocan
Canim esimhava olmasin diye instagrama atmadim ama szinle paylasmak istedim Eki Görüntüle 2111699 kiymis paraya aslinda hic gerek yoktu
Daha sonra aldirirsin sende istediginiHiç bişey almadı daha doğrusu ben aldırmadım çünkü bu ay ciddi ödemeleriniz var masrafa sokmak istemedim ve bundan Kaç gün önce kendisiyle konuştum ben kesinlikle hediye istemiyorum diye (cünku genelde alir) neyse ikna ettim bişey almaması için gerçi oda bu gibi durumları hiçç sevmiyo ama yinede hediyesini alır...
Vayyy olsada kullansak
Daha sonra aldirirsin sende istedigini
Valla ya bayiliyorum su arabaya :) zengin olursam alcam
Kaptanim gercek sanmistim ha bu arada dun sporumu sana yazmistimCanim esimhava olmasin diye instagrama atmadim ama szinle paylasmak istedim Eki Görüntüle 2111699 kiymis paraya aslinda hic gerek yoktu
Ben dunn yemkten foto attim ya kizlar girmusunuz begenmisiniz bu arada saolun cicekte almisti mesela ama cicegin fottosunu atmadm ablam atsana dedi dedim ayip yaa iki tane 1 den gormemis gibi ama kaptanimm bana kocam range rower atsa onun fotosunu atardim heralde yaaaDun ben cok guldum adam karisina ayakkabi almis spor nike onun fotosunu bile atmisbiri tlfn almis o ne gerek var. Mesela bnm esim bana range rower aldi attim mi fotosunu atmadim neden atim
Aaa sakamiydi b3n gercek sandim yaaaaCanim esimhava olmasin diye instagrama atmadim ama szinle paylasmak istedim Eki Görüntüle 2111699 kiymis paraya aslinda hic gerek yoktu
Bu benim olsun daha guzelleri sizin :❤❤❤Aynen canım daha sonrada aldırırım' yeterki feraha çıkalım.
insallah nasip olur yakışır kaptanıma
Ay yok ne gercegiKaptanim gercek sanmistim ha bu arada dun sporumu sana yazmistim
Daha guzelleri sizin olsun ❤❤Ay ya ne sevgililer günü muhabbetş dönmüş arkadaslar adamlar bu kadar makaraya aldıgımızı bilse hiç ciddiye almazlar bu hediye işinikaptanııım valla o araba sana ne yakısır tam kaptan jipi
Ben dunn yemkten foto attim ya kizlar girmusunuz begenmisiniz bu arada saolun cicekte almisti mesela ama cicegin fottosunu atmadm ablam atsana dedi dedim ayip yaa iki tane 1 den gormemis gibi ama kaptanimm bana kocam range rower atsa onun fotosunu atardim heralde yaaa
Aaa sakamiydi b3n gercek sandim yaaaa
Cok az degil mi yoksa yarin tarti var die mi:)Sabah 09.30
1 yumurtadan peynirli onmlet
1 su bardagı tarcınlı süt
1 gün kurusu
1 ymk kasıgı kdr tuzlu yogurt
1 ymk kasıgı kdr cevizli biber sos
9-10 tane kırma yesil zeytin (köyden )
Aksam 17.30
3 ymk kasıgı kdr haslanmıs az zeytn yaglı tavuk (köy tavugu )
2 ymk kasıgı kdr ypgurt
Bol salata
2 litre detoks su
2 kupa brki cy
Spor hebuz 1250 ip devm edick
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?