Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

bende supriz yapinca esim banada oyle der bikere yapmistim. O tv izlerken pasta getirmstin onune kimse yoktu yinede utandim demisti

Dun ben cok guldum adam karisina ayakkabi almis spor nike onun fotosunu bile atmis biri tlfn almis o ne gerek var. Mesela bnm esim bana range rower aldi attim mi fotosunu atmadim neden atim
Yaniii range rower atılabilir ya ufak bi hediye sonucta hava sayılmaz

bende supriz yapinca esim banada oyle der bikere yapmistim. O tv izlerken pasta getirmstin onune kimse yoktu yinede utandim demisti
Ahahahjaj çok tatlısınız

Yaniii range rower atılabilir ya ufak bi hediye sonucta hava sayılmaz

Ahahahjaj çok tatlısınız
Ufak oldugu icin atmadim zaten rezidans fln alsa atardim arabayla havami yapcam bide gorgusuz gibi

Kiz bnm esim asiri utangacti adami ben actim nisanimiza 2 gun kala bize cok gelen oldu sehirdisndan akrabalar falan. Bende esimle beraberdim bigun. Evden bise almammi gerekti bisey icin eve gitmem lazimdi esime soyledim neyse eve geldik ben eve girdim ev kalabalik esimde arkamdan geliyodu neyse iceri girdim arkama bi baktim esim yok disari kacmis utancindan annem zor soktu iceri ben gulmekden konusamamistim bile

Kız yazık ya o adamı o kadar zorlama sen

Bide kendine güzel bir not yaz

Öyle yapıcam valla en güzelinden bir çiçek ve kendime uzun bir not

Kız yazık ya o adamı o kadar zorlama sen

Öyle yapıcam valla en güzelinden bir çiçek ve kendime uzun bir not
Bütün duymak istediklerini dök kagida okuyup mutlu olursun
Bi tanidigik whatsapp'e taki kutusu atmis aksam gösterecegim diye, aksam icini acti esi fatura koymus icine ödesin diye Bide böyleleri var yani

Sana ne aldi kocan

Hiç bişey almadı daha doğrusu ben aldırmadım çünkü bu ay ciddi ödemeleriniz var masrafa sokmak istemedim ve bundan Kaç gün önce kendisiyle konuştum ben kesinlikle hediye istemiyorum diye (cünku genelde alir) neyse ikna ettim bişey almaması için gerçi oda bu gibi durumları hiçç sevmiyo ama yinede hediyesini alır...

Canim esim hava olmasin diye instagrama atmadim ama szinle paylasmak istedim Eki Görüntüle 2111699 kiymis paraya aslinda hic gerek yoktu

Vayyy olsada kullansak

Daha sonra aldirirsin sende istedigini

Valla ya bayiliyorum su arabaya :) zengin olursam alcam

Ay ya ne sevgililer günü muhabbetş dönmüş arkadaslar adamlar bu kadar makaraya aldıgımızı bilse hiç ciddiye almazlar bu hediye işini kaptanııım valla o araba sana ne yakısır tam kaptan jipi

Dun ben cok guldum adam karisina ayakkabi almis spor nike onun fotosunu bile atmis biri tlfn almis o ne gerek var. Mesela bnm esim bana range rower aldi attim mi fotosunu atmadim neden atim
Ben dunn yemkten foto attim ya kizlar girmusunuz begenmisiniz bu arada saolun cicekte almisti mesela ama cicegin fottosunu atmadm ablam atsana dedi dedim ayip yaa iki tane 1 den gormemis gibi ama kaptanimm bana kocam range rower atsa onun fotosunu atardim heralde yaaa

Neyse kızlar önümüzdeki özel günlere bakalım Allah bize alma dedim diye almayan sevgililerden uzak etsin

Aynen canım daha sonrada aldırırım' yeterki feraha çıkalım.

insallah nasip olur yakışır kaptanıma
Bu benim olsun daha guzelleri sizin :❤❤❤
Kaptanim gercek sanmistim ha bu arada dun sporumu sana yazmistim
Ay yok ne gercegi tmm yazarim onuda :)
Ay ya ne sevgililer günü muhabbetş dönmüş arkadaslar adamlar bu kadar makaraya aldıgımızı bilse hiç ciddiye almazlar bu hediye işini kaptanııım valla o araba sana ne yakısır tam kaptan jipi
Daha guzelleri sizin olsun ❤❤

Aaa sakamiydi b3n gercek sandim yaaaa
yok kiz nerdeee :)

6. Takim puan skorlari

Pazartesi
Huzurvermeyolunda 1260
Plasticwomen 583
NGY. 115

Sali
Huzurvermeyolunda 600
Seyhan77 95
Mina025 135
Belcimim 90

Carsamba
Seyhan77 120
Ngy 60
Rzgrece 200
Huzurvermeyolunda 780
Belcimim 305

Sabah 09.30
1 yumurtadan peynirli onmlet
1 su bardagı tarcınlı süt
1 gün kurusu
1 ymk kasıgı kdr tuzlu yogurt
1 ymk kasıgı kdr cevizli biber sos
9-10 tane kırma yesil zeytin (köyden )

Aksam 17.30
3 ymk kasıgı kdr haslanmıs az zeytn yaglı tavuk (köy tavugu )
2 ymk kasıgı kdr ypgurt
Bol salata

2 litre detoks su
2 kupa brki cy

Spor hebuz 1250 ip devm edick

Cok az degil mi yoksa yarin tarti var die mi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…