- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
daha cabuk bir sonuca ulasmak istiyorum Ama yine yapmamam gereken birsey yapiyorumBişey olmaz canım üzme kendini
Waaaw palsticwoman sahalara geri döndüü
Bence de canım ne gözütügü senin ne hşssettigin cok öenmli
inşallah bakalım;takımın yaşam kivi plasticwoman
Eveeettttt
afiyet olsun şeker
Tmm cnm etiketle beni
AfiyiAfiyet olsun
hadi bakalım bir de böyle dene
çok az çok az çok az!!!
Afiyet olsun ablacim
Sahanee süper mükemmel harikulade perfect!
ama böyle olmaz ki çok az yiyorsun: ( biraZ söz dinle tatlım böyle olmazzzz
olsun haftaya daha çok olur yeterli zayiflayalim
Pankek miii ne ola ki bende isteremmZorluyorum kendimi :) öyle uyku çöktü şu an gözlerimi zor açıyorum duşa girip pankek yapıp yapıcam hemen
Evet yaşam koçu ben :)))
Teşekkürler canım daha iyilerini senden bekliyorum sende gir artık listeye :) çok güzel ilerliyorsun gerçi çok sürmez
Bulguru bende çok seviyorum ama hic yememek lazim yadaha cabuk bir sonuca ulasmak istiyorum Ama yine yapmamam gereken birsey yapiyorumyarin sabahtan spora kendime ceza
Ama yemezsekte yedigimiz an hop kilo olmaz miBulguru bende çok seviyorum ama hic yememek lazim ya
Pankek miii ne ola ki bende isteremm
Yaşam tarzı haline getirmek gerekiyor. Kilo almaya meyilli insanlarsak mecburuz buna. Bulgur haftada 3 kaşık yenebiliyor. Diyet yapmıyorkende haftada 1 gün yenilir yaniAma yemezsekte yedigimiz an hop kilo olmaz mi
Yanında başka seyler de yşyebilirz dimi kahvaltı içinUnsuz muz ve yumurta çırpıyorsun muzu iyice ez çatakla 2 yumurta kır sonra tavada zyağını kızdı 1 tk sonra kepçe yardımıyla ufak ufak dök pişir 2 günlük bu
haklisin maximum arada degisiklik olsun diye yenmeli Onun yerine salata gibi alternatifleri cogaltmali ama cok kizdim kendime uzun bir süre yememe karari aldim yarin sabahtanda spora gidiyorum bu hafta cok yogun bir sekilde yapiscam yemek Ve spor olayina, sifir tolerans kendimeBulguru bende çok seviyorum ama hic yememek lazim ya
sinirsiz demiyelim de sık tüketebilirsin ama un olayini bilemedim, sonucta bugdaya da izin var ama ekmege izin yok.. karatayda ögütülmüs yiyeceklere yer yok benim bildigim kadariyla Ama Onun yerine mesela fasulyeyi/nohut haslayip ezip püre gibi kullanabilirsin un kattigin yiyeceklere. Mesela 65 kg oldugunda ödül olarak fasulyeli Brownie yapabilirsin kakao tozu haslanmis fasulye ve hurmadan yapiliyor vee ben yaptim kimse tahmin edemedi yani normal brownieyle bir fark yoktu arasinda herkes cok sasirmisti.. Ama ekmek tarzi istiyorsan gecenKarataycılar ne dicem bi yerde mercimekde sınır yok diye okudum karatayda dogrumudur mercimk unu yapcm da ona göre
Neye ve kime gore 3 kasikmisYaşam tarzı haline getirmek gerekiyor. Kilo almaya meyilli insanlarsak mecburuz buna. Bulgur haftada 3 kaşık yenebiliyor. Diyet yapmıyorkende haftada 1 gün yenilir yani
ay insallah kisa zmnda girerim listeyeZorluyorum kendimi :) öyle uyku çöktü şu an gözlerimi zor açıyorum duşa girip pankek yapıp yapıcam hemen
Evet yaşam koçu ben :)))
Teşekkürler canım daha iyilerini senden bekliyorum sende gir artık listeye :) çok güzel ilerliyorsun gerçi çok sürmez
350 ipay insallah kisa zmnda girerim listeye
Genetiğiyle çok fazla oynandığından yenmemesi gerekiyor. Normalde beslenme uzmanları hic yemeyin der ama Karatay haftada 3 kaşığa izin veriyor.Neye ve kime gore 3 kasikmis
Mercimek fasülye unu yapabilirsin ama şu aşamada yapma. Kilo problemi olanların yemesi çok tavsiye edilmiyo. Un haline getirilen herşeyin glisemik indeksi artıyor bu da seni daha çabuk acıktırır. Hedef kilona ulaşınca yaparsın onlar o undan şekersiz kek falan yapıyolarKarataycılar ne dicem bi yerde mercimekde sınır yok diye okudum karatayda dogrumudur mercimk unu yapcm da ona göre
Gunaydın esracımGünaydın canlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?