- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Senin hesabın dogru canım ben yanlış eklemişimdir :) sen matematikcisin ben den iyi toplarsın tabiki :) neden böyle bşrşey sordun anlayamadım yanlısın nerde oldugunu dusundun2200 ip /5*1 = 440
Diğerleri 540 ad/5*3 = 324 p
Toplam 764
Şimdi burada neyi yanlış hesaplıyorum ben acaba kendimi de böyle hesaplıyorum yanlışı nerede yapıyorum
Cocuklar sabah erken kalkıyor onları yaotırırken aradan cıkarıyorum kendimi de ama 11 e ertelesem daha şyi olur aslında acıkıyorum heralde o saate kadar da11 de yesen
Bende 7 de kalkiyottum ama alistim 9 30a kadar agzima bisi almitom sonra limonlu su icince zaten doyuyosunCocuklar sabah erken kalkıyor onları yaotırırken aradan cıkarıyorum kendimi de ama 11 e ertelesem daha şyi olur aslında acıkıyorum heralde o saate kadar da
Evet canım iyi yapıyorsun ben de öyle deniyeyim bakalım ozman daha iyi olur belkiBende 7 de kalkiyottum ama alistim 9 30a kadar agzima bisi almitom sonra limonlu su icince zaten doyuyosun
Senin hesabın dogru canım ben yanlış eklemişimdir :) sen matematikcisin ben den iyi toplarsın tabiki :) neden böyle bşrşey sordun anlayamadım yanlısın nerde oldugunu dusundun
Benim tartida az eksim olucak ama incelmem cok oldu herkes hayretlerder on3mli olanda bu benim icinYarin bakalim sonuclar nolcek kizlar
Canım öğlen. Menün cok az aksam menüsü de oyle sadece corba icerim zayıflarım diyorsan yanılıyorsun sevzelerden meyvelerden gereken seylerş alman lazım eger bir anda kilo verme derdindeysen bşr anda da geri alırsın lürfen büyük sözü dinle artıkBugünkü menüm
Sabah nesfir k (ama yeni olana basladim bu diyet olan)
Oglen: az corba
Aksam: tam corba (4 gibi yedim)
9 gibi de yagurt yedim
Sporum da 20 dakika eliptij aslinda gittikce artirmayi planliyordum sporumu ama eliptik yaptikca sol dizim agrimaya basladigi icin yarin doktor randevusu alicam pek spora agirlik veremiyorum
Waaaw palsticwoman sahalara geri döndüü2000 ip atlama - 400 puan
Plank - 60 sn - 20 puan
Bacak egzersizleri 500 - 300 puan
Bisiklet - 300 - 180 puan
Eliptik 30 dk - 120 puan şimdi başlıyorum
Toplam : 1020
Benim tartida az eksim olucak ama incelmem cok oldu herkes hayretlerder on3mli olanda bu benim icin
inşallah bakalım;Ya amacım kaçamağı yazmamak değildi valla hani çarşambaya iş yetiştirmeye çalışıyodum ya fırsat bulamadım yoksa yazardım. Ama emin ol aklım başıma geldi şimdi çok güzel gidiyoruz
EveeetttttYarın tartı var dmi
afiyet olsun şekerKahvalti 09.15
2 ince dilim ananas 1 yk chia 10 cig badem
Oglen 13.30
4 yk kapuska 1 kase yohurt
Ara 1 turk kahvesi sutlu
Aksam 19.30
120 gr kofte 1 kasik lorlu salata
3 lt su
1 kupa yesil cay
Tmm cnm etiketle beniKanguru_ kaptanim sporum var simdi eklemeler yapicam sonra yazarim toplu
AfiyiAfiyet olsunSabah: çörek otu yağı, ılık limonlu su
Kahvaltı: chia yoğurt
Yarım dilim armut
Baharat mix
Ara : 1 hurma
Öğle : 3 rosto köfte
Salata
Dereotlu cacık
Akşam: 2-3 çatal taze fasülye
4-5 çatal et kavurma
Közlenmiş biber
Çok yemek yiyesim yoktu öğlen baya fazla geldi
3 lt su
1 lt detoks çayı
1 Türk kahvesi (büyük Kupa içiyorum her sabah)
1 soda
İş yeri sporum: 1000 ip atlama @Rzgrece sporum bitsin yazarım hepsini
hadi bakalım bir de böyle deneKızlar ben cumartesi pazar allah ne verdiyse yicempazartesiden itibaren de saf proteinli menü yapicam cumaya kadar ve sıkı bir spor inşallah haftaya güzel bir eksi gelecek
çok az çok az çok az!!!Sabah 5 6 çatal yumurta
Yarım dilim peynir 3 bardak çay
1 dilim ekmek
Akşam musli yoğurt
Kahve
Afiyet olsun ablacimHerkesler cok az yemis kizlar
Sabah:müsli süt iki fincan sütlü kahve
Araortakal, elma cayi
Ögle:biberli soganli acili pirinc corbasi
Ara:biraz kuru üzüm
Aksam:firinda köfte firinlanmis patlican kabak biber üzerine yogurt pirasa yemegi iki kasik kadar(daha yemedim simdi yiyecem esimi bekliyorum )
Spor:30 dakika bisiklet
Su:1,5 anca üsüyünce su icemiyorum sicak biseyler istiyorum sürekli yeni cay demledim yemekten sonra iceriz ailecek
Sahanee süper mükemmel harikulade perfect!2000 ip atlama - 400 puan
Plank - 60 sn - 20 puan
Bacak egzersizleri 500 - 300 puan
Bisiklet - 300 - 180 puan
Eliptik 30 dk - 120 puan şimdi başlıyorum
Toplam : 1020
ama böyle olmaz ki çok az yiyorsun: ( biraZ söz dinle tatlım böyle olmazzzzBugünkü menüm
Sabah nesfir k (ama yeni olana basladim bu diyet olan)
Oglen: az corba
Aksam: tam corba (4 gibi yedim)
9 gibi de yagurt yedim
Sporum da 20 dakika eliptij aslinda gittikce artirmayi planliyordum sporumu ama eliptik yaptikca sol dizim agrimaya basladigi icin yarin doktor randevusu alicam pek spora agirlik veremiyorum
olsun haftaya daha çok olur yeterli zayiflayalimBenim tartida az eksim olucak ama incelmem cok oldu herkes hayretlerder on3mli olanda bu benim icin
Afiyet olsun canım bazen olabiliyor öyleKahvalti: 2 yumurtadan mozarellali domatesli omlet, kapya biberi, 1/2 cb ceviz, roka, zeytin, cay
Öglen: tarhana, yogurt
Aksam: firinda domatesli kasarli patlican, az sebzeli bulgur, yogurt
2.5 lt su, süt yatmadan icecem
Maalesef yine bulgur var Ama patlican Cok azdi doymadim
inşallah bakalım;takımın yaşam kivi plasticwoman
Eveeettttt
afiyet olsun şeker
Tmm cnm etiketle beni
AfiyiAfiyet olsun
hadi bakalım bir de böyle dene
çok az çok az çok az!!!
Afiyet olsun ablacim
Sahanee süper mükemmel harikulade perfect!
ama böyle olmaz ki çok az yiyorsun: ( biraZ söz dinle tatlım böyle olmazzzz
olsun haftaya daha çok olur yeterli zayiflayalim
Aa olsun olamıyorum diye sıkıntın vardı en azından rahatladın canımDemin regl oldum büyük ihtimal Bu hafta da listede olamam gibi geliyor bana Ama haftaya cuma en az -1'le gelecegim
Maalesef arada bir kac gün gecikiyor pko oldugu icin Ve Cok sisiriyorum bi kac güne iniyor Ama, tekrar Sogan kürü yapacagim haftayaAa olsun olamıyorum diye sıkıntın vardı en azından rahatladın canım
ama çok sağlıksız böyle kilo vermezdim vücudun kılığa girerArtı çıkmasın diye ac gezdim bugün
regl oldun ya gerisi önemli değil canım.Demin regl oldum büyük ihtimal Bu hafta da listede olamam gibi geliyor bana Ama haftaya cuma en az -1'le gelecegim
ama çok sağlıksız böyle kilo vermezdim vücudun kılığa girer
regl oldun ya gerisi önemli değil canım.
Kahvalti: 2 yumurtadan mozarellali domatesli omlet, kapya biberi, 1/2 cb ceviz, roka, zeytin, cay
Öglen: tarhana, yogurt
Aksam: firinda domatesli kasarli patlican, az sebzeli bulgur, yogurt
2.5 lt su, süt yatmadan icecem
Maalesef yine bulgur var Ama patlican Cok azdi doymadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?