Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2200 ip /5*1 = 440
Diğerleri 540 ad/5*3 = 324 p
Toplam 764

Şimdi burada neyi yanlış hesaplıyorum ben acaba kendimi de böyle hesaplıyorum yanlışı nerede yapıyorum
Senin hesabın dogru canım ben yanlış eklemişimdir :) sen matematikcisin ben den iyi toplarsın tabiki :) neden böyle bşrşey sordun anlayamadım yanlısın nerde oldugunu dusundun

2000 ip atlama - 400 puan
Plank - 60 sn - 20 puan
Bacak egzersizleri 500 - 300 puan
Bisiklet - 300 - 180 puan
Eliptik 30 dk - 120 puan şimdi başlıyorum
Toplam : 1020

Senin hesabın dogru canım ben yanlış eklemişimdir :) sen matematikcisin ben den iyi toplarsın tabiki :) neden böyle bşrşey sordun anlayamadım yanlısın nerde oldugunu dusundun

Gecende tutmadı ben yanlış mı çarpıyorum acaba dedim, kendim için sordum iki puan az yada çok yazılmış fark etmez de puan işine alışamadım hatam nerede diye merak ettim. Canım hesap makinesi matematikçi :)

Bugünkü menüm
Sabah nesfir k (ama yeni olana basladim bu diyet olan)
Oglen: az corba
Aksam: tam corba (4 gibi yedim)
9 gibi de yagurt yedim
Sporum da 20 dakika eliptij aslinda gittikce artirmayi planliyordum sporumu ama eliptik yaptikca sol dizim agrimaya basladigi icin yarin doktor randevusu alicam pek spora agirlik veremiyorum

Canım öğlen. Menün cok az aksam menüsü de oyle sadece corba icerim zayıflarım diyorsan yanılıyorsun sevzelerden meyvelerden gereken seylerş alman lazım eger bir anda kilo verme derdindeysen bşr anda da geri alırsın lürfen büyük sözü dinle artık

Plank - 60 sn - 20 puan
Waaaw palsticwoman sahalara geri döndüü
Benim tartida az eksim olucak ama incelmem cok oldu herkes hayretlerder on3mli olanda bu benim icin

Bence de canım ne gözütügü senin ne hşssettigin cok öenmli

Kahvalti: 2 yumurtadan mozarellali domatesli omlet, kapya biberi, 1/2 cb ceviz, roka, zeytin, cay
Öglen: tarhana, yogurt
Aksam: firinda domatesli kasarli patlican, az sebzeli bulgur, yogurt

2.5 lt su, süt yatmadan icecem
Maalesef yine bulgur var Ama patlican Cok azdi doymadim

Ya amacım kaçamağı yazmamak değildi valla hani çarşambaya iş yetiştirmeye çalışıyodum ya fırsat bulamadım yoksa yazardım. Ama emin ol aklım başıma geldi şimdi çok güzel gidiyoruz
inşallah bakalım; takımın yaşam kivi plasticwoman

Yarın tartı var dmi
Eveeettttt
Kahvalti 09.15
2 ince dilim ananas 1 yk chia 10 cig badem

Oglen 13.30
4 yk kapuska 1 kase yohurt

Ara 1 turk kahvesi sutlu

Aksam 19.30
120 gr kofte 1 kasik lorlu salata

3 lt su
1 kupa yesil cay
afiyet olsun şeker

Kanguru_ kaptanim sporum var simdi eklemeler yapicam sonra yazarim toplu
Tmm cnm etiketle beni
AfiyiAfiyet olsun
Kızlar ben cumartesi pazar allah ne verdiyse yicem pazartesiden itibaren de saf proteinli menü yapicam cumaya kadar ve sıkı bir spor inşallah haftaya güzel bir eksi gelecek
hadi bakalım bir de böyle dene

Sabah 5 6 çatal yumurta
Yarım dilim peynir 3 bardak çay
1 dilim ekmek

Akşam musli yoğurt
Kahve
çok az çok az çok az!!!

Afiyet olsun ablacim
Plank - 60 sn - 20 puan
Sahanee süper mükemmel harikulade perfect!
ama böyle olmaz ki çok az yiyorsun: ( biraZ söz dinle tatlım böyle olmazzzz

Benim tartida az eksim olucak ama incelmem cok oldu herkes hayretlerder on3mli olanda bu benim icin
olsun haftaya daha çok olur yeterli zayiflayalim

Afiyet olsun canım bazen olabiliyor öyle

Artı çıkmasın diye ac gezdim bugün

Demin regl oldum büyük ihtimal Bu hafta da listede olamam gibi geliyor bana Ama haftaya cuma en az -1'le gelecegim

Bişey olmaz canım üzme kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…