- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Nebikim misafir vs geldiğinde kendime bi cesit olarak ondan yapabilirşm dşye dusundum nefsimi dizginler diyet ömrümü uzatır diye düşünüyorum sonucta 5 vakit yememek lazım tabi :)Mercimek fasülye unu yapabilirsin ama şu aşamada yapma. Kilo problemi olanların yemesi çok tavsiye edilmiyo. Un haline getirilen herşeyin glisemik indeksi artıyor bu da seni daha çabuk acıktırır. Hedef kilona ulaşınca yaparsın onlar o undan şekersiz kek falan yapıyolar
Tabi bak misafir gelince un değilde karatay böreği falan yapsana sende kendineNebikim misafir vs geldiğinde kendime bi cesit olarak ondan yapabilirşm dşye dusundum nefsimi dizginler diyet ömrümü uzatır diye düşünüyorum sonucta 5 vakit yememek lazım tabi :)
Yanında başka seyler de yşyebilirz dimi kahvaltı için
ay insallah kisa zmnda girerim listeye
Wayyy cok iyi cnmm tebrik ederimGunaydinlar
68.4
66.7
%2.485:)
-700 çok güzel :)Kızlar günaydın kilom 93 hesabı yaparım unutmazsam ofise gecince
Harika bir sonuçGunaydinlar
68.4
66.7
Çok güzel haftaya 75 olursun inşallahGunaydin kizlarr
Gecen hafta:76.4
Bu hafta:76
Fark:-400 %0.52
Aynen inanilmaz mutluyum gerceklere donmeliyim yarin misafirim var buyuk kaynim evi kirklamaliyim-700 çok güzel :)
Harika bir sonuç
Çok güzel haftaya 75 olursun inşallah
Ama menülerin cok iyiydiGeçen Cuma: 68.8
Bu Cuma: 68.8
Sabit.
zaten onlarin hepinde kosturmak en buyuk spor350 ip
2 mil
Ve yeni uyudu ufaklik dislerimiz cikiyor bence en buyuk puan buna:)
ben hesaplarim sorun degil :)Kızlar günaydın kilom 93 hesabı yaparım unutmazsam ofise gecince
Oooowwww super gitmis :)Gunaydinlar
68.4
66.7
tebrik ederim cnmGunaydin kizlarr
Gecen hafta:76.4
Bu hafta:76
Fark:-400 %0.52
ptesi salinin acisi mi diyelim esra :) neyseki sonradan duzelttin beslenmenide + gelemdinGeçen Cuma: 68.8
Bu Cuma: 68.8
Sabit.
Çok yorma kendini :)Aynen inanilmaz mutluyum gerceklere donmeliyim yarin misafirim var buyuk kaynim evi kirklamaliyim
Pazartesi salı çok kötüydüAma menülerin cok iyiydi
Kız valla 71 kiloydum da çok şükür yine aynı kiloya döndüm. Bundan sonra bozmak yokptesi salinin acisi mi diyelim esra :) neyseki sonradan duzelttin beslenmenide + gelemdin
Cok yormaliyim hemde nese almamakta super bişiÇok yorma kendini :)
Pazartesi salı çok kötüydü
Kız valla 71 kiloydum da çok şükür yine aynı kiloya döndüm. Bundan sonra bozmak yok
Haftaya guzel bi eksiyle gelirsin insallahÇok yorma kendini :)
Pazartesi salı çok kötüydü
Kız valla 71 kiloydum da çok şükür yine aynı kiloya döndüm. Bundan sonra bozmak yok
Bebeğin var senin o kadar evi kırklamana gerek yokCok yormaliyim hemde nese almamakta super bişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?