- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Gunaydinlar
68.4
66.7
%2.485:)
Tsk ederim daha iyisi senin olsunSüperrr
Senden terlik benden oklava yerSağol canım şu sporu arttırsam 1,2 falan veririm kesinde
Sağol canım :)
Evet kötüydü dengeledik şimdi verme zamanı 2 kg verdik kısa sürede <3 şimdi hedef 65, tabi ki bozamazsın terliği yersin :)) öyle Bi korkuttum kiKanguru_ yemek yemiyor :))
Ay bugün rüyamda ekmek arası falan yiyordum nasıl midem bulanıyordu :) sabah uyandım yemek görmek istemiyorum diye yağlı yağlı ekmek arası eski yediklerim aslında ama gerçekten şu an yesem midem bulanır :) yemekten tiksindim sabah :))
Bende artik oyle vicik vicik seylerden tiksiniyorum gormek bile istemiyorumKız valla çok korkutmuşsun beni he normalde yiyeceğim hiç bir şeyi yemiyorum sayende.
Keşke bende tiksinebilsem ama yok hala severim zararlı şeyleri
Hedefe emin adimlarla... :)Gecen cuma 71.6
71.0
Fark 600
Yuzde bilemiyorum :)
neden sabitsin kiGeçen hafta 88.6
Bu cuma 88.6
Fark : 0
regl oldun ya bu hafta dususr grcer haftaya cuma bomba gibi bi yuzdeyle listeye girersinhala sabitim maalesef, en azindan + degil
Kizlar ben pazartesi kilomu baz alcam. Cunku ciddi anlamda diyete ozaman basladim
Pazartesi 83.8
Bugun 83.6
Fark 1.2 kg
Yağlı şeyleri ben hiç sevmedim ya ama hamur işi tatlı vs tiksinemedim bi türlüSenden terlik benden oklava yerayagini denk al esra bu isin sonu kotu dayak yiceksin
Bende artik oyle vicik vicik seylerden tiksiniyorum gormek bile istemiyorum
Hedefe emin adimlarla... :)
neden sabitsin ki
regl oldun ya bu hafta dususr grcer haftaya cuma bomba gibi bi yuzdeyle listeye girersin
82.6 olabilir mi acaba :) çok güzel vermişsin bak bozma bi daha ne güzel adapte oldunKizlar ben pazartesi kilomu baz alcam. Cunku ciddi anlamda diyete ozaman basladim
Pazartesi 83.8
Bugun 83.6
Fark 1.2 kg
Tamam nasıl izne ayrılınıyor izne ayrılayımElif-Hakan istersen izine ayrilabilirsin. Yarismadan ayrilirsab 6 ay yarisamazsin. Bence izine ayril istedigin zaman,istedigin takimda yarismaya devam edebilirsn
Nasilsin elifTamam nasıl izne ayrılınıyor izne ayrılayım
İui abla kızım çok hasta onunla uğraşıyorum sen nasılsınNasilsin elif
yaa pırasalı mercimekliyi begenmedim pek kötünün iyisi tabi ama mercimek köftesini sevecegime eminimYap biraz değişik tarifler denersen bozma isteğin gider. Karatay pizzası yap harika oluyo mercimekli pırasalı yada ıspanaklı börek karnabahar kısırı mercimek köftesi çok güzeller
Çok çok güzel 6lara bişey kalmadı
İnş canım ya hep birlikte inşhedefeme adim adim tebrikler
kız bilemedim plastic de öyle demiş 71.6 pazartesiydi heralde karıstırdım benSen gecen hafta 71.7 degil miydin huzurcuğum
Canım regldendir uzulmehala sabitim maalesef, en azindan + degil
valla öyleymiş ben p.tesiyle karıstırmısım ozaman da bildirim yaptık ya :)Evet 71,7 geçen cuma
Niye fazlami gösteriyo azmi
Tbrkler bu arada mens de oldum 16 ay sonraKizlar ben pazartesi kilomu baz alcam. Cunku ciddi anlamda diyete ozaman basladim
Pazartesi 83.8
Bugun 83.6
Fark 1.2 kg
Cok gecmis olsun canim nesi var kuzucugunİui abla kızım çok hasta onunla uğraşıyorum sen nasılsın
Canımm cok gecmiş olsun Allah sifa bersin yavrunaİui abla kızım çok hasta onunla uğraşıyorum sen nasılsın
Ablacım tebrik ederim -500 icin :)Cok gecmis olsun canim nesi var kuzucugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?