Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Senden terlik benden oklava yer ayagini denk al esra bu isin sonu kotu dayak yiceksin
Kız valla çok korkutmuşsun beni he normalde yiyeceğim hiç bir şeyi yemiyorum sayende.

Keşke bende tiksinebilsem ama yok hala severim zararlı şeyleri
Bende artik oyle vicik vicik seylerden tiksiniyorum gormek bile istemiyorum
Gecen cuma 71.6
71.0
Fark 600
Yuzde bilemiyorum :)
Hedefe emin adimlarla... :)
Geçen hafta 88.6
Bu cuma 88.6
Fark : 0
neden sabitsin ki

hala sabitim maalesef, en azindan + degil
regl oldun ya bu hafta dususr grcer haftaya cuma bomba gibi bi yuzdeyle listeye girersin

Elif-Hakan istersen izine ayrilabilirsin. Yarismadan ayrilirsab 6 ay yarisamazsin. Bence izine ayril istedigin zaman,istedigin takimda yarismaya devam edebilirsn

Yağlı şeyleri ben hiç sevmedim ya ama hamur işi tatlı vs tiksinemedim bi türlü
Kizlar ben pazartesi kilomu baz alcam. Cunku ciddi anlamda diyete ozaman basladim
Pazartesi 83.8
Bugun 83.6
Fark 1.2 kg
82.6 olabilir mi acaba :) çok güzel vermişsin bak bozma bi daha ne güzel adapte oldun

yaa pırasalı mercimekliyi begenmedim pek kötünün iyisi tabi ama mercimek köftesini sevecegime eminim evet ya ilk hedefim 70ti sonra 65 bakalım az kaldı inş sabah kahvaltıdaydık gözlemeler biberli ekmekler hashaslılar bir ton baskılar ben yemiyorum dedim de baska bişey demedim artık hayır demek okadar da zor gelmiyor

hedefeme adim adim tebrikler
İnş canım ya hep birlikte inş
Sen gecen hafta 71.7 degil miydin huzurcuğum
kız bilemedim plastic de öyle demiş 71.6 pazartesiydi heralde karıstırdım ben

hala sabitim maalesef, en azindan + degil
Canım regldendir uzulme
Evet 71,7 geçen cuma
valla öyleymiş ben p.tesiyle karıstırmısım ozaman da bildirim yaptık ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…