Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Niye öyle diyon gizz güzelin tadi pek guzeldir hmmm

Aaa ne izni yapma esra ben ayrildim onca kilo aldım. Bence öyle bişey dusunme yoksa kilo alırsın zaten zor veriyorsun

Kızlar ben kaç aydır bu kilolardayım çok sıkıldım. Yine menümü yazarım bırakmıcam diyeti ama kilo bildirimi yapmak istemiyorum. 1 ay tartılmamayı düşünüyorum. Bu ay kardeşimin yemin töreni var 2 3 günlüğüne gelecek diyet kesinlikle bozulur, 1 ay sonra vizelerim var yine bozulur daha sonra 2 yakın arkadaşımın nişan ve düğünü var. Grubu bırakmasam da dediğim gibi tartılmak istemiyorum

Kııız naptın sennnn
Esra sormaya pişmanım ama 2 aydır skk sık tut tut kendini cok kötğnoldum ya annem babam geldi elmekleri en guzel seyleri yaptılar biraradayken birlikte yiyelim icelim dediler hep hayır dedim daha vermem gereken var dedim durdurdum kendimi artık 6'larınucundsnnda olsa görünce kendime bir nevi ödül verdim hiç durmadan devam etmek isterdşm ama bugun sana saydıgım canım sunu cekiyor hunu cekiyorlar cıktı en azından kafamdan simdi sanahtan itibaren devam edicem eski forma tabi bugunkiler az da olsa yag olmasın diye yatana kadr sporum var. Bakalım inş tek artım motşvasyonum olur

Ödül vermen iyi olmuş aslında ama en azından haftasonu ailenle birlikte olsa daha çok değerdi sanki :) ama ben sana güveniyorum daha da motive olarak devam edersin

50 yarım mekik
100 sag iç bck
100 sol ic bacak
100 bank seklinde geriye bacak
100 sag sol ayakta bacak geriye
100 sag sol dönerek sırt gögüs
150 topuga degme
40 duvar şınavı
Göğüs egzersşzleri 3 set halinde (65 puan )

4000. İp atlama

Ödül vermen iyi olmuş aslında ama en azından haftasonu ailenle birlikte olsa daha çok değerdi sanki :) ama ben sana güveniyorum daha da motive olarak devam edersin
Hep beraberdik zaten esim eeken gelmişti oglumla kek yaptık babasına cok mutluydu yaparken ben dşyetteyşm diye hiç öyle aktiviteler yaptırmıyordum kuzuma :) ıslak kek börek biberli ekmek kurabiye vs vardı ben börek ve kurabiyeyi sectim öyle hep beraber güzel oldu

Esracım söyledigin sebepler gercekten gecerli sebepler izin almana vicdan azabı duyacaksın olmaması gereken seyler yedşkce senin buraya duydugum sorumlulukla hepten burnundan gelecek belki ben sana hak verşyorum ama ya buranın eksikliği kilo almana sebep olursa canım

Ben olsam biberli ekmeği seçerdim çok severim. Afiyet olsun huzurcum bence sen bunu hakkettin. 1 ay bozmazsın artık

Ben burdan hiç kopmam sadece aralarda girmediğim olur. Diyeti bozmayıda düşünmüyorum ama illaki aralarda bozulur. Bu saydığım şeyleri atlatınca bahanem yok hem sporada yazılmayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…