- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Niye kuzum
Niye öyle diyon gizz güzelin tadi pek guzeldir hmmm
Aaa ne izni yapma esra ben ayrildim onca kilo aldım. Bence öyle bişey dusunme yoksa kilo alırsın zaten zor veriyorsun
Börekler kuraniyeler costum vallaNe yedin kız
Evet bugunu hiç ysanmamıs saymk en guzeli olacakHuzurvermeyolunda oldugun yerden kacamaksiz devam et kesinlikle yoksa ipin ucu tamamen kacar
gecmiş olsun canım bugun nasılsın
İyi aksamlar canım nasılsın senin de sesin cıkmıyor ben cok fena kacamak yaotım kaldıgım yerden devam edebilirim dimş karataycıgıma yaa
Menün cok guzel canım disipline girmişsin bile :)
Esra sormaya pişmanım ama 2 aydır skk sık tut tut kendini cok kötğnoldum ya annem babam geldi elmekleri en guzel seyleri yaptılar biraradayken birlikte yiyelim icelim dediler hep hayır dedim daha vermem gereken var dedim durdurdum kendimi artık 6'larınucundsnnda olsa görünce kendime bir nevi ödül verdim hiç durmadan devam etmek isterdşm ama bugun sana saydıgım canım sunu cekiyor hunu cekiyorlar cıktı en azından kafamdan simdi sanahtan itibaren devam edicem eski forma tabi bugunkiler az da olsa yag olmasın diye yatana kadr sporum var. Bakalım inş tek artım motşvasyonum olurKııız naptın sennnn
Ödül vermen iyi olmuş aslında ama en azından haftasonu ailenle birlikte olsa daha çok değerdi sanki :) ama ben sana güveniyorum daha da motive olarak devam edersinEsra sormaya pişmanım ama 2 aydır skk sık tut tut kendini cok kötğnoldum ya annem babam geldi elmekleri en guzel seyleri yaptılar biraradayken birlikte yiyelim icelim dediler hep hayır dedim daha vermem gereken var dedim durdurdum kendimi artık 6'larınucundsnnda olsa görünce kendime bir nevi ödül verdim hiç durmadan devam etmek isterdşm ama bugun sana saydıgım canım sunu cekiyor hunu cekiyorlar cıktı en azından kafamdan simdi sanahtan itibaren devam edicem eski forma tabi bugunkiler az da olsa yag olmasın diye yatana kadr sporum var. Bakalım inş tek artım motşvasyonum olur
Hep beraberdik zaten esim eeken gelmişti oglumla kek yaptık babasına cok mutluydu yaparken ben dşyetteyşm diye hiç öyle aktiviteler yaptırmıyordum kuzuma :) ıslak kek börek biberli ekmek kurabiye vs vardı ben börek ve kurabiyeyi sectim öyle hep beraber güzel olduÖdül vermen iyi olmuş aslında ama en azından haftasonu ailenle birlikte olsa daha çok değerdi sanki :) ama ben sana güveniyorum daha da motive olarak devam edersin
Esracım söyledigin sebepler gercekten gecerli sebepler izin almana vicdan azabı duyacaksın olmaması gereken seyler yedşkce senin buraya duydugum sorumlulukla hepten burnundan gelecek belki ben sana hak verşyorum ama ya buranın eksikliği kilo almana sebep olursa canımKızlar ben kaç aydır bu kilolardayım çok sıkıldım. Yine menümü yazarım bırakmıcam diyeti ama kilo bildirimi yapmak istemiyorum. 1 ay tartılmamayı düşünüyorum. Bu ay kardeşimin yemin töreni var 2 3 günlüğüne gelecek diyet kesinlikle bozulur, 1 ay sonra vizelerim var yine bozulur daha sonra 2 yakın arkadaşımın nişan ve düğünü var. Grubu bırakmasam da dediğim gibi tartılmak istemiyorum
Ben olsam biberli ekmeği seçerdimHep beraberdik zaten esim eeken gelmişti oglumla kek yaptık babasına cok mutluydu yaparken ben dşyetteyşm diye hiç öyle aktiviteler yaptırmıyordum kuzuma :) ıslak kek börek biberli ekmek kurabiye vs vardı ben börek ve kurabiyeyi sectim öyle hep beraber güzel oldu
Esracım söyledigin sebepler gercekten gecerli sebepler izin almana vicdan azabı duyacaksın olmaması gereken seyler yedşkce senin buraya duydugum sorumlulukla hepten burnundan gelecek belki ben sana hak verşyorum ama ya buranın eksikliği kilo almana sebep olursa canım
Ben burdan hiç kopmam sadece aralarda girmediğim olur. Diyeti bozmayıda düşünmüyorum ama illaki aralarda bozulur. Bu saydığım şeyleri atlatınca bahanem yok hem sporada yazılmayı düşünüyorumEsracım söyledigin sebepler gercekten gecerli sebepler izin almana vicdan azabı duyacaksın olmaması gereken seyler yedşkce senin buraya duydugum sorumlulukla hepten burnundan gelecek belki ben sana hak verşyorum ama ya buranın eksikliği kilo almana sebep olursa canım
Eliptigi naptın alcakmısınBen burdan hiç kopmam sadece aralarda girmediğim olur. Diyeti bozmayıda düşünmüyorum ama illaki aralarda bozulur. Bu saydığım şeyleri atlatınca bahanem yok hem sporada yazılmayı düşünüyorum
Alırım büyük ihtimalle daha almadım ama 2 hafta sona falan yüzmeyede yazılmayı düşünüyorum kararsızım vallaEliptigi naptın alcakmısın
Aay yuzme de cok guEl ya hem eglenceli hemde ciddi verdiriyormusAlırım büyük ihtimalle daha almadım ama 2 hafta sona falan yüzmeyede yazılmayı düşünüyorum kararsızım valla
Benim bütün stresimi alıyor hem de çok yoruyor o yüzden yüzmeyi ciddi ciddi düşünüyorumAay yuzme de cok guEl ya hem eglenceli hemde ciddi verdiriyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?