- 15 Eylül 2016
- 341
- 379
- 23
Bence sorun beyin olarak cok fazla sıkıyorsun kendini keski biraz daha az düsünsen sonucta zaten vereceksin istedikleri kadar dirensin o kilolar, ayrilik vakti yakinBenimde amacım şu direnci kırabilmek. Ben ciddi anlamda aylardır üzülüyorum neden hep bu kilodayım diye. Diyetisyene gitmiştim kasım ayında sözde nisan ayında 54 kilo olacaktım, hedefimiz buydu ama ben neredeyse gittiğim kilodayım. 73.5tum o zaman şimdi 68. Diyetisten 20 kilo verebilmeyi hedeflerken neden 5 kilo diye düşünüyorum. Bi bilinmezliğin içine girdim
O konuda haklısın orda deniz balığı yok mu ? Daha doğrusu gelmiyor muEvet haklisin öyle yapcam daha etkili oluyor ama dünden beri hasta oldugum icin annem corba yapti öyle gecistirdim yemekleri. Tavuk yiyemiyorum kücücük tavugun gögsü kendinden büyük, baliklarin büyük kismi ciftlik baligi mecbur hep et oluyor
Evet hiç takmadığım kadar taktım. Bu yaz başladı bu derece takmam. Eskiden hep derdim az bir şey dikkat edeyim hemen veriyorum. Ne zaman ki doktora gittim troid polikistik over dedi o bende bi tedirginlik yaptı, hiç veremeyekmiş hissi. Oysa ki onlar 1 günde çıkmadı. Hep vardı ama bilmediğim için kilomu falan etkilemiyorduBence sorun beyin olarak cok fazla sıkıyorsun kendini keski biraz daha az düsünsen sonucta zaten vereceksin istedikleri kadar dirensin o kilolar, ayrilik vakti yakin
Türkiyeden cipura & levrek geliyor maalesef ikiside ciftlik baligi. Diger baliklarda tava baligi hep, bi somon var iste onu aliyorum norvecden geliyor ama oda sonucta bir palamut/barbun degil pek balik gibi gelmiyor bana daha farkli gibi yaO konuda haklısın orda deniz balığı yok mu ? Daha doğrusu gelmiyor mu
Evet somon balık gibi değil ama en azından çiftilikten iyidir. Biraz mercimek nohut kurufasulyeden uzak durmaya çalış dediğim gibi. Ispanak pırasa brokoli kereviz vs tüket. Iyi gelecektir sanaTürkiyeden cipura & levrek geliyor maalesef ikiside ciftlik baligi. Diger baliklarda tava baligi hep, bi somon var iste onu aliyorum norvecden geliyor ama oda sonucta bir palamut/barbun degil pek balik gibi gelmiyor bana daha farkli gibi yaama yine ondan alirim Sonucta soguk su baligi ve saglikli
bildigin icin piskolojik bir direnc olusmus sanki.. tiroidi ve pko olanlar daha zor veriyor gibi yazilar okuyorsan onlar da bilinc altina yerlesmis olabilir, relax olman lazim bir sekilde cünkü menülerin cok iyi spor olmasa bile yavasta olsa gitmesi gerekiyor kilolarEvet hiç takmadığım kadar taktım. Bu yaz başladı bu derece takmam. Eskiden hep derdim az bir şey dikkat edeyim hemen veriyorum. Ne zaman ki doktora gittim troid polikistik over dedi o bende bi tedirginlik yaptı, hiç veremeyekmiş hissi. Oysa ki onlar 1 günde çıkmadı. Hep vardı ama bilmediğim için kilomu falan etkilemiyordu
Sen hiçbirşey demeyin demişssin kaptancıgım ama bahsi gecen sahıs olarak cevap vermem lazım hatırlarsan ilk hedefine ulasınca bir ödül verşrşz sana demiştin senin bunca derdin arasında onu sormak istemedim 2 aydır nerdeyse hiç kacamak yapmadım annem babam sevdiklerim bir araya geldi elleriyle yaptıkar tadına bile bakmadım sonra dedim hedef dedim takım dedim dün o gunun geldiğini dusundum moral olarak da biraz rahatlamak icin abartmadan yedim zaten üstğne de sporu yapıp dengelemeye calıştım pek mumkun olmayacak da olsa vicdanımı rahatlattım :) biliyorum bizim icin bu ikaz bu uyarı cok cok da tesekkürederim ben hşçbirşey olmamıs gibi bugun devam ediyorum detoks suyuma basladım bile :) yani 1. Takım kaybetmeye hazır olunVay... vay... vay....
Sadece 2 gun yoktum. Kacamaklar,kilo veremiyorum izine ayrilcamlar havada ucusmus. Demekki 1 hafta olmasam geldigimde takimda kimseyi bulamicam...
Hani yarisma? 1 tk 2 tk nerde !?
Rekabey nerde?
Spor listesink siz halledin dedim spor listesi nerde? Bi Allahin kuluda spor listesini yapmadi mi ?(fattylamb94 yardimcim olarak ben yokken bunlari senin yapman gerekiyodu)
Ben takim cosmustur simdi rekabet tavandir diye geldim....
Bi baktim! Kacamak yapanlar olmus ayrilmak isteyenler isyan edenler....
Bu kadar mi azminiz... hirsiniz????
Bu kadar mi kararlisiniz zayiflamaya?
Bumu iradeniz???
Haklisin kaptan demeyin. Hatta hic bise demeyin..
Hadi bana eyvallah!
Yanlis yapmisiz butun takim sana karsi olmaliymis suraya baksana hepimizn eksisinin seni yakaliycagindan supheliyimSen hiçbirşey demeyin demişssin kaptancıgım ama bahsi gecen sahıs olarak cevap vermem lazım hatırlarsan ilk hedefine ulasınca bir ödül verşrşz sana demiştin senin bunca derdin arasında onu sormak istemedim 2 aydır nerdeyse hiç kacamak yapmadım annem babam sevdiklerim bir araya geldi elleriyle yaptıkar tadına bile bakmadım sonra dedim hedef dedim takım dedim dün o gunun geldiğini dusundum moral olarak da biraz rahatlamak icin abartmadan yedim zaten üstğne de sporu yapıp dengelemeye calıştım pek mumkun olmayacak da olsa vicdanımı rahatlattım :) biliyorum bizim icin bu ikaz bu uyarı cok cok da tesekkürederim ben hşçbirşey olmamıs gibi bugun devam ediyorum detoks suyuma basladım bile :) yani 1. Takım kaybetmeye hazır olun
Sabah notu : dun sabah 69.9
Bu sabah 69.7
Iste ya supersinSen hiçbirşey demeyin demişssin kaptancıgım ama bahsi gecen sahıs olarak cevap vermem lazım hatırlarsan ilk hedefine ulasınca bir ödül verşrşz sana demiştin senin bunca derdin arasında onu sormak istemedim 2 aydır nerdeyse hiç kacamak yapmadım annem babam sevdiklerim bir araya geldi elleriyle yaptıkar tadına bile bakmadım sonra dedim hedef dedim takım dedim dün o gunun geldiğini dusundum moral olarak da biraz rahatlamak icin abartmadan yedim zaten üstğne de sporu yapıp dengelemeye calıştım pek mumkun olmayacak da olsa vicdanımı rahatlattım :) biliyorum bizim icin bu ikaz bu uyarı cok cok da tesekkürederim ben hşçbirşey olmamıs gibi bugun devam ediyorum detoks suyuma basladım bile :) yani 1. Takım kaybetmeye hazır olun
Sabah notu : dun sabah 69.9
Bu sabah 69.7
CanııımYanlis yapmisiz butun takim sana karsi olmaliymis suraya baksana hepimizn eksisinin seni yakaliycagindan supheliyim
Ben burdayım kahvaltı sofrasından baglanıyorum efem coluk cocugu doyurdum sıra ben deKızlaar nerelerdesiniz
@Deli ve CesurHuzurvermeyolunda AhSen_2504 N NGY Turkuvaz- @Seyhan77 plasticwoman P pembebulut5 S smygnc Tugceilker B belcimim
Canııımya yanlış anlamıyorsunuz dimi beni ben sakasına takılıyorum oyle valla vicdan azabı cekiyorum bişey yiyince spor yapıp dengeleyim bari dedim işe yaramıstır inş hem daha cumaya var canım kim yer kim eksiler belli olmaz s
Gunaydin burdayim limonlu suyumu iciyorum arada sporuma bile basladim aksama ne pisirsem die düşünüyorumKızlaar nerelerdesiniz
@Deli ve CesurHuzurvermeyolunda AhSen_2504 N NGY Turkuvaz- @Seyhan77 plasticwoman P pembebulut5 S smygnc Tugceilker B belcimim
Ay ne iyi olurr ac bi konu hemen havamızda degisin bence herkes atlar bu fikree o kadar sikkiniz kiGünaydın kızlar
Ben şu konudan dolayı sıkıntılıyım.Sürekli zayıflamak,diyet ve spor hakkında konuşuyoruz.İster istemez bilinçaltımızda kilo verdim mi,aldım mı? Soruları yerleşmiş durumda.Strese giriyorum ben böyle bir durumda.Diyetimizi yapalım menülerimizi ve sporlarımızı yazalım yine.Ama bu kadar da diyet hakkında konuşmayalım derim ben.Naçizane benim fikrim bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?