Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınnn bencede başka şeyler konusalım :)

Yok yaa ne yanlis anlicamm ben olsam yerinde durmadan yeni kilomu yaAr dururdum hakkin tabi sikiyosun disini dun kacamak yaptin ama sanirim bunyen sasirip daha cok calisti 200 gr birden eksilmisinnn pissssssss
Valla ondn da olabilir bir de dun cok fena spor yaptım kolum kanadım tutmuyor bacım ama bugun yine yapsK fena olmaz :)

Ay ne iyi olurr ac bi konu hemen havamızda degisin bence herkes atlar bu fikree o kadar sikkiniz ki
Aynen ya cok guzel olur

Afiyet olsun kuzulara sen de bir güzel kahvaltı keyfi yap
Gel beraber olsun esracım ama sen coktaaaan yoklara dusmusundhr bunsaatte

Kızlar dün akşam yazamadım ev ile ugrasiyordum bugünde fazla giremem kv kp yemeğe gelecekler yemek yapicam ❤

günaydinn kizlar dün internetten kürlere baktim haftada iki defa yemekten önce zencefil yogurt üc ögün yapip yemekten önce yicem.. biliyorum diyet konusmuyoruz Ama yine de söylim dedim

Of 4 mu bu nasil bi saattir oyle
Saçma bir saat servise binmiş giderken sabah ezanın okunması her yerin karanlık olması insanın psikolojisini bozuyo..
Şöyle saatlerdir uyumaya hasret kaldım.Saat 6.00 da uyanıyorum her sabah
Al benden de o kadar. Ben 8e 9a kadar uyumak istiyorum. Canım isteyince oturup dinlenmek istiyorum

Ben de de parlıcan biber vae nasıl yapcan türlüyü ay artık yemek yapmaktan da sıkıldım ya
Ayy ben patlıcana bayılırımmm kıymalıda güzel oluyo

günaydinn kizlar dün internetten kürlere baktim haftada iki defa yemekten önce zencefil yogurt üc ögün yapip yemekten önce yicem.. biliyorum diyet konusmuyoruz Ama yine de söylim dedim
O kürle hafta 1.5 kg civari verenler olmuş tabi biraz dikkat ederek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…