- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Afiyet olsun kuzulara sen de bir güzel kahvaltı keyfi yapBen burdayım kahvaltı sofrasından baglanıyorum efem coluk cocugu doyurdum sıra ben de
Günaydınnn bencede başka şeyler konusalım :)Günaydın kızlar
Ben şu konudan dolayı sıkıntılıyım.Sürekli zayıflamak,diyet ve spor hakkında konuşuyoruz.İster istemez bilinçaltımızda kilo verdim mi,aldım mı? Soruları yerleşmiş durumda.Strese giriyorum ben böyle bir durumda.Diyetimizi yapalım menülerimizi ve sporlarımızı yazalım yine.Ama bu kadar da diyet hakkında konuşmayalım derim ben.Naçizane benim fikrim bu.
Günaydın, erkencisin :) evde ne var bilsem yardımcı olurdum ama...Gunaydin burdayim limonlu suyumu iciyorum arada sporuma bile basladim aksama ne pisirsem die düşünüyorum
Valla ondn da olabilir bir de dun cok fena spor yaptım kolum kanadım tutmuyor bacım ama bugun yine yapsK fena olmaz :)Yok yaa ne yanlis anlicamm ben olsam yerinde durmadan yeni kilomu yaAr dururdum hakkin tabi sikiyosun disini dun kacamak yaptin ama sanirim bunyen sasirip daha cok calisti 200 gr birden eksilmisinnn pissssssss
Aynen ya cok guzel olurAy ne iyi olurr ac bi konu hemen havamızda degisin bence herkes atlar bu fikree o kadar sikkiniz ki
Gel beraber olsun esracım ama sen coktaaaan yoklara dusmusundhr bunsaatteAfiyet olsun kuzulara sen de bir güzel kahvaltı keyfi yap
Evet 4 saat önce evden çıkmıştımValla ondn da olabilir bir de dun cok fena spor yaptım kolum kanadım tutmuyor bacım ama bugun yine yapsK fena olmaz :)
Aynen ya cok guzel olur
Gel beraber olsun esracım ama sen coktaaaan yoklara dusmusundhr bunsaatte
Aynen al benden de okadar ne pişirelim ya ben de bide kayınpeder var hergun ne pişirsem stresi sarıyor beniGunaydin burdayim limonlu suyumu iciyorum arada sporuma bile basladim aksama ne pisirsem die düşünüyorum
Of 4 mu bu nasil bi saattir oyleEvet 4 saat önce evden çıkmıştım
Ya lahana sarmasi yapacam yada firinda turlu yapayim diyorumAynen al benden de okadar ne pişirelim ya ben de bide kayınpeder var hergun ne pişirsem stresi sarıyor beni
Ben de de parlıcan biber vae nasıl yapcan türlüyü ay artık yemek yapmaktan da sıkıldım yaYa lahana sarmasi yapacam yada firinda turlu yapayim diyorum
Sen de mi calışıyorsun sumeyyecim muhasebecimiydinŞöyle saatlerdir uyumaya hasret kaldım.Saat 6.00 da uyanıyorum her sabah
Kızlaar nerelerdesiniz
DELIveCesur Huzurvermeyolunda AhSen_2504 @NGY @Turkuvaz- @Seyhan77 @plasticwoman P pembebulut5 S smygnc @Tugceilker B belcimim
günaydinn kizlar dün internetten kürlere baktim haftada iki defa yemekten önce zencefil yogurt üc ögün yapip yemekten önce yicem.. biliyorum diyet konusmuyoruz Ama yine de söylim dedim
Saçma bir saat servise binmiş giderken sabah ezanın okunması her yerin karanlık olması insanın psikolojisini bozuyo..Of 4 mu bu nasil bi saattir oyle
Al benden de o kadar. Ben 8e 9a kadar uyumak istiyorum. Canım isteyince oturup dinlenmek istiyorumŞöyle saatlerdir uyumaya hasret kaldım.Saat 6.00 da uyanıyorum her sabah
Ayy ben patlıcana bayılırımmm kıymalıda güzel oluyoBen de de parlıcan biber vae nasıl yapcan türlüyü ay artık yemek yapmaktan da sıkıldım ya
O kürle hafta 1.5 kg civari verenler olmuş tabi biraz dikkat ederekgünaydinn kizlar dün internetten kürlere baktim haftada iki defa yemekten önce zencefil yogurt üc ögün yapip yemekten önce yicem.. biliyorum diyet konusmuyoruz Ama yine de söylim dedim
Türlü yap bence kendine ayrıyetten yemek yapmak zorunda kalmazsınYa lahana sarmasi yapacam yada firinda turlu yapayim diyorum
kolay gelsin kuzucumKızlar dün akşam yazamadım ev ile ugrasiyordum bugünde fazla giremem kv kp yemeğe gelecekler yemek yapicam ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?