Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Esra sümeyye noluyo kizlar kim gidiy nere gidiy birakmayin ipin ucunu hedefe ulasalim öyle fattylamb94 @smygnc
Abla bi yere gitmiyorum diyete devam edicem. Normalde 1 ay sonra izin alacaktım ama şimdi tartilmamak için izin alıyorum. Daha iyi bir dönüş yapacağımı düşünüyorum

Hmm kuzum nasıl istersen ama inşallah kilo almazsin

Kizlar ne oluyir ya herkes dokuluyo yapmayin boyle yazi dusunun az kaldi bu yavaslikla gitsek bile yaza vermis oluruz fazlalillari

Aynen canım noluyo bize yaz kapıda diyete spora daha sıkı sarılmamız lazım' artık fazlaliklarimizdan kurtulalım

Sagol cnm suan iyi cok sukur. 2 gundur toplam 1 saat uyumadim ama bugun uyucam alarm kurcam saat basi kalkip bakarim
Ateşini düşürürken ayağına çorap giydir üstünü çıkar canım ve ılık suyla sil sürekli ve parmak uçlarınla su serp vücuduna

Al benden de o kadar canım
Tavsiyen icin aagol cnm bende oyle yaptim ilik suyla sildim vucudunu surekli
Canım çok cok gecmis olsun umarım rüzgar dahada iyidir. Rabbim bidaha yasatmasin Kanguru_
Sagol cnm aminmmm
bugun daha iyi. Sanada gecmis olsun

ne yani. Izine mi cikacaksin ?

Evet elifcim normalde mart sonu alacaktım, biraz erken oldu ama dediğim gibi tartılmak istemiyorum o yüzden çıkıyorum. Yine hergün burda olup menülerimi paylaşırım. Amacım izne çıkıp dilediğimce yemek değil. Tam tersi şu takıldığım kiloyu aşabilmek.

Vay... vay... vay....
Sadece 2 gun yoktum. Kacamaklar,kilo veremiyorum izine ayrilcamlar havada ucusmus. Demekki 1 hafta olmasam geldigimde takimda kimseyi bulamicam...

Hani yarisma? 1 tk 2 tk nerde !?
Rekabey nerde?
Spor listesink siz halledin dedim spor listesi nerde? Bi Allahin kuluda spor listesini yapmadi mi ?( fattylamb94 yardimcim olarak ben yokken bunlari senin yapman gerekiyodu)
Ben takim cosmustur simdi rekabet tavandir diye geldim....
Bi baktim! Kacamak yapanlar olmus ayrilmak isteyenler isyan edenler....
Bu kadar mi azminiz... hirsiniz????
Bu kadar mi kararlisiniz zayiflamaya?
Bumu iradeniz???

Haklisin kaptan demeyin. Hatta hic bise demeyin..
Hadi bana eyvallah!

Bence kimse rekabet ruhunu kaybetmedi. Huzur ilk defa kaçamak yaptığı için dikkatimizi çekti. Yoksa burda birçoğumuz kaçamak yapıyoruz ister istemez. Keşke yapmasak ama. Bende izne ayrılmak isteme sebebimi açıkladım. Izin vermezsen tabiki ayrılmam. Spor listesi konusuna gelince sabah çok yoğundum zaten bakarsan mesajlara buraya yazamadım bile. Yarın dönüp bakarım liste yaparım o problem değil ki.

Vücud baya direniyor ama sen spora arttiracaksin zaten, fark kesin olur o zaman. Fena degil gibi degil mi? Ama bir avrupa yakasi degil

O direnci kırmak icin önce şu psikolojiden kurtulmam gerektiğine inanıyorum. Eve geliyorum akşam sürekli tartının üstündeyim. Ben sabahları ve spordan sonra aşırı derecede şişiyorum. Ne kadar doğru bilmiyorum ama doktorun guatr hastası olduğun için ödem çok olur demişti. Cuma sabahları bi tartılıyorum hep aynı kilo. Halbuki haftasonu öyle değildi! O yüzden motivasyonumu geri kazanmak için 1 ay tartılmadan full spor ve diyetle devam etmek istiyorum. Şu tartının üstüne çıktığımda 65 olmak istiyorum.

Hiç bir zaman avrupa yakası seviyesinde olmaz. Kadın bizi en üstlere çıkartığı için artık dizileri ne kadar ortalamanın üstünde de olsa o tadı alamıyoruz. Ama bundan umutluyum yalan dünyaya göre

Hmm kuzum nasıl istersen ama inşallah kilo almazsin

Aynen canım noluyo bize yaz kapıda diyete spora daha sıkı sarılmamız lazım' artık fazlaliklarimizdan kurtulalım
Valla ben dun avmdeydim almasamda bi iji bisey denedim hic oyl3 sisko sisko durmadim aklimdan cikmiyo yazadaha iyi olicak die umudum cok durmadan devam edicem

haklisin en azidnan bir 3-4 hafta hic tartilmasan sonra bir sonuc görsen Cok daha iyi olur bende simdiye kadar öyle yapiyordum ve memnundum arada sabit kalip arti olsan bile hepsi birden gidiyordu zaman verince hem piskolojikmende daha etkili oluyordu ama bilmiyorum izine cikmazsan nasil olur
Evet yalan dünyadan daha iyi ama beklemti bastan cok yüksek oldugu icin pek tatmin etmiyor yine de iyi ama. Avrupa yakasinda hicbir beklenti olmadigi icin hemde senaryo asiri iyi oldugu icin baya üst seviyedeydi

Dünki menüm:
Kahvalti: 2 yumurta, 1/2 kapya Biberi, keci peyniri, 1 kasik havuclu yogurt, 7 zeytin, süt
Öglen: fasulye, yogurt
Aksam: 1 kasik havuclu yogurt, salata, mercimekli, bakliyatli corba

2.5 lt su, 1 bardak yesilcay, sütlü türk kahvesi, sütlü filtre kahve
90 x dis bacak 27 kg
60 x ic bacak 14 kg
105 x komple bacak
45 x mekik
70 dkk yürüyüs
260.5 puan

Bugün:
Kahvalti: 1 yumurta, 1/2 kapya Biberi, biraz peynir, 7 zeytin, biraz dünden corba
Öglen: yogurtlu karnabahar kavurmasi
Aksam: nohutlu az bugdayli yogurt corbasi

2.5-3 lt su, 2 yesil cay, 1 sütlü filtre kahve
40 dkk tempolu yürüyüs 100 puan

Benimde amacım şu direnci kırabilmek. Ben ciddi anlamda aylardır üzülüyorum neden hep bu kilodayım diye. Diyetisyene gitmiştim kasım ayında sözde nisan ayında 54 kilo olacaktım, hedefimiz buydu ama ben neredeyse gittiğim kilodayım. 73.5tum o zaman şimdi 68. Diyetisten 20 kilo verebilmeyi hedeflerken neden 5 kilo diye düşünüyorum. Bi bilinmezliğin içine girdim

Kuzum kilon yavaş gidiyorsa biraz bakliyatı bırakıp et ve sebze ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim

Kuzum kilon yavaş gidiyorsa biraz bakliyatı bırakıp et ve sebze ağırlıklı beslenmeni tavsiye ederim
Evet haklisin öyle yapcam daha etkili oluyor ama dünden beri hasta oldugum icin annem corba yapti öyle gecistirdim yemekleri. Tavuk yiyemiyorum kücücük tavugun gögsü kendinden büyük, baliklarin büyük kismi ciftlik baligi mecbur hep et oluyor

50 yarım mekik
100 sag iç bck
100 sol ic bacak
100 bank seklinde geriye bacak
100 sag sol ayakta bacak geriye
100 sag sol dönerek sırt gögüs
150 topuga degme
40 duvar şınavı
Göğüs egzersşzleri 3 set halinde (65 puan )
2dk plank

4000. İp atlama

Toplam PuAn 1381.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…