- 15 Eylül 2016
- 341
- 379
- 23
olur tabi beraber yapalimm Cok güzel olurCanim ne gibi etkisi var bu kurun. Beraber yapalimmi
Eti mühürleyip sebzelerle birlikte firina surcem en kolayiBen de de parlıcan biber vae nasıl yapcan türlüyü ay artık yemek yapmaktan da sıkıldım ya
Ben lhana olsada yerimTürlü yap bence kendine ayrıyetten yemek yapmak zorunda kalmazsın
Iģğ denedim ben onu çok çirkinnnfattylamb94 evet veren oluyormus ben 0.5 kg verim raziyim sende bir dene istersen sadece aksam yatmadan önce ama tadi fenaa
Calismak en guzeli yawHuzurvermeyolunda yarı özel yarı devlet kurumunda finans & muhasebe yetkilisiyim.2006 yılından beri çalışıyorum.Evde oturup çalışmak istemiyorum ama evde de çok canım sıkılıyor.35,5 yaşındayım,bekarım ama manitam var.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Pirinçsiz yapıyosan yersin tabi :)Ben lhana olsada yerim
evet öyleIģğ denedim ben onu çok çirkinnn
olur tabi beraber yapalimm Cok güzel oluryag yakici özelligi var bende pulbiber yogurttan daha etkiliydi ama tadi biraz güzel degil yani söylim 2-3 yemek kasik yogurdun icine bir cay kasigi tarcin, 1 ck zencefil, 1 ck zerdecal, Bide Ben bi ck yakin pulbiber koydum demin bol suyla yemekten yaklasik 1 saat önce yiyorsun 3 ögündede ayri hazirliyorsun 3-4 gün ara birakiyorsun tekrar ayni sekilde, yani haftada 2 defa uyguluyorsun bütün saydiklarim baharatlarin yag yakici ve metabolizma hizlandirici etkileri var, bence kesinlikle bir dene burnunu kapat iki kasikta yut üstüne bol su baska türlü yutulmaz
Ben de yapim bu hfta birliktegünaydinn kizlar dün internetten kürlere baktim haftada iki defa yemekten önce zencefil yogurt üc ögün yapip yemekten önce yicem.. biliyorum diyet konusmuyoruz Ama yine de söylim dedim
Oo cok heycnlıı esra bursada ne guzel ceyiz düzülür yaaKızlaar ya ben çeyizle aklımı bozdumm
Tanıtıcı reklamHuzurvermeyolunda yarı özel yarı devlet kurumunda finans & muhasebe yetkilisiyim.2006 yılından beri çalışıyorum.Evde oturup çalışmak istemiyorum ama evde de çok canım sıkılıyor.35,5 yaşındayım,bekarım ama manitam var.Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
Kızlaar ya ben çeyizle aklımı bozdumm
2 kaşık yogurtla yapta bari hemen bitsinevet öyleburnum tikali oldugu icin en uygun zaman diger türlü gercekten zor yutuluyor
Gerçekten bursada harika şeyler var ya bi alt çarşısı var tamamen çeyizci aklına gelebilecek herşey var. O dizide pahalı olan yerleri gösteriyolar sadeceBen de yapim bu hfta birlikte
Oo cok heycnlıı esra bursada ne guzel ceyiz düzülür yaaben zaten cok severdim üniversite yıllarımdan beri hayranım su istanbullu gelin dizisiyle hepten asık oldum :)
Tanıtıcı reklamEn guzel dönem sevgililik dönemi valla
Sağol kuzum benim düşünmen yeter. Aceleye gelmesin diye alıyorum şimdidenOy oy oy Esram çeyiz telaşına düşmüş kizzz hele bi yuzuk tak iki göbek atak sonra ceyizi hallederiz kuzum hatta el emeklerimden yapar yollarım sana
Tabak çanak nevresim havlu vs bence bunlar kullanılan şeyler bana hiç fuzuli gelmiyorÇeyiz olayına benimde başlamam gerek.Ancak fuzuli geliyor bana
Zaruri ihtiywcları alırsın canım guzuli seyler kullanılöıyor gercekten ben evlilğimin ilk yıkları calılıyordum oyle dantel nevresim vs islerine pek gşrmezdim simdi evdeyim yavas yavas kullanmaya basladım hosuma gidiyor benim valla :)Çeyiz olayına benimde başlamam gerek.Ancak fuzuli geliyor bana
Gercekten ihtiyacım var mı diye sorarak al kendine yoksa insan sonra sadeleşmeye calışıyor oyle incık cıncık pembikgeberik gelin olmazsın zatenGerçekten bursada harika şeyler var ya bi alt çarşısı var tamamen çeyizci aklına gelebilecek herşey var. O dizide pahalı olan yerleri gösteriyolar sadeceama ben daha o çeyize gecmedim normal mutfak eşyaları falan alıyorum ama abarttım galiba
Sağol kuzum benim düşünmen yeter. Aceleye gelmesin diye alıyorum şimdiden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?