- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
Menüleri de gönderdim kuzum bayağı zengin menü
Ama 100 kilonun uzerindekilerle çalışıyor hep bu adam
Sagol cnm suan iyi cok sukur. 2 gundur toplam 1 saat uyumadim ama bugun uyucam alarm kurcam saat basi kalkip bakarim
Tavsiyen icin aagol cnm bende oyle yaptim ilik suyla sildim vucudunu surekli
Sagol cnm aminmmm
bugun daha iyi. Sanada gecmis olsun
ne yani. Izine mi cikacaksin ?
Kızlaar nerelerdesiniz
DELIveCesur @Huzurvermeyolunda AhSen_2504 N NGY @Turkuvaz- Findikfaresi123 plasticwoman @pembebulut5 S smygnc @Tugceilker @belcimim
Yok kız öyle seyler almiyorum da çok şey alıyorum sankiGercekten ihtiyacım var mı diye sorarak al kendine yoksa insan sonra sadeleşmeye calışıyor oyle incık cıncık pembikgeberik gelin olmazsın zaten
Onları kirala bence almana hiç gerek yokBenim tabak çanak olayım tamam sadece su bardağı takımı ve düdüklü kaldı.
2 ay öncede nevresimdir o tarz şeyleri aldım taksit ödüyorum.
Şu sıralar söz ve nişan için hediyelik,masa süslemeleri bakıyorum.
Ben de yapim bu hfta birlikte
Oo cok heycnlıı esra bursada ne guzel ceyiz düzülür yaaben zaten cok severdim üniversite yıllarımdan beri hayranım su istanbullu gelin dizisiyle hepten asık oldum :)
Tanıtıcı reklamEn guzel dönem sevgililik dönemi valla
Ohh afiyet olsun kız canım istedi vallaEki Görüntüle 2113591 kızlarrr gelin beraber kahve içik hemide kopuklusunden
Ohh afiyet olsun kız canım istedi valla
Yerinde olmak isterdim valla :) neyse bende tuvalette spora devamTeşekkür ederim canım keşke beraber içmek nasip olsa.
Kahvemi içtim şimdide spor yapıyorum
Afiyet olsun canim bizde eşim ve oglumla kahvaltı yapiyoruz geç kalktıkEki Görüntüle 2113591 kızlarrr gelin beraber kahve içik hemide kopuklusunden
Afiyet olsun sekerimAfiyet olsun canim bizde eşim ve oglumla kahvaltı yapiyoruz geç kalktık
Afiyet olsun canimBen yemekteydim geldim
Eger dugun olayi 2 sene sonra falansa anca biter canim antin kuntin cok helebirde kendin alicaksan yavastan baslaman lazm haa eger baba parasiyla sak die alcaksan 1 haftaya bakar o isÇeyiz olayına benimde başlamam gerek.Ancak fuzuli geliyor bana
Pembikgeberik gelinn birini hatrlatti banaGercekten ihtiyacım var mı diye sorarak al kendine yoksa insan sonra sadeleşmeye calışıyor oyle incık cıncık pembikgeberik gelin olmazsın zaten
Benim oglen kapuska vardi aksamada mantarli tabuk gene hep kalanlari ben yiyom ya allahtan diyetime uygunda yiyebiliyorum elimin hic ayari yok hep fazla yapiyorum yemekleriSelamlar bende 150 ip zipladim karin egzersizi yapacam yemekde kabak yemegi düsündüm yogurtlu sizler neler yaptiniz
Sağol abla tempo başlıyor bana kv kp yemeğe gelecekAfiyet olsun sekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?