Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüleri de gönderdim kuzum bayağı zengin menü
Ama 100 kilonun uzerindekilerle çalışıyor hep bu adam

Biliyorum gördüm dediğim gibi hergün baklavada yiyebilirsin herşey matematik hesabı, önemli olan kalori açığı yaratmak 7000 kalori 1 kg yapıyor

İyi canım çok şükür, bende korkuyorum havaleden yaşadığımız için.

Buradayım çalışıyorum :) dün moralim bozuktu kaçamaya müsaittim ama geçti süperim bugün, kaçamakta yapmadım

Benim tabak çanak olayım tamam sadece su bardağı takımı ve düdüklü kaldı.
2 ay öncede nevresimdir o tarz şeyleri aldım taksit ödüyorum.
Şu sıralar söz ve nişan için hediyelik,masa süslemeleri bakıyorum.

Evet bursamizz gibi yok baska sehirde yasamayamm ben cok seviyorum burayii

Çeyiz olayına benimde başlamam gerek.Ancak fuzuli geliyor bana
Eger dugun olayi 2 sene sonra falansa anca biter canim antin kuntin cok helebirde kendin alicaksan yavastan baslaman lazm haa eger baba parasiyla sak die alcaksan 1 haftaya bakar o is

Selamlar bende 150 ip zipladim karin egzersizi yapacam yemekde kabak yemegi düsündüm yogurtlu sizler neler yaptiniz
Benim oglen kapuska vardi aksamada mantarli tabuk gene hep kalanlari ben yiyom ya allahtan diyetime uygunda yiyebiliyorum elimin hic ayari yok hep fazla yapiyorum yemekleri

Cok isim var cokk kucugu uyuttum gidim banyoyu temizliyim camasirda attim bi posta daha var kucugun kuculenlerinide ayiklamam lazm aksam yemege ne yapsam yaaa uffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…