Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cok isim var cokk kucugu uyuttum gidim banyoyu temizliyim camasirda attim bi posta daha var kucugun kuculenlerinide ayiklamam lazm aksam yemege ne yapsam yaaa uffff

Kolay gelsin canim ikimize de bende şimdi bulaşıkları aticam makinaya
Yemeği yapicam
Yazayım menüyü belki sana da bi fikir olur
Yeşil mercimek çorbası
Mısırlı pirinç pilavı
Etli kuru fasulye
Salata
Yapicam

Reactions: NGY
Allah razi olsn valla oldu pilavi misirsz yapayim bnde fasulym yok nohutum var nohut yapayim yarin bnde yerim hm ercimek corbasida okk

Kızlar tahlil sonuçlarımı aldım.İnsüline karşı direncim düşmüş,mutluyum.Ancak yine D Vitaminim yerlerde geziyor.yine başlıycak sanırım ilaca.Siz D Vitamini için ne yapıyorsunuz?

Eger dugun olayi 2 sene sonra falansa anca biter canim antin kuntin cok helebirde kendin alicaksan yavastan baslaman lazm haa eger baba parasiyla sak die alcaksan 1 haftaya bakar o is
Yok canım pazar günü ben söz ve nişan olayını mayısa attım.Eğer babamı ikna edersekte Ağustosta düğün diye düşünüyoruz.Ve benim 75 inmem gerek .içim bi fena oluyor.
Çeyiz kısmında az bişeylerim eksik.Tabak,çanak,yatak,yorgan kısmı hazır.
Ben ailemin harcama yapmasını istemiyorum.Ne kız tarafı için ne erkek tarafı için.Eşimle el ele verir öderiz diye düşünüyorum.

Bizim kızlar yine kayıp
Ben cocuklarla birlşkte uyumusum valla bi uyandım saat teeey hemen yemek ev sil ortalık topla camamdırı as bir sürü işim kalmıs arada ben de yemek yedim aksama bişey yememeyi daha dogrusu ketentohumlı yogurt yememyi dusunuyorum

Pembikgeberik gelinn birini hatrlatti bana
Yaa seyi mi bizim biyonikdeliyi mi biliyomusun onu

Cok isim var cokk kucugu uyuttum gidim banyoyu temizliyim camasirda attim bi posta daha var kucugun kuculenlerinide ayiklamam lazm aksam yemege ne yapsam yaaa uffff
Valla su yemek isini dusunmesi yaomasından daha zor bende rtki bohut pilav tarhana corbası yaptım
Allah razi olsn valla oldu pilavi misirsz yapayim bnde fasulym yok nohutum var nohut yapayim yarin bnde yerim hm ercimek corbasida okk

Canım Allah yardımcın olsun ben de herseyimi kendim yapmıstım anam yatak yorgan bşrkac tane yaZma dantel dısında birley yapmadı daha dogrusu evlenecegimi dusunmediler heralde biz tanısıp 6 ay icinde evlenmek isteyince herkes hazırlıksızdı oyuzden tum masrafları bendeniz cekmiştim ammaa gel görki mobilyaydı dugun masrafıydı tırı vırıları 2 yıl ödedeik öde öde bitmedi bereketli borc bence ikş tarafında durumu varsa yardımcı olmalılar sumeyyecim tabi senin birikmilin vs varsa bilmşyorum da yeni yuva kurmus gencecik insanların yeni hayata baslayanların aylarca borclarının olmasını ben hol bulmıyorum

Ben bu konuda biraz rahatım.Sadece yatak odası ve oturma grubu alacağız.Kv ile birlikte oturacağız.71 yaşında ve eşi vefat etmiş.Bizim ki bırakmak istemiyor bende bu konuda aynı düşünüyorum.
Düğün masrafımız çok olmaz sanırım.

Kızlar tahlil sonuçlarımı aldım.İnsüline karşı direncim düşmüş,mutluyum.Ancak yine D Vitaminim yerlerde geziyor.yine başlıycak sanırım ilaca.Siz D Vitamini için ne yapıyorsunuz?
Ben damla kullanıyorumda yine hep düşük yapacak bir şey yok.

Benimde sizin gibi olacak sanırım. Ama kendim istemiyorum kimsenin yardımcı olmasını. Evlenmeyi biliyorsak almayıda bilelim ufak tefek destek olmak isterlerse kendileri bilirler. Ben şimdiden kendimi yeterince borcun altına soktum borç ağır ama böylesi daha iyi bence

Hımm ozaman haklı olabilirsin rahat olmakta :)

Düğünde istemiyoruz.Bana kalsa hiç gerek yok söz nişana.Nikah salonuna 2 şahitle git,evlen.En güzeli bence.
Vuu ben bu düzeni bozarım diyorsun saygı duyarız efendim ben o kanaatte degilim israfa karsı olmakla beraber her adet ve gelenek görenegin bereketi güzelliği oldugunu dusunerek mutluluk verici olsugunu gördüm istisna durumlar vardır elbetteki

Kız bana bırakan kim kikız istemeye 17-18 kişi gelecekler.Söz-nişan için sadece onun kuzen tayfası 33 kişi.şimdi gelde tüm merasimleri yap.Yazık değil mi bana

Banda takviye sart ama hicbisey yapmiorum suan onun icin bide emziriyorum

Salon falan tuttun mu salonlar iki yillik full kuzum

Hahaha evet biyonigi diomm bak burdada benim karsima cikti yazsam bana unutun beni dicek

En guzelini yapiyosunuz valla kadin yasliymis zaten sizinle isi olmaz zarardan cok yarari dokunur taktir ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…