Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah yardımcın olsun
Sirinirimi bozdular gelir gelmez bin kere uyardım bağırarak konuşmayın diye
Içeri girdiler güya torun seviyorlar bağırarak ellerini saak suuk vuruyorlar bebek o daha alışmadı ağlıyor titreyip korktu yavrum kv kucağımdan aldı daha beter ağladı çocuk aldım geri "korktuğunu söyledim bağırarak konuşmayın" diye yine uyardım boşa uyarıyorum yaa..
Dudağını büze büze ağladı yavrum odaya geçtim uyutuyorum kv geçti eşimin yanına ay ağladı yok söyle böyle konuyu bana getirecekti sanırım eşim susturdu anında o bebek daha kendinizle bir tutmayın bağırmayın dedim kaç kez diye sonra kivirdi kv lafı

Hosgeldin kaptanim nasilsin ufaklik nasil oldu?

... Hoş geldin kaptanım rüzgar nasıl

Hosbulduk kizlar. Ben yorgunum cok.ama ruzgar iyo bugun canlandi iyice

Ohh ruzgar iyinolsunda kaptancim uykusuzlukta zor ama cocugu iyi olunca uyku muyku gormez insanin gozu sana yardim edebilcek birileri varmi etrafinda cocuga iki uc saat baksalar da uyusan

Senin onlara onların sana söyleyiş üslübunu bilemiyorum tabş ama evin patronu hem cocuklar bakkkımından hem de ev ocak bakımından anne oluyor dolayısıyla sizinle yasıyacak insanlar da buna ayak uydurmalı ama usulunce sakin sakin konus anlat istersen bu konuda hassas oldugunu vs o anın sıcagıyla belkş tam aktaramamıssınıdr. Bizimkşler evde cocuklarla olan iletişimime hiç karısmazlar Allah razı olsun evin kuralı neyse o mesela bizde tv yasak gunduzleri cogunlukla sabah ben kahvaltı hazırlarken 15-20 dk izlerler sonra kapanır tv kayınpederimde alıştılar simdş onlar da acmıyor cocuklar bakmasın diye aksamları acıyoruz ondada ya cocuklar bakmıyor ya da uyumus oluyorlar zaten

İyi elifcim cok sevindim sen de yorgun olsan da onu öyle görünce moral olmustur yorgunluk da gericer inş yeterkş onlar iyi olsun nörolijiye götürecekmisinz

Kuzum kaç kere anlattığımı unuttun artık anlamıyorlar yada ınada yaptıklarını düşünmeye başladım
Esim musade etse herşeye karışmak istiyor onlar ama ondan yüz bulamadıkları için belli bi sınırda duruyorlar az önce de gülerek ılımlı bir şekild e anlattım alışkın olmadığı için bagirdiginizi zannediyor azarladiginizi ondan korkuyor dedim ve her yanyana gelmede bunu söylemekten çok yoruldum inan kv ağladığını görüyor zorla adı kucağımdan çocuk çığlıkla ağlamaya başladı geri aldım ve artık biraz sert söylemek zorunda kaldım delircem ya

Ohh ruzgar iyinolsunda kaptancim uykusuzlukta zor ama cocugu iyi olunca uyku muyku gormez insanin gozu sana yardim edebilcek birileri varmi etrafinda cocuga iki uc saat baksalar da uyusan
Annem 2 gundur burda cnm biraz uyudum bugun . Aman o iyi olsun da varsin 1 hafta hic uyumayayim
dr a sordum ilk oldugu icin gerek yok dedi. Acile gittigimjzdede sordum. Ertesi gun gittigimiz cocuk dr sordum ikiside ayni seyi soyledi. Cocuk allerji dr goturcez biraz daha toparlansinda.

İyi canım cok sukur ozaman Allah birdaha yasatmasın

Kahvalti: 2 yumurta, 1/2 kapya biber i, bir kücük dilim ayva, beyaz peynir, zeytin, süt
Öglen: kelle paca disarda
Aksam: et, zeytinyagli kabak yemegi
+ bütün yemeklerden yaklasik 1 saat önce yogurt zencefil kürü

+2.5 lt su, 2 yesilcay kabuk tarcinli, kusburnu&ihlamur, yatmadan Belki filtre kahve, spor salonuna gittim

Sabah 10.30

1 ymurt Cevizli biberli omlet
1 kuruincir
1 su bardagı tarcnlı süt
1 kk oeynir

Oglen 15.00
1 ymk kasıgı tavuk
1 kase yogurt
3 yök kasıgı mır lahana tursusu

Aksam 19.30
Salata
Aksam sendede nohut yokmuydu ya nohuttan yeseydin azcik cok bos olmus sanki sade salatamiydi

Kahvalti
3 kasik yogurt 2 kasik yulaf ezmesi 1 portakal 5 cig bedem 1 ceviz

Oglen
Kepce tavuk suyu corba 4 kasik kapuska 2 kasik yogurt

Ara
3 hurma 1 brk sut

Aksam
4 kasik mantarli tavuk 1 kase yogurt yarim kk peynirli yesil salata

4 lt su
2 brdk cay
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…