- 22 Ekim 2017
- 6.499
- 21.218
- 478
Neymiş demedi mi dr canimSırtımda bir ağrı vardı canım mr da bişey çıktı
Damar beni varmış canım cuma günü Dr umla tedavi hakkında karar vereceğizNeymiş demedi mi dr canim
Anladım canım hayırlısı olsun inşallahDamar beni varmış canım cuma günü Dr umla tedavi hakkında karar vereceğiz
İnşallah canım dua edinAnladım canım hayırlısı olsun inşallah
Gecmis olsun canimDamar beni varmış canım cuma günü Dr umla tedavi hakkında karar vereceğiz
Sağol hemşerim :)Gecmis olsun canim
Hoc kacamak yok afiyet olsun esra
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursun. Kardeşinede Allah hayırlı geçim versin inşllahEvime geçemedim canım sırt kemiğimde bir şey çıktı
Miktarlarını ve saatleride yazar mısın ? genellikle karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun sanırımKahvalti omlet zeytin peynir cay
Ekmek
Mandalina
Elma
Aksam
Turlu yogutt
Çok karbonhidrat olmuß kuzum aslında fasulyen varmış pilav yemene hiç gerek yoktu bence doyana kadar fasulye yeseydinMenü sabah
2 dilim ekmek
3 4 çatal yumurta
2 zeytin
1 dilim peynir
Akşam
4 y.k pilav
3 y.k kuru fasulye
1 kase yoğurt
Ayyy inşallah yaSen bu hafta baya eksiyle geliceksin eara eminim menulerin harika
Günaydın, çok uykulu sen nasılsınGünaydın kızlar.Nasılsınız?
Normalde hep saatli yazardimda dun misafir geldi aksama ondan ayrintili yaxamadim bide hangisi karbonhidratGeçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursun. Kardeşinede Allah hayırlı geçim versin inşllah
Miktarlarını ve saatleride yazar mısın ? genellikle karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun sanırım
Çok karbonhidrat olmuß kuzum aslında fasulyen varmış pilav yemene hiç gerek yoktu bence doyana kadar fasulye yeseydin
Ayyy inşallah ya
Ekmek elma ve mandalina karbonhidrat. Misafirin falan olunca acele etme canım ertesi gün öğlene kadar yazabilirsin menünüNormalde hep saatli yazardimda dun misafir geldi aksama ondan ayrintili yaxamadim bide hangisi karbonhidrat
Meyvenin mesela elmanin potasyumu daha fazla karbonhidrat diye meyveyi hayatimdan cikaramayacagim bide bunye meselesi ben boyle yiyerekte veriyorum ekmekte kahvaltida az bi dilim yiyorumEkmek elma ve mandalina karbonhidrat. Misafirin falan olunca acele etme canım ertesi gün öğlene kadar yazabilirsin menünü
Hayatından çıkartmana gerek yok zaten ama günde 1 porsiyon meyve yeterli diye düşünüyorum. Böyle beslenerek verebiliyorsan ne güzel.Meyvenin mesela elmanin potasyumu daha fazla karbonhidrat diye meyveyi hayatimdan cikaramayacagim bide bunye meselesi ben boyle yiyerekte veriyorum ekmekte kahvaltida az bi dilim yiyorum
Sağol canım Allah razı olsun dua edinGeçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursun. Kardeşinede Allah hayırlı geçim versin inşllah
Miktarlarını ve saatleride yazar mısın ? genellikle karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun sanırım
Çok karbonhidrat olmuß kuzum aslında fasulyen varmış pilav yemene hiç gerek yoktu bence doyana kadar fasulye yeseydin
Ayyy inşallah ya
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursun. Kardeşinede Allah hayırlı geçim versin inşllah
Ayyy inşallah ya
Fasülye şişlik yapar bikaç gün + çıkarsın ama dediğim gibi sadece şişlik. Pirincin hiç yeri yok biliyosun diyette onu yiyeceğine her zaman ana yemekten fazla ye.Doğru söylüyorsun kuzum ama bilmiyordum fasulyeyi doyana kadar yiyebilecegimi
Hava bahar gibi ondan mı acabaGunaydin kizlar daha yeni uyandım gozlerimi acamiyorum bu aralar hep uyusamm sankii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?