Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evime geçemedim canım sırt kemiğimde bir şey çıktı
Geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda kurtulursun. Kardeşinede Allah hayırlı geçim versin inşllah

Kahvalti omlet zeytin peynir cay
Ekmek
Mandalina
Elma
Aksam
Turlu yogutt
Miktarlarını ve saatleride yazar mısın ? genellikle karbonhidrat ağırlıklı besleniyorsun sanırım

Menü sabah
2 dilim ekmek
3 4 çatal yumurta
2 zeytin
1 dilim peynir

Akşam

4 y.k pilav
3 y.k kuru fasulye
1 kase yoğurt
Çok karbonhidrat olmuß kuzum aslında fasulyen varmış pilav yemene hiç gerek yoktu bence doyana kadar fasulye yeseydin

Sen bu hafta baya eksiyle geliceksin eara eminim menulerin harika
Ayyy inşallah ya

Normalde hep saatli yazardimda dun misafir geldi aksama ondan ayrintili yaxamadim bide hangisi karbonhidrat

Ekmek elma ve mandalina karbonhidrat. Misafirin falan olunca acele etme canım ertesi gün öğlene kadar yazabilirsin menünü
Meyvenin mesela elmanin potasyumu daha fazla karbonhidrat diye meyveyi hayatimdan cikaramayacagim bide bunye meselesi ben boyle yiyerekte veriyorum ekmekte kahvaltida az bi dilim yiyorum

Meyvenin mesela elmanin potasyumu daha fazla karbonhidrat diye meyveyi hayatimdan cikaramayacagim bide bunye meselesi ben boyle yiyerekte veriyorum ekmekte kahvaltida az bi dilim yiyorum
Hayatından çıkartmana gerek yok zaten ama günde 1 porsiyon meyve yeterli diye düşünüyorum. Böyle beslenerek verebiliyorsan ne güzel.

Sağol canım Allah razı olsun dua edin

Günaydın kızlar
Kilom 88.6 hala sabah tartıldım
Stresten olacak son adetim den 3 gün sonra yine adet oldum

Doğru söylüyorsun kuzum ama bilmiyordum fasulyeyi doyana kadar yiyebilecegimi

Gunaydin kizlar daha yeni uyandım gozlerimi acamiyorum bu aralar hep uyusamm sankii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…