116,8 ile başladım ben şuan 97,6 güncel kilom.Mayısa kadar ki hedefim 85 i görmek.Son üç haftadır rahatsızlık ve iradesizlikle diyet olmadı pek.Dün itibariyle yeniden başladım89 ile ilk başladığımda hedefim 79,9 bile olsa 7’li rakamlardı sonra 75 ,sonra 69,9 bile olsa 6’lı rakamlardı.
69’u gördüm ama koruyamadım.Şimdi ilk hedefim 69 aslında.
Sağlam adımlarla ilerledikçe kilolar da gidiyor birer ikişer. Moral ve motivasyonu hiç düşürme kendine inan önce beyin açlığını yenmeye çalış gerisi geliyor.
Kilo vermeye başladıktan sonra o kadar çok olumlu yorumlar aldım ki bu beni daha da şevke getirdi.Aynı şeyleri yaşadıkça sen de göreceksin.
Hos geldiniz hep birlikte verelim kilolari insallah gitsinler gelmesinler bende ipk hedef olarak 70 dedim am kndimi biliyirum doymuycam ve bi sure sonra 2.hedef olarak 65 deniycemm insallah yazakadar basaririm basaririzzz hepimizHalay başı sen ol,bizler de yanına diziliriz
Biraz azim ve çabayla olur canım .Burayı bırakmazsan motivasyonun düşmez daha kolay olur.
Ben geçen yıl nisan ortasında 89 ile başladım,buraya 82,5 kilo iken gelmiştim 6 ağustos gibi 73,7 ile izne ayrıldım.izin döneminde 69’a kadar düştüm ama sonra motivasyonum yavaş yavaş kayboldu ve 72,5 oldum.baktım bu gidişat iyi değil ve buraya geri döndüm.
Rahatsızlığın için geçmiş olsun ,umarım atlatmışsındır.116,8 ile başladım ben şuan 97,6 güncel kilom.Mayısa kadar ki hedefim 85 i görmek.Son üç haftadır rahatsızlık ve iradesizlikle diyet olmadı pek.Dün itibariyle yeniden başladım
HoşbuldumHos geldiniz hep birlikte verelim kilolari insallah gitsinler gelmesinler bende ipk hedef olarak 70 dedim am kndimi biliyirum doymuycam ve bi sure sonra 2.hedef olarak 65 deniycemm insallah yazakadar basaririm basaririzzz hepimiz
Aslında diyebiliyorum.Sadece çok uzun süredir diyet halindeyim ve bikaç diyetisyen değiştirdim 1 ay içinde.Bunlarda motivasyonumu etkiledi.Rahatsızlığın için geçmiş olsun ,umarım atlatmışsındır.
Ben de dün itibari ile başladım :))
İradeni koruyup biraz hareketini arttırabilirsen mayısa kadar rahat 85’i görürsün.Yeter ki pes etme,yeter ki ben zaten bunların tadını biliyorum de,yeter ki şimdi bunu yesem damağımdaki tadı birkaç dakika sürecek pişmanlığı hiç geçmeyecek diye düşün.
Ben de 80 le basladım 77.9 ile burda basladım suan 69.5 hedefim 65 ti ama ben de dusurucem galiba baktım oluyor bu iş neden 60 olmasın ama degil miTeşekkür ederim canım, darısı başına olsun,göbeğin içeri kaçsın, yağlarımız hepimizden çok uzağa ihtiyacı olana gitsin.
Kendine inanıp karar verdikten sonra oluyor,zorlandığım zamanlar olmuştu ama yapım gereği epey bir inatçıyımdır:) onun faydası çok oldu.burasının da faydasını çok gördüm.
Boyum 1.72 olduğu için başlangıçta hedef olarak 69-70 düşünmüştüm ama bu zayıflamak öyle bir meret ki insanın verdikçe biraz daha verme çabası oluyor. Şu an hedefim 63-65 arası.
Senin kilon ve hedefin ne acaba? Uzunca bir süre aradan sonra geri döndüğüm için bilmiyorum:))
Gayet güzel kilo vermişsin devamı da gelir.Kilo vermenin mantığını kaptıktan ve emeklerimizin karşılığını almaya başladıktan sonra verilecek bi üç kilo hep bulunuyorBen de 80 le basladım 77.9 ile burda basladım suan 69.5 hedefim 65 ti ama ben de dusurucem galiba baktım oluyor bu iş neden 60 olmasın ama degil miboyum 163 benim
Ay inş ya bu sekilde devam edersek gider de bazen sıkılıyor insan etrafımdakiler bana hastalık derecesinde zayıflamısım gibi öuamele ediyorlar napsın gariplerim en son lisede bu halde gördüler beniGayet güzel kilo vermişsin devamı da gelir.Kilo vermenin mantığını kaptıktan ve emeklerimizin karşılığını almaya başladıktan sonra verilecek bi üç kilo hep bulunuyor
Yaza hep birlikte fıstık değil fıstık içi gibi oluruz.
Kizz beraber cekeriz tey tey teyyy
Halay başı sen ol,bizler de yanına diziliriz
Biraz azim ve çabayla olur canım .Burayı bırakmazsan motivasyonun düşmez daha kolay olur.
Ben geçen yıl nisan ortasında 89 ile başladım,buraya 82,5 kilo iken gelmiştim 6 ağustos gibi 73,7 ile izne ayrıldım.izin döneminde 69’a kadar düştüm ama sonra motivasyonum yavaş yavaş kayboldu ve 72,5 oldum.baktım bu gidişat iyi değil ve buraya geri döndüm.
116,8 ile başladım ben şuan 97,6 güncel kilom.Mayısa kadar ki hedefim 85 i görmek.Son üç haftadır rahatsızlık ve iradesizlikle diyet olmadı pek.Dün itibariyle yeniden başladım
Gayet güzel kilo vermişsin devamı da gelir.Kilo vermenin mantığını kaptıktan ve emeklerimizin karşılığını almaya başladıktan sonra verilecek bi üç kilo hep bulunuyor
Yaza hep birlikte fıstık değil fıstık içi gibi oluruz.
Bazen özellikle duraklama döneminde sıkılıp motivasyon kaybı yaşayabiliyor insan.O dönemi en az hasarla atlatıp toparlanabilirsek devamı geliyor.O dönemlerde ben, hedefimin üçbeş kilo vermek olmadığını ve verilecek kilolarımın olduğunu hatırlatıyorum kendime ,bir de zayıf halimle ilgili bolbol hayal kuruyorum.böyle böyle yeme isteğimi törpülüyorum.Ay inş ya bu sekilde devam edersek gider de bazen sıkılıyor insan etrafımdakiler bana hastalık derecesinde zayıflamısım gibi öuamele ediyorlar napsın gariplerim en son lisede bu halde gördüler beni
O zaman gel sarilayimBende teraziyim canımmm
O zaman gel sarilayim
Canım sen bu halinle de afet gibisin99'ü gördüğümde halay çekmeye başlayacağımm
O zaman afeti devran oluruz hep beraber kuzucummmCanım sen bu halinle de afet gibisin
İyi akşamlar kızlar.Bugün ki menüm
Kalkınca (6.45): 1 sb ceviz suyu
7.25 : 1 sb limonlu su
Sabah (7.45): 1 haşlanmış yumurt,1 dlm ç.ekmeği
Ara (9.50) : 1 elma,1 kupa y.çay
Öğlen (12.30) : 3 yk tavuk yemeği,4 yk kabak yoğurtlaması ,1 dlm ekmek
Ara (3.15) : 3 k.kayısı, 1 fincan sade türk kahvesi
Akşam (18.35) : 1 kase düğün çorbası,3 yk pancar,fasülyeli turşu kavurması ( 1 gün suda bekledi),kabaklı nohutlu yeşil salata
Ara ( 20.30) : 1/2 sb tuzsuz kabak çekirdeği,1 kupa y.çay
2 ltden fazla su içtim dahada içerim.
Spor yok şimdilik
Turşu gibi tuzlu değil.Tadı güzel sevdim ben.Pancar ve fasülyeli turşu kavurması gözüme takıldı, 1 gün suda beklemesi tuzunu baya azaltmıştır.
Ara öğün ve yemeklerini beğendim, afiyet olsun arkadaşım
Ben burdayım.Akşam saati herkes yemek derdinde sanırımKızlar nerelerdesiniz bugün hiç sesiniz çıkmıyo
Olabilir haklısın ben yedim bile :)Ben burdayım.Akşam saati herkes yemek derdinde sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?