Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

116,8 ile başladım ben şuan 97,6 güncel kilom.Mayısa kadar ki hedefim 85 i görmek.Son üç haftadır rahatsızlık ve iradesizlikle diyet olmadı pek.Dün itibariyle yeniden başladım

Hos geldiniz hep birlikte verelim kilolari insallah gitsinler gelmesinler bende ipk hedef olarak 70 dedim am kndimi biliyirum doymuycam ve bi sure sonra 2.hedef olarak 65 deniycemm insallah yazakadar basaririm basaririzzz hepimiz

116,8 ile başladım ben şuan 97,6 güncel kilom.Mayısa kadar ki hedefim 85 i görmek.Son üç haftadır rahatsızlık ve iradesizlikle diyet olmadı pek.Dün itibariyle yeniden başladım
Rahatsızlığın için geçmiş olsun ,umarım atlatmışsındır.
Ben de dün itibari ile başladım :))
İradeni koruyup biraz hareketini arttırabilirsen mayısa kadar rahat 85’i görürsün.Yeter ki pes etme,yeter ki ben zaten bunların tadını biliyorum de,yeter ki şimdi bunu yesem damağımdaki tadı birkaç dakika sürecek pişmanlığı hiç geçmeyecek diye düşün.

Hos geldiniz hep birlikte verelim kilolari insallah gitsinler gelmesinler bende ipk hedef olarak 70 dedim am kndimi biliyirum doymuycam ve bi sure sonra 2.hedef olarak 65 deniycemm insallah yazakadar basaririm basaririzzz hepimiz
Hoşbuldum
Hedef ve güncel kilolarımız yakın sayılır yaza kadar veririz inşallah.şimdiye kadar çok güzel kilo vermişsin darısı kalanların başına:)

Aslında diyebiliyorum.Sadece çok uzun süredir diyet halindeyim ve bikaç diyetisyen değiştirdim 1 ay içinde.Bunlarda motivasyonumu etkiledi.

Reactions: NGY
Ben de 80 le basladım 77.9 ile burda basladım suan 69.5 hedefim 65 ti ama ben de dusurucem galiba baktım oluyor bu iş neden 60 olmasın ama degil mi boyum 163 benim

Ben de 80 le basladım 77.9 ile burda basladım suan 69.5 hedefim 65 ti ama ben de dusurucem galiba baktım oluyor bu iş neden 60 olmasın ama degil mi boyum 163 benim
Gayet güzel kilo vermişsin devamı da gelir.Kilo vermenin mantığını kaptıktan ve emeklerimizin karşılığını almaya başladıktan sonra verilecek bi üç kilo hep bulunuyor
Yaza hep birlikte fıstık değil fıstık içi gibi oluruz.

Ay inş ya bu sekilde devam edersek gider de bazen sıkılıyor insan etrafımdakiler bana hastalık derecesinde zayıflamısım gibi öuamele ediyorlar napsın gariplerim en son lisede bu halde gördüler beni

Kizz beraber cekeriz tey tey teyyy

Oooo süpppeer ekip tamam desenize

Halay başı için 17.03.2018'e rezerv yaptırıyorum o zamaan
Upps bu halay değil
3 ayda 8,8 kilo gayet güzelmiş, haydii inşallah herkes ideal kilosuna sağlıklı ve bilinçli bir şekilde ulaşır.

19,2 kiloyu ne kadar sürede verdin maşallah arkadaşımm, tebrik ederim

Durun ben cevizim, önce fıstık olayım sonra fıstık için olurumm

Ay inş ya bu sekilde devam edersek gider de bazen sıkılıyor insan etrafımdakiler bana hastalık derecesinde zayıflamısım gibi öuamele ediyorlar napsın gariplerim en son lisede bu halde gördüler beni
Bazen özellikle duraklama döneminde sıkılıp motivasyon kaybı yaşayabiliyor insan.O dönemi en az hasarla atlatıp toparlanabilirsek devamı geliyor.O dönemlerde ben, hedefimin üçbeş kilo vermek olmadığını ve verilecek kilolarımın olduğunu hatırlatıyorum kendime ,bir de zayıf halimle ilgili bolbol hayal kuruyorum.böyle böyle yeme isteğimi törpülüyorum.
Ulu bilge Kate Moss’un dediği gibi”
hiçbir şey zayıflığın hissi kadar lezzetli değil”
Şu saatten sonra çiroz, Kate Moss olmayalım ama bi akrep nalan da olmayalım

Reactions: NGY
İyi akşamlar kızlar.Bugün ki menüm

Kalkınca (6.45): 1 sb ceviz suyu
7.25 : 1 sb limonlu su
Sabah (7.45): 1 haşlanmış yumurt,1 dlm ç.ekmeği
Ara (9.50) : 1 elma,1 kupa y.çay
Öğlen (12.30) : 3 yk tavuk yemeği,4 yk kabak yoğurtlaması ,1 dlm ekmek
Ara (3.15) : 3 k.kayısı, 1 fincan sade türk kahvesi
Akşam (18.35) : 1 kase düğün çorbası,3 yk pancar,fasülyeli turşu kavurması ( 1 gün suda bekledi),kabaklı nohutlu yeşil salata
Ara ( 20.30) : 1/2 sb tuzsuz kabak çekirdeği,1 kupa y.çay

2 ltden fazla su içtim dahada içerim.
Spor yok şimdilik

Pancar ve fasülyeli turşu kavurması gözüme takıldı, 1 gün suda beklemesi tuzunu baya azaltmıştır.
Ara öğün ve yemeklerini beğendim, afiyet olsun arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…