Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bende bazin diyorum ilerde bitane daha yaparim diye. Sonra uykusuz geceler, gidilmeyen gezmeler, gidilemeyen arkadas toplantilari , alinamayan kiyafetler , yapilamayan duşlar aklima gelince vazgeciyorum

Allah yavrularını sana bagıslasın. Benımkılerde artık buyuduler bundan sonra fit olup keyfime bakicam yaa

Ay o cok kotu yaa

Iste benide seneye boyle seyler bekliyorr

Allah yavrularını sana bagıslasın. Benımkılerde artık buyuduler bundan sonra fit olup keyfime bakicam yaa
Seninkiler kac yasindaydi cnm
Bende rahata kavusmadan fit olmak istiyoeum ki rahata kavusunca bide diyetle ugrasmjm
Sira gelmiyoki begenmekden canim bitirip geliyorumki herkes gitmis

Ay o cok kotu yaa

Iste benide seneye boyle seyler bekliyorr
canlari sagolsunda naparlarsa yapsinlar. Onceden kiziyodum yaramazlik yaptiklarinda simdi biraz sinirlensem hemen ruzgarin havale gecirdigi an gozumum onune geliyo sesimj cikarmiyorum.

Ohh bahar temizligi gibi olmus canim gule gule kirlet

Herkese cvp ayni anda nasil veriliyo coklu alıntı yspla mi

Iyi geceler kizlar

10. Mart menum

Kahvalti 10.00
4 y.k. melemen
3 ad zeytin
2 y.k. lor
1 dilim ekmek
1 tatli kasigi bal

Ara. 13.00
10 ad. Badem
1 portakal
Yesil cay

Ara. 15.00
1 dilim dil peyniri
2 tam ceviz
Sutlu kahve

Aksam
19.00
4 ad. Firinda kofte
3 elma dilim patates
2 kasik havuc tarator
Salata
1 bardak ayran

Su 2 litre

Leslie 3 mill
15 dk. Zumba

Kanguru_
Huzurvermeyolunda

Ay hepsi kucukde neyse bizde buyuduklerinde rahat etcez insallay
Ben anca rahatliyorum biraz ama bazi gunler yine zorlaniyorum benim kucuk 5 yasinda gunduz cok yoruldugu zaman deliksiz uyumsi lazim dimi iiihhhh benimkisi uyumaz mikir mikir simdi yine mikirdandi yanina gelince susuyo Allahtan.
Napalim bu gunlerde gececek onlar buyusun yeterki Anne olmak kolay degil.
Bi opup koklayinca hersey unutuluyo

Buyudikce dertleride buyucek ama yinede buyusunler istiyoruz. Ruzgar simdiden biseler istemeye basladim gecen gun babasina diyoki bana ayakkabi ama ama abidas olsun adidasi nerden biliyosa tablet istiyo bana niye tablet almiyosunuz paranjzmi yok diyo simdiden basladik sonumiz hayr olsun

Oyy bak sen hemde adidas olucakmis simdiki cocuklar cok fena canim hic ummadik zamanda ummadik seyler duyabiliyoruz. Beyinleri bos sipalarin yanlarinda dikkatli konusmak lazim lakin hard disk kaydediyo :))
Daha sonra vakti gelince şak diye yapistiriyo cevabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…