- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Bende bazin diyorum ilerde bitane daha yaparim diye. Sonra uykusuz geceler, gidilmeyen gezmeler, gidilemeyen arkadas toplantilari , alinamayan kiyafetler , yapilamayan duşlar aklima gelince vazgeciyorum
Sira gelmiyoki begenmekden canim bitirip geliyorumki herkes gitmis
Aynen bendeAllah yavrularını sana bagıslasın. Benımkılerde artık buyuduler bundan sonra fit olup keyfime bakicam yaa
amin canim valla zor oluyo gozum hep arkamda kaliyo
ah kiyamammm. Bizim ikiside fenaa. 1 tane mama sandalyemiz var onn icin kavga ediyolar. Ece ruzgarin oyuncaklarini aliyo ati var tekerlekli ona biniyo ruzgar almak isteyince ciglik cigliga hic karismiyorym ozaman kendini savunmayi ogrensinler ne zmn ki siddet basliyo giriyorum araya
Iyi geceler kizlar yarin görüsürüz
Iste benide seneye boyle seyler bekliyorramin canim valla zor oluyo gozum hep arkamda kaliyo
ah kiyamammm. Bizim ikiside fenaa. 1 tane mama sandalyemiz var onn icin kavga ediyolar. Ece ruzgarin oyuncaklarini aliyo ati var tekerlekli ona biniyo ruzgar almak isteyince ciglik cigliga hic karismiyorym ozaman kendini savunmayi ogrensinler ne zmn ki siddet basliyo giriyorum araya
Iyi geceler kizlar yarin görüsürüz
Seninkiler kac yasindaydi cnmAllah yavrularını sana bagıslasın. Benımkılerde artık buyuduler bundan sonra fit olup keyfime bakicam yaa
Ay o cok kotu yaa
canlari sagolsunda naparlarsa yapsinlar. Onceden kiziyodum yaramazlik yaptiklarinda simdi biraz sinirlensem hemen ruzgarin havale gecirdigi an gozumum onune geliyo sesimj cikarmiyorum.Iste benide seneye boyle seyler bekliyorr
Ohh bahar temizligi gibi olmus canim gule gule kirletValla koca haftayi yatarak gecirince bugun bi islere giriseyim dedimki tullerden dolaplara kadar giristim bi baktimm aaaa bahar temizligi yapmisim bi tek tullerimi asmadim camlarimi yarin silip oyle asicamm bn arada girdim (ne ara girdigimi demim ayip olur) ama hicbisey yazamdan ciktim anca coxuklari da uyuttum musait oldum
Ayy canim yaa kusme kusmeElli defa baktım çıktım hoflanıp puflandım. Yok yok yok.azıcık sohbet etmeye keyfim vardı şimdi de ben etmiyorum hıhhj
Herkese cvp ayni anda nasil veriliyo coklu alıntı yspla miSeninkiler kac yasindaydi cnm
Bende rahata kavusmadan fit olmak istiyoeum ki rahata kavusunca bide diyetle ugrasmjm
canlari sagolsunda naparlarsa yapsinlar. Onceden kiziyodum yaramazlik yaptiklarinda simdi biraz sinirlensem hemen ruzgarin havale gecirdigi an gozumum onune geliyo sesimj cikarmiyorum.
Evet coklu alintylaHerkese cvp ayni anda nasil veriliyo coklu alıntı yspla mi
Ben anca rahatliyorum biraz ama bazi gunler yine zorlaniyorum benim kucuk 5 yasinda gunduz cok yoruldugu zaman deliksiz uyumsi lazim dimi iiihhhh benimkisi uyumaz mikir mikir simdi yine mikirdandi yanina gelince susuyo Allahtan.Ay hepsi kucukdeneyse bizde buyuduklerinde rahat etcez insallay
Oyy kuzum boy boy masallah allah bagislasin yavrularini5.5 33 aylik 16 aylik ablasi
Buyudikce dertleride buyucek ama yinede buyusunler istiyoruz. Ruzgar simdiden biseler istemeye basladim gecen gun babasina diyoki bana ayakkabi ama ama abidas olsunBen anca rahatliyorum biraz ama bazi gunler yine zorlaniyorum benim kucuk 5 yasinda gunduz cok yoruldugu zaman deliksiz uyumsi lazim dimi iiihhhh benimkisi uyumaz mikir mikir simdi yine mikirdandi yanina gelince susuyo Allahtan.
Napalim bu gunlerde gececek onlar buyusun yeterki Anne olmak kolay degil.
Bi opup koklayinca hersey unutuluyo
Oyy bak sen hemde adidas olucakmis simdiki cocuklar cok fena canim hic ummadik zamanda ummadik seyler duyabiliyoruz. Beyinleri bos sipalarin yanlarinda dikkatli konusmak lazim lakin hard disk kaydediyo :))Buyudikce dertleride buyucek ama yinede buyusunler istiyoruz. Ruzgar simdiden biseler istemeye basladim gecen gun babasina diyoki bana ayakkabi ama ama abidas olsunadidasi nerden biliyosa tablet istiyo bana niye tablet almiyosunuz paranjzmi yok diyo simdiden basladik sonumiz hayr olsun
Sakl ablasi sizinkileride oyleOyy kuzum boy boy masallah allah bagislasin yavrularini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?