Coklu alintiyi bende beceremiyorum yaaEvet annelik gibisi yok
Yine beceremdim coklu alıntıdyi
Yok yokk ben dogru anladimIlki 5.5 yasinda olcakti aylik gibi anlasilmadi ins:)
Aynen cok zor opuyom iyi gecelerCoklu alintiyi bende beceremiyorum yaa
Tek tek alinti yapip altlarina cevap yaziyorumoda zor oluyo cogu zaman onuda yapmiyorum zaten
EvetHanimlar! Takimdaki sessizlik sebebiyle yeni bir uygulama baslatmak istiyorum.
Uygulama soyle ;
Haftalik 70 mesaj alt limiti koyalim ve bu limitin altinda kalan kisi yada kisiler belirledikleri kisiyle o hafta sohbet etsin. Sohbetin konusu kisisel olacak. Yani tanisma amacli bir sohbet. Bunu ceza olarak dusunmeyin. Daha cok kaynasma icin olan bir uygulama.
Mesela 70 limiti gecemeyen 3 kisi var. Bunlarin mesaj sayilari soyle
A. 65 mesaj
B. 60 mesaj
C. 55 mesaj
A kisisi 1 kisiyle 1 hafta sohbet edecek
B kisisi 2 kisiyle
C kisi 3 kisiyle.
Bunu sizlerde uygun gorurseniz uygulamaya baslayalim.
Eger uygulamaya gecelim diyorsaniz -evet- istemiyorsaniz -hayir- i secin.
Not: hayir diyen sebebini belirtsin.
fattylamb94 evet/hayir
esperenzaa evet/hayir
N NGY evet/hayir
Huzurvermeyolunda evet/hayir
@Seyhan77 evet/hayir
B belcimim evet/hayir
S smygnc evet/hayir
NEHIR34 evet/hayir
Allonsy evet/hayir
philosophergirl evet/hayir
herderdedeva evet/hayir
@AhSen_yarim evet/hayir
Tugceilker evet/hayir
Son mesajdan alintilayin lutfen. Karisiklik olmasin.
Herkesi etiketlemisken uyarimida yapayim.olcu icin yarin p.tesi oglen 13.00 son. Daha sonra verenlerinkini yazmicam ve birdahaki ay ne kadar inceldigini bilemicez. Ona gore.
Bu oylama bittiginde sirada bir iki yeni uygulama daha var. Ilham perim kulagima fisildadi
Evet evet evet izindeyim ama olsun :)Hanimlar! Takimdaki sessizlik sebebiyle yeni bir uygulama baslatmak istiyorum.
Uygulama soyle ;
Haftalik 70 mesaj alt limiti koyalim ve bu limitin altinda kalan kisi yada kisiler belirledikleri kisiyle o hafta sohbet etsin. Sohbetin konusu kisisel olacak. Yani tanisma amacli bir sohbet. Bunu ceza olarak dusunmeyin. Daha cok kaynasma icin olan bir uygulama.
A. 65 mesaj
B. 60 mesaj
C. 55 mesaj
B kisisi 2 kisiyle
C kisi 3 kisiyle.
Oy coklugu esas alinacaktir
fattylamb94 evet/hayir
esperenzaa evet/hayir
N NGY evet/hayir
@Seyhan77 evet/hayir
B belcimim evet/hayir
S smygnc evet/hayir
NEHIR34 evet/hayir
Allonsy evet/hayir
herderdedeva evet/hayir
@AhSen_yarim evet/hayir
Tugceilker evet/hayir
Herkesi etiketlemisken uyarimida yapayim.olcu icin p.tesi oglen 13.00 son. Daha sonra verenlerinkini yazmicam ve birdahaki ay ne kadar inceldigini bilemicez. Ona gore.
Bu oylama bittiginde sirada bir iki yeni uygulama daha var. Ilham perim kulagima fisildadi
Olculerinide yaz:)Evet evet evet izindeyim ama olsun :)
Cok iyi canim gercekten cok dusuncelisinHanimlar! Takimdaki sessizlik sebebiyle yeni bir uygulama baslatmak istiyorum.
Uygulama soyle ;
A. 65 mesaj
B. 60 mesaj
C. 55 mesaj
B kisisi 2 kisiyle
C kisi 3 kisiyle.
Oy coklugu esas alinacaktir
fattylamb94 evet/hayir
esperenzaa evet/hayir
N NGY evet/hayir
@Seyhan77 evet/hayir
B belcimim evet/hayir
S smygnc evet/hayir
NEHIR34 evet/hayir
Allonsy evet/hayir
herderdedeva evet/hayir
@AhSen_yarim evet/hayir
Tugceilker evet/hayir
Herkesi etiketlemisken uyarimida yapayim.olcu icin p.tesi oglen 13.00 son. Daha sonra verenlerinkini yazmicam ve birdahaki ay ne kadar inceldigini bilemicez. Ona gore.
Oda olabilir, ödem toplayabilir insan :)Ya alıyorsa vucut ona ne demeli
Bende oyle dusunuyorum ama bursaki herkesin dusunceleri onmli bnm icin. Ilerde sorun ciktigindada kimse sen koymustin bu kurali demez en azindanCok iyi canim gercekten cok dusuncelisin
Ben olsam direk uyari verirdim mesela
Biz bir takimsak ve bu takimin kursllari varsa ozel durum haricinde herkes uymak zorunda diye dusunuyorum.
Cok mu sert oldu
Yaaa ne tatlisert kaptansin oyle senBende oyle dusunuyorum ama bursaki herkesin dusunceleri onmli bnm icin. Ilerde sorun ciktigindada kimse sen koymustin bu kurali demez en azindan
Yarın evdeyim ölçerim kendimi kaptanımOlculerinide yaz:)
Gecmis olsun canimRegl başıma vurdu başım çatlıyacak şuan paracetamol aldım :/
elimden geldigince anlayisli olmaya , hak yemeyeye, adaletli davranmaya calisiyorumYaaa ne tatlisert kaptansin oyle sen
Sen 23 nisanda izine xiktigin kilodan fazla gelirsen bende ozmn boyunu olcusunu alirimYarın evdeyim ölçerim kendimi kaptanım
Gelebilir tabiki. :)Kanguru_ ksptanim takimimizda yer yok biliyorum ama bi arkadas gelebilir mi ilk etapta sohbet olur sonra belki listede yer olursa girer listeye :))
Off inşallah ya ama şimdiden haftasonu şunu yeriz bunu yeriz hayallerini dinliyorumSen 23 nisanda izine xiktigin kilodan fazla gelirsen bende ozmn boyunu olcusunu alirim
Off inşallah ya ama şimdiden haftasonu şunu yeriz bunu yeriz hayallerini dinliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?