Tamam kaptanim etiketliyorumGelebilir tabiki. :)
Şimdi ayıptır söylemesi sevgilime iskender ısmarlıcam ben onu nasil az yerimaz az ye hepsinden
Ben hala beklemedeyimRegl başıma vurdu başım çatlıyacak şuan paracetamol aldım :/
Pidesini yeme canim etlerini ye bol salata ile pidesini sevgiline ver o yesin kilo alsin :))Şimdi ayıptır söylemesi sevgilime iskender ısmarlıcam ben onu nasil az yerim
tesekkur ederimmmTamam kaptanim etiketliyorum
Dukanci selen canim buraya gelebilirsin
Burda sana yardimci olucak birsuru arkadas var
Hadi ya benim belirtiler başladı hoop oldum hemen :)) şu abinin cardiosunu yaptım diye oldum hemen galiba, bayağı zorluyo insanı çünkü :)Ben hala beklemedeyim
Ben genelde tam tersini yapıyorum etlerini yemiyorum pideleri yiyorumPidesini yeme canim etlerini ye bol salata ile pidesini sevgiline ver o yesin kilo alsin :))
Gecmis olsun canim
elimden geldigince anlayisli olmaya , hak yemeyeye, adaletli davranmaya calisiyorum
Evet cok guzel :)) zaten guzel olan hersey kilo aldiriyoBen genelde tam tersini yapıyorum etlerini yemiyorum pideleri yiyorumama pidesi çooook güzel değil mi
Oo dukancimiz yoktu oda olduTamam kaptanim etiketliyorum
Dukanci selen canim buraya gelebilirsin
Burda sana yardimci olucak birsuru arkadas var
Afiyet olsun efenimBugün ki menüm...
Kahvaltı: bir adet haşlanmış yumurta, bir tahıllı ekmeğe sürme peynir
Öğle: bir adet tahıllı ekmeğe üç dilim hindi füme, iki kaşık mısır, 1 adet domates
Akşam: fırında ızgara çipura, bol yeşillik salata
Ara öğün: çilek, muz, hurma
Su: 2,5 litre
Spor: 500x mekik, 500x twister
Kanguru_
pidesini yime sendeŞimdi ayıptır söylemesi sevgilime iskender ısmarlıcam ben onu nasil az yerim
kiz sus agzim sulandi gece geceBen genelde tam tersini yapıyorum etlerini yemiyorum pideleri yiyorumama pidesi çooook güzel değil mi
Benimkisi pek nazlidir 1 hafta belirtisi surer ama 28 gunde bir olurum bakalim yarin 28. GunHadi ya benim belirtiler başladı hoop oldum hemen :)) şu abinin cardiosunu yaptım diye oldum hemen galiba, bayağı zorluyo insanı çünkü :)
Haftaya cumaya kadar şişliklerim gider bence :)
Oo dukancimiz yoktu oda oldu
Afiyet olsun efenim
pidesini yime sende
kiz sus agzim sulandi gece gece
Ben şu yaşıma kadar hiiiiç takip etmedim desem :))Benimkisi pek nazlidir 1 hafta belirtisi surer ama 28 gunde bir olurum bakalim yarin 28. Gun
İyi geceler canımBen yatiyorum kizlar. Hadi iyi geceler.
Hosgeldin canim biraz taniyalim seni kendini tanitmakla basla sohbetetesekkur ederimmm
InşallahEvet cok guzel :)) zaten guzel olan hersey kilo aldiriyoonlari yiye yiye bu hale gelmedikmi yedigin gunlere say bu sinavi gecicegine inaniyorum :))
:) :) :)Ben şu yaşıma kadar hiiiiç takip etmedim desem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?