Sinavlar buyuk desene :))Inşallahyememeye ćalışcam ama 1 hafta sonrada ben onlara gitcem orda mustakbel kv döktürecek yani bu ay bahane çok
Gel kız ısmarlarım sana hemde iskenderdeOo dukancimiz yoktu oda oldu
Afiyet olsun efenim
pidesini yime sende
kiz sus agzim sulandi gece gece
Hemde nasıl büyükSinavlar buyuk desene :))
Dengelemeye calis canim eminim kilo almadan donuceksin 23 nisandaHemde nasıl büyüko yüzden izin aldım çünkü her haftasonu bi yerdeyim nisan sonuna kadar
hosbuldum canımHosgeldin canim biraz taniyalim seni kendini tanitmakla basla sohbete
Umarım almam yesemde yakmaya çalışırım haftaiçi dengelerim bişeyler yaparım artıkDengelemeye calis canim eminim kilo almadan donuceksin 23 nisanda
Benim için sıkıntı yok kaptan yeniliklere açığımHanimlar! Takimdaki sessizlik sebebiyle yeni bir uygulama baslatmak istiyorum.
Uygulama soyle ;
Haftalik 70 mesaj alt limiti koyalim ve bu limitin altinda kalan kisi yada kisiler belirledikleri kisiyle o hafta sohbet etsin. Sohbetin konusu kisisel olacak. Yani tanisma amacli bir sohbet. Bunu ceza olarak dusunmeyin. Daha cok kaynasma icin olan bir uygulama.
Mesela 70 limiti gecemeyen 3 kisi var. Bunlarin mesaj sayilari soyle
A. 65 mesaj
B. 60 mesaj
C. 55 mesaj
A kisisi 1 kisiyle 1 hafta sohbet edecek
B kisisi 2 kisiyle
C kisi 3 kisiyle.
Bunu sizlerde uygun gorurseniz uygulamaya baslayalim.
Oy coklugu esas alinacaktir
Eger uygulamaya gecelim diyorsaniz -evet- istemiyorsaniz -hayir- i secin.
Not: hayir diyen sebebini belirtsin.
fattylamb94 evet/hayir
@esperenzaa evet/hayir
@NGY evet/hayir
Huzurvermeyolunda evet/hayir
@Seyhan77 evet/hayir
B belcimim evet/hayir
S smygnc evet/hayir
NEHIR34 evet/hayir
@Allonsy evet/hayir
@philosophergirl evet/hayir
@herderdedeva evet/hayir
@AhSen_yarim evet/hayir
Tugceilker evet/hayir
Son mesajdan alintilayin lutfen. Karisiklik olmasin.
Herkesi etiketlemisken uyarimida yapayim.olcu icin p.tesi oglen 13.00 son. Daha sonra verenlerinkini yazmicam ve birdahaki ay ne kadar inceldigini bilemicez. Ona gore.
Bu oylama bittiginde sirada bir iki yeni uygulama daha var. Ilham perim kulagima fisildadi
Insallah canim burada verirsin tum fazla kilolarini inanmak basarmanin yarisidirhosbuldum canım
3 cocuklu kılolarıyla mutsuz bır anneyım
3 yıl oncesı dukanla 15 kg verıp hamılelıkle bırlıkte gerı aldım
cok zorlanıyorum burda olmak ıyı gelecek sızlerınde destegıyle kurtulacam kılolardan ınanıyorum
İyi geceler arkadaşım allah rahatlık versinKizlar hepinize iyi geceler
Yarin sabah gorusuruz
oglan 8Insallah canim burada verirsin tum fazla kilolarini inanmak basarmanin yarisidir
Cocuklarin kac yasinda ?
hosbuldum tesekkur ederım canım benımHoşgeldinDukanci selen . İnşallah hedefine tez zamanda kavuşursun. Kuzucuklarını allah bağışlasın maşallah.. Benimde 1 bebeğim var. 8 aylık oldu :) burası çok samimi çok içten bi topik tekrardan hoşgeldin aramızaa :)
Canım hoşgeldin :) Maşallah sana biz karı koca bir tanesi ile zor uğraşıyoruz sen üç tane büyütüyosun :)oglan 8
ortanca kızım 5
mınık kızım da 1.5 yasındalar esımın işi yurtdışı git gel oldugu için tek basıma buyutuyorum gibi gibi
GunaydinlarEki Görüntüle 2122249
Azıcık gülelim
Günaydınlar arkadaşlar.Nasılsınız?
@Rzgrece kaptanım benim için uygundur.
Dukanci selen hoşgeldin.
Nasılsın?Sizinle tanışmamıştım sanırım benGunaydinlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?