Sizde iki ana öğün yapanlardansınız.Diyetisyenle mi çalışıyorsunuz?Dunku menum
Sabah 9 30 ilik limonlu su
11 sucuklu yumurta 5 zeytin 3 dilim peynir bi dilim ekmek cay
15 papatya cayi 3 ceviz
19 kuru fasulye 1 tabak 1 kase yogutt
2 litre su
500 ip 100p
2 mil lesi 180
100 sag bacak 100 sol 100 suguat 180
380 puanHuzurvermeyolunda
Super tadindan yenmez:)
olsun esra sevdiklerin geliyor hakkın artık abartmadan yşyecegine eminim benÇok fazla sıktım kendimi akşam hic bisey yemedim sadece 1 bardak ayran ictim ama bu haftasonu kesin alirim sonraki haftasonuda..
ay canıım erkeklerden sonra kızlar daha da fena oluyor ben cok cok daha cok dusun derşm sana :))Ayyyyyy bayginlik geciricemm yaa benim iki oglum var bazen bide kizm olsa fena olmaz diyorum sonra hemencikkkk sozumi geri aliyorumm
yaa olsun öyle deme ikisi peşpeşe olunca cok zor oluyor o yuzden 3. Yü düsünmek cok zor geliyor ama dusunsene ikisi de buyymus 4. 5. Sınıftalar bitane daha olunca cok kolay buyur benceBende bazin diyorum ilerde bitane daha yaparim diye. Sonra uykusuz geceler, gidilmeyen gezmeler, gidilemeyen arkadas toplantilari , alinamayan kiyafetler , yapilamayan duşlar aklima gelince vazgeciyorum
kucukler hep böyle yaa bizimkide iki gözyaaıyyla cıgırtıyla işini götürüyor gören de birşey var sanırAynen oyle bide benim kucuk cok fena yaa onun bytun isini hallediyorun koyuyorum mama sandalyesine abisini yemek koycam yemek yedircem falan yada onla oynucam ayy gorme ortaligi yirtio kiskanccc buyugu de tam tersi cok uysaldir soz dinler herseye hemen kanarr parmaginda oynatcak abisini simdiden uzuluyirum valla
Ah canım ya hiç atamicaz görüntüyü biz zihnimizden ben de de aynı durym sözkonusu vallaSeninkiler kac yasindaydi cnm
Bende rahata kavusmadan fit olmak istiyoeum ki rahata kavusunca bide diyetle ugrasmjm
canlari sagolsunda naparlarsa yapsinlar. Onceden kiziyodum yaramazlik yaptiklarinda simdi biraz sinirlensem hemen ruzgarin havale gecirdigi an gozumum onune geliyo sesimj cikarmiyorum.
Ay canım neguzel hepsi birlikte buyuyyp gidecek heryıl rahatlıyor daha da insan simdi bakıcında geldi dha guzek olck inşBen anca rahatliyorum biraz ama bazi gunler yine zorlaniyorum benim kucuk 5 yasinda gunduz cok yoruldugu zaman deliksiz uyumsi lazim dimi iiihhhh benimkisi uyumaz mikir mikir simdi yine mikirdandi yanina gelince susuyo Allahtan.
Napalim bu gunlerde gececek onlar buyusun yeterki Anne olmak kolay degil.
Bi opup koklayinca hersey unutuluyo
Evet annelik gibisi yok
Yine beceremdim coklu alıntıdyi
ben evet diyorum guzel bir uygulamaHanimlar! Takimdaki sessizlik sebebiyle yeni bir uygulama baslatmak istiyorum.
Uygulama soyle ;
Haftalik 70 mesaj alt limiti koyalim ve bu limitin altinda kalan kisi yada kisiler belirledikleri kisiyle o hafta sohbet etsin. Sohbetin konusu kisisel olacak. Yani tanisma amacli bir sohbet. Bunu ceza olarak dusunmeyin. Daha cok kaynasma icin olan bir uygulama.
Mesela 70 limiti gecemeyen 3 kisi var. Bunlarin mesaj sayilari soyle
A. 65 mesaj
B. 60 mesaj
C. 55 mesaj
A kisisi 1 kisiyle 1 hafta sohbet edecek
B kisisi 2 kisiyle
C kisi 3 kisiyle.
Bunu sizlerde uygun gorurseniz uygulamaya baslayalim.
Oy coklugu esas alinacaktir
Eger uygulamaya gecelim diyorsaniz -evet- istemiyorsaniz -hayir- i secin.
Not: hayir diyen sebebini belirtsin.
fattylamb94 evet/hayir
esperenzaa evet/hayir
N NGY evet/hayir
Huzurvermeyolunda evet/hayir
Findikfaresi123 evet/hayir
B belcimim evet/hayir
S smygnc evet/hayir
NEHIR34 evet/hayir
Allonsy evet/hayir
philosophergirl evet/hayir
herderdedeva evet/hayir
@AhSen_yarim evet/hayir
Tugceilker evet/hayir
Son mesajdan alintilayin lutfen. Karisiklik olmasin.
Herkesi etiketlemisken uyarimida yapayim.olcu icin p.tesi oglen 13.00 son. Daha sonra verenlerinkini yazmicam ve birdahaki ay ne kadar inceldigini bilemicez. Ona gore.
Bu oylama bittiginde sirada bir iki yeni uygulama daha var. Ilham perim kulagima fisildadi
Esracım nasılsın hersey yolundamı bugun tatil günün ohh yat dinlenYarın evdeyim ölçerim kendimi kaptanım
amanınnn esram dikkatet sıp diye kilo oluceriyor hepsiHemde nasıl büyüko yüzden izin aldım çünkü her haftasonu bi yerdeyim nisan sonuna kadar
hoşgeldin canım aramızaa :) hiç canını sıkma kilo dedigin nedirki verilir alınır sen yeterki iste cözümsiz birsey degil cok sukur Allah saglık sıhhat versin yeterkihosbuldum canım
3 cocuklu kılolarıyla mutsuz bır anneyım
3 yıl oncesı dukanla 15 kg verıp hamılelıkle bırlıkte gerı aldım
cok zorlanıyorum burda olmak ıyı gelecek sızlerınde destegıyle kurtulacam kılolardan ınanıyorum
eevt evet esra spor yap aksam eve gelince ozaman kesin eliptik bölgesek vs ozaman yapısmaz ne yersenUmarım almam yesemde yakmaya çalışırım haftaiçi dengelerim bişeyler yaparım artık
anam anammm iskender ve sevgili nasıl dayanılsın o gune bosver kız yeyin kırk yılın bası görülüyorsunuz zaten diyet miyet diyip kasma kendşni ama yine de cok abartma senŞimdi ayıptır söylemesi sevgilime iskender ısmarlıcam ben onu nasil az yerim
[/QUOTE]Hanimlar! Takimdaki sessizlik sebebiyle yeni bir uygulama baslatmak istiyorum.
Uygulama soyle ;
Haftalik 70 mesaj alt limiti koyalim ve bu limitin altinda kalan kisi yada kisiler belirledikleri kisiyle o hafta sohbet etsin. Sohbetin konusu kisisel olacak. Yani tanisma amacli bir sohbet. Bunu ceza olarak dusunmeyin. Daha cok kaynasma icin olan bir uygulama.
Mesela 70 limiti gecemeyen 3 kisi var. Bunlarin mesaj sayilari soyle
A. 65 mesaj
B. 60 mesaj
C. 55 mesaj
A kisisi 1 kisiyle 1 hafta sohbet edecek
B kisisi 2 kisiyle
C kisi 3 kisiyle.
Bunu sizlerde uygun gorurseniz uygulamaya baslayalim.
Oy coklugu esas alinacaktir
Eger uygulamaya gecelim diyorsaniz -evet- istemiyorsaniz -hayir- i secin.
Not: hayir diyen sebebini belirtsin.
fattylamb94 evet/
esperenzaa evet/hayir
N NGY evet/hayir
Huzurvermeyolunda evet/hayir
Findikfaresi123 evet/hayir
B belcimim evet/
S smygnc evet/hayir
NEHIR34 evet/
Allonsy evet/hayir
philosophergirl evet/hayir
herderdedeva evet/hayir
@AhSen_yarim evet/hayir
Tugceilker evet/hayir
Son mesajdan alintilayin lutfen. Karisiklik olmasin.
Herkesi etiketlemisken uyarimida yapayim.olcu icin p.tesi oglen 13.00 son. Daha sonra verenlerinkini yazmicam ve birdahaki ay ne kadar inceldigini bilemicez. Ona gore.
Bu oylama bittiginde sirada bir iki yeni uygulama daha var. Ilham perim kulagima fisildadi
İyiyim huzurcum valla iki gündür 9 a kadar uyuyorum çok büyük lüxmüşEsracım nasılsın hersey yolundamı bugun tatil günün ohh yat dinlen
amanınnn esram dikkatet sıp diye kilo oluceriyor hepsi
anam anammm iskender ve sevgili nasıl dayanılsın o gune bosver kız yeyin kırk yılın bası görülüyorsunuz zaten diyet miyet diyip kasma kendşni ama yine de cok abartma sen
Çok geçmiş olsun neden öyle oldu ki migren mi varArkadaslar ben dun cok rahatsızdım basım duvardan duvara vuracak kadar agrıyordu hakikaten yumrukluyordum bir ara ustune bşr de istifralar baslayınca perişn oldum tüm aksam spor puanlarını ekledim ama atladıgım vs olabilir bir kontrol edebilirmisiniz rica etsem
hoşgeldin canım aramızaa :) hiç canını sıkma kilo dedigin nedirki verilir alınır sen yeterki iste cözümsiz birsey degil cok sukur Allah saglık sıhhat versin yeterki
hosbuldum canım cok motıve oldum verecegıme ınanıyorum sızınle beraber Allah cumlemıze saglık sıhhat versin ınsallah
tesekkur ederım canımDukanci selen hos geldin
tesekkeur ederım canım cok zor evet yorucu olmasına ragmen gram veremıyorum ben ters etkı yapıyor herhaldeCanım hoşgeldin :) Maşallah sana biz karı koca bir tanesi ile zor uğraşıyoruz sen üç tane büyütüyosun :)
gecmıs olsun canımArkadaslar ben dun cok rahatsızdım basım duvardan duvara vuracak kadar agrıyordu hakikaten yumrukluyordum bir ara ustune bşr de istifralar baslayınca perişn oldum tüm aksam spor puanlarını ekledim ama atladıgım vs olabilir bir kontrol edebilirmisiniz rica etsem
Oyy masallah kuzulara Allah bagislasinoglan 8
ortanca kızım 5
mınık kızım da 1.5 yasındalar esımın işi yurtdışı git gel oldugu için tek basıma buyutuyorum gibi gibi
Suan dusunmuyorum canim ilerde ne dusunurum bilememolsun esra sevdiklerin geliyor hakkın artık abartmadan yşyecegine eminim ben
ay canıım erkeklerden sonra kızlar daha da fena oluyor ben cok cok daha cok dusun derşm sana :))
yaa olsun öyle deme ikisi peşpeşe olunca cok zor oluyor o yuzden 3. Yü düsünmek cok zor geliyor ama dusunsene ikisi de buyymus 4. 5. Sınıftalar bitane daha olunca cok kolay buyur bence
kucukler hep böyle yaa bizimkide iki gözyaaıyyla cıgırtıyla işini götürüyor gören de birşey var sanır
Ah canım ya hiç atamicaz görüntüyü biz zihnimizden ben de de aynı durym sözkonusu valla
Ay canım neguzel hepsi birlikte buyuyyp gidecek heryıl rahatlıyor daha da insan simdi bakıcında geldi dha guzek olck inş
ben evet diyorum guzel bir uygulama
Esracım nasılsın hersey yolundamı bugun tatil günün ohh yat dinlen
hoşgeldin canım aramızaa :) hiç canını sıkma kilo dedigin nedirki verilir alınır sen yeterki iste cözümsiz birsey degil cok sukur Allah saglık sıhhat versin yeterki
eevt evet esra spor yap aksam eve gelince ozaman kesin eliptik bölgesek vs ozaman yapısmaz ne yersen
anam anammm iskender ve sevgili nasıl dayanılsın o gune bosver kız yeyin kırk yılın bası görülüyorsunuz zaten diyet miyet diyip kasma kendşni ama yine de cok abartma sen
Gecmis olsuuunnArkadaslar ben dun cok rahatsızdım basım duvardan duvara vuracak kadar agrıyordu hakikaten yumrukluyordum bir ara ustune bşr de istifralar baslayınca perişn oldum tüm aksam spor puanlarını ekledim ama atladıgım vs olabilir bir kontrol edebilirmisiniz rica etsem
hosgeldin canim merak etme hep birlikte kurtulcaz kilolardantesekkeur ederım canım cok zor evet yorucu olmasına ragmen gram veremıyorum ben ters etkı yapıyor herhalde
olsun esra sevdiklerin geliyor hakkın artık abartmadan yşyecegine eminim ben
ay canıım erkeklerden sonra kızlar daha da fena oluyor ben cok cok daha cok dusun derşm sana :))
yaa olsun öyle deme ikisi peşpeşe olunca cok zor oluyor o yuzden 3. Yü düsünmek cok zor geliyor ama dusunsene ikisi de buyymus 4. 5. Sınıftalar bitane daha olunca cok kolay buyur bence
kucukler hep böyle yaa bizimkide iki gözyaaıyyla cıgırtıyla işini götürüyor gören de birşey var sanır
Ah canım ya hiç atamicaz görüntüyü biz zihnimizden ben de de aynı durym sözkonusu valla
Ay canım neguzel hepsi birlikte buyuyyp gidecek heryıl rahatlıyor daha da insan simdi bakıcında geldi dha guzek olck inş
ben evet diyorum guzel bir uygulama
Esracım nasılsın hersey yolundamı bugun tatil günün ohh yat dinlen
eevt evet esra spor yap aksam eve gelince ozaman kesin eliptik bölgesek vs ozaman yapısmaz ne yersen
Arkadaslar ben dun cok rahatsızdım basım duvardan duvara vuracak kadar agrıyordu hakikaten yumrukluyordum bir ara ustune bşr de istifralar baslayınca perişn oldum tüm aksam spor puanlarını ekledim ama atladıgım vs olabilir bir kontrol edebilirmisiniz rica etsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?