Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sizde iki ana öğün yapanlardansınız.Diyetisyenle mi çalışıyorsunuz?

Super tadindan yenmez:)

Çok fazla sıktım kendimi akşam hic bisey yemedim sadece 1 bardak ayran ictim ama bu haftasonu kesin alirim sonraki haftasonuda..
olsun esra sevdiklerin geliyor hakkın artık abartmadan yşyecegine eminim ben

Ayyyyyy bayginlik geciricemm yaa benim iki oglum var bazen bide kizm olsa fena olmaz diyorum sonra hemencikkkk sozumi geri aliyorumm
ay canıım erkeklerden sonra kızlar daha da fena oluyor ben cok cok daha cok dusun derşm sana :))

Bende bazin diyorum ilerde bitane daha yaparim diye. Sonra uykusuz geceler, gidilmeyen gezmeler, gidilemeyen arkadas toplantilari , alinamayan kiyafetler , yapilamayan duşlar aklima gelince vazgeciyorum
yaa olsun öyle deme ikisi peşpeşe olunca cok zor oluyor o yuzden 3. Yü düsünmek cok zor geliyor ama dusunsene ikisi de buyymus 4. 5. Sınıftalar bitane daha olunca cok kolay buyur bence

kucukler hep böyle yaa bizimkide iki gözyaaıyyla cıgırtıyla işini götürüyor gören de birşey var sanır

Ah canım ya hiç atamicaz görüntüyü biz zihnimizden ben de de aynı durym sözkonusu valla

Ay canım neguzel hepsi birlikte buyuyyp gidecek heryıl rahatlıyor daha da insan simdi bakıcında geldi dha guzek olck inş

Evet annelik gibisi yok
Yine beceremdim coklu alıntıdyi

ben evet diyorum guzel bir uygulama

Yarın evdeyim ölçerim kendimi kaptanım
Esracım nasılsın hersey yolundamı bugun tatil günün ohh yat dinlen
Hemde nasıl büyük o yüzden izin aldım çünkü her haftasonu bi yerdeyim nisan sonuna kadar
amanınnn esram dikkatet sıp diye kilo oluceriyor hepsi

hoşgeldin canım aramızaa :) hiç canını sıkma kilo dedigin nedirki verilir alınır sen yeterki iste cözümsiz birsey degil cok sukur Allah saglık sıhhat versin yeterki

Umarım almam yesemde yakmaya çalışırım haftaiçi dengelerim bişeyler yaparım artık
eevt evet esra spor yap aksam eve gelince ozaman kesin eliptik bölgesek vs ozaman yapısmaz ne yersen
Şimdi ayıptır söylemesi sevgilime iskender ısmarlıcam ben onu nasil az yerim
anam anammm iskender ve sevgili nasıl dayanılsın o gune bosver kız yeyin kırk yılın bası görülüyorsunuz zaten diyet miyet diyip kasma kendşni ama yine de cok abartma sen

Arkadaslar ben dun cok rahatsızdım basım duvardan duvara vuracak kadar agrıyordu hakikaten yumrukluyordum bir ara ustune bşr de istifralar baslayınca perişn oldum tüm aksam spor puanlarını ekledim ama atladıgım vs olabilir bir kontrol edebilirmisiniz rica etsem

[/QUOTE]
Evet diyorum

İyiyim huzurcum valla iki gündür 9 a kadar uyuyorum çok büyük lüxmüş
Bende dayanamam diye düşünüyorum ikisi bir arada olunca
Çok geçmiş olsun neden öyle oldu ki migren mi var

gecmıs olsun canım Huzurvermeyolunda

Sevgili arkadaşlar,

Paylaşım alanımıza buraya tıklayarak girip, sayfanın en üstünde yer alan ankete lütfen katılır mısınız?

Eğer haberiniz var ve oy kullandı iseniz zamanızı aldığım için kusura bakmayın. Katılım düşük olduğu için hatırlatmak istedim.

Keyifli hafta sonları dilerim.

oglan 8
ortanca kızım 5
mınık kızım da 1.5 yasındalar esımın işi yurtdışı git gel oldugu için tek basıma buyutuyorum gibi gibi
Oyy masallah kuzulara Allah bagislasin
Hem de tek basina yardimsiz cocuk buyutmek cok zor gercekten. Ailen yanindami destek oluyorlardir insallah

Ben gurbetteyim esim yanimda ama yine zorlaniyorum
Kizim 14 yasinda
Oglumda 5 yasinda

Suan dusunmuyorum canim ilerde ne dusunurum bilemem bide bnm hamilelikler hep sorunlu geciyo tansiyonum yukseliyo hep o yuzdende yapmam diyorum

Allah bidaha yasatmasin cnm cok zordu
Gecmis olsuuunn
tesekkeur ederım canım cok zor evet yorucu olmasına ragmen gram veremıyorum ben ters etkı yapıyor herhalde
hosgeldin canim merak etme hep birlikte kurtulcaz kilolardan

Hanimlar! Takimdaki sessizlik sebebiyle yeni bir uygulama baslatmak istiyorum.
Uygulama soyle ;
Haftalik 70 mesaj alt limiti koyalim ve bu limitin altinda kalan kisi yada kisiler belirledikleri kisiyle o hafta sohbet etsin. Sohbetin konusu kisisel olacak. Yani tanisma amacli bir sohbet. Bunu ceza olarak dusunmeyin. Daha cok kaynasma icin olan bir uygulama.
Mesela 70 limiti gecemeyen 3 kisi var. Bunlarin mesaj sayilari soyle
A. 65 mesaj
B. 60 mesaj
C. 55 mesaj
A kisisi 1 kisiyle 1 hafta sohbet edecek
B kisisi 2 kisiyle
C kisi 3 kisiyle.

Bunu sizlerde uygun gorurseniz uygulamaya baslayalim.
Oy coklugu esas alinacaktir
Eger uygulamaya gecelim diyorsaniz -evet- istemiyorsaniz -hayir- i secin.

Not: hayir diyen sebebini belirtsin.

fattylamb94 evet/
esperenzaa evet/hayir
N NGY evet/hayir
Huzurvermeyolunda evet/
Findikfaresi123 evet/
B belcimim evet/
S smygnc evet/
NEHIR34 evet/
Allonsy evet/hayir
philosophergirl evet/hayir
herderdedeva evet/hayir
@AhSen_yarim evet/hayir
Tugceilker evet/

Son mesajdan alintilayin lutfen. Karisiklik olmasin.

Herkesi etiketlemisken uyarimida yapayim.olcu icin p.tesi oglen 13.00 son. Daha sonra verenlerinkini yazmicam ve birdahaki ay ne kadar inceldigini bilemicez. Ona gore.

Bu oylama bittiginde sirada bir iki yeni uygulama daha var. Ilham perim kulagima fisildadi [/QUOTE][/QUOTE]

Canim bakiciyi belcimim tutmustu
Hatlar karisti sanirim

Cok gecmis olsun canim
Tansijonunu olctun mu bazen benimde cok siddetli agriyo ilac alsamda gecmiyo sonrasin da kusmada oluyo. Yuksek tansiyon bas agrisi ve mide bulantisi yapiyomus limonlu su iciyorum bende cok siddetli agridigi zaman aklinda bulunsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…