- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Seninkiler kac yasindaydi cnm
Bende rahata kavusmadan fit olmak istiyoeum ki rahata kavusunca bide diyetle ugrasmjm
canlari sagolsunda naparlarsa yapsinlar. Onceden kiziyodum yaramazlik yaptiklarinda simdi biraz sinirlensem hemen ruzgarin havale gecirdigi an gozumum onune geliyo sesimj cikarmiyorum.
Şimdi ayıptır söylemesi sevgilime iskender ısmarlıcam ben onu nasil az yerim
hosbuldum canım
3 cocuklu kılolarıyla mutsuz bır anneyım
3 yıl oncesı dukanla 15 kg verıp hamılelıkle bırlıkte gerı aldım
cok zorlanıyorum burda olmak ıyı gelecek sızlerınde destegıyle kurtulacam kılolardan ınanıyorum
Arkadaslar ben dun cok rahatsızdım basım duvardan duvara vuracak kadar agrıyordu hakikaten yumrukluyordum bir ara ustune bşr de istifralar baslayınca perişn oldum tüm aksam spor puanlarını ekledim ama atladıgım vs olabilir bir kontrol edebilirmisiniz rica etsem
Simdi nasilsn cnmmArkadaslar ben dun cok rahatsızdım basım duvardan duvara vuracak kadar agrıyordu hakikaten yumrukluyordum bir ara ustune bşr de istifralar baslayınca perişn oldum tüm aksam spor puanlarını ekledim ama atladıgım vs olabilir bir kontrol edebilirmisiniz rica etsem
Oo super canım arada uyu tabi ya insanın hali kalmıyor yoksa haftaiciİyiyim huzurcum valla iki gündür 9 a kadar uyuyorum çok büyük lüxmüş
Bende dayanamam diye düşünüyorum ikisi bir arada olunca
Çok geçmiş olsun neden öyle oldu ki migren mi var
Teşekkğredeeim canımgecmıs olsun canımHuzurvermeyolunda
valla hiç tansiyon gelmedi aklıma hamileyken vs de öyle bşr problemim olmadıgı icin dusunmemiştim hiçCanim bakiciyi belcimim tutmustu
Hatlar karisti sanirim
Cok gecmis olsun canim
Tansijonunu olctun mu bazen benimde cok siddetli agriyo ilac alsamda gecmiyo sonrasin da kusmada oluyo. Yuksek tansiyon bas agrisi ve mide bulantisi yapiyomus limonlu su iciyorum bende cok siddetli agridigi zaman aklinda bulunsun.
Bilmiyorumkş bitanem tekrarlangşdşcen artık doktora cok siddetliydi cunki nasım uyuya kaldım bilmşyorum hiçHuzurvermeyolunda geçmiş olsun canım.Acaba migrenin mi var?şiddetli ağrıyla beraber mide bulantısı yapar
Bugun iyiyim hamdolsun kalktık ayagaSimdi nasilsn cnmm
Ben yapmıştım o kadar kötü oldum ki elden ayaktan düştüm resmen ve fazlasıyla geri aldımArkadaslar ben bugun ani bir kararla hurma diyetine basladım bir akrabamız siddetle önerdi temizlenmek arınmak icin dun aksamki basagrısından da sonra biraz ihtiyacım oldugunu dusundum arrık ne yemek dusunecek halim ne bşrsey yapacak halim var fiks hurma ve ypgurt yicem bakalım inş kilo almam arınıcam vs derken :))
Sporrr
Cuma
Nehir34 150
Ahsenyarim. 350
Huzur 596
Allsony 491
Cumartesi
Belcimim 390 puan
Nehir34 180 puan
Huzur 100
Seyhan 165
Tugce 597
Geçmiş olsun neyin varr ? Bgn nasılsın arkadaşımArkadaslar ben dun cok rahatsızdım basım duvardan duvara vuracak kadar agrıyordu hakikaten yumrukluyordum bir ara ustune bşr de istifralar baslayınca perişn oldum tüm aksam spor puanlarını ekledim ama atladıgım vs olabilir bir kontrol edebilirmisiniz rica etsem
Günaydın cnmm :)Gunaydin kizlar mutlu pazarlar. bugun hava cok guzel kış olmadigi gibi mart da kapidan baktirmiyo :))
Aa gercektenmi deneyenler hiç öyle demiyorlar ama demekki bınyedeb bunyeye degisiyor ben arada bşr öğünümü bu sekilde yapıyordum zaten suanda cok iyiyim ama bakalım aksama nasıl olucamBen yapmıştım o kadar kötü oldum ki elden ayaktan düştüm resmen ve fazlasıyla geri aldım
Benim var canim yarisalimmi bugünGüzeeeelll
Haydi devam bayanlaaar
Samsung health uygulaması kullanan var mı aranızda. Birebir yarış yapalım, kapışalım yürüyüşte..
Evet canım bünyeden bünyeye değişiyodur ama tek tip beslenme bana göre değilmiş patates diyetinde de aynı böyle olmuştum. O kadar bitkindim ki yataktan kalkamadım. Kahvaltısız yapamıyormuşum onu anladım ama yined bi şekilde tamamladım normal diyete geri dönünce hoop geri geldi kilolarAa gercektenmi deneyenler hiç öyle demiyorlar ama demekki bınyedeb bunyeye degisiyor ben arada bşr öğünümü bu sekilde yapıyordum zaten suanda cok iyiyim ama bakalım aksama nasıl olucam
Geri alma nasıl oldu esracım dikkatettşgin halde mi aldın ya üzüldüm bak simdi valla ben geri alsam da bşraz toparlanıp en azından tartıda duzgun rakam görmek icin yapmak istşyoeunBen yapmıştım o kadar kötü oldum ki elden ayaktan düştüm resmen ve fazlasıyla geri aldım
Ben geçen yıl yapmıştım canım, yaptığım dönemde hafif duraklamaya girdiğim dönemdi ve bu biraz canımı sıkmıştı.Tam anlamı ile uygulamıştım 2,5 -3 kilo vermiştim yanlış hatırlamıyırsam tabi sonra 1 kilo kadarını geri almıştım.ama gidenler yanıma kar kalmıştı.her gün her öğün aynı şey çok can sıkıyor hatta bana her öğünde 7 hurma fazla gelmişti.bi daha yapar mıyım bilmiyorum ama duraklamaya girdiğimi hissettiğim dönemde çarşamba-perşembe ayran aşı detoksu yapabilirim.Arkadaslar ben bugun ani bir kararla hurma diyetine basladım bir akrabamız siddetle önerdi temizlenmek arınmak icin dun aksamki basagrısından da sonra biraz ihtiyacım oldugunu dusundum arrık ne yemek dusunecek halim ne bşrsey yapacak halim var fiks hurma ve ypgurt yicem bakalım inş kilo almam arınıcam vs derken :))
herkeste farklı farklı sonuçlar veriyor.kimine iyi gelen kimine gelmiyor canım:))Ben yapmıştım o kadar kötü oldum ki elden ayaktan düştüm resmen ve fazlasıyla geri aldım
haydi kapışın bize de heyecan olur.yiyebilseydim çekirdeğimi alıp köşeye ilişir kapışmanızı izlerdim yaBenim var canim yarisalimmi bugün
Amanııın hemde normal diyet oldugu halde he vay vay kötü olmus bakalım ben bş deniyim de bugun noluyoEvet canım bünyeden bünyeye değişiyodur ama tek tip beslenme bana göre değilmiş patates diyetinde de aynı böyle olmuştum. O kadar bitkindim ki yataktan kalkamadım. Kahvaltısız yapamıyormuşum onu anladım ama yined bi şekilde tamamladım normal diyete geri dönünce hoop geri geldi kilolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?