Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Geri alma nasıl oldu esracım dikkatettşgin halde mi aldın ya üzüldüm bak simdi valla ben geri alsam da bşraz toparlanıp en azından tartıda duzgun rakam görmek icin yapmak istşyoeun
Evet huzurcum dikkat ettim ama metobolizmamı bozmuş artık ve o diyetten sonra kilo vermem böyle yavaşladı. Ben her diyete başladığımda bigisayarda bi liste yapıyodum her hafta ne kadar verdiğimi yazıyodum. Bakıyorum o zaman ayda 3 kg kesi gidiyomuş ama şimdi görüyosunuz

Senin en azından yaptığına değmiş ben yavaş yavaş o kiloyu geri aldım. Hatta o dönemde gördüğüm max kilo 64ken şimdi 74. Belki o diyetle hic alakası yok başka bişey var ama ondan sonra metobolizmam bozuldu

Ah canım ya gercekten yaramadı demekki aslında cok guzel bir gıdadır hurma sadece süt ve hurmayla yıllarca yasanacak kadar sifalıymıs ama senin bunyene uymadı demekki plastigin listeyle cok guzel gidiyor ama masallah canım toparladın bence

O listeyi artık uygulamıyorum çünkü o da duraklama yaptı ne var bende bilmiyorum ya

Tüm şok diyetler metabolizma hızımızı düşürüyor işte bazen tartıda eksiyi görmek için abuk subuk şeyler yapıyoruz.ben bi daha yapmam onu biliyorum .tek tip beslenme bana göre değil, hele ki kahvaltı olmayan diyetler beni gerçekten bozuyor.Şimdi ki düzenimde devam ederim daha iyi.

Bugün ki menüm

Sabah
Tereyağlı sahanda yumurta 3 yk.
1 dilim ekmek
3 çeri domatesi
1 yk çökelek
Yarım kk kadar da beyaz peynir

Ara
1 yeşil elma

Öğlen
Tonbalıklı salata

Ara
Yeşilçay+5 badem+2 ceviz

Akşama eşimle dışarıda yemek yiyeceğiz, hafif şeyler tercih edeceğim. Bildirirm..

Su 2 litre

Spor
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
200 sağ bacak 120 puan
200 sol bacak 120 puan
50 iki bacak birden kaldırma 30 puan
Zumba 10 dk 35 puan
Yürüyüş haricinde 7000 adım. 105 puan
10 mekik 6 puan
20 sol kol 5 kg ağırlık ile 12 puan
20 sağ kol 5 kg ağırlık ile 12 puan
1000 merdiven çıkıp inme ( cardio) 10 dk sürdü 50 puan

Toplam 640 puan

Bgn iyi iş çıkardığıma eminim. Arkadaşlar bnm gibi basen ve kalçadan sıkıntısı olanlara mirdiven inip çıkmayı öneriyolarlar. Öyle inat ettim ki inceliceeeeeeeemmm

Kanguru_ Huzurvermeyolunda

Inşallah sende işe yarar sporda yapabilirsen kesin yarar. Ben kolumu kaldıramadığım için yapamamıştım hatta günlük rutinim olan okula bil gidememiştim
Amanııın perişan etmiş senş canıım ben iyiyim ya suan ikş kucuk canavarla sabah 9.30 dan beri dısardayım park bahce geziypruz valla :)

O listeyi artık uygulamıyorum çünkü o da duraklama yaptı ne var bende bilmiyorum ya
Allah allaah neden ki acaba canım bi doktora mı görünsen

Haklısın canım kesinlikle saglıksız tek yönlü beslenme hiç guzel degil ve de geri alınıyor patates limonata lahana dşteti vs ama benim arastırmalarımla bilmiyorum belkşde kendşmi ikna ediyorumdur ama hurma icinde bircok vitamini barındıran bir besin oyuzden diger diyetlere göre daha dinc oluyor yapanlar

Sporrr

Cuma

Nehir34 150
Ahsenyarim. 350
Huzur 596
Allsony 491

Cumartesi

Belcimim 390 puan
Nehir34 180 puan
Huzur 100
Seyhan 165
Tugce 597

Pazar

Tugce 647
[/QUOTE]

Güne harika başlamışsın canım,spor da şahane.günü de böyle güzel kapatırsın sonra gelsin bol bol eksiler.

Benim enerjimi düşürmemişti ama çok çok sıkılmıştım, hurmayı çok seven biri de değilim arada sırada bir bilemedin iki hurma yerdim günde 21 hurma içimi baymıştı.Şimdi hurmayı sevmiyorum artık.

@Seyhan77 cnm bulamadım bn seni . İstersen kod yolla bana öyle bulayım. Yada ben vereyım kod. İstersen özelden numaramı vereyim o şekilde ekleyelim . Sen nasl istersen nasıl uygun görürsen ..

Hanimlar! Takimdaki sessizlik sebebiyle yeni bir uygulama baslatmak istiyorum.
Uygulama soyle ;
Haftalik 70 mesaj alt limiti koyalim ve bu limitin altinda kalan kisi yada kisiler belirledikleri kisiyle o hafta sohbet etsin. Sohbetin konusu kisisel olacak. Yani tanisma amacli bir sohbet. Bunu ceza olarak dusunmeyin. Daha cok kaynasma icin olan bir uygulama.
Mesela 70 limiti gecemeyen 3 kisi var. Bunlarin mesaj sayilari soyle
A. 65 mesaj
B. 60 mesaj
C. 55 mesaj
A kisisi 1 kisiyle 1 hafta sohbet edecek
B kisisi 2 kisiyle
C kisi 3 kisiyle.

Bunu sizlerde uygun gorurseniz uygulamaya baslayalim.
Oy coklugu esas alinacaktir
Eger uygulamaya gecelim diyorsaniz -evet- istemiyorsaniz -hayir- i secin.

Not: hayir diyen sebebini belirtsin.

fattylamb94 evet/
esperenzaa evet
N NGY evet/
Huzurvermeyolunda evet/
@Seyhan77 evet/
B belcimim evet/
S smygnc evet/
NEHIR34 evet/
Allonsy evet/hayir
philosophergirl evet/hayir
herderdedeva evet/hayir
@AhSen_yarim evet
Tugceilker evet/

Son mesajdan alintilayin lutfen. Karisiklik olmasin.

Herkesi etiketlemisken uyarimida yapayim.olcu icin p.tesi oglen 13.00 son. Daha sonra verenlerinkini yazmicam ve birdahaki ay ne kadar inceldigini bilemicez. Ona gore.

Oylama bitmistir arkadaslar. Artik uygulamamiz yururlukte :) gecen cumadan onumuzdeki cumaya mesajlari sayip ceza alan varsa cezasini veririz. Insallah kimse ceza almazz

Kesinlikle sana katılıyorum yavaş yavaş gitsin ama metobolizmamı bozmasın yeter ki anlık mutluluk veren bişey şok diyetler

İlk gün problem olmaz huzurcum merak etme bugün bol bol koşuştur

Ben hurmaya bayılırım ama gercekten kötü yapıyo hatırlamak istemiyorum o 5 günü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…