- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Evet huzurcum dikkat ettim ama metobolizmamı bozmuş artık ve o diyetten sonra kilo vermem böyle yavaşladı. Ben her diyete başladığımda bigisayarda bi liste yapıyodum her hafta ne kadar verdiğimi yazıyodum. Bakıyorum o zaman ayda 3 kg kesi gidiyomuş ama şimdi görüyosunuzGeri alma nasıl oldu esracım dikkatettşgin halde mi aldın ya üzüldüm bak simdi valla ben geri alsam da bşraz toparlanıp en azından tartıda duzgun rakam görmek icin yapmak istşyoeun
Senin en azından yaptığına değmiş ben yavaş yavaş o kiloyu geri aldım. Hatta o dönemde gördüğüm max kilo 64ken şimdi 74. Belki o diyetle hic alakası yok başka bişey var ama ondan sonra metobolizmam bozulduBen geçen yıl yapmıştım canım, yaptığım dönemde hafif duraklamaya girdiğim dönemdi ve bu biraz canımı sıkmıştı.Tam anlamı ile uygulamıştım 2,5 -3 kilo vermiştim yanlış hatırlamıyırsam tabi sonra 1 kilo kadarını geri almıştım.ama gidenler yanıma kar kalmıştı.her gün her öğün aynı şey çok can sıkıyor hatta bana her öğünde 7 hurma fazla gelmişti.bi daha yapar mıyım bilmiyorum ama duraklamaya girdiğimi hissettiğim dönemde çarşamba-perşembe ayran aşı detoksu yapabilirim.
herkeste farklı farklı sonuçlar veriyor.kimine iyi gelen kimine gelmiyor canım:))
haydi kapışın bize de heyecan olur.yiyebilseydim çekirdeğimi alıp köşeye ilişir kapışmanızı izlerdim ya
Ah canım ya gercekten yaramadı demekki aslında cok guzel bir gıdadır hurma sadece süt ve hurmayla yıllarca yasanacak kadar sifalıymıs ama senin bunyene uymadı demekki plastigin listeyle cok guzel gidiyor ama masallah canım toparladın benceEvet huzurcum dikkat ettim ama metobolizmamı bozmuş artık ve o diyetten sonra kilo vermem böyle yavaşladı. Ben her diyete başladığımda bigisayarda bi liste yapıyodum her hafta ne kadar verdiğimi yazıyodum. Bakıyorum o zaman ayda 3 kg kesi gidiyomuş ama şimdi görüyosunuz
Inşallah sende işe yarar sporda yapabilirsen kesin yarar. Ben kolumu kaldıramadığım için yapamamıştım hatta günlük rutinim olan okula bil gidememiştimAmanııın hemde normal diyet oldugu halde he vay vay kötü olmus bakalım ben bş deniyim de bugun noluyo
O listeyi artık uygulamıyorum çünkü o da duraklama yaptı ne var bende bilmiyorum yaAh canım ya gercekten yaramadı demekki aslında cok guzel bir gıdadır hurma sadece süt ve hurmayla yıllarca yasanacak kadar sifalıymıs ama senin bunyene uymadı demekki plastigin listeyle cok guzel gidiyor ama masallah canım toparladın bence
Tüm şok diyetler metabolizma hızımızı düşürüyor işte bazen tartıda eksiyi görmek için abuk subuk şeyler yapıyoruz.ben bi daha yapmam onu biliyorum .tek tip beslenme bana göre değil, hele ki kahvaltı olmayan diyetler beni gerçekten bozuyor.Şimdi ki düzenimde devam ederim daha iyi.Senin en azından yaptığına değmiş ben yavaş yavaş o kiloyu geri aldım. Hatta o dönemde gördüğüm max kilo 64ken şimdi 74. Belki o diyetle hic alakası yok başka bişey var ama ondan sonra metobolizmam bozuldu
Uuuw harikaaaaa valla gzl olur yaaa. İsmin ne oradaki bulayım ben sni. Yada sn beni bul. Tuğçe . Resmimde burdaki resmin aynısı cnm. Bgn sporumu yaptm bn cnm. Sabah yapıyorm hep. Yarın yarışalıımBenim var canim yarisalimmi bugün
Amanııın perişan etmiş senş canıım ben iyiyim ya suan ikş kucuk canavarla sabah 9.30 dan beri dısardayım park bahce geziypruz valla :)Inşallah sende işe yarar sporda yapabilirsen kesin yarar. Ben kolumu kaldıramadığım için yapamamıştım hatta günlük rutinim olan okula bil gidememiştim
Allah allaah neden ki acaba canım bi doktora mı görünsenO listeyi artık uygulamıyorum çünkü o da duraklama yaptı ne var bende bilmiyorum ya
Haklısın canım kesinlikle saglıksız tek yönlü beslenme hiç guzel degil ve de geri alınıyor patates limonata lahana dşteti vs ama benim arastırmalarımla bilmiyorum belkşde kendşmi ikna ediyorumdur ama hurma icinde bircok vitamini barındıran bir besin oyuzden diger diyetlere göre daha dinc oluyor yapanlarTüm şok diyetler metabolizma hızımızı düşürüyor işte bazen tartıda eksiyi görmek için abuk subuk şeyler yapıyoruz.ben bi daha yapmam onu biliyorum .tek tip beslenme bana göre değil, hele ki kahvaltı olmayan diyetler beni gerçekten bozuyor.Şimdi ki düzenimde devam ederim daha iyi.
Güne harika başlamışsın canım,spor da şahane.günü de böyle güzel kapatırsın sonra gelsin bol bol eksiler.Bugün ki menüm
Sabah
Tereyağlı sahanda yumurta 3 yk.
1 dilim ekmek
3 çeri domatesi
1 yk çökelek
Yarım kk kadar da beyaz peynir
Ara
1 yeşil elma
Öğlen
Tonbalıklı salata
Ara
Yeşilçay+5 badem+2 ceviz
Akşama eşimle dışarıda yemek yiyeceğiz, hafif şeyler tercih edeceğim. Bildirirm..
Su 2 litre
Spor
1 saat tempolu yürüyüş 150 puan
200 sağ bacak 120 puan
200 sol bacak 120 puan
50 iki bacak birden kaldırma 30 puan
Zumba 10 dk 35 puan
Yürüyüş haricinde 7000 adım. 105 puan
10 mekik 6 puan
20 sol kol 5 kg ağırlık ile 12 puan
20 sağ kol 5 kg ağırlık ile 12 puan
1000 merdiven çıkıp inme ( cardio) 10 dk sürdü 50 puan
Toplam 640 puan
Bgn iyi iş çıkardığıma eminim. Arkadaşlar bnm gibi basen ve kalçadan sıkıntısı olanlara mirdiven inip çıkmayı öneriyolarlar. Öyle inat ettim ki inceliceeeeeeeemmm
Kanguru_ Huzurvermeyolunda
Benim enerjimi düşürmemişti ama çok çok sıkılmıştım, hurmayı çok seven biri de değilim arada sırada bir bilemedin iki hurma yerdim günde 21 hurma içimi baymıştı.Şimdi hurmayı sevmiyorum artık.Amanııın perişan etmiş senş canıım ben iyiyim ya suan ikş kucuk canavarla sabah 9.30 dan beri dısardayım park bahce geziypruz valla :)
Allah allaah neden ki acaba canım bi doktora mı görünsen
Haklısın canım kesinlikle saglıksız tek yönlü beslenme hiç guzel degil ve de geri alınıyor patates limonata lahana dşteti vs ama benim arastırmalarımla bilmiyorum belkşde kendşmi ikna ediyorumdur ama hurma icinde bircok vitamini barındıran bir besin oyuzden diger diyetlere göre daha dinc oluyor yapanlar
Ayy inş canımm yaaa. Adet olacağım acayip şiştim. Göbüşüm kocaman olduuu.Güne harika başlamışsın canım,spor da şahane.günü de böyle güzel kapatırsın sonra gelsin bol bol eksiler.
Kesinlikle sana katılıyorum yavaş yavaş gitsin ama metobolizmamı bozmasın yeter ki anlık mutluluk veren bişey şok diyetlerTüm şok diyetler metabolizma hızımızı düşürüyor işte bazen tartıda eksiyi görmek için abuk subuk şeyler yapıyoruz.ben bi daha yapmam onu biliyorum .tek tip beslenme bana göre değil, hele ki kahvaltı olmayan diyetler beni gerçekten bozuyor.Şimdi ki düzenimde devam ederim daha iyi.
İlk gün problem olmaz huzurcum merak etme bugün bol bol koşuşturAmanııın perişan etmiş senş canıım ben iyiyim ya suan ikş kucuk canavarla sabah 9.30 dan beri dısardayım park bahce geziypruz valla :)
Allah allaah neden ki acaba canım bi doktora mı görünsen
Haklısın canım kesinlikle saglıksız tek yönlü beslenme hiç guzel degil ve de geri alınıyor patates limonata lahana dşteti vs ama benim arastırmalarımla bilmiyorum belkşde kendşmi ikna ediyorumdur ama hurma icinde bircok vitamini barındıran bir besin oyuzden diger diyetlere göre daha dinc oluyor yapanlar
Ben hurmaya bayılırım ama gercekten kötü yapıyo hatırlamak istemiyorum o 5 günüBenim enerjimi düşürmemişti ama çok çok sıkılmıştım, hurmayı çok seven biri de değilim arada sırada bir bilemedin iki hurma yerdim günde 21 hurma içimi baymıştı.Şimdi hurmayı sevmiyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?