- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Benim de gecikti ,olsam da bitse diye bakıyorum.patlamaya hazır bomba gibi dolanoyorumAyy inş canımm yaaa. Adet olacağım acayip şiştim. Göbüşüm kocaman olduuu.
Hızlı giden hızlı geliyor.çok katı diyetlerden sonra insanın gözü dönüyorKesinlikle sana katılıyorum yavaş yavaş gitsin ama metobolizmamı bozmasın yeter ki anlık mutluluk veren bişey şok diyetler
Yarın sabaha hazır, pek sevgili kaptanımızOLCULER NERDE KIZLAR99999 kere soyledim sanirim
Ben hurmaya bayılırım ama gercekten kötü yapıyo hatırlamak istemiyorum o 5 günü
Bu iyiydiYazın yediğimiz hurmalar kışın totomuzu tırmalar diyerek konuyu kapattım canımm
yok cnm ben hic gitmedim diyetisyene benimki direk kafama goreSizde iki ana öğün yapanlardansınız.Diyetisyenle mi çalışıyorsunuz?
Hadi bakalım bende merwk ediyorum nekadar dayanırım diyeİlk gün problem olmaz huzurcum merak etme bugün bol bol koşuştur
Oo sen sadece yazın yiyorsan iyi bacım biz 7/24 4 mevsim yiyozBenim de gecikti ,olsam da bitse diye bakıyorum.patlamaya hazır bomba gibi dolanoyorum
Hızlı giden hızlı geliyor.çok katı diyetlerden sonra insanın gözü dönüyorNeye saldıracağını bilmiyor.Haklısın canım yavaş yavaş gitsin kalıcı olsun.
Yarın sabaha hazır, pek sevgili kaptanımız
Yazın yediğimiz hurmalar kışın totomuzu tırmalar diyerek konuyu kapattım canımm
Sen sonuna kadar dayanırsın ben sana inanıyorumHadi bakalım bende merwk ediyorum nekadar dayanırım diye
Benim telefonumda kayitli canim ismim filan yok uygulamadan haberim yok galiba cok cahilim ayol .tugcecigim telefonumda s healt uygulamasi var ve adimimi sayiyo sadece canimUuuw harikaaaaa valla gzl olur yaaa. İsmin ne oradaki bulayım ben sni. Yada sn beni bul. Tuğçe . Resmimde burdaki resmin aynısı cnm. Bgn sporumu yaptm bn cnm. Sabah yapıyorm hep. Yarın yarışalıım
Evet canım iki gündür hava çok güzel. Bu demek oluyor ki lahana gibi giyinip kamufle olamayacağız ,o nedenle boğazımızı tutup totoyu bol hareket ettirmemiz gerek.Kızlar hava çok güzel yaz geldi
Yaa sıkılmakta gercekten haklısın sevsen bile surekli onu yemek oyle guzel yemeklerin kahvaltılıkların yanında cok zor geliyor ben bi 3 gün zorlicam kendimiBenim enerjimi düşürmemişti ama çok çok sıkılmıştım, hurmayı çok seven biri de değilim arada sırada bir bilemedin iki hurma yerdim günde 21 hurma içimi baymıştı.Şimdi hurmayı sevmiyorum artık.
Ee ne kadar incelmişssin esracım bilemedikki kutlayalım :)
teşekkürederim canımın iciGeçmiş olsunHuzurvermeyolunda
Yaa harika gercekten insanın ici cıvıl cıvıl oluyoKızlar hava çok güzel yaz geldi
Benim eskiler baya buyuk geliyor artık cuval gibi duruyor üstünde ya oyuzden bişey anlamıyrm zayıfladıgımdan bugun bi magazaya gidip bedenime göre denedim de anaq ben zayıflamısım dedimEvet canım iki gündür hava çok güzel. Bu demek oluyor ki lahana gibi giyinip kamufle olamayacağız ,o nedenle boğazımızı tutup totoyu bol hareket ettirmemiz gerek.
Geldi bahar ayları,gevşemesin boğazımızın yayları
Bu sıcakta eririz valla bi temizlik yaptım su içinde kaldım bol bol gider artık yağlarEvet canım iki gündür hava çok güzel. Bu demek oluyor ki lahana gibi giyinip kamufle olamayacağız ,o nedenle boğazımızı tutup totoyu bol hareket ettirmemiz gerek.
Geldi bahar ayları,gevşemesin boğazımızın yayları
Çok incelmemişim popo aynen yerindeYaa sıkılmakta gercekten haklısın sevsen bile surekli onu yemek oyle guzel yemeklerin kahvaltılıkların yanında cok zor geliyor ben bi 3 gün zorlicam kendimi
Ee ne kadar incelmişssin esracım bilemedikki kutlayalım :)
teşekkürederim canımın ici
Yaa harika gercekten insanın ici cıvıl cıvıl oluyo
Benim eskiler baya buyuk geliyor artık cuval gibi duruyor üstünde ya oyuzden bişey anlamıyrm zayıfladıgımdan bugun bi magazaya gidip bedenime göre denedim de anaq ben zayıflamısım dedim
Burda verirsin :)tesekkeur ederım canım cok zor evet yorucu olmasına ragmen gram veremıyorum ben ters etkı yapıyor herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?