Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ayy inş canımm yaaa. Adet olacağım acayip şiştim. Göbüşüm kocaman olduuu.
Benim de gecikti ,olsam da bitse diye bakıyorum.patlamaya hazır bomba gibi dolanoyorum
Kesinlikle sana katılıyorum yavaş yavaş gitsin ama metobolizmamı bozmasın yeter ki anlık mutluluk veren bişey şok diyetler
Hızlı giden hızlı geliyor.çok katı diyetlerden sonra insanın gözü dönüyorNeye saldıracağını bilmiyor.Haklısın canım yavaş yavaş gitsin kalıcı olsun.
OLCULER NERDE KIZLAR 99999 kere soyledim sanirim
Yarın sabaha hazır, pek sevgili kaptanımız
Ben hurmaya bayılırım ama gercekten kötü yapıyo hatırlamak istemiyorum o 5 günü

Yazın yediğimiz hurmalar kışın totomuzu tırmalar diyerek konuyu kapattım canımm

Oo sen sadece yazın yiyorsan iyi bacım biz 7/24 4 mevsim yiyoz

Uuuw harikaaaaa valla gzl olur yaaa. İsmin ne oradaki bulayım ben sni. Yada sn beni bul. Tuğçe . Resmimde burdaki resmin aynısı cnm. Bgn sporumu yaptm bn cnm. Sabah yapıyorm hep. Yarın yarışalıım
Benim telefonumda kayitli canim ismim filan yok uygulamadan haberim yok galiba cok cahilim ayol .tugcecigim telefonumda s healt uygulamasi var ve adimimi sayiyo sadece canim

Kızlar hava çok güzel yaz geldi
Evet canım iki gündür hava çok güzel. Bu demek oluyor ki lahana gibi giyinip kamufle olamayacağız ,o nedenle boğazımızı tutup totoyu bol hareket ettirmemiz gerek.
Geldi bahar ayları,gevşemesin boğazımızın yayları

Yaa sıkılmakta gercekten haklısın sevsen bile surekli onu yemek oyle guzel yemeklerin kahvaltılıkların yanında cok zor geliyor ben bi 3 gün zorlicam kendimi
Göğüs 80
Bel 74
Kalça 109
Kanguru_
Ee ne kadar incelmişssin esracım bilemedikki kutlayalım :)

teşekkürederim canımın ici

Kızlar hava çok güzel yaz geldi
Yaa harika gercekten insanın ici cıvıl cıvıl oluyo

Benim eskiler baya buyuk geliyor artık cuval gibi duruyor üstünde ya oyuzden bişey anlamıyrm zayıfladıgımdan bugun bi magazaya gidip bedenime göre denedim de anaq ben zayıflamısım dedim

Bu sıcakta eririz valla bi temizlik yaptım su içinde kaldım bol bol gider artık yağlar

Çok incelmemişim popo aynen yerinde

tesekkeur ederım canım cok zor evet yorucu olmasına ragmen gram veremıyorum ben ters etkı yapıyor herhalde
Burda verirsin :)

Herzaman yaptığın hareketler kilo verdirmeyenilir. Vücudunu şaşırtmalı alışılmadık şeyler yapmalısın.. Beslenme zaten çok önemli.

Gün içerisinde ne yiyeceklerini kafanda oturtmalısın. Son anda planlamalarla kilo veremezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…