Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benim telefonumda kayitli canim ismim filan yok uygulamadan haberim yok galiba cok cahilim ayol .tugcecigim telefonumda s healt uygulamasi var ve adimimi sayiyo sadece canim
Uygulamanın birçok özelliği var canım. Uygulama kullanan herkesle birebir yarışabiliyosun dünya çapında yada uygulama her ay yarış düzenliyo ona katılıp katılımcılarla yarışıyosun canım.. kilo kontrolü yapabliyorsn. Mesela bnmki haftalık -500 olarak belirli. Yedklerimi giriyorm oraya sistem bni uyarıyo az yersem x kdr dha kalori alman lazm yda çok yersem x kalori fazla aldınz diye. Haftalık -500 verebilmem için bna ne kdr hareket etmem gerektiğini fln söylüyo. Kaç kalori yakmam kaç kalori almam gerektiğini söylüyo. Hedefimi giriyorm ona göre bi plan çıkartıyor. İşte şu kdr yağ şu kdr protein şu kdr karbonhidrat alman lazm uyarıyo. Aşarşan yada azsa uyarıyo sni. Hedefine ulaşabilmen için sna diyoki şu kdr kalori alcn şu kdr yakıcan. Daha bir sürü şey var.

Şiddetle tavsiye ederim kullanmanızı arkadaşlar. Ben çok memnunum.

Kızlarr canım baska seyler cekmeye basladı bile yaaa puff tammlanılacak gibi bişey degil simdi aklıma tarlı tuzlu eksi acılı herturlu sey geliyor

Amann bee yapamam ben böyle ne bu anacım zeytine bile acıyla bakıyon neyse bugun yapmıs olayım da yarın insan gibi yiyim varsın -100 gr gitsin haftada sanki dugunum var bşr aya
Ahahhahahaha güldürdün beni huzur böyle olunuyo işte boşver ye kalorisi düşük herşeyden. Tek tip beslenme olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…