- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Puan olarakda hesaplarsan canım ekliyimKızlar sporumu yaptım..
500x mekik
1000x twister
Basımızın tatlı derdi zaten onlar masallah dursunlar yerlerindeBu sıcakta eririz valla bi temizlik yaptım su içinde kaldım bol bol gider artık yağlar
Çok incelmemişim popo aynen yerinde
Demi tühBari niyeteni açık etmeseydin Seyhancım
Neden popo küçültme ameliyatı yok kiBasımızın tatlı derdi zaten onlar masallah dursunlar yerlerinde
Benimki kücükde gögüslerin masallahi varNeden popo küçültme ameliyatı yok ki
Huzurum yürüyüse gidiyoruz ben yürüyecem esim kosacak kismetsePuan olarakda hesaplarsan canım ekliyim
Onların ameliyatı var ama ablaBenimki kücükde gögüslerin masallahi var
Hakkat kızNeden popo küçültme ameliyatı yok ki
Vaaay helal olsun sana ablacım :) hadi yap da yazarsın burayaHuzurum yürüyüse gidiyoruz ben yürüyecem esim kosacak kismetse
Onların ameliyatı var ama abla
Uygulamanın birçok özelliği var canım. Uygulama kullanan herkesle birebir yarışabiliyosun dünya çapında yada uygulama her ay yarış düzenliyo ona katılıp katılımcılarla yarışıyosun canım.. kilo kontrolü yapabliyorsn. Mesela bnmki haftalık -500 olarak belirli. Yedklerimi giriyorm oraya sistem bni uyarıyo az yersem x kdr dha kalori alman lazm yda çok yersem x kalori fazla aldınz diye. Haftalık -500 verebilmem için bna ne kdr hareket etmem gerektiğini fln söylüyo. Kaç kalori yakmam kaç kalori almam gerektiğini söylüyo. Hedefimi giriyorm ona göre bi plan çıkartıyor. İşte şu kdr yağ şu kdr protein şu kdr karbonhidrat alman lazm uyarıyo. Aşarşan yada azsa uyarıyo sni. Hedefine ulaşabilmen için sna diyoki şu kdr kalori alcn şu kdr yakıcan. Daha bir sürü şey var.Benim telefonumda kayitli canim ismim filan yok uygulamadan haberim yok galiba cok cahilim ayol .tugcecigim telefonumda s healt uygulamasi var ve adimimi sayiyo sadece canim
Öyle canım insan domatesin salatalığın yeşilliğin kıymetini anlıyoKızlarr canım baska seyler cekmeye basladı bile yaaa pufftammlanılacak gibi bişey degil simdi aklıma tarlı tuzlu eksi acılı herturlu sey geliyor
Amann bee yapamam ben böyle ne bu anacımÖyle canım insan domatesin salatalığın yeşilliğin kıymetini anlıyo
Amann bee yapamam ben böyle ne bu anacımzeytine bile acıyla bakıyon neyse bugun yapmıs olayım da yarın insan gibi yiyim varsın -100 gr gitsin haftada sanki dugunum var bşr aya
Kız anam hersey iyi guzelde coluk cocuga yemek yapıyoz burda hiçbşrsey yiyemiyosun bunu yapacak insanın kendini hğcreye kapatıp yatması kazım :)daha ilk gunden pes ettin ama yarina en az - 300 gr gorursun
Hahha allah iyiliğini versn cnmAmann bee yapamam ben böyle ne bu anacımzeytine bile acıyla bakıyon neyse bugun yapmıs olayım da yarın insan gibi yiyim varsın -100 gr gitsin haftada sanki dugunum var bşr aya
Aman öyle degil mi gercektenHahha allah iyiliğini versn cnm
AhahhahahahaAmann bee yapamam ben böyle ne bu anacımzeytine bile acıyla bakıyon neyse bugun yapmıs olayım da yarın insan gibi yiyim varsın -100 gr gitsin haftada sanki dugunum var bşr aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?