Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bence guzel olur kaptancım

Benim de nişan elbisesi ya da söz elbisesi giymek gibi planlarım var
ay ben de gecende kına gecesinde giydigim bindallımı giydim kına tğrküsü söyleyerek gezdim evin iicnde

Bugün ki menüm

(07.03)
1 sb ılık limonlu su
2 gün kurusu kayısı

Sabah (7.35)
1 kk peynir
1 domates
1/2 salatalık
5 zeytin
2 dlm tam buğday ekmek

Ara (9.40)
Yeşil çay
3 gk kayısı

Öğlen (12.35)
Karnıyarık
1 kase tavuk çorbası
Salata
1 dlm e.mayalı ekmek

Ara (15.10)
10 fındık
Sade Türk kahvesi

Akşam (18.45)
Yeşillikli salatalıklı zencefilli yoğurt

Ara (20.15)
1/2 sb tuzsuz kabak çekirdeği
1 kupa y.çay

Sıvılar: 2 lt su

Evet yaparken resimlerini atcak yoksa berden bilcez yaptigini bu cuma bunuda uygulamaya koyalim. Ozellikle kahvalti icin tarifler super olur valla
Haklısın canım,nereden bileceğiz bizi keklemediğini

Senin olayın şuna benzedi. Bekar bir adam evli bir adama demiş ki evliliği tavsiye eder mısın? Evli olan kesinlikle tavsiye ederim senin benden mutlu olmaya hakkın yok demis
Evli adam o kadar haklı ki Takımdaki arkadaşlar ne hakkınız var biz evlilerden çok mutlu olmaya
Benim de nişan elbisesi ya da söz elbisesi giymek gibi planlarım var
Giy kız o elbiseleri,hızını alamayıp gelinliği de giyEvlilik çok güzel sen de gelsene
bence de çok haklı
Bence guzel olur kaptancım

ay ben de gecende kına gecesinde giydigim bindallımı giydim kına tğrküsü söyleyerek gezdim evin iicnde
Yüksek yüksek tepelereee mi kınayı getir aneyyy mi

Afiyet olsun canım,menün gayet güzel.

Oglen guzel yiyince aksam cok aclık hissetmiyorsundur dini sumeyye o yogurtla nasıl gecşyoe aksamın

kınaaayı geeeetiiiiir aaaaneeeeeeyyyyyh diye söyledim

Oglen guzel yiyince aksam cok aclık hissetmiyorsundur dini sumeyye o yogurtla nasıl gecşyoe aksamın

Parmağınn batırr aneeeeeyyyh
Kınanda ağlayabilmiş miydin? Ben gülme krizine girmiştim
Hayır kınada neden gelini ağlatmak isterler ki onu anlayabilmiş değilim

İyi geçiyor.Tadı çok güzel oldu .Bizdeki pul biber çok acı onu akıl edemedim biKabak koyacağım yarın bakalım nasıl olacak

Menüm
10:00 limonlu su
10:30 2 haşlanmış yumurta,burgu ve süzme peynir,2 ceviz,5 siyah zeytin,3 çeri domates
12:00 ŞekersizDuble Türk kahvesi
15:00 büyük bardak ayran
19:00 1 tabak kereviz yemeği, salata,yoğurt
20:00 1 kupa limonlu yeşil çay
Su:2,5 lt

Afiyet olsun canım.Kereviz yiyenleri takdir edip ayakta alkışlıyorum

12 Mart menum @Rzgrece

Sabah 06.40

1 dilim tam bugday ekmeği
2 ceri domates
1 dilim dil peyniri
4 yesil zeytin
Maydonoz
Dereotu

Oglen 12.20

Yarım kepce Şehriye çorbası
4 yk bezelye
Ayran

Aksam: 19.20

Yarim kepce yarmali yogurt çorbası
2 dilim Kekikli biberli ızgara tavuk göğsü
1 kucuk kase yogurt

2.7 lt su
Birazdan yarım saat direnç hareketleri yapacağım ve dans edeceğim.

Benimkide daracik bi kot pantolon ve beyaz badi onunu icine katcan gerisi ne olursa olsun onemli deil off cok modum dusuk benim yaa havalar isindikca kotu oluyorum bn hala gobegim.oldugu gbi duruyorr longur longur

Afiyet olsun cnm sana zahmet bi tarifi yazabilirmiain ilkkez duydum bn genelde kiymali yada portakalli limonlu yapiyorum
Kereviz salatası diye geçer .
Kerevizi rendenin kalın tarafı ile rendele, az biraz zeytinyağında 7-8 dakika sotele.
Başka bir kapta süzme yoğurt,sarımsak,ve küçük küçük parçaladığın cevizi iyice karıştır.kereviz soğuduktan sonra onu da at içine.iyice karıştır.üzerine en son istersen ince kıyılmış maydonoz ekleyebilirsin.Tuzu,karabiberi vs’yi kendine göre atarsın.
Kereviz salatasını çok severim ben.

Kahvalti 08.00
1 muz 1 sb sut 3 kasik yulaf ezmesi 2 tam ceviz

Oglen 13.30
Uc parca firin ucver avuc ici kadar 2 ksk lorlu 1 portakal

Aksam 17.50
2 paraca mucverin devami 1 kepceden az sehriyeli kiymali unsuz corba 1 kase yogurt

2 lt su 3e tamamliycam
Yarim saat tenpolu yuruyus yaptim

Benimkide daracik bi kot pantolon ve beyaz badi onunu icine katcan gerisi ne olursa olsun onemli deil off cok modum dusuk benim yaa havalar isindikca kotu oluyorum bn hala gobegim.oldugu gbi duruyorr longur longur
Hiç kendine haksızlık etme.90 kilodan nerelere gelmişsin canım.Hiç modunu düşürme aynı yüksek mod ve enerji ile devam.

Hiç kendine haksızlık etme.90 kilodan nerelere gelmişsin canım.Hiç modunu düşürme aynı yüksek mod ve enerji ile devam.

Benim.modumu dusuren ne biliyomusun su diyet surecinde evde olucam bn yada butun gun biyerdeki herseyimi ayarliyabileyim anaannemler bana cok yakin emek yapani yok yaslandi artik kendide eskisi gibi yapamiyor dedem surekli cocugu gormek iatiyor allah yokluklarini gostermesin cok seviyorum ikisinide olurm onlar icin ama sabah evde oglend3n sonra aksama kadar gene orda sonra hop gene eve gel surekli bu sekildeyiz orda her zman herseyim elimin altinda olmuyorki yapayim cocuklada hersey yanima alamiyorum bugun mesela kabak aldim yesillik aldm yumustasi falani derkn yogurt unutmusum oglen resmen doymadm ara ogunumu yemekle beraber dlyedim bu en basiti tabi bazen hic bisey bulamiyorum yemeklerini evde yapip gotrup biraksam gonlum el vermiyor koca gun tek evde cnlari sikiliyor diee oyyy bi oraya bi buraya cok sikildim bn cok duzen insaniyimm bu yuzden oluyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…