Adam haklı
Senin olayın şuna benzedi. Bekar bir adam evli bir adama demiş ki evliliği tavsiye eder mısın? Evli olan kesinlikle tavsiye ederim senin benden mutlu olmaya hakkın yok demis
Bence guzel olur kaptancımKizlaaarrr fikrim geldi
Yarismadaki sonuncunun yemek tarifi paylasma cezasini bizde takim icinde yapalim mi ? En az kilo veren yada arti gelen 1 hafta boyunca diyet tarifler bulacak
En az ikisini yapip bize guzel olup olmadigini soyleyecek
Ne dersinizzzzzz¿?
ay ben de gecende kına gecesinde giydigim bindallımı giydim kına tğrküsü söyleyerek gezdim evin iicndeBenim de nişan elbisesi ya da söz elbisesi giymek gibi planlarım var
Haklısın canım,nereden bileceğiz bizi keklemediğiniEvet yaparken resimlerini atcak yoksa berden bilcez yaptiginibu cuma bunuda uygulamaya koyalim. Ozellikle kahvalti icin tarifler super olur valla
Evli adam o kadar haklı ki
Senin olayın şuna benzedi. Bekar bir adam evli bir adama demiş ki evliliği tavsiye eder mısın? Evli olan kesinlikle tavsiye ederim senin benden mutlu olmaya hakkın yok demis
Giy kız o elbiseleri,hızını alamayıp gelinliği de giyBenim de nişan elbisesi ya da söz elbisesi giymek gibi planlarım var
bence de çok haklıAdam haklı
Yüksek yüksek tepelereee mi kınayı getir aneyyy miBence guzel olur kaptancım
ay ben de gecende kına gecesinde giydigim bindallımı giydim kına tğrküsü söyleyerek gezdim evin iicnde
Afiyet olsun canım,menün gayet güzel.Bugün ki menüm
(07.03)
1 sb ılık limonlu su
2 gün kurusu kayısı
Sabah (7.35)
1 kk peynir
1 domates
1/2 salatalık
5 zeytin
2 dlm tam buğday ekmek
Ara (9.40)
Yeşil çay
3 gk kayısı
Öğlen (12.35)
Karnıyarık
1 kase tavuk çorbası
Salata
1 dlm e.mayalı ekmek
Ara (15.10)
10 fındık
Sade Türk kahvesi
Akşam (18.45)
Yeşillikli salatalıklı zencefilli yoğurt
Ara (20.15)
1/2 sb tuzsuz kabak çekirdeği
1 kupa y.çay
Sıvılar: 2 lt su
Oglen guzel yiyince aksam cok aclık hissetmiyorsundur dini sumeyye o yogurtla nasıl gecşyoe aksamınBugün ki menüm
(07.03)
1 sb ılık limonlu su
2 gün kurusu kayısı
Sabah (7.35)
1 kk peynir
1 domates
1/2 salatalık
5 zeytin
2 dlm tam buğday ekmek
Ara (9.40)
Yeşil çay
3 gk kayısı
Öğlen (12.35)
Karnıyarık
1 kase tavuk çorbası
Salata
1 dlm e.mayalı ekmek
Ara (15.10)
10 fındık
Sade Türk kahvesi
Akşam (18.45)
Yeşillikli salatalıklı zencefilli yoğurt
Ara (20.15)
1/2 sb tuzsuz kabak çekirdeği
1 kupa y.çay
Sıvılar: 2 lt su
kınaaayı geeeetiiiiir aaaaneeeeeeyyyyyh diye söyledimHaklısın canım,nereden bileceğiz bizi keklemediğini
Evli adam o kadar haklı kiTakımdaki arkadaşlar ne hakkınız var biz evlilerden çok mutlu olmaya
Giy kız o elbiseleri,hızını alamayıp gelinliği de giyEvlilik çok güzel sen de gelsene
bence de çok haklı
Yüksek yüksek tepelereee mi kınayı getir aneyyy mi
Parmağınn batırr aneeeeeyyyhOglen guzel yiyince aksam cok aclık hissetmiyorsundur dini sumeyye o yogurtla nasıl gecşyoe aksamın
kınaaayı geeeetiiiiir aaaaneeeeeeyyyyyh diye söyledim
İyi geçiyor.Tadı çok güzel oldu .Bizdeki pul biber çok acı onu akıl edemedim biOglen guzel yiyince aksam cok aclık hissetmiyorsundur dini sumeyye o yogurtla nasıl gecşyoe aksamın
kınaaayı geeeetiiiiir aaaaneeeeeeyyyyyh diye söyledim
Afiyet olsun canım.Kereviz yiyenleri takdir edip ayakta alkışlıyorumMenüm
10:00 limonlu su
10:30 2 haşlanmış yumurta,burgu ve süzme peynir,2 ceviz,5 siyah zeytin,3 çeri domates
12:00 ŞekersizDuble Türk kahvesi
15:00 büyük bardak ayran
19:00 1 tabak kereviz yemeği, salata,yoğurt
20:00 1 kupa limonlu yeşil çay
Su:2,5 lt
Teşekkür ederim canım.Afiyet olsun canım.Kereviz yiyenleri takdir edip ayakta alkışlıyorum
Denedim canım yemek kursundayken öğrendim.Yinede sevemedim.Teşekkür ederim canım.
Kereviz yemeğini herkes sevmez ama sarmısaklı yoğurtlu cevizliyi genelde birçok insan sever.öyle dene istersen.
Teşekkür ederim canım.
Kereviz yemeğini herkes sevmez ama sarmısaklı yoğurtlu cevizliyi genelde birçok insan sever.öyle dene istersen.
İyi yapmışsın tatlım. Havada güzel. İyi gelmiştir.
Hanımlar merhaba...
Bugün yine buralar sessiz...
Bir soru sorup canlandırayım dedim. Hem neden kilo vermek istediğimizi tekrar hatırlamamızı sağlar.
Sorum şu: İdeal kilonuza ulaştığınızda yapmak istediğiniz ilk şey nedir? Mesela ben ideal kiloma ulaştığımda giymek istediğim bir kombin hazırladım zihnimde. Siyah dar bir kot etek, sade bir v yaka veya yuvarlak yaka tişört, boynumda şık bir tül fular... Zaman zaman kendimi o kombin içerisinde hayal ediyorum. Diyete dayanamadığım zamanlar kombini hatırlatıyorum kendime. Şimdi bırakırsan onu giyemezsin diyorum. Benimki bu şekilde. Peki sizin ideal kiloya ulaştığınızdaki hayaliniz nedir?
Kereviz salatası diye geçer .Afiyet olsun cnm sana zahmet bi tarifi yazabilirmiain ilkkez duydum bn genelde kiymali yada portakalli limonlu yapiyorum
Hiç kendine haksızlık etme.90 kilodan nerelere gelmişsin canım.Hiç modunu düşürme aynı yüksek mod ve enerji ile devam.Benimkide daracik bi kot pantolon ve beyaz badi onunu icine katcan gerisi ne olursa olsun onemli deil off cok modum dusuk benim yaa havalar isindikca kotu oluyorum bn hala gobegim.oldugu gbi duruyorr longur longur
Hiç kendine haksızlık etme.90 kilodan nerelere gelmişsin canım.Hiç modunu düşürme aynı yüksek mod ve enerji ile devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?