- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Ben çiğ olarak da severim,sevmeyenler (ki bunlardan biri eşim olur )Sotelemeden de olur :) direkt çiğ olarak.
Kereviz sevilmez mi .Ben de çok severim.
Geçiyordum uğradım.
3.takımdan sevgiler.bol kilo vermeler.
Evlilik çok kolay, çok güzel herkes evlenmeli benceyok öyle bekar bekar gezip gününü gün etmek Biz evlendik boyumuz uzadı herkes evlenmeli
Mikemmeeeell kaptan :)Kizlaaarrr fikrim geldi
Yarismadaki sonuncunun yemek tarifi paylasma cezasini bizde takim icinde yapalim mi ? En az kilo veren yada arti gelen 1 hafta boyunca diyet tarifler bulacak
En az ikisini yapip bize guzel olup olmadigini soyleyecek
Ne dersinizzzzzz¿?
Allah kolaylık versin canım.Düzen olmayınca insan zorlanıyor.haklısın canım.Allah emeklerinin karşılığını versin.Annanne ve dedene de sağlıklı ömür versin canım.Benim.modumu dusuren ne biliyomusun su diyet surecinde evde olucam bn yada butun gun biyerdeki herseyimi ayarliyabileyim anaannemler bana cok yakin emek yapani yok yaslandi artik kendide eskisi gibi yapamiyor dedem surekli cocugu gormek iatiyor allah yokluklarini gostermesin cok seviyorum ikisinide olurm onlar icin ama sabah evde oglend3n sonra aksama kadar gene orda sonra hop gene eve gel surekli bu sekildeyiz orda her zman herseyim elimin altinda olmuyorki yapayim cocuklada hersey yanima alamiyorum bugun mesela kabak aldim yesillik aldm yumustasi falani derkn yogurt unutmusum oglen resmen doymadm ara ogunumu yemekle beraber dlyedim bu en basiti tabi bazen hic bisey bulamiyorum yemeklerini evde yapip gotrup biraksam gonlum el vermiyor koca gun tek evde cnlari sikiliyor diee oyyy bi oraya bi buraya cok sikildim bn cok duzen insaniyimm bu yuzden oluyorr
Bizde kursta 1 limonu sıkıp içine rendeliyorduk kerevizi 1 saat dolapta bekleyip yıkıyorduk sonrasında pişirmiorduk.Yoğurt ,ceviz ,sarımsak ekliyorduk.O zaman o tadı kalmıyor birazKereviz salatası diye geçer .
Kerevizi rendenin kalın tarafı ile rendele, az biraz zeytinyağında 7-8 dakika sotele.
Başka bir kapta süzme yoğurt,sarımsak,ve küçük küçük parçaladığın cevizi iyice karıştır.kereviz soğuduktan sonra onu da at içine.iyice karıştır.üzerine en son istersen ince kıyılmış maydonoz ekleyebilirsin.Tuzu,karabiberi vs’yi kendine göre atarsın.
Kereviz salatasını çok severim ben.
bende kot pantolon gıymek ıcın ya gıyemıyorumm bu kılolarlaBu ne güzel bir soru çok motive edici. Ben en çok kot pantolon giyebilmek istiyorum. Etek elbise ve bikini giymeyide çok özledim. Kafamda bir sürü kombin var zayıflasam neler giyerim neler
Benimkide daracik bi kot pantolon ve beyaz badi onunu icine katcan gerisi ne olursa olsun onemli deil off cok modum dusuk benim yaa havalar isindikca kotu oluyorum bn hala gobegim.oldugu gbi duruyorr longur longur
Bu yaz en güzel kotları giyeceğimize inanıyorumbende kot pantolon gıymek ıcın ya gıyemıyorumm bu kılolarla
Ne yedin acaba?Kızlar ben çok ama çok kötü bişey yedim
Evet canim 22 yasinda evlendi torunum var birde bir yasindaAllah kabul etsin.Maşallah senin evli kızın mı varkaç yaşında evlendi ki?
Bu haftalık program dolmuş bilegün,lahmacun biraz tehlikeli sularda yüzeceksib bu hafta.kayıpsız atlatırsın inşallah canım.
Epey erken evlenmiş:) Allah bağışlasın canım.Evet canim 22 yasinda evlendi torunum var birde bir yasinda
Yok hamburger değil en az onun kadar kötü olan şey. Söylemek bile istemiyorumNe yedin acaba?
Sen kötü şey deyince gözümün önünden hamburger geçti
Ayyy benim canım hamburger istemişYok hamburger değil en az onun kadar kötü olan şey. Söylemek bile istemiyorum
Aynen beni de bi gülne aldı ama simdi baska kızlarınkinde aglıyorum vah garibim basına neker gelcek haberi yok diyeParmağınn batırr aneeeeeyyyh
Kınanda ağlayabilmiş miydin? Ben gülme krizine girmiştim
Hayır kınada neden gelini ağlatmak isterler ki onu anlayabilmiş değilim
Kereviz candır yaa deme öyle hertürlüsü yenir tok tutar yesil yaprakları feci ödem attırırAfiyet olsun canım.Kereviz yiyenleri takdir edip ayakta alkışlıyorum
Yaa bu kot pantalon merakı herkeste var bende yıllaaarca heralde ortaokuldan beri gönlümce kot pantolon giyemedim bende cok isterdim mylenguzel zayıflamagı ama oes etmek yık nergiscim sen cok guzel yol kat ettin aynen devam durmadan inş azminin karsıkıgını alıcaksınBenimkide daracik bi kot pantolon ve beyaz badi onunu icine katcan gerisi ne olursa olsun onemli deil off cok modum dusuk benim yaa havalar isindikca kotu oluyorum bn hala gobegim.oldugu gbi duruyorr longur longur
Ah canım hiçbşrsey yiyememişssin gercekten deKahvalti 08.00
1 muz 1 sb sut 3 kasik yulaf ezmesi 2 tam ceviz
Oglen 13.30
Uc parca firin ucver avuc ici kadar 2 ksk lorlu 1 portakal
Aksam 17.50
2 paraca mucverin devami 1 kepceden az sehriyeli kiymali unsuz corba 1 kase yogurt
2 lt su 3e tamamliycam
Yarim saat tenpolu yuruyus yaptim
Esraaa bu aksam bende cok kötü bşşey yaptım kaptan kafamı kırsa yeri o hurma dşyetleri çöpe gitse yerim oglum bu aksan babasıyka bana üzümlü kek yaptı yemicem dedim ama aksamın sonunda bi catal bi catal derkn bi dilim olmusturKızlar ben çok ama çok kötü bişey yedim
Kıyamaam 5 kg verince ödül yaparsınAyyy benim canım hamburger istemiş
Yok hamburger değil en az onun kadar kötü olan şey. Söylemek bile istemiyorum
Ay biz niye böyleyiz ki yaAynen beni de bi gülne aldı ama simdi baska kızlarınkinde aglıyorum vah garibim basına neker gelcek haberi yok diye
Kereviz candır yaa deme öyle hertürlüsü yenir tok tutar yesil yaprakları feci ödem attırır
Yaa bu kot pantalon merakı herkeste var bende yıllaaarca heralde ortaokuldan beri gönlümce kot pantolon giyemedim bende cok isterdim mylenguzel zayıflamagı ama oes etmek yık nergiscim sen cok guzel yol kat ettin aynen devam durmadan inş azminin karsıkıgını alıcaksın
Ah canım hiçbşrsey yiyememişssin gercekten de
Esraaa bu aksam bende cok kötü bşşey yaptım kaptan kafamı kırsa yeri o hurma dşyetleri çöpe gitse yerim oglum bu aksan babasıyka bana üzümlü kek yaptı yemicem dedim ama aksamın sonunda bi catal bi catal derkn bi dilim olmustur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?