Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sotelemeden de olur :) direkt çiğ olarak.
Kereviz sevilmez mi .Ben de çok severim.

Geçiyordum uğradım.

3.takımdan sevgiler.bol kilo vermeler.
Ben çiğ olarak da severim,sevmeyenler (ki bunlardan biri eşim olur )
soteleyince biraz seviyorlar genelde.
Hoşgeldin üçüncü takıma sevgiler
Bol bol kilo vermeniz dileğiyle sevgiler.

Allah kolaylık versin canım.Düzen olmayınca insan zorlanıyor.haklısın canım.Allah emeklerinin karşılığını versin.Annanne ve dedene de sağlıklı ömür versin canım.

Bizde kursta 1 limonu sıkıp içine rendeliyorduk kerevizi 1 saat dolapta bekleyip yıkıyorduk sonrasında pişirmiorduk.Yoğurt ,ceviz ,sarımsak ekliyorduk.O zaman o tadı kalmıyor biraz

Öyle değil mi kızlaaaarrr..

Bgn çok ama çok sevdiğim jean'lerimden birini giyindim. Ve birşey farkettim. Yürürken iç bacağımın birbirine sürtmüyor olmasıysı. O an öyle mutlu oldum kiii. Yavaş yavaş hayallerime kavuşuyorum. Temmuzda oğlumn doğum gnü. O zmana kdr istediğim kıvamda olucam inşallaah

Eklentiler

• Screenshot_20180311-013347.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 23
Benimkide daracik bi kot pantolon ve beyaz badi onunu icine katcan gerisi ne olursa olsun onemli deil off cok modum dusuk benim yaa havalar isindikca kotu oluyorum bn hala gobegim.oldugu gbi duruyorr longur longur

Sakın modunu düşürme tatlım. Zaten azıcık hayal kuralım modumuz yerine gelsin diye sordum soruyu :)

Allah kabul etsin.Maşallah senin evli kızın mı var kaç yaşında evlendi ki?
Bu haftalık program dolmuş bile gün,lahmacun biraz tehlikeli sularda yüzeceksib bu hafta.kayıpsız atlatırsın inşallah canım.
Evet canim 22 yasinda evlendi torunum var birde bir yasinda

Parmağınn batırr aneeeeeyyyh
Kınanda ağlayabilmiş miydin? Ben gülme krizine girmiştim
Hayır kınada neden gelini ağlatmak isterler ki onu anlayabilmiş değilim
Aynen beni de bi gülne aldı ama simdi baska kızlarınkinde aglıyorum vah garibim basına neker gelcek haberi yok diye
Afiyet olsun canım.Kereviz yiyenleri takdir edip ayakta alkışlıyorum
Kereviz candır yaa deme öyle hertürlüsü yenir tok tutar yesil yaprakları feci ödem attırır

Benimkide daracik bi kot pantolon ve beyaz badi onunu icine katcan gerisi ne olursa olsun onemli deil off cok modum dusuk benim yaa havalar isindikca kotu oluyorum bn hala gobegim.oldugu gbi duruyorr longur longur
Yaa bu kot pantalon merakı herkeste var bende yıllaaarca heralde ortaokuldan beri gönlümce kot pantolon giyemedim bende cok isterdim mylenguzel zayıflamagı ama oes etmek yık nergiscim sen cok guzel yol kat ettin aynen devam durmadan inş azminin karsıkıgını alıcaksın

Ah canım hiçbşrsey yiyememişssin gercekten de
Kızlar ben çok ama çok kötü bişey yedim
Esraaa bu aksam bende cok kötü bşşey yaptım kaptan kafamı kırsa yeri o hurma dşyetleri çöpe gitse yerim oglum bu aksan babasıyka bana üzümlü kek yaptı yemicem dedim ama aksamın sonunda bi catal bi catal derkn bi dilim olmustur

Ay biz niye böyleyiz ki ya üzümlü keke bayılıyorum ben de kandil günü işyerindekilere yapayım diyorum kesin yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…