- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Afiyet olsun canim kek haric süper benim canimda sürekli tatli cekiyo yaa11.30
2 ymurtdan biberli onlet
3 gün kurusu 3 ceri
1 bardak ıhlamur
1 avuc peynir
14.30
Sekersiz türk kahvesi 1 hurma
17.0
1 kase yogurt
4/5 karbıbahar köftesi
1 kase salat
Aksam üzeri 1 dilim kek (ama yulaf unundan yapılmıstı dövmeyiiin
2 litre su
Yok yok bu saatte yemedim 6da yedim. Böyle hamur üstünde mantar zeytin bilumum işlenmiş gıdalar olan kalorisi oldukça fazla bir yiyecekVallaha ne yedin merak ettim. Bu saatte tatlı olabilir diye düşünüyorum. Baklava mi yoksa ?
Pizza benceeeYok hamburger değil en az onun kadar kötü olan şey. Söylemek bile istemiyorum
Cok az yemilssin ablacım ya halsizlşkten dolayu mıMenü
Sabah:sahanda yumurta zeytin domates salatalik cay
Ara:yesilcay
Aksam üzeri:yogurt corbasi bir kasik yesil fasulye yemegi bir dilim ekmek
Su:2 litre
Spor:1 saat yürüyüs
Kiriklik var üzerimde kizlar insallah hasta olmam
Kesin baklava ama baklava kötü degilki cok sevimli bi tatliVallaha ne yedin merak ettim. Bu saatte tatlı olabilir diye düşünüyorum. Baklava mi yoksa ?
PizzaYok yok bu saatte yemedim 6da yedim. Böyle hamur üstünde mantar zeytin bilumum işlenmiş gıdalar olan kalorisi oldukça fazla bir yiyecek
Kesin baklava ama baklava kötü degilki cok sevimli bi tatli
Bildin huzurcuğum malesef nefsime hakim olamadımPizza benceee
Cok az yemilssin ablacım ya halsizlşkten dolayu mı
Olabilir canim sürekli tatli istiyo canim bir de portakal yedimPizza benceee
Cok az yemilssin ablacım ya halsizlşkten dolayu mı
ınsallah canım yaBu yaz en güzel kotları giyeceğimize inanıyorum
Menün gzl cnmm. Yulaf unu kullanman ayrı bi güzel11.30
2 ymurtdan biberli onlet
3 gün kurusu 3 ceri
1 bardak ıhlamur
1 avuc peynir
14.30
Sekersiz türk kahvesi 1 hurma
17.0
1 kase yogurt
4/5 karbıbahar köftesi
1 kase salat
Aksam üzeri 1 dilim kek (ama yulaf unundan yapılmıstı dövmeyiiin
2 litre su
Yapiyim canim sagol cevizim yok ama direk hurmayi yerimSeyhan abla benim diyetisyenin önerdiği bi tatlı var.Gayet kolay istersen yap.
2 hurma
2 ceviz
2 tk kakao (bana çok geldi)
Hurmalaro ıslatıyorsun.hepsini blendıra koyup çekiyorsun.Elinde top yapıyorsun.
Afiyet olsun
Valla bişey yememeyi planlıyorum nasıl yedim anlamadım akşam spor yapmayı planlarken
Afiyet olsun ablaYapiyim canim sagol cevizim yok ama direk hurmayi yerim
Kizimi buyuturken bende o taktigi uyguluyordum masaya sevdigi birsey koyuyordum yavrum onu yiyebilmek icin yemegini yerdi sonrada karni doydugu icin cukuyu versemde yiyemezdiTeşekkürler canım:)) 1 sene önceki kilomu ve ölçülerimi hatırlıyorum da ben ne yapmışım kendime diyorum.Geçen yıl bu zamanlar tahminen 90 kilo civarındaydım,kilo aldıkça tartıya çıkmıyor ya insan tam bilmiyorum.
Geçen Nisan ayında kötü bir olay geçirmiş 3 gün yemeden içmeden kesildikten sonra midem hazır küçüldü bari krizi fırsata çevirip diyete başlayayım dedim ve 89,5 ile başladım.
Benim de oğlum sebzeyi her çocuk gibi pek sevmez.Ama yemezse aç kalır,mecburen yer.
Abur cubur vermem,şayet yemeğini iyi yerse iki küçük parça çikolata yiyeceğini bildiği için yer.
Eşim de yaptığım yemeği yemezse bulamayacağını bilir mecburen yerBir de kayınvalidem çok güzel yemek yapamadığı için eşim benim yemeklerime bayılır. Kapuska,pırasa,enginar, karnabarı ilk defa ben yaptığımda yedi
Evlendiğimiz ilk zamanlar yeşil mercümek yemeği yapmıştım ,eşim ben sevmem sipariş versek mi dedi.Hiç sesimi çıkarmadan bir tabak kendime alıp içim acıya acıya gidip çöpe attım .
O olaydan sonra eşimin ben şu yemeği sevmem dediğini hiç duymadım
Benim ki de öğlen yediğini akşam yemiyor.Ben yanmışımKizimi buyuturken bende o taktigi uyguluyordum masaya sevdigi birsey koyuyordum yavrum onu yiyebilmek icin yemegini yerdi sonrada karni doydugu icin cukuyu versemde yiyemezdi
Oglumda da ayni taktigi uyguluyorum :))
Adama zorla sebze yemegi alistirmissin iste ne guzel erkekler niyeyse cok yemek seciyolar ya bende yapiyorum 1 gun yer eger ertesi gune kaldiysa ayni yemegi asla yemezben yemek zorunda kaliyorum mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?