Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Valla bişey yememeyi planlıyorum nasıl yedim anlamadım akşam spor yapmayı planlarken
Öğün saatini atlamamaya calis canim yemiycem diye sartlama kendini ogun saatinde saglikli olan seyleri yersen aclik krizi girmezsin. Yoksa insan bi anda mutfakta dolabin karsisinda buluyo kendini gozu donuyo resmen.
Bu arada afiyet olsun kac dilim yedin

Hic dusunmedim ki canim yaa aynaya baktigimda kendimi begeniyim giydiyim kiyafetlerden yaglar fiskirmasin yeter benim icin en buyuk mutluluk o :)

Simdiki erkekler de bence bi sorun var
Rahmetli babacim geldi aklima nur icinde yatsin hic yemek aramazdi yemek olmadigi zaman yogurda ekmek dogrardi yaninada sogan birde zeytin bitti gitti.
Bizse cesit cesit yemek yapiyoruz malesef
Allah rahmet eylesin.Dedem de öyleydi ne bulursa yerdi.

Onu bari söylemeyim yarın güzel bir kahvaltı ve öğlen salata düşünüyorum akşam 4 gibide 1 bardak ayran 1 cevizle günü kapatırım

Zayiflayinca hayalim elbiselerden tasmayan gögüs ve göbek
Abla benim goguslerimde kocaman 85d giyiyorum ama cok takmiyorum kafama ya genc kizligimda takardim simdi umrumda deil gerci o zman tek gozr batan yerim goguslerimdi ondan heralde simdi ikiside var gobegim carpio gozume carpilmicak gibi deil tek basina bi krallikk mubarek

Onu bari söylemeyim yarın güzel bir kahvaltı ve öğlen salata düşünüyorum akşam 4 gibide 1 bardak ayran 1 cevizle günü kapatırım
Cok az degilmi canim bugunfazla yedigi icin yarin dengelemek icin 1 gunluk yapilabilir ama aksam 7 8 gibi krize girme sakin cok tehlikeli saatler bunlar bence aksam da sebzeni yogurdunu ye hic riske atma derim :)

Yok yok bu saatte yemedim 6da yedim. Böyle hamur üstünde mantar zeytin bilumum işlenmiş gıdalar olan kalorisi oldukça fazla bir yiyecek
Aboooooo bildim benn iyyy hic yemem daha iyii o hazir islrnmis etlerdrn igrendirsene kendini esraa o zmna yiyemezsinn

Kız sen bu ara oksijeni bi farklı yakıyosun he. Çok güzel fikir özellikle uygulama kısmı
bir ilham perim var sagolsun kulagima fisildiyo bazen ❤❤

Epey erken evlenmiş:) Allah bağışlasın canım.
Bende 21 yasinda evlendim
Neyseki yulaf unundanmis :) afiyet olmasin
Yok yok bu saatte yemedim 6da yedim. Böyle hamur üstünde mantar zeytin bilumum işlenmiş gıdalar olan kalorisi oldukça fazla bir yiyecek
neeeeeeaa ! Kiz sen demedin mi bu hafta hafif atlatcam hafta sonu yicem zaten diye kac dilim yedin de bakim heleee

Rahmetli babacim geldi aklima nur icinde yatsin hic yemek aramazdi yemek olmadigi zaman yogurda ekmek dogrardi yaninada sogan birde zeytin bitti gitti.
Benim esimde secmez uc gn cnm istemedi ayni yemek var desem gikini cikarmaz hicbisey yapmadm da desem bi corba yapalim oda olur der en sevdigim huyu ama inadina da ben cok yapayim yedireyimciyimm cesit cesit yaparim hele kek borek o tarzlari cok severim yapayim ama onuda esim sevmezz buda en sevmedigim huyu

Kizlar bugun cok yoruldum enerjim yerindeydi sabah supurup sildim ( yanliz ben temizlik yapinca da baya ter atiyorum boncuk boncuk buda spordan sayilmasi lazim bence) sonra disari ciktim 1 saat dolastik oglumla dunde 500 twister yapinca kollarim agriyo tatli tatli...

Hepinize iyi geceler canlar.
Leptin hormonunu kacirmiyim herkes yatti bende suyumu iciyim yatiyim :))

Allah rahmet eylesin bu arada cnm nurlar icinde yatsin

Cok az degilmi canim bugunfazla yedigi icin yarin dengelemek icin 1 gunluk yapilabilir ama aksam 7 8 gibi krize girme sakin cok tehlikeli saatler bunlar bence aksam da sebzeni yogurdunu ye hic riske atma derim :)
Aslında dogru soyluyosun sebze yiyebilirim ama çiğ yerim en azından kalori alımı az olsun yarın

Ne guzel canim sanslisin o zaman
Hamur isini mecbur kalmadikca yapma o zaman balim madem esinde sevmiyomus :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…