Öğün saatini atlamamaya calis canim yemiycem diye sartlama kendini ogun saatinde saglikli olan seyleri yersen aclik krizi girmezsin. Yoksa insan bi anda mutfakta dolabin karsisinda buluyo kendini gozu donuyo resmen.Valla bişey yememeyi planlıyorum nasıl yedim anlamadım akşam spor yapmayı planlarken
Benim ki de öğlen yediğini akşam yemiyor.Ben yanmışım
Hic dusunmedim ki canim yaa aynaya baktigimda kendimi begeniyim giydiyim kiyafetlerden yaglar fiskirmasin yeter benim icin en buyuk mutluluk o :)İyi yapmışsın tatlım. Havada güzel. İyi gelmiştir.
Hanımlar merhaba...
Bugün yine buralar sessiz...
Bir soru sorup canlandırayım dedim. Hem neden kilo vermek istediğimizi tekrar hatırlamamızı sağlar.
Sorum şu: İdeal kilonuza ulaştığınızda yapmak istediğiniz ilk şey nedir? Mesela ben ideal kiloma ulaştığımda giymek istediğim bir kombin hazırladım zihnimde. Siyah dar bir kot etek, sade bir v yaka veya yuvarlak yaka tişört, boynumda şık bir tül fular... Zaman zaman kendimi o kombin içerisinde hayal ediyorum. Diyete dayanamadığım zamanlar kombini hatırlatıyorum kendime. Şimdi bırakırsan onu giyemezsin diyorum. Benimki bu şekilde. Peki sizin ideal kiloya ulaştığınızdaki hayaliniz nedir?
Allah rahmet eylesin.Dedem de öyleydi ne bulursa yerdi.Simdiki erkekler de bence bi sorun var
Rahmetli babacim geldi aklima nur icinde yatsin hic yemek aramazdi yemek olmadigi zaman yogurda ekmek dogrardi yaninada sogan birde zeytin bitti gitti.
Bizse cesit cesit yemek yapiyoruz malesef
Amin cnm saolAllah kolaylık versin canım.Düzen olmayınca insan zorlanıyor.haklısın canım.Allah emeklerinin karşılığını versin.Annanne ve dedene de sağlıklı ömür versin canım.
Onu bari söylemeyimÖğün saatini atlamamaya calis canim yemiycem diye sartlama kendini ogun saatinde saglikli olan seyleri yersen aclik krizi girmezsin. Yoksa insan bi anda mutfakta dolabin karsisinda buluyo kendini gozu donuyo resmen.
Bu arada afiyet olsun kac dilim yedin
Hep hayalimde bebim beyaz badi kot pantolon kot kismi oluyo sikinti yokta beyaz badiye daha 10 kilo varr insallah ramazana kadar ver3bilirimSakın modunu düşürme tatlım. Zaten azıcık hayal kuralım modumuz yerine gelsin diye sordum soruyu :)
Benim gozumun onunden kocaman ekler gectiNe yedin acaba?
Sen kötü şey deyince gözümün önünden hamburger geçti
Abla benim goguslerimde kocaman 85d giyiyorum ama cok takmiyorum kafama ya genc kizligimda takardim simdi umrumda deil gerci o zman tek gozr batan yerim goguslerimdi ondan heralde simdi ikiside var gobegim carpio gozume carpilmicak gibi deil tek basina bi krallikk mubarekZayiflayinca hayalim elbiselerden tasmayan gögüs ve göbek
Cok az degilmi canim bugunfazla yedigi icin yarin dengelemek icin 1 gunluk yapilabilir ama aksam 7 8 gibi krize girme sakin cok tehlikeli saatler bunlar bence aksam da sebzeni yogurdunu ye hic riske atma derim :)Onu bari söylemeyimyarın güzel bir kahvaltı ve öğlen salata düşünüyorum akşam 4 gibide 1 bardak ayran 1 cevizle günü kapatırım
Aboooooo bildim benn iyyy hic yemem daha iyii o hazir islrnmis etlerdrn igrendirsene kendini esraa o zmna yiyemezsinnYok yok bu saatte yemedim 6da yedim. Böyle hamur üstünde mantar zeytin bilumum işlenmiş gıdalar olan kalorisi oldukça fazla bir yiyecek
Ceviz yerine diger kuruyemislerde olur abla bende findikla yapicam ara ogun olarak yiyicem esim hurma yemisYapiyim canim sagol cevizim yok ama direk hurmayi yerim
bir ilham perim var sagolsun kulagima fisildiyo bazen ❤❤Kız sen bu ara oksijeni bi farklı yakıyosun he. Çok güzel fikir özellikle uygulama kısmı
Bende 21 yasinda evlendimEpey erken evlenmiş:) Allah bağışlasın canım.
Neyseki yulaf unundanmis :) afiyet olmasinAynen beni de bi gülne aldı ama simdi baska kızlarınkinde aglıyorum vah garibim basına neker gelcek haberi yok diye
Kereviz candır yaa deme öyle hertürlüsü yenir tok tutar yesil yaprakları feci ödem attırır
Yaa bu kot pantalon merakı herkeste var bende yıllaaarca heralde ortaokuldan beri gönlümce kot pantolon giyemedim bende cok isterdim mylenguzel zayıflamagı ama oes etmek yık nergiscim sen cok guzel yol kat ettin aynen devam durmadan inş azminin karsıkıgını alıcaksın
Ah canım hiçbşrsey yiyememişssin gercekten de
Esraaa bu aksam bende cok kötü bşşey yaptım kaptan kafamı kırsa yeri o hurma dşyetleri çöpe gitse yerim oglum bu aksan babasıyka bana üzümlü kek yaptı yemicem dedim ama aksamın sonunda bi catal bi catal derkn bi dilim olmustur
neeeeeeaa ! Kiz sen demedin mi bu hafta hafif atlatcam hafta sonu yicem zaten diyeYok yok bu saatte yemedim 6da yedim. Böyle hamur üstünde mantar zeytin bilumum işlenmiş gıdalar olan kalorisi oldukça fazla bir yiyecek
Benim esimde secmez uc gn cnm istemedi ayni yemek var desem gikini cikarmaz hicbisey yapmadm da desem bi corba yapalim oda olur der en sevdigim huyu ama inadina da ben cok yapayim yedireyimciyimm cesit cesit yaparim hele kek borek o tarzlari cok severim yapayim ama onuda esim sevmezz buda en sevmedigim huyuSimdiki erkekler de bence bi sorun var
Rahmetli babacim geldi aklima nur icinde yatsin hic yemek aramazdi yemek olmadigi zaman yogurda ekmek dogrardi yaninada sogan birde zeytin bitti gitti.
Allah rahmet eylesin bu arada cnm nurlar icinde yatsinSimdiki erkekler de bence bi sorun var
Aslında dogru soyluyosun sebze yiyebilirim ama çiğ yerim en azından kalori alımı az olsun yarınCok az degilmi canim bugunfazla yedigi icin yarin dengelemek icin 1 gunluk yapilabilir ama aksam 7 8 gibi krize girme sakin cok tehlikeli saatler bunlar bence aksam da sebzeni yogurdunu ye hic riske atma derim :)
Ne guzel canim sanslisin o zamanBenim esimde secmez uc gn cnm istemedi ayni yemek var desem gikini cikarmaz hicbisey yapmadm da desem bi corba yapalim oda olur der en sevdigim huyu ama inadina da ben cok yapayim yedireyimciyimm cesit cesit yaparim hele kek borek o tarzlari cok severim yapayim ama onuda esim sevmezz buda en sevmedigim huyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?