- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Offf o çirkin şeyin üstünde o pis şeyler güzel gidiyoAboooooo bildim benn iyyy hic yemem daha iyii o hazir islrnmis etlerdrn igrendirsene kendini esraa o zmna yiyemezsinn
Sagolasin canim. AminnAllah rahmet eylesin bu arada cnm nurlar icinde yatsin
Bacım hiç sorma dilimini 10'dan sonra sayamadım dermişimbir ilham perim var sagolsun kulagima fisildiyo bazen ❤❤
Bende 21 yasinda evlendim
Neyseki yulaf unundanmis :) afiyet olmasin
neeeeeeaa ! Kiz sen demedin mi bu hafta hafif atlatcam hafta sonu yicem zaten diyekac dilim yedin de bakim heleee
Oda olur canim cok ac birakma kendiniAslında dogru soyluyosun sebze yiyebilirim ama çiğ yerim en azından kalori alımı az olsun yarın
Ben o zmanlarda kndimi firenleyebiliuorum benim kndimi firenliyemedigim zman cok ac kaldigim zman yemegin saatini kacirdigim zman cok acikinca gozum birsey gormuyorrNe guzel canim sanslisin o zaman
Hamur isini mecbur kalmadikca yapma o zaman balim madem esinde sevmiyomus :)
Uf uff birde spor yapmayı planlarken oldu buu :) neyse bu kezlik olmuş artık arkadaşmm yarına hafif bşylerle telafi edersimValla bişey yememeyi planlıyorum nasıl yedim anlamadım akşam spor yapmayı planlarken
Benimde ayniAbla benim goguslerimde kocaman 85d giyiyorum ama cok takmiyorum kafama ya genc kizligimda takardim simdi umrumda deil gerci o zman tek gozr batan yerim goguslerimdi ondan heralde simdi ikiside var gobegim carpio gozume carpilmicak gibi deil tek basina bi krallikk mubarek
Benim esim sever hamurisi pasta börek kahvaltilik sebze yemegi baklagil pilav makarna adam herseyi seviyo herseyi kereviz haricNe guzel canim sanslisin o zaman
Hamur isini mecbur kalmadikca yapma o zaman balim madem esinde sevmiyomus :)
Bulayim bari napiyim demiFindikfaresi123 aba olculerini vermedigin icin ilk sari kartini aldin malesed. Ceza olarak bize bu hafta guzel bi diyet yemegi tarifi bulup yapiyosun ve tadini bize anlatiyosun. Yapim asamasindan resim atmayi unutma. Takipteyim :)
herderdedeva sen hic yoksun. Boyle olmaz musade et dedin musade ettim ama gelmiyosun gelmiyosun geldiginde artiyla geliyosun. Izine mi ayirsak seni napsak?
Mesela cnin pizza cektiginde iki dilim kepek ekmeginin ustune zeytin biber mantar misir azda peynir attin mi gene ayni isi gorur yaa bence gorurr bide kahvaltida tuketildimi cok calori alinammaista olur karnim acikti galiba yaa susuyorummmOfff o çirkin şeyin üstünde o pis şeyler güzel gidiyodaha çok sebze ağırlıklıydı mantar biber mısır zeytin vs
Kilo alma esra valla tependeyimBacım hiç sorma dilimini 10'dan sonra sayamadım dermişimvalla bi an nasıl yedim bilmiyorum gözüm dönmüş 1.5 seneyi geçmiştir yemeyeli çok da aramam ama o açlıkla tutamadım kendimi
Bul bul :) yap resimlerinide at bize yaparken :)Bulayim bari napiyim demi
okurken agzim sulandi bencede susMesela cnin pizza cektiginde iki dilim kepek ekmeginin ustune zeytin biber mantar misir azda peynir attin mi gene ayni isi gorur yaa bence gorurr bide kahvaltida tuketildimi cok calori alinammaista olur karnim acikti galiba yaa susuyorummm
Eşim sağolsun hiç yemek ayırt etmez,bir önceki günün yemeğini gıkı çıkmadan yer,yemek yapmasam bile bişey demez kahvaltılık bişeyler hazırlar yada sipariş verir( oğlum doğmadan önce keyfim istemezse yapmazdım,şimdi yemeği hergün mecburen mutlaka yaparım)Kizimi buyuturken bende o taktigi uyguluyordum masaya sevdigi birsey koyuyordum yavrum onu yiyebilmek icin yemegini yerdi sonrada karni doydugu icin cukuyu versemde yiyemezdi
Oglumda da ayni taktigi uyguluyorum :))
Adama zorla sebze yemegi alistirmissin iste ne guzel erkekler niyeyse cok yemek seciyolar ya bende yapiyorum 1 gun yer eger ertesi gune kaldiysa ayni yemegi asla yemezben yemek zorunda kaliyorum mecbur
Seninki pek bir fenaymış,sen de pek bir sabırlıymışsın.Allah dağına göre kar veriyor derler ya.Eşim öyle yapsaydı yemeği bırak yemeğin kırınBenim ki de öğlen yediğini akşam yemiyor.Ben yanmışım
Yetiştirmeyle de alakalı sanırım canım.Eşimin annesi tarlada çalıştıkları için pek yemek yapamazmış,ne bulurlarsa yemeye alışmışlar.Benim babam da senin rahmetli baban gibiydi ama en küçük abimi çok şımarttıkları için sürekli yemek seçerdi.Eli maşalı ve azıcık beceriksiz yengem de abimi yola getirdi.abim hiçbişey ayırt etmez artık hatta kendi de yapar.Simdiki erkekler de bence bi sorun var
Rahmetli babacim geldi aklima nur icinde yatsin hic yemek aramazdi yemek olmadigi zaman yogurda ekmek dogrardi yaninada sogan birde zeytin bitti gitti.
Bizse cesit cesit yemek yapiyoruz malesef
Çoğu gitmiş azı kalmış canım.Giyersin bu yaza ve sonrakilere bol bol.Hep hayalimde bebim beyaz badi kot pantolon kot kismi oluyo sikinti yokta beyaz badiye daha 10 kilo varr insallah ramazana kadar ver3bilirim
Benim memiktolar da pek bir tombiktoydu.Abla benim goguslerimde kocaman 85d giyiyorum ama cok takmiyorum kafama ya genc kizligimda takardim simdi umrumda deil gerci o zman tek gozr batan yerim goguslerimdi ondan heralde simdi ikiside var gobegim carpio gozume carpilmicak gibi deil tek basina bi krallikk mubarek
Canım ekmek mayalı olduğu için şişiriyor, ben ekmeği kestim keseli rahat ettim.Mümkün olduğu kadar ekmek yememeye çalış.Menum
Sabah 11.30
2 yujurtayla lorlu omlet
Domates
Cay
1 dilim koy ekmegi
Ara 14.00
5 6 tane kestane :/
Aksam 19.00
7 tane izgara kofte
Ayran
Su 2 lt
Az oldu biliyorum ama bisey kesfettim kendimde ne zmn ekmek yesem kilo aliyorum. Pazar gunu 3dilim ekmek yedim biraz once tartildim yarin sabah kesin + gelcembidaha hic ekmek yemim en iyisi ne zmn yesem + + +
Yarin baslasin bahar temizligi 2 cocukla 1 haftada biter herlade
Bu temizlik isinede puan koyalim azda olsa.
Meselaaaa 30 dk 2 yada 3 puan gibi ??
Ben buradaydım da işin bitmesini bekliyordumHerkrs gitmis. Kimsede dememis ki hava sicak su cami acayim biraz havalansin burasi. Herseyi ben dusuncem
Ben olmasam havasizlikdan olceksiniz burda
Neyseki varim ve burdayimonumuzdeki 1453136 senede burda olurum heralde.
Ortaligi toparladim yerleride sildim supurdumayakkabilarinizla girmeyin takima heryer toz oluyo sonra. Ip atlanlarda halinin ustunde degil kenarda atlasin toz kaldirmayin ayol yetti gari
Haydi geceler iyi
Benim canım pizza çekmediydi önümde görünce yedimMesela cnin pizza cektiginde iki dilim kepek ekmeginin ustune zeytin biber mantar misir azda peynir attin mi gene ayni isi gorur yaa bence gorurr bide kahvaltida tuketildimi cok calori alinammaista olur karnim acikti galiba yaa susuyorummm
Inşallah kaptancığımKilo alma esra valla tependeyim23 nisanda listeye gircen
Bul bul :) yap resimlerinide at bize yaparken :)
okurken agzim sulandi bencede sus
Ya un yukaf da seker sekerdi ama napam canım bşr dilimcikti kuzum elleriyle yapmıs yemiyemiydimnMenün gzl cnmm. Yulaf unu kullanman ayrı bi güzel
Vay anaaam suneyye yandın yavrumBenim ki de öğlen yediğini akşam yemiyor.Ben yanmışım
Ah canım ya benim babam da öyledir sabah kahvaltıyı kendi hazırlar cayı demler sofrayı kurar zeytin peynirini yer işe gşder annem hazır sofraya kalkar ya :)) ama esim de eger yemegi begenmezse kalkar ekmege kercap mayonzez surer yer begenmesede ugrartırmaz sagolsun :))Simdiki erkekler de bence bi sorun var
Rahmetli babacim geldi aklima nur icinde yatsin hic yemek aramazdi yemek olmadigi zaman yogurda ekmek dogrardi yaninada sogan birde zeytin bitti gitti.
Bizse cesit cesit yemek yapiyoruz malesef
iyi edersin bebegim bende kendşme ceza vercem yarın yaOnu bari söylemeyimyarın güzel bir kahvaltı ve öğlen salata düşünüyorum akşam 4 gibide 1 bardak ayran 1 cevizle günü kapatırım
ilahi nergis cok güldüm bu krallık isineAbla benim goguslerimde kocaman 85d giyiyorum ama cok takmiyorum kafama ya genc kizligimda takardim simdi umrumda deil gerci o zman tek gozr batan yerim goguslerimdi ondan heralde simdi ikiside var gobegim carpio gozume carpilmicak gibi deil tek basina bi krallikk mubarek
ah ah esram ne de lezzetli olmustuurrr ohh afiyet olsun ama yaramasın :)Bacım hiç sorma dilimini 10'dan sonra sayamadım dermişimvalla bi an nasıl yedim bilmiyorum gözüm dönmüş 1.5 seneyi geçmiştir yemeyeli çok da aramam ama o açlıkla tutamadım kendimi
yaa bu emzrmeden sonraki buruksuklugyn bir cözümü olmayacak hemş ben spor yapıyorum yapıyorum hşç bş degişiklik yok anamEşim sağolsun hiç yemek ayırt etmez,bir önceki günün yemeğini gıkı çıkmadan yer,yemek yapmasam bile bişey demez kahvaltılık bişeyler hazırlar yada sipariş verir( oğlum doğmadan önce keyfim istemezse yapmazdım,şimdi yemeği hergün mecburen mutlaka yaparım)
Yemek seçen eşleri olanlara Allah yardım etsin.
Seninki pek bir fenaymış,sen de pek bir sabırlıymışsın.Allah dağına göre kar veriyor derler ya.Eşim öyle yapsaydı yemeği bırak yemeğin kırın
Yetiştirmeyle de alakalı sanırım canım.Eşimin annesi tarlada çalıştıkları için pek yemek yapamazmış,ne bulurlarsa yemeye alışmışlar.Benim babam da senin rahmetli baban gibiydi ama en küçük abimi çok şımarttıkları için sürekli yemek seçerdi.Eli maşalı ve azıcık beceriksiz yengem de abimi yola getirdi.abim hiçbişey ayırt etmez artık hatta kendi de yapar.
Allah rahmet eylesin,nur içinde yatsın babacığın.
Çoğu gitmiş azı kalmış canım.Giyersin bu yaza ve sonrakilere bol bol.
Benim memiktolar da pek bir tombiktoydu.
Biraz zayıflayınca küçüldü,emzirme ile azıcık sarktı şimdi de bi estetik olsam mı diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?