- 3 Ocak 2018
- 2.664
- 4.656
- 83
- 36
Herkrs gitmis. Kimsede dememis ki hava sicak su cami acayim biraz havalansin burasi. Herseyi ben dusuncem
Ben olmasam havasizlikdan olceksiniz burda
Neyseki varim ve burdayimonumuzdeki 1453136 senede burda olurum heralde.
Ortaligi toparladim yerleride sildim supurdumayakkabilarinizla girmeyin takima heryer toz oluyo sonra. Ip atlanlarda halinin ustunde degil kenarda atlasin toz kaldirmayin ayol yetti gari
Haydi geceler iyi
GunaydinnnGünaydın canlar
günaydın canııımGünaydın canlar
gunaydınnnGunaydinnn
günaydın sumeyyecimmGünaydın kızlar.
Geçmiş olsun ağrısı çok kötü ama olmamak daha kötüİki gündür regl ağrısı iflahımı kesti.Gece uykumdan uyandım.Ağrı kesicilerle geçiriyorum.Regl olursun ayrı sıkıntı olmazsın ayrı sıkıntı.
Aynen canım ödemi ayrı stresi ayrı.Geçmiş olsun ağrısı çok kötü ama olmamak daha kötü
Ben şuan o durumdayım işte 1 hafta kadar gecikti son 2 aydır böyle yapıyoAynen canım ödemi ayrı stresi ayrı.
Günaydın :)Gunaydinn kizlarrr
Doktora gittin mi?Ben şuan o durumdayım işte 1 hafta kadar gecikti son 2 aydır böyle yapıyo
Yok gitmedim önümüzdeki ayda bu şekilde devam ederse gitmeyi düşünüyorum. Şu sıra çok stresim var ondan kaynaklandığını düşünüyorumDoktora gittin mi?
Belkide umarım en yakın zamanda olursun.Yok gitmedim önümüzdeki ayda bu şekilde devam ederse gitmeyi düşünüyorum. Şu sıra çok stresim var ondan kaynaklandığını düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?