- 6 Ekim 2017
- 4.583
- 13.035
- 208
Kızlar uyuyo heralde hala
Yok uyanmislardrda cocuklara kahvalti isini hallediyordrlar sonra kucuk bi ortalik toplama falan derkn bi saate kalmadan gelirlerrKızlar uyuyo heralde hala
Günaydın kuzucuğum güzel bi kahvaltı hazirla kendine keyif yap karşında ben varmışım gibiGunaydin bebeğim.
biraz önce uyandım çay suyu bıraktım ocaga şimdide ayilmaya çalışıyorum daha kendime gelemedim
Oh afiyet olsun cnm bende disari cikicam siki bir kahvalti ettim kendimi cok iyi hissediyorumBen sabah Sade Türk Kahvemi bile içtim.Gün erken başladı bizde
Kolay gelsin o zaman hanımlara :)Yok uyanmislardrda cocuklara kahvalti isini hallediyordrlar sonra kucuk bi ortalik toplama falan derkn bi saate kalmadan gelirlerr
Günaydın kuzucuğum güzel bi kahvaltı hazirla kendine keyif yap karşında ben varmışım gibi
Ne guzel aksam temizligi olmus kaptanim eline koluna saglikHerkrs gitmis. Kimsede dememis ki hava sicak su cami acayim biraz havalansin burasi. Herseyi ben dusuncem
Ben olmasam havasizlikdan olceksiniz burda
Neyseki varim ve burdayimonumuzdeki 1453136 senede burda olurum heralde.
Ortaligi toparladim yerleride sildim supurdumayakkabilarinizla girmeyin takima heryer toz oluyo sonra. Ip atlanlarda halinin ustunde degil kenarda atlasin toz kaldirmayin ayol yetti gari
Haydi geceler iyi
O hatun kadarda değilim canım merak etmeyin
Karsinda ben varmisim gibi deyince bi hayal ettim de gozumun onune profildeki hatun geldi sonra vazgectim
Günaydın kuzucuğum güzel bi kahvaltı hazirla kendine keyif yap karşında ben varmışım gibi
Karsinda ben varmisim gibi deyince bi hayal ettim de gozumun onune profildeki hatun geldi sonra vazgectim
Eminim yemeklerin çok güzeldir :) valla ölmeden görmem lazım seniya Esra keşke böyle imkanımız olsaydı hatta hokuz pokuz yapalım belki gerceklesir
Hatta sana bi döktürurum ha elimin lezzetide pek güzeldir
Eminim yemeklerin çok güzeldir :) valla ölmeden görmem lazım seni
Kac cnaım duzeltelim 49 uGünaydın kızlaaaarr
Huzurvermeyolunda canım pazartesi spor puanım 814,5
30 dk direnç hareketleri (sayıları belliydi o şekilde hesapladım)
45 dk dans (zumba puanı üzerinden hesapladım)
Birde benim 49 puanlık sporum yok canım. Sanırım onu yanlış yazıyorsun.
Ay hiç sorma gözümü acar acmaz maraton baskıyor kahvaltınyapıldı ortalık yatak yorgan toplandı oglan okula servis gibi atılıp getirildi kucugunu uyuttum simdi yemek vaktiYok uyanmislardrda cocuklara kahvalti isini hallediyordrlar sonra kucuk bi ortalik toplama falan derkn bi saate kalmadan gelirlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?