Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kac cnaım duzeltelim 49 u

Ay hiç sorma gözümü acar acmaz maraton baskıyor kahvaltınyapıldı ortalık yatak yorgan toplandı oglan okula servis gibi atılıp getirildi kucugunu uyuttum simdi yemek vakti
Okurken bile yoruluyorum.İyi ki çalışıyorum diyorum.12 yıldır yıllık izinler hariç hep çalıştım.Zor geliyor şimdi evde iş yapmak.

Dun ki menum:

Kahvalti: musli + yogurt

Ara ogun: bir adet kiwi

Ogle: sebzeli tavuk dolma, cacik, bulgur pilavi 4 kasik kadar

Ara ogun: 5 adet cig badem, 5 adet cig findik, 3 adet kuru erik

Aksam: kereviz corbasi, domates salatalik salata

Ara ogun: turk kahvesi + 1 adet lokum

Spor: guc toplama gunu
Su: 2 litre
Kanguru_

Selam kizlar bugun temizlik yapcaktim hava kotu icimde bi temizlik aski var ki sormayin halilari balkona atip supurup silcektim ne guzel. Yinede yapabildigimi yapcam :)

Kızz sevgilini buralara yalnizmi yolluyon burada av cokk
O her sene arkadaşlarıyla kampa gidiyo bacım napayım gitme desem olmaz. Güveniyorum ama tatildeyken her zamankinin 10 katı beni ariyo gittigi yerlerin fotogaflarini falan atiyo genellikle kimsenin olmadigi yerlerde kamp kuruyolar o yüzden sıkıntı yok son 1 senesi öyle şeyler yapmak için bu sene belki beraber gideriz ama arkadaşlarımlada gidebilirim kararsızım

Arkadaslar bugun cok takip edemedim buraya kendinizi eklermisini rica etsem
Sporrr

Cuma

Nehir34 150
Ahsenyarim. 350
Huzur 596
Allsony 461
belcimim 280
Seyhan 150

Cumartesi

Belcimim 390 puan
Nehir34 180 puan
Huzur 100
Seyhan 165
Tugce 597
Seyhn 150

Pazar

Tugce 647
Kryenia 900
Huzur 780
Nehir 870
Allosıny 280
Seyhan 150

Pazartesi

Huzur 780

Allosony 841

Kuzuum emin olki ciftler arasında guven varsa her nereye giderse gitsinler ortamlarda vs sıkıntı yoktur yani.

Hadi bakalım gelde ister sevgilinle ister arkadaşlarınla yeterki gel

Kuzuum emin olki ciftler arasında guven varsa her nereye giderse gitsinler ortamlarda vs sıkıntı yoktur yani.

Hadi bakalım gelde ister sevgilinle ister arkadaşlarınla yeterki gel
Valla odundur öküzdür falan ama güvenirim şimdi sevgili değilken gözlemliyodum kimseye bakmaz işi gücü makinalar icatlar
Bakalım kuzum gelirsek seni görmek istiyorum

Valla odundur öküzdür falan ama güvenirim şimdi sevgili değilken gözlemliyodum kimseye bakmaz işi gücü makinalar icatlar
Bakalım kuzum gelirsek seni görmek istiyorum

vallahi Esracım varsın öküz olsunlar varsın odun olsunlar (tüm erkekler için gecerli) yeterki adam olsunlar güvenilir olsunlar.

İnsallah canımm gelirsen mutlaka goruselim...♡...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…