Okurken bile yoruluyorum.İyi ki çalışıyorum diyorum.12 yıldır yıllık izinler hariç hep çalıştım.Zor geliyor şimdi evde iş yapmak.Kac cnaım duzeltelim 49 u
Ay hiç sorma gözümü acar acmaz maraton baskıyor kahvaltınyapıldı ortalık yatak yorgan toplandı oglan okula servis gibi atılıp getirildi kucugunu uyuttum simdi yemek vakti
Kac cnaım duzeltelim 49 u
Ay hiç sorma gözümü acar acmaz maraton baskıyor kahvaltınyapıldı ortalık yatak yorgan toplandı oglan okula servis gibi atılıp getirildi kucugunu uyuttum simdi yemek vakti
Bu yaz bodruma tatile gelirsem görüşürüz :)Bende seni çokk görmek istiyorum Esra inşallahnasip olur yanyana gelmek. Çok istiyorum seni agirlamayı
Bu yaz bodruma tatile gelirsem görüşürüz :)
Bilmiyorum kız bi yerlere bakiyorum ama hic bi yerini bilmedigimden çok da emin değilimKızz gerçekten gelicekmisin
Halıları süpür sonra topla yağmurluysa öyle süpür silSelam kizlar bugun temizlik yapcaktim hava kotuicimde bi temizlik aski var ki sormayin halilari balkona atip supurup silcektim ne guzel. Yinede yapabildigimi yapcam :)
Bilmiyorum kız bi yerlere bakiyorum ama hic bi yerini bilmedigimden çok da emin değilim
Kolay gelsin kaptan.Bana gelmiyor o aşktan hiçSelam kizlar bugun temizlik yapcaktim hava kotuicimde bi temizlik aski var ki sormayin halilari balkona atip supurup silcektim ne guzel. Yinede yapabildigimi yapcam :)
Sevgilim her yıl gidiyo bi ona soram biliyodur oKuzum netten buraları biraz araştır istersen çok güzel yerleri var kesinlikle gelmelisin veee tabi banadaaa
kendi evin olunca gelirKolay gelsin kaptan.Bana gelmiyor o aşktan hiç
Hiç sanmam ama neyse çaktırmayımkendi evin olunca gelirevin temiz olmasi hosuna gider yaparsin :)
Sevgilim her yıl gidiyo bi ona soram biliyodur o
O her sene arkadaşlarıyla kampa gidiyo bacım napayım gitme desem olmaz. Güveniyorum ama tatildeyken her zamankinin 10 katı beni ariyoKızz sevgilini buralara yalnizmi yolluyon burada av cokk
Burdada hava yagisli sirilsiklam oldm evden cikarkn yoktu boyle yagmurr isler guclerr mecbur ciktim cnm Allahtan cocuklar yokİyi gezmeler canım.Hava burada fena yağıyor.
O her sene arkadaşlarıyla kampa gidiyo bacım napayım gitme desem olmaz. Güveniyorum ama tatildeyken her zamankinin 10 katı beni ariyogittigi yerlerin fotogaflarini falan atiyo genellikle kimsenin olmadigi yerlerde kamp kuruyolar o yüzden sıkıntı yok son 1 senesi öyle şeyler yapmak için bu sene belki beraber gideriz ama arkadaşlarımlada gidebilirim kararsızım
Valla odundur öküzdür falan ama güvenirim şimdi sevgili değilken gözlemliyodum kimseye bakmaz işi gücü makinalar icatlarKuzuum emin olki ciftler arasında guven varsa her nereye giderse gitsinler ortamlarda vs sıkıntı yoktur yani.
Hadi bakalım gelde ister sevgilinle ister arkadaşlarınla yeterki gel
Valla odundur öküzdür falan ama güvenirim şimdi sevgili değilken gözlemliyodum kimseye bakmaz işi gücü makinalar icatlar
Bakalım kuzum gelirsek seni görmek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?