- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Bakıcı ile ilgili daha önce sana yazmıştım canım,en baştan kuralları konuş,maaşı,yapması gerekenleri,tatilleri işe giriş çıkış saatleri ekstrem durumları açık açık konuşup mesafeli olunca inan başın ağrımıyor.
O benim en kıymetlime bakacak diye mesafeyi aşıp yüz verdiğinde maalesef böyle oluyor.
Ben de bakıcıya maaş harici yol ücreti ödedim ama en baştan belliydi.
Aranızdaki işçi işveren ilişkisi ve mesafe gerektiriyor canım. Mesafeli ve kararlaştırdığınız kurallara uyarsanız bakıcı da sen de çok rahat edersiniz.
Ay bende hic sevmem ancak 3 4 gun onceden soylemeli temizlik falan :)Bu saatte ansızın gelen misafiri sevmiyorm yaa. İnsan bi haber verir. Her an musaitiz diye bşy yok yaaa ufff . Hyr gelmelerine bşy demiyorum ama habersiz gelinmesi beni delirtiyor
Eğer başta konuştuysan sakın taviz verme canım. Eğer yumuşalık görürse bunun gbi sorunlarla uğraşıp durursn. Boşuna kafanı ağrıtma derimKonustuk zaten en mefret ettigim sey blöf tür
Kesinlikleee hele ki çocuklu oluncaaAy bende hic sevmem ancak 3 4 gun onceden soylemeli temizlik falan :)
Ben yaparim ne yiyecezevet benide cok rahatlatiyo :) cok seviyorum orgu islerini
Telefondan wi fi ye baglansan
Ya olsun bi eksi goreyim. Bu 81 brni verem ediyo anacim takildimmi takiliyorum izine cikmadanda 81 de bayaga oyalanmistim :)
Dedim zaten abla ben verirdim ama sen boyle yapinca ben irrite oldum yarindan itibaren gelme aman sen yanlis anladin şöyle böyle dediEğer başta konuştuysan sakın taviz verme canım. Eğer yumuşalık görürse bunun gbi sorunlarla uğraşıp durursn. Boşuna kafanı ağrıtma derim
Canım aile tarafına tasınınca böyle oluyor malseef heleki bizim o taraflarda cok fena bir kültğr güzel yanları var elbeetteki misafirin de basımızın üstünde yerş var ama beklentileri olıyor ya ben ona sinir oluyprum izZeti ikram beklerler mutlaka .. ev temiz olcak ikramın olcak cat kapıda gelinebilcek yani hatta öğünürler cat kapıda gidikse ay yarım saatte neler yaptı bizim gelin moduna baglarlar bi sinir oluyprumki bu tavırlara özellikle bizim o taraflarda var bu tokat amasya o kültürü bildiğim icin diyorum yani yanlış anlama böyle dusunmeyeni de vardır illaki deBu saatte ansızın gelen misafiri sevmiyorm yaa. İnsan bi haber verir. Her an musaitiz diye bşy yok yaaa ufff . Hyr gelmelerine bşy demiyorum ama habersiz gelinmesi beni delirtiyor
Hurma diyeti noldu:) hani yarim sayfalik sporu goremedimSabah
1 hslanmıs yumurta
Domates slaatalık
Peynir
7-8 zeytin
Oglen
4 ymk kasıgı kereviz
4 ymk kasıgı ypgurt
Sekersiz kahve 2 hırma (sabah yemedigim icin yedim tatlı istegş vurdu )
Aksam
1 Tavuk but (köy tavugu )
Salata
Yogurt
Su yarım litre ancak ama yatana kadar 2 yapmaya calışcam
Yok kız diyet yalan oldu ugrasamam ben ya sabah aksam durmadan yıgurt hurma insanın midesi bulanıyır ben hurmayla aramdaki sevginin kaybolmasını istemedim ondan bıraktım yani :)) spor bugun pek yok dinlenşyorum cocuklar bu saat itibarşyle uyudu rekordayım buaksam kitap okucam cok geri kaldım onları tamamlicamHurma diyeti noldu:) hani yarim sayfalik sporu goremedim
bence hiç öyle şeylere girişme şevkini kırmak gibi olmasın ama gelip geçiciSimdi bir Allah kulu ayran asi detoksu yapmiyomu bnmle
Hoşgeldin kuzumSelam kızlarheyy masallah ne konusmussunuz yaa baya sayfa bırıkmıs Bi geçmişe gidip de gelem
Merhaba evet öyle eskidenmiş 6 7 bine dershane bu ara hep duyuyorum ve üzülüyorun asgari ücretle çalışan insanlar30
30 bin dershane mi bu arada merhaba herkese
Baştan ne konuştuysanız odur. Hiç taviz verme çünkü tepene çıkarKizlar bugun basim dumanliydi bakici ekstra da 200 lira yol parasi istedi kafam attı
Ben de hep planlıyım ya sadece beni ilgilendirecek şeyleri hiç sallamam plansız yaşarım ama başkasının hayatıyla ilgili bişeyde sonuna kadar düşünürüm. Bu istemsizce yaptığım bir şey. Hele ki çocuk konusunda on kere fazla düşünüyorum. 30 yaşına kadar ben bakacakmışım gibi. He çok becerikli olur kendisi yapar bişeyler orasını bilemem ama hep en kötüsünü düşünürüm. Bu kadar düşünmek iyi değil tabi mesela evlenmek içinde çok düşünüyorum çünkü bundan birçok insan etkilenecek en az maddi zararı vermek istiyorum aileme ve karşımdaki insanın ailesine.kız anaaam 30 bin dersane mi o nee harward a falan mı kaydettircek cocugubilmiyorum ya kucagıma aldıgım kundaktaki bebegin 20 sene sonrasını hayal edemeyecek kadar cok surpriz yasadım bu hayatta hem olumlu hem olumsuz oyuzden elimizden geleni yapıypruz evlatlarımızın gelecegi icin ama kendimizden pay bicip bize de bşrsey kalmadı en kötüsü kendi calısıp okur yapar alır diyoruz :)) ama zaman oyle acımasız ki paran varsa avantajın var ne egitimde ne saglıkta eşitlik yok malesef
Amanııın uyanık cıkmıs bakıcı ama ihtşyacı mı var acaba
Ah kitap seni cok ozledim bende kalkip salonu dip bucak sileyimYok kız diyet yalan oldu ugrasamam ben ya sabah aksam durmadan yıgurt hurma insanın midesi bulanıyır ben hurmayla aramdaki sevginin kaybolmasını istemedim ondan bıraktım yani :)) spor bugun pek yok dinlenşyorum cocuklar bu saat itibarşyle uyudu rekordayım buaksam kitap okucam cok geri kaldım onları tamamlicam
Hahha baktı ki işinden olacakk dönüş yaptı desene :)Dedim zaten abla ben verirdim ama sen boyle yapinca ben irrite oldum yarindan itibaren gelme aman sen yanlis anladin şöyle böyle dedi
Ay canım aynı bahsettiğin şey şuan da başımdaaa.. kısır yaptım. Buzluğa atttğö böreklerm vardı onları yaptm. Kuruyemş çekrdek fln. Yiyolar. PfffCanım aile tarafına tasınınca böyle oluyor malseef heleki bizim o taraflarda cok fena bir kültğr güzel yanları var elbeetteki misafirin de basımızın üstünde yerş var ama beklentileri olıyor ya ben ona sinir oluyprum izZeti ikram beklerler mutlaka .. ev temiz olcak ikramın olcak cat kapıda gelinebilcek yani hatta öğünürler cat kapıda gidikse ay yarım saatte neler yaptı bizim gelin moduna baglarlar bi sinir oluyprumki bu tavırlara özellikle bizim o taraflarda var bu tokat amasya o kültürü bildiğim icin diyorum yani yanlış anlama böyle dusunmeyeni de vardır illaki de
Hahha ayyy kıyamam arkadaşmm. Ya bnm kp de aynı öyle snin kp gbi. Daha neler gelecek bakalm başımızaBir anımı anlatim sana da pekiştireyim dedigim meseleyiTugceilker bir kurban bayramında kp in halasının kızına gittik ilk gün adamlar kurbanı yeni kesmis kapının önünde et yıgılıydı kadınlar erkekler ugraısyor biz gştmşiz kapıdan bayramlastukar bizimle vay efendi nasım iceri alıp baklava börek vermemişler diye geri dönerken kp cok ayıpları kadıncagız bizimle baklava kattı halbuki kucuk bir tepsiyle ben soklardayım öyle sasırdım sinir oldumki dedim ben bunların icine gelirsem ayvayı yedim resmen
Ay sen cabuk yaslanırsın bacım ben sana diyimbence hiç öyle şeylere girişme şevkini kırmak gibi olmasın ama gelip geçici
Hoşgeldin kuzum
Merhaba evet öyle eskidenmiş 6 7 bine dershane bu ara hep duyuyorum ve üzülüyorun asgari ücretle çalışan insanlar
Baştan ne konuştuysanız odur. Hiç taviz verme çünkü tepene çıkar
Ben de hep planlıyım ya sadece beni ilgilendirecek şeyleri hiç sallamam plansız yaşarım ama başkasının hayatıyla ilgili bişeyde sonuna kadar düşünürüm. Bu istemsizce yaptığım bir şey. Hele ki çocuk konusunda on kere fazla düşünüyorum. 30 yaşına kadar ben bakacakmışım gibi. He çok becerikli olur kendisi yapar bişeyler orasını bilemem ama hep en kötüsünü düşünürüm. Bu kadar düşünmek iyi değil tabi mesela evlenmek içinde çok düşünüyorum çünkü bundan birçok insan etkilenecek en az maddi zararı vermek istiyorum aileme ve karşımdaki insanın ailesine.
kız bosver yap bir kahve keyfine bak zaten yine batacak orasıAh kitap seni cok ozledim bende kalkip salonu dip bucak sileyim
Ay sen cabuk yaslanırsın bacım ben sana diyimkafana tokadan baska birsey takma :)
kız bosver yap bir kahve keyfine bak zaten yine batacak orası
Ben bekarken inanilmaz bencildimKız ben öyleyim ya kendimden başka herkesi düşünüyorum keşke biraz bencil olsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?