Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Bu saatte ansızın gelen misafiri sevmiyorm yaa. İnsan bi haber verir. Her an musaitiz diye bşy yok yaaa ufff . Hyr gelmelerine bşy demiyorum ama habersiz gelinmesi beni delirtiyor

Reactions: NGY

Cok hakliymissin ben mesafe koyamadim sanirim sen calisiyon mu bide bakicin var mi

Bu saatte ansızın gelen misafiri sevmiyorm yaa. İnsan bi haber verir. Her an musaitiz diye bşy yok yaaa ufff . Hyr gelmelerine bşy demiyorum ama habersiz gelinmesi beni delirtiyor
Canım aile tarafına tasınınca böyle oluyor malseef heleki bizim o taraflarda cok fena bir kültğr güzel yanları var elbeetteki misafirin de basımızın üstünde yerş var ama beklentileri olıyor ya ben ona sinir oluyprum izZeti ikram beklerler mutlaka .. ev temiz olcak ikramın olcak cat kapıda gelinebilcek yani hatta öğünürler cat kapıda gidikse ay yarım saatte neler yaptı bizim gelin moduna baglarlar bi sinir oluyprumki bu tavırlara özellikle bizim o taraflarda var bu tokat amasya o kültürü bildiğim icin diyorum yani yanlış anlama böyle dusunmeyeni de vardır illaki de

Sabah
1 hslanmıs yumurta
Domates slaatalık
Peynir
7-8 zeytin

Oglen
4 ymk kasıgı kereviz
4 ymk kasıgı ypgurt

Sekersiz kahve 2 hırma (sabah yemedigim icin yedim tatlı istegş vurdu )

Aksam
1 Tavuk but (köy tavugu )
Salata
Yogurt

Su yarım litre ancak ama yatana kadar 2 yapmaya calışcam

Hurma diyeti noldu:) hani yarim sayfalik sporu goremedim

Bir anımı anlatim sana da pekiştireyim dedigim meseleyi Tugceilker bir kurban bayramında kp in halasının kızına gittik ilk gün adamlar kurbanı yeni kesmis kapının önünde et yıgılıydı kadınlar erkekler ugraısyor biz gştmşiz kapıdan bayramlastukar bizimle vay efendi nasım iceri alıp baklava börek vermemişler diye geri dönerken kp cok ayıpları kadıncagız bizimle baklava kattı halbuki kucuk bir tepsiyle ben soklardayım öyle sasırdım sinir oldumki dedim ben bunların icine gelirsem ayvayı yedim resmen

Hurma diyeti noldu:) hani yarim sayfalik sporu goremedim
Yok kız diyet yalan oldu ugrasamam ben ya sabah aksam durmadan yıgurt hurma insanın midesi bulanıyır ben hurmayla aramdaki sevginin kaybolmasını istemedim ondan bıraktım yani :)) spor bugun pek yok dinlenşyorum cocuklar bu saat itibarşyle uyudu rekordayım buaksam kitap okucam cok geri kaldım onları tamamlicam

Simdi bir Allah kulu ayran asi detoksu yapmiyomu bnmle
bence hiç öyle şeylere girişme şevkini kırmak gibi olmasın ama gelip geçici

Selam kızlar heyy masallah ne konusmussunuz yaa baya sayfa bırıkmıs Bi geçmişe gidip de gelem
Hoşgeldin kuzum
30

30 bin dershane mi bu arada merhaba herkese
Merhaba evet öyle eskidenmiş 6 7 bine dershane bu ara hep duyuyorum ve üzülüyorun asgari ücretle çalışan insanlar
Kizlar bugun basim dumanliydi bakici ekstra da 200 lira yol parasi istedi kafam attı
Baştan ne konuştuysanız odur. Hiç taviz verme çünkü tepene çıkar

Ben de hep planlıyım ya sadece beni ilgilendirecek şeyleri hiç sallamam plansız yaşarım ama başkasının hayatıyla ilgili bişeyde sonuna kadar düşünürüm. Bu istemsizce yaptığım bir şey. Hele ki çocuk konusunda on kere fazla düşünüyorum. 30 yaşına kadar ben bakacakmışım gibi. He çok becerikli olur kendisi yapar bişeyler orasını bilemem ama hep en kötüsünü düşünürüm. Bu kadar düşünmek iyi değil tabi mesela evlenmek içinde çok düşünüyorum çünkü bundan birçok insan etkilenecek en az maddi zararı vermek istiyorum aileme ve karşımdaki insanın ailesine.

Ah kitap seni cok ozledim bende kalkip salonu dip bucak sileyim

Ay canım aynı bahsettiğin şey şuan da başımdaaa.. kısır yaptım. Buzluğa atttğö böreklerm vardı onları yaptm. Kuruyemş çekrdek fln. Yiyolar. Pfff

Hahha ayyy kıyamam arkadaşmm. Ya bnm kp de aynı öyle snin kp gbi. Daha neler gelecek bakalm başımıza dha neler göreceğizzz

Ay sen cabuk yaslanırsın bacım ben sana diyim kafana tokadan baska birsey takma :)

Ah kitap seni cok ozledim bende kalkip salonu dip bucak sileyim
kız bosver yap bir kahve keyfine bak zaten yine batacak orası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…