Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hiç elimden gelmiyo örme işleri :) bide anaokulu öğretmeniyim düşün artıkk..
Bende herseyi yaparim elim yatkindir incik boncuk tasarim falan ama su orme isi bende sitres yapiyor yaa yok drfalarca denedim olmuyorr beni geriyor tamntersi

14 Mart menum Kanguru_

Sabah : 06.25

1 haslanmis yumurta
3 siyah zeytin
3 yesil zeytin
1 dilim dil peyniri
Kırmızı biber
Maydonoz
2 ceviz
1 kucuk sut

Oglen: 12.25

Yarım kepce ezogelin çorbası
4 tane eksili köfte (suyunu yemedim)
Ayran

Aksam: 19.10

2 tane haslanmis but ( derileri yenmedi)
Salata
1 kase yogurt

20.20 1 sade turk kahvesi

2.8 lt su.
Yarım saat yürüyüş + şimdi yarım saat direnç hareketleri

720 puan Huzurvermeyolunda

Menunde guzel sporunda

Bu saatte ansızın gelen misafiri sevmiyorm yaa. İnsan bi haber verir. Her an musaitiz diye bşy yok yaaa ufff . Hyr gelmelerine bşy demiyorum ama habersiz gelinmesi beni delirtiyor
Banada geldi gorumcem oglumu gormeye geldi 7 ay olmak uzerr hayir uyuz oldugum cocugu gormeye gelmeyi hediyesiyle gelmeyi sart saniyolarr yaa yoksa durumun bi meyve suyu al öyle gel canını yiyimmm boyle olunca hediye gorev sart gibi oluyo icinden gelmis gibi olmuyo salonda oturuyorlar simdi bnde cocugu uyutuom bahanesiyle y odasindayimm otrsnlarrr kndileri

Kesinlikleee hele ki çocuklu oluncaa
Ben evde bile deildim dn annemde kaldim aksam 5 te geldim eve onlarda 7 de huyum kurusun evden cikarkn bal dok yala yaparim ki evi dondugumde temiz olsn gene isime yaradi ama dolapta corba vardi pilav salata yaptim esimede kizarmis tavuk aldirdim buzlukta kekimde vardi hic zahmet cekmedim

Buzlukta kek te mi oluyo

Ne guzel beceriklisin

eksikler var sanırım salı gununden bakar mısınız
Sporrr

Cuma

Nehir34 150
Ahsenyarim. 350
Huzur 596
Allsony 461
belcimim 280
Seyhan 150

Cumartesi

Belcimim 390 puan
Nehir34 180 puan
Huzur 100
Seyhan 165
Tugce 597
Seyhn 150

Pazar

Tugce 647
Kryenia 900
Huzur 780
Nehir 870
Allosıny 280
Seyhan 150

Pazartesi

Huzur 780

Allosony 841

Salı
Huzur 100

Carsamba
Allonsy 780

Ben bekarken inanilmaz bencildim
Uzun yaşamanın genç kalmanın sırrı bencillik ama yapı meselesi ya ben her konuda böyleyim hiç unutmam daha küçücüktüm arkadaşımın annesi çok dağınik ve pis bi insandı onlarla oynarken bi taraftan evi toplamaya çalışırdım kendimi bildim bileli başkalarını düşünürüm. Bir tek çocuk konusunda haklı görüyorum kendimi onun dışında çok gereksiz

Canım sıfresız vayfı var ama oda cok az cekiyo ve sanırım tabletın İnternet cekim gücü telefonunkinden daha ıyı oyuzden telefona baglanmıyo
Anladim cnm :)
30 bin mi napmis o yaa benim kuzenimde gidiyo 15 bin civari bise dersanesi. Napmis o abartmista olabilir. Bu kadar dusunme Allah bi sekilde rizkini veriyo. Ruzgar dogdugunda bizde cok skisiktik. Esim koye ev yaptirmak icin babasina yardim etti aslinda babasi esime yarsim etti desem daha iyi olur cogu seyi esim yapti cunku. Butun para oraya gitti ben calisirken biriktirmistim oda oraya gitti bileziklerimde elimizde hic bise yoktu. Esim arabayi satti 20 binlik bi araba aldi onun parasi fln hep koye gitti.Allah razi olsun babam karsiladi cogu seyimizi. Ruzgara hergelisinde bezini aldi islak mendiline kadar. Sonra esim zam aldi daha zam zamani gelmeden. Annemler kardesleri arasinda mal paylastirdi anneme dusen payi annem uce bolup bize verdi derkej bayaga rahatladik. Simdi cok sukur herseyimiz var. Paramizda cok bereketli. Abimin maasi esiminkinden daha fazla avim der hep si nasil biriktiriyosunuz ben hic biriktiremiyorum diye. Onuda ana baba duasi almaya bagliyorum ben kv kp hep esimede banada dua ederler. Ama bu demek degilki bileziklerimi almicaklar her gordugumde hatirlatiyorum bana 30 binlik bilezik borcunjz var diye DEMEM oki esracim gelen rizkiyla geliyo daha simdidrn dusunupde canini sikma
Kizlar bugun basim dumanliydi bakici ekstra da 200 lira yol parasi istedi kafam attı
Bastan konusmadiniz mi bu konuyu
Bende cok bakimliyim düşünsene öz bakimim banyodan ibaret:)
Hah ayni ben Oda eb fazla 15 dk fln oyle uzuuub uzuun keyifli banyo yok
Konustuk zaten en mefret ettigim sey blöf tür
Sakin kabuk etme yoksa devami gelir. Ablasamazsan baska bakici bakarsin
hoh yani halaya bak yegeni 7 ay sonra gormeye geliyo. Az daha bekleseydi dugunundr fln gelirdi

Reactions: NGY
7 ay insan yiğenini görmeye gelmez mi ya öyle hediyeye faldanda değer veren bi insan değilsin ki

Kiz bende oyleyim ya baskalarini dusunurken kendimi unutuyorum bazen. Hatta abimle bizim dugun arasinda 7 8 ay fln var. Abim evlendi balayindan geldi ven sozlendimm sonra nisan mevzusu basladi. Tabi babam abime ev aldi dugun masrafi fln bayaga oldu. Ben babama diyemedim nisan yapalim diye annemle anlamislar halimi gidip salon tutmuslar benden habersiz bana kalsa evde aile arasinda yapcaktim. Canim babam tek kizim var oyle aile arasnda sade bise yapmam dedi :)

Reactions: NGY
Hayyy gençlik naparsınız?
Menü
10:00 limonlu su
10:30 iki haşlanmış yumurta,peynir,zeytin,çeri domates,az da yeşillik
12:30 Duble Türk Kahvesi
14:00 Yeşil çay
17:00 tarçınlı yeşil çay
19:00 fırında çipura ve bol salata
Su:2,5 lt’yi geçmiştir
Spor yok.

Allah size daha çok versin inşallah anne baba duası çok önemli çok. Tabi ki rızkı veren Allah. Allah böceğinde rızkını verir kimse açlıktan ölmez. Devlet okulundada çocuk okur yabancı dil bilmedende yaşar. Işçi olarakta hayatını idame ettirir vs vs. Ben dediğim gibi çevremde görüyorum hep zorlanıyo insanlar sanıyoki çocuğun masrafı hep 10 yaşındaki gibi olacak.

Aman valla ben düşünmekten hasta oldum kendim dışımda herkesi düşünüyorum. Bu ara stres küpü gibiyim

Bu kadar düşüncelilik iyi değil kendimizi hasta etcez ya. Ama aileye karşı fedakarlık olmalı bence

senin suan dusunecegin tek sey gelinlik modelleri bindalli modelleri kina gecesi konsepti fln olmali gerisini zamani gelince dusunursun :)

senin suan dusunecegin tek sey gelinlik modelleri bindalli modelleri kina gecesi konsepti fln olmali gerisini zamani gelince dusunursun :)
Kız hiç sorma ben can sıkıntısından ve işsizlikten gittim düğün.comdan düğün salonlarıyla ilgili teklif aldım. Sadece kına yemek falan yok 18 bin fiyat çektiler eğlencemide bozdular bi taneside 16 bin dedi sanırım en ucuzu 12 dedi. Sokakta mı kına yapsam diye düşündürdüler

Bu kadar düşüncelilik iyi değil kendimizi hasta etcez ya. Ama aileye karşı fedakarlık olmalı bence
Ben hasta oldum zaten. Ama ilk defa bencil davraniyorum. Demistim ya tasincaz evi tadilata sokcaz diye. Esim bugun fazla asiriya kacmayalim elimizdeki paraya gore biseler sec borclanmayalim dedi bende yik oyle evlenirken bile tasincaz nasilsa desin parke mutdak dolabi haric bise yaptiemadin. Ben kac senedir o evin hayalini kuruyorum hersey istedigim gibo olcak ister 50 ister 100 binlira tutsun desim sustu sandiki elif yine kabul ederm yok anacim azcik bencil olicim artik

Valla ol kız bi kere yapılan bişey. Kaç senedir durmuşsun şimdi hakkındır. Biraz sıkar ödersiniz

Ya artik cok gosterise gidiyolar kiz ben evlenirken yoktu boyle seyler ben bi dernekte yaptim kinami 500 tl ye 5 sene once yok hatira seysiymis yok tefi yok mumu yok kaftani simdi cok abarttilae. Artik kinalari bile yemekli yapiyplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…