- 29 Mayıs 2017
- 7.945
- 16.134
- 168
Canım ben doğuma 3 gün kalana kadar çalıştım,kendi iş yerim vardı.oğlum 8 aylık olduğunda kısmen işe geri döndüm bakıcımız var.Oğlum 1,5 yaşında iken biraz rahatsızlandı ki kendi işim olduğu için haftada 2-3 gün maksimum 5 saat çalışıyordum.Bu hastalıktan sonra işyerimi bi süreliğine kapattım 1,5 yıldır çalışmıyorum ama oğlumu önümüzdeki sene kreşe verince tekrar çalışacağım.Çok şükür maddi olarak durumumuz oldukça iyi çalışmasam da olur ama oğlum da büyüdü evde kalmamın anlamı kalmadı.Cok hakliymissin ben mesafe koyamadim sanirim sen calisiyon mu bide bakicin var mi
Yemekte kişi başı 100müş yani 400 kişi çağırsan sadece yemek parası 40bin. Organizasyon yok bişey yok bi bindalli veriyolarda gidip kiralırim yani en iyi bindalliyi bin liraya ona 18 bin verene kadarYa artik cok gosterise gidiyolar kiz ben evlenirken yoktu boyle seyler ben bi dernekte yaptim kinami 500 tl ye 5 sene onceyok hatira seysiymis yok tefi yok mumu yok kaftani simdi cok abarttilae. Artik kinalari bile yemekli yapiyplar
sıkarmi sıkmazmk bilmem ama illaki odenir yani. Nasil istersem oyle olcak yoksa tasinmamValla ol kız bi kere yapılan bişey. Kaç senedir durmuşsun şimdi hakkındır. Biraz sıkar ödersiniz
Ne tukkanin vardi merak ettimCanım ben doğuma 3 gün kalana kadar çalıştım,kendi iş yerim vardı.oğlum 8 aylık kısmen işe geri döndüm bakıcımız var.Oğlum 1,5 yaşında iken biraz rahatsızlandı ki kendi işim olduğu için haftada 2-3 gün maksimum 5 saat çalışıyordum.Bu hastalıktan sonra işyerimi bi süreliğine kapattım 1,5 yıldır çalışmıyorum ama oğlumu önümüzdeki sene kreşe verince tekrar çalışacağım.Çok şükür maddi olarak durumumuz oldukça iyi çalışmasam da olur ama oğlum da büyüdü evde kalmamın anlamı kalmadı.
İş yerim varken de yanımda çalışan oldu,bakıcımız yada her hafta temizliğe gelen kadın var bu iş ilişkilerinden öğrendiğim arada işçi işveren, ilişkisi olan her durumda mutlaka bir mesafe ve kural şart. Mesafe ve kurallar hem seni hem karşı tarafı koruyor.Ben sözüme uyuyorsam onlar da uymak zorunda.Hakları olanı tam olarak veririm tam olarak karşılık beklerim.
Tekrar ediyorum bakıcınıza abla diye hitap etme . ... hanım de ,sizli bizli ol daha rahat edersin.
En güzellerini yaptır en havalılarınisıkarmi sıkmazmk bilmem ama illaki odenir yani. Nasil istersem oyle olcak yoksa tasinmam
Internetten aldigin icin oyledir cnmm gidip direk salonla konus. Bazilari organizasyon sirketleriyle anlasmali oluyo. Olmazsa bide organizasyon sirketiyle anlas oldu bitti kinada yemege gerek yok bence ya.Yemekte kişi başı 100müş yani 400 kişi çağırsan sadece yemek parası 40bin. Organizasyon yok bişey yok bi bindalli veriyolarda gidip kiralırim yani en iyi bindalliyi bin liraya ona 18 bin verene kadarsalon cidden çok güzel ama o kadarda cok diye dusunuyorum ya acaba her yer mi boyle yada internetten fiyat aldigim icin mi boyle
Ahahahasıkarmi sıkmazmk bilmem ama illaki odenir yani. Nasil istersem oyle olcak yoksa tasinmam
Mutfaga cok hevesleniyorum gosterdin sana zaten dolaplari geri kalanda bise yok zaten parke yapilcak bitek bide kapilar boyancak. Banyo kaleboduru bide dolaplari fln var dolaplari ilerdede aliriz acelesi yokdedim bakalim nolcak cok cekismeli bi yaz beni bekliyo azcik kavga azicik dirdirla bu isi hallederim benEn güzellerini yaptır en havalılarıni
Yaptircam valla zaten icine girdikden sojra yapilmaz. Esyalarida degistircem ama onun konusunu hic acmiyorum tasinma zamani gelsin onuda ozmn konusuruzAhahaha
Dediklerinde o kadar haklısın ki?
İçine sinecek şekilde yaptır .Tadilat vs eve taşındıktan sonra olmuyor.Eşyalarını yada tadilatını gönlüne göre al bi zahmet enişte de verdiği sözleri tutsunBu da ona ders olur bi daha tutmayacağı sözler vermez.
Bakkal tükkanımNe tukkanin vardi merak ettim
Bende düşünmüyorum sadece farklı şehirlerde yaşadığımız için gelen misafirlere evde yemek vermeyi düşünüyorum. Salonda 40bin vereceğime evde en güzelinden et pilav tatlı dağıtırım yada başka şeyler daha iyi yaniInternetten aldigin icin oyledir cnmm gidip direk salonla konus. Bazilari organizasyon sirketleriyle anlasmali oluyo. Olmazsa bide organizasyon sirketiyle anlas oldu bitti kinada yemege gerek yok bence ya.
Mutfağın çok şık gerçekten bide güzel bi masa alırsın on numara olur. Hatta yerinde olsam kapılarıda değiştiririmMutfaga cok hevesleniyorum gosterdin sana zaten dolaplari geri kalanda bise yok zaten parke yapilcak bitek bide kapilar boyancak. Banyo kaleboduru bide dolaplari fln var dolaplari ilerdede aliriz acelesi yokdedim bakalim nolcak cok cekismeli bi yaz beni bekliyo azcik kavga azicik dirdirla bu isi hallederim benD
Eneee :d kiz imterteen siparis aliyonuz mu sizden alalim herseyimizi yabanciya gitmesinBakkal tükkanım
Canım biz evlenir evlenmez evi aldık. Ama epey bir tadilatı sürecekti ve ben hiç eşya almadan eşimin bekarlık evine yerleştim 1 yıl orada oturdum.Evimin tadilatı bitti eşyaları alıp öyle yeni eve taşındık.Evin içinde iken tadilat olmuyor çok haklısın:)Yaptircam valla zaten icine girdikden sojra yapilmaz. Esyalarida degistircem ama onun konusunu hic acmiyorum tasinma zamani gelsin onuda ozmn konusuruzsimdi soylesem itiraz eder tartisiriz ona kalsa 5 senelik esyalari niye degiselim hele misafir odasinda toplasan 10 kere oturmadik neden degiselim diyo. Modasi gecti diyorum anlamiyo ulan ece olmasaydi calisir herseyimi kendim yapardim oda gikink cikaramazdida iste
Evet evde temek sart zaten dugun evinde yemek piser mutlaka. 40 bin cok anacim ya dugun olsa tamada kinaya fazlaBende düşünmüyorum sadece farklı şehirlerde yaşadığımız için gelen misafirlere evde yemek vermeyi düşünüyorum. Salonda 40bin vereceğime evde en güzelinden et pilav tatlı dağıtırım yada başka şeyler daha iyi yani
Aynen cnm ya al benden de o kdr. Bi aralar takı bile yapıp sattım :)Bende herseyi yaparim elim yatkindir incik boncuk tasarim falan ama su orme isi bende sitres yapiyor yaa yok drfalarca denedim olmuyorr beni geriyor tamntersi
herseyi yapicam size foto atarim havami atarimMutfağın çok şık gerçekten bide güzel bi masa alırsın on numara olur. Hatta yerinde olsam kapılarıda değiştiririmsen bu işin üstesinden gelirsin eşin kıyamaz sana
Aynen öyle .. bebeğin 7 aylık oldu ve görümcen yeni mi geliyo bebek görmeye cnmBanada geldi gorumcem oglumu gormeye geldi 7 ay olmak uzerr hayir uyuz oldugum cocugu gormeye gelmeyi hediyesiyle gelmeyi sart saniyolarr yaa yoksa durumun bi meyve suyu al öyle gel canını yiyimmm boyle olunca hediye gorev sart gibi oluyo icinden gelmis gibi olmuyo salonda oturuyorlar simdi bnde cocugu uyutuom bahanesiyle y odasindayimm otrsnlarrr kndileri
Oh valla hemencik çıkmış işin içinden hamaratlık diye buna denir maşallah valla :)Ben evde bile deildim dn annemde kaldim aksam 5 te geldim eve onlarda 7 dehuyum kurusun evden cikarkn bal dok yala yaparim ki evi dondugumde temiz olsn gene isime yaradi ama dolapta corba vardi pilav salata yaptim esimede kizarmis tavuk aldirdim buzlukta kekimde vardi hic zahmet cekmedim
Ayıpsın en çok satan ürünümüz Harika yağ yakan sopam var,alcan mıEneee :d kiz imterteen siparis aliyonuz mu sizden alalim herseyimizi yabanciya gitmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?