Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet evde temek sart zaten dugun evinde yemek piser mutlaka. 40 bin cok anacim ya dugun olsa tamada kinaya fazla
Düğün evinde pişerde kına evinde pişer mi öyle şeyleri cok bilmiyorum belki cetring şirketyle anlaşırım ara sıcak falanda yaptırım ama 40bin vermem

Avangart seviyosan chester koltuk takımı al kız çok güzel duruyo valla yaptırda at bize çok merak ederim ne zaman başlıyosunuz tadilata

Düğün evinde pişerde kına evinde pişer mi öyle şeyleri cok bilmiyorum belki cetring şirketyle anlaşırım ara sıcak falanda yaptırım ama 40bin vermem
Bende vermem one be bi araba parasi millete hava yapcam 3 4 saat eglendircem diye vermem valla gider araba alirim ama dugunun guzel olsunm eniste bey gul gibi kiz aliyo kiysin paraya en guzelinden dugun yaptirsin

gercrkten yag yakiyosa yerim

gecmis olsun ablacim yat dinlen
Çok para verirsen sırf o giden para için zayıflayacağını bildiğim için sopanın fiyatını sana çok yüksek söyleyeyim
Zayıflamak için yapmayacağımız manyaklık yok. Eşeğin kulağı zayıflatıyor deseler eşek arayacak kıvamdayız ya

Avangart seviyosan chester koltuk takımı al kız çok güzel duruyo valla yaptırda at bize çok merak ederim ne zaman başlıyosunuz tadilata
Ramazandan sonra baslariz heralde cnmm simdi kiraci var orda. Onun cikmasi lazim ki simdi cikaramayiz ha diyince ev bulamaz cocuklari okuyom ramazanda soylicez okullsr kapaninca cikin diye sonra baslicaz. Esim isin icinde oldugu icin 1 aya kalmaz bitiririm diyo kejdi ustalarini fln getircek. Bende 15 gune yerlestirim insallah. Allahtan uzak degil hemen karsi daire esya tasimasi kklay olcak

Bende vermem one be bi araba parasi millete hava yapcam 3 4 saat eglendircem diye vermem valla gider araba alirim ama dugunun guzel olsunm eniste bey gul gibi kiz aliyo kiysin paraya en guzelinden dugun yaptirsin
Kız ben hayatim boyunca nikah istiyodum hep diyodum millet orasını burasını sallicak diye o kadar para bayılamam ama şimdi ailelerin arkadaşların baskısından dolayı mecbur düğün istiyorum müstakbel kv sordu bana hayalindeki düğün nasıl diye bende anlattım valla gerisi onlara kalmış ama onlarada yemekli yaptırmam yazık günah ya bize versinler o parayı

kiz esegin kulagi zayidlatiyomu esimin koyunde vardi bi esek yazin gormstm zayiflatiyosa bu yaz kesim kulagini

Oluyo kuzum cikarincada attigin gibi yumusacik cozuluyorr hic anlasipmiyorrr
Benim de dondurucumda epey bişeyler var ama kek hiç aklıma gelmemişti.
İçli köftelerim,böreklerim,kuru dolmalarım var 68 olayım bi içli köfte yicem onun hayali beni diri tutuyor.

Ohh seneye kışa mis gibi evinde olursun bizimde 15 gün sonra başlıyo ve annem gidiyo

Valla artik yemeksiz dugun yok gibi bise bu yaz gittigim butun dugunler yemekliydi. Sizde yemek degilde masalara ara sicak fln koydurursunuz. Zaten getirdikleri yemekler kus kadaar brn doymuyodum

Beeeeenn salı 1 saat yürüyüş yaptm. Bgnde 1 saat yürüyüş yaptm ve 10.000 adım. Yürüyüşmlr birlikte 19.000 adım attm.

Salı 150 puan

Çarşamba 300 puan

7 ay insan yiğenini görmeye gelmez mi ya öyle hediyeye faldanda değer veren bi insan değilsin ki
Aynen oyle ikizleri var cnm kucuk cocuk dediginin masrafi cok oluyir bide ikiz olunca dusun hersey iki kati o yuzden hediyesini hemen alamadi soyledide ama bana hediye onemli deil iste kaynanmla kaliyorlar ben kaynanama gitmesem merak edip gelmicek yani hediyesi yok die hey allahimm

Iyiki eskiden evlenmosim

Bu kışa sağlıkla ağız tadı ile yeni evinde olursun inşallah canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…