Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Oh yeni esya bende istiyom

Valla artik yemeksiz dugun yok gibi bise bu yaz gittigim butun dugunler yemekliydi. Sizde yemek degilde masalara ara sicak fln koydurursunuz. Zaten getirdikleri yemekler kus kadaar brn doymuyodum
Oyle olanlar baya ucuz oluyo 20bin falan bi arkadaşımında öyle olmuştu ama benim baktığım yerlerin yemekleri dolu dolu patlayana kadar yiyosun manisada bi salon beğendim ama hayallerimdeki salon ya resmen hayran kaldım hatta işsiz oldugun bi ara bakarsan Arena düğün salonu. Bi arkadaşımız gidip sormuşta yemekli 500 kişilik 75 bin demişler. Yazık değil mi o paraya ben onlarada o kadar pahalı bi düğün yaptırtmam sokaktan toplamiyolar paraları. Ancak ultra zengin olsam bu parayı 3 4 ayda kazansam olurda orta halli insanlarız

Abartmış valla 7 ay çok uzun bi süre. Işte senin beklentilerini henüz anlamamış.

Reactions: NGY
O zaman başka cnm. Ne hediye sevdasıdır arkadaş al bi süt yda meyve suyu gt nolcK sankş dmii. Gerçktn ddğin gbi. Öyle şartlanmış ki bu durum hesiye almadan gelmeysn insanlar var.

İkiz bebiş mii. Allah sabır sağlık versin. Ay çook zorr. Bn bi taneye alışana kdr hüngr hüngr ağladm. Lohusa depresyonm fenaydı. Allah yardımcsı olsn :)

Kiz 75 bine ben bmw alirim dugun icinde 35 40 bin olur yemekli olcaksam yemeksiz olursa 15 e de kapatirsin :) anacim bizim zamanimizda yoktu boyle seyler bi pasta bi meyvesuyu bitti gitti iyiki erkenden evlenmisim ya aklimi sevim aklimii

Anmen nereye gidiyo evi kim temizlicrk
Esra. Dermişim kız teyzem evlenme kararı aldı şimdi sadece nikah olacak ona gitmeyi düşünüyo. Bide diyoki ben bütün gün evde ustalar varken napcam. O konuda hak veriyorum evde ondan başka kimse olmicak ve belki oturacak yer bile olmaz evin içinde. En azındn annesine gitsin hem onları görmüş olur hem evden uzaklaşmış olur. Gelince temizlği hep birlikte yaparız. Belkide anneme süpriz yaparım gelmeden biterse gündelikçi tutarım temizletirim tabi maddi durumuma bağlı

75 bin mii o paraya öküzün sürüsünü alırız ayol

üeksikler var sanırım salı gununden bakar mısınız
Sporrr

Cuma

Nehir34 150
Ahsenyarim. 350
Huzur 596
Allsony 461
belcimim 280
Seyhan 150

Cumartesi

Belcimim 390 puan
Nehir34 180 puan
Huzur 100
Seyhan 165
Tugce 597
Seyhn 150

Pazar

Tugce 647
Kryenia 900
Huzur 780
Nehir 870
Allosıny 280
Seyhan 150

Pazartesi

Huzur 780

Allosony 841

Salı
Huzur 100
Tugce 150

Carsamba
Allonsy 780
Tugce 300

Kiz 75 bine ben bmw alirim dugun icinde 35 40 bin olur yemekli olcaksam yemeksiz olursa 15 e de kapatirsin :) anacim bizim zamanimizda yoktu boyle seyler bi pasta bi meyvesuyu bitti gitti iyiki erkenden evlenmisim ya aklimi sevim aklimii
Valla şuan o kadar uçmuşlar ki. Hadi benim baktığım yer internet fiyatıda o manisada bakanlar gerçekten evlenecek bi çift ve pazarlık falan yapılmış hali. Ben acıyorum 1 gece için o kadar paralara. Bakalım ne olacak ben beklentimi minimum seviyede tutuyorum. Elleri bol insanlar ama dünya hali belli olmaz

İyi geceler kızlar
Iyi geceler cnm yat dinlen sutun gelsin insallah
Ay annen ne sevinir hee yap kiz annene bi kiyak
Eki Görüntüle 2123829
75 bin mii o paraya öküzün sürüsünü alırız ayol
yaaaa guldurme yatak sallaniyo esim uyancak simdi

Huzursuz vajina geldi aklima bende evim cok huzursuz dolabi yok diye konu acarim
Vajina deyince aklıma kötü anılarım geliyo. Vajinismustum. Evlendim 3 bçk ay yapamadm valla. Dr gttm tedavi gördm 3 haftada hallettm. Allah kmseye yaşatmasn. Hatırladıkça gözlerm doluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…