Oh yeni esya bende istiyomYaptircam valla zaten icine girdikden sojra yapilmaz. Esyalarida degistircem ama onun konusunu hic acmiyorum tasinma zamani gelsin onuda ozmn konusuruzsimdi soylesem itiraz eder tartisiriz ona kalsa 5 senelik esyalari niye degiselim hele misafir odasinda toplasan 10 kere oturmadik neden degiselim diyo. Modasi gecti diyorum anlamiyo ulan ece olmasaydi calisir herseyimi kendim yapardim oda gikink cikaramazdida iste
HahahaYatacam birakip gidemiyorum
amiiinn insallah. En onmlisi huzur valla huzurum olsunda mutfak dolabim olmasinBu kışa sağlıkla ağız tadı ile yeni evinde olursun inşallah canım.
Oh yeni esya bende istiyom
Oyle olanlar baya ucuz oluyoValla artik yemeksiz dugun yok gibi bise bu yaz gittigim butun dugunler yemekliydi. Sizde yemek degilde masalara ara sicak fln koydurursunuz. Zaten getirdikleri yemekler kus kadaar brn doymuyodum
En iyisimi 3 diyince cikip yatalimHahahaHepimiz aynıyız .
Abartmış valla 7 ay çok uzun bi süre. Işte senin beklentilerini henüz anlamamış.Aynen oyle ikizleri var cnm kucuk cocuk dediginin masrafi cok oluyir bide ikiz olunca dusun hersey iki kati o yuzden hediyesini hemen alamadi soyledide ama bana hediye onemli deil iste kaynanmla kaliyorlar ben kaynanama gitmesem merak edip gelmicek yani hediyesi yok die hey allahimm
Hahahahahahaamiiinn insallah. En onmlisi huzur valla huzurum olsunda mutfak dolabim olmasin
Diyemicem o dolaplari yaptirmazsam huzurum olmaz
hersene degistirsem yok demem valla
O zaman başka cnm. Ne hediye sevdasıdır arkadaş al bi süt yda meyve suyu gt nolcK sankş dmii. Gerçktn ddğin gbi. Öyle şartlanmış ki bu durum hesiye almadan gelmeysn insanlar var.Aynen oyle ikizleri var cnm kucuk cocuk dediginin masrafi cok oluyir bide ikiz olunca dusun hersey iki kati o yuzden hediyesini hemen alamadi soyledide ama bana hediye onemli deil iste kaynanmla kaliyorlar ben kaynanama gitmesem merak edip gelmicek yani hediyesi yok die hey allahimm
Bende bendeYatacam birakip gidemiyorum
Kiz 75 bine ben bmw alirimOyle olanlar baya ucuz oluyo20bin falan bi arkadaşımında öyle olmuştu ama benim baktığım yerlerin yemekleri dolu dolu patlayana kadar yiyosun manisada bi salon beğendim ama hayallerimdeki salon ya resmen hayran kaldım hatta işsiz oldugun bi ara bakarsan Arena düğün salonu. Bi arkadaşımız gidip sormuşta yemekli 500 kişilik 75 bin demişler. Yazık değil mi o paraya ben onlarada o kadar pahalı bi düğün yaptırtmam sokaktan toplamiyolar paraları. Ancak ultra zengin olsam bu parayı 3 4 ayda kazansam olurda orta halli insanlarız
Esra. DermişimAnmen nereye gidiyo evi kim temizlicrk
75 bin miiOyle olanlar baya ucuz oluyo20bin falan bi arkadaşımında öyle olmuştu ama benim baktığım yerlerin yemekleri dolu dolu patlayana kadar yiyosun manisada bi salon beğendim ama hayallerimdeki salon ya resmen hayran kaldım hatta işsiz oldugun bi ara bakarsan Arena düğün salonu. Bi arkadaşımız gidip sormuşta yemekli 500 kişilik 75 bin demişler. Yazık değil mi o paraya ben onlarada o kadar pahalı bi düğün yaptırtmam sokaktan toplamiyolar paraları. Ancak ultra zengin olsam bu parayı 3 4 ayda kazansam olurda orta halli insanlarız
Huzursuz vajina geldi aklimaHahahahahahadolapsız huzur olmaz
Valla şuan o kadar uçmuşlar ki. Hadi benim baktığım yer internet fiyatıda o manisada bakanlar gerçekten evlenecek bi çift ve pazarlık falan yapılmış hali. Ben acıyorum 1 gece için o kadar paralara. Bakalım ne olacak ben beklentimi minimum seviyede tutuyorum. Elleri bol insanlar ama dünya hali belli olmazKiz 75 bine ben bmw alirimdugun icinde 35 40 bin olur yemekli olcaksam yemeksiz olursa 15 e de kapatirsin :) anacim bizim zamanimizda yoktu boyle seyler bi pasta bi meyvesuyu bitti gitti iyiki erkenden evlenmisim ya aklimi sevim aklimii
HahahahaHuzursuz vajina geldi aklimabende evim cok huzursuz dolabi yok diye konu acarim
Iyi geceler cnm yat dinlen sutun gelsin insallahİyi geceler kızlar
Ay annen ne sevinir hee yap kiz annene bi kiyakEsra. Dermişimkız teyzem evlenme kararı aldı şimdi sadece nikah olacak ona gitmeyi düşünüyo. Bide diyoki ben bütün gün evde ustalar varken napcam. O konuda hak veriyorum evde ondan başka kimse olmicak ve belki oturacak yer bile olmaz evin içinde. En azındn annesine gitsin hem onları görmüş olur hem evden uzaklaşmış olur. Gelince temizlği hep birlikte yaparız. Belkide anneme süpriz yaparım gelmeden biterse gündelikçi tutarım temizletirim tabi maddi durumuma bağlı
yaaaa guldurme yatak sallaniyo esim uyancak simdi
Vajina deyince aklıma kötü anılarım geliyo. Vajinismustum. Evlendim 3 bçk ay yapamadm valla. Dr gttm tedavi gördm 3 haftada hallettm. Allah kmseye yaşatmasn. Hatırladıkça gözlerm doluyoHuzursuz vajina geldi aklimabende evim cok huzursuz dolabi yok diye konu acarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?