Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kuzenim nikah yapti ardindan sadece yakin akrabalar ve yakin arkadaslarin oldugu bi yemek eglence duzenledi oylede yapabilirsin. Mesela 100 150 kisilik bi yemekli davet fazla tutmaz. Hem senin istedigin olur hem arkadaslarinin :)
Hahahaha Ne kadar dolap o kadar huzur.
tabi o bnm icin gecerli. Esim icin nekadar dolap okdr borc

Iyi geceler cnm yat dinlen sutun gelsin insallah

Ay annen ne sevinir hee yap kiz annene bi kiyak
yaaaa guldurme yatak sallaniyo esim uyancak simdi
Ayy kız sessiz sessiz güleceğim diye altıma edeceğim gülmekten.Eşim gelmedi hâlâ,oğlumun odasındayım. Oğlum uyansa bittim ben de

Valla yaparım tadilat bitene kadar dönmezse anacığıma değer. Şu lanet olası borçlarımı biraz hafifletsem kesin yaparım. Ama güne girdiydim ordan 3 bin falan gelcek onun hepsini borcuma yatırsam 2 ay beni rahat ettirir annem için bişeyler yaparım. Yeni evine ev hediyeside alırım

Işte tam olarak hayalim bu ya keşke herkesin içine bu şekilde sinse sevgilimde böyle istiyo. Bakalım bi askerden gelsin bunları konuşcaz

Vajina deyince aklıma kötü anılarım geliyo. Vajinismustum. Evlendim 3 bçk ay yapamadm valla. Dr gttm tedavi gördm 3 haftada hallettm. Allah kmseye yaşatmasn. Hatırladıkça gözlerm doluyo
gecmis olsun cnm zor olmali Allah yasatmasin tekrardan

Ayy kız sessiz sessiz güleceğim diye altıma edeceğim gülmekten.Eşim gelmedi hâlâ,oğlumun odasındayım. Oğlum uyansa bittim ben de
git oteki odada gulde gel altina yapma simdi bu yasta olmaz

hayirli evlat :)

İyi ki eşlerimiz burada başlık açamıyor.
Eşin gelip bdv ‘de başlık açıyormuş.
Karımın dolapları diye.
Karım iyi dolap çevirdi evi eşyayı dolabı yeniledi çok huzursuz cüzdanım var ne yapacağımı bilmiyorum dese .düşünsene.

Işte tam olarak hayalim bu ya keşke herkesin içine bu şekilde sinse sevgilimde böyle istiyo. Bakalım bi askerden gelsin bunları konuşcaz
Siz boyle istiyosaniz gerisine nikaha gelip bolca taki takmak duser :) siz nasil istiyosaniz oyle yapin dugun sizin gerisi onmli degol
Herkesi yatırmadan yatmayan kaptanımız ana yüreği işte
ahh ahh sacimi supurge ettimde yaranamadim

Ya kahkaha attım yeminle çok alemsin Allahta seni güldürsün

Ya Allah askina sus yeminle odadan kactim esim duymasin gulmemi diye huzursuz cuzdan gozumdrn yas geldi ya patlicam simdi kendimk sikmaktan

Hadı kızlar ben yatıyorum kalkmama 5 saat 25 dk varmış
Hepinizi öpüyorum iyi geceler diliyorum. Burda fazla takılmayın kocaları ihmal etmeyin huzurlu bir vaj. için bu çok önemli. Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok görüyorsunuz

Iyi geceler canim. Kocam suan horul horul uyuyo. Bende kivrilayim yanina huzur dolayim :)

Bende yatiyorum hadi iyi geceler sabah - gormek dilegiyle. Sevgiyle kalin. Hosca kalin. ❤❤❤⚘❤⚘❤⚘❤⚘❤⚘⚘❤❤⚘❤⚘❤⚘❤⚘❤⚘❤⚘❤⚘⚘❤⚘❤⚘❤⚘❤❤⚘

İyi geceler canım.
Iyi geceler canim. Kocam suan horul horul uyuyo. Bende kivrilayim yanina huzur dolayim :)
iyi geceler canımmm.
Öpüldünüz

cok dusunme cok canımın ici daha yıllaaar yollar var Allah ne kapılar acar gelecekteki olması muhtemel sıkıntıları simdiden dusunup de kederlenmek gibi olur bence insan elinden gelen gayreti ortsya koymalı gerisini Allaha bırakmalı ne tamamen kaderci olmak ne de sebeplere yuzdeyuz rşayetle herseyin cözülecegne inanmak bence ortası olmalı hem maddi hem manevi bir sınır olmalı tabii gaza gelip 6 cocuk yapmaszın heralde esra

aaaay cok fazla ya gercekten ucmus millet bak gelinlik damatlık konusunda ( ki onların bile kşralanması gerekşyor bence ) özellikle de fotograf cekimi konusunda bence acınmamalı paraya cunki yıllaaaar sonrada bakıp bakıp gülümsüyorsun ama su salaona gösterişe yemege cok paraya acıyorum ben yaa hakikaten milleti eglendşrmek icin sen borc ödeyeceksen anan baban sıkıntıya girecekse ne gerek var hatta sıkıntya da gerek yok tatile cıkarsınız oraya vereceginiz parayla

Oluyo kuzum cikarincada attigin gibi yumusacik cozuluyorr hic anlasipmiyorrr
ayy super fikirmiş yaa benim hiç bşrşeyim kalmadı dolapta baslayayım dşyorum am korkuyorum diyetime zeval gelir diye son 3.5 kilom sonra baslicam yaomaya bend de :))

Benim de dondurucumda epey bişeyler var ama kek hiç aklıma gelmemişti.
İçli köftelerim,böreklerim,kuru dolmalarım var 68 olayım bi içli köfte yicem onun hayali beni diri tutuyor.
kuru dolma nasıl saklanıyor ya supeeer

Valla esra buyuk mutluluk bilere de benim dusunceli babacım yapmıstı böyle anam benim yanıma gelmek zorunda kalmıstı ev boyabırken babamda onun dönmesine kalmadan tum evş temizletmişti. Allahım babam gibi koca cümlemize aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…