- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Vallaha öküz sürüsüde alınır restorant falanda açılır
Oyy çok sağolll yattım bnIyi geceler cnm yat dinlen sutun gelsin insallah
Kuzenim nikah yapti ardindan sadece yakin akrabalar ve yakin arkadaslarin oldugu bi yemek eglence duzenledi oylede yapabilirsin. Mesela 100 150 kisilik bi yemekli davet fazla tutmaz. Hem senin istedigin olur hem arkadaslarinin :)Valla şuan o kadar uçmuşlar ki. Hadi benim baktığım yer internet fiyatıda o manisada bakanlar gerçekten evlenecek bi çift ve pazarlık falan yapılmış hali. Ben acıyorum 1 gece için o kadar paralara. Bakalım ne olacak ben beklentimi minimum seviyede tutuyorum. Elleri bol insanlar ama dünya hali belli olmaz
tabi o bnm icin gecerli. Esim icin nekadar dolap okdr borcHahahahaNe kadar dolap o kadar huzur.
Ayy kız sessiz sessiz güleceğim diye altıma edeceğim gülmekten.Eşim gelmedi hâlâ,oğlumun odasındayım. Oğlum uyansa bittim ben deIyi geceler cnm yat dinlen sutun gelsin insallah
Ay annen ne sevinir hee yap kiz annene bi kiyak
yaaaa guldurme yatak sallaniyo esim uyancak simdi
Iyi geceler cnm yat dinlen sutun gelsin insallah
Işte tam olarak hayalim bu ya keşke herkesin içine bu şekilde sinse sevgilimde böyle istiyo. Bakalım bi askerden gelsin bunları konuşcazKuzenim nikah yapti ardindan sadece yakin akrabalar ve yakin arkadaslarin oldugu bi yemek eglence duzenledi oylede yapabilirsin. Mesela 100 150 kisilik bi yemekli davet fazla tutmaz. Hem senin istedigin olur hem arkadaslarinin :)
tabi o bnm icin gecerli. Esim icin nekadar dolap okdr borc
Herkesi yatırmadan yatmayan kaptanımız ana yüreği işteHadi yatalim artik yatin kizlar hadi uykum geldi valla bak :)
gecmis olsun cnm zor olmaliVajina deyince aklıma kötü anılarım geliyo. Vajinismustum. Evlendim 3 bçk ay yapamadm valla. Dr gttm tedavi gördm 3 haftada hallettm. Allah kmseye yaşatmasn. Hatırladıkça gözlerm doluyo
Ayy kız sessiz sessiz güleceğim diye altıma edeceğim gülmekten.Eşim gelmedi hâlâ,oğlumun odasındayım. Oğlum uyansa bittim ben de
hayirli evlat :)Valla yaparım tadilat bitene kadar dönmezse anacığıma değer. Şu lanet olası borçlarımı biraz hafifletsem kesin yaparım. Ama güne girdiydim ordan 3 bin falan gelcek onun hepsini borcuma yatırsam 2 ay beni rahat ettirir annem için bişeyler yaparım. Yeni evine ev hediyeside alırım
İyi ki eşlerimiz burada başlık açamıyor.Kuzenim nikah yapti ardindan sadece yakin akrabalar ve yakin arkadaslarin oldugu bi yemek eglence duzenledi oylede yapabilirsin. Mesela 100 150 kisilik bi yemekli davet fazla tutmaz. Hem senin istedigin olur hem arkadaslarinin :)
tabi o bnm icin gecerli. Esim icin nekadar dolap okdr borc
Siz boyle istiyosaniz gerisine nikaha gelip bolca taki takmak duser :) siz nasil istiyosaniz oyle yapin dugun sizin gerisi onmli degolIşte tam olarak hayalim bu ya keşke herkesin içine bu şekilde sinse sevgilimde böyle istiyo. Bakalım bi askerden gelsin bunları konuşcaz
ahh ahh sacimi supurge ettimde yaranamadimHerkesi yatırmadan yatmayan kaptanımız ana yüreği işte
Ya kahkaha attım yeminleİyi ki eşlerimiz burada başlık açamıyor.
Eşin gelip bdv ‘de başlık açıyormuş.
Karımın dolapları diye.
Karım iyi dolap çevirdi evi eşyayı dolabı yeniledi çok huzursuz cüzdanım var ne yapacağımı bilmiyorum dese .düşünsene.
Ya Allah askina sus yeminle odadan kactim esim duymasin gulmemi diyeİyi ki eşlerimiz burada başlık açamıyor.
Eşin gelip bdv ‘de başlık açıyormuş.
Karımın dolapları diye.
Karım iyi dolap çevirdi evi eşyayı dolabı yeniledi çok huzursuz cüzdanım var ne yapacağımı bilmiyorum dese .düşünsene.
Ayyy ben de kıs kıs gülmekten yoruldum mutfağa zor attım kendimiYa kahkaha attım yeminleçok alemsin Allahta seni güldürsün
Gül gül karnın titreşir zayıflarsınAyyy ben de kıs kıs gülmekten yoruldum mutfağa zor attım kendimi
Hepbirlikte inşallah canım.
Iyi geceler canim. Kocam suan horul horul uyuyo. Bende kivrilayim yanina huzur dolayim :)Hadı kızlar ben yatıyorum kalkmama 5 saat 25 dk varmış
Hepinizi öpüyorum iyi geceler diliyorum. Burda fazla takılmayın kocaları ihmal etmeyin huzurlu bir vaj. için bu çok önemli. Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
İyi geceler canım.Hadı kızlar ben yatıyorum kalkmama 5 saat 25 dk varmış
Hepinizi öpüyorum iyi geceler diliyorum. Burda fazla takılmayın kocaları ihmal etmeyin huzurlu bir vaj. için bu çok önemli. Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok görüyorsunuz
iyi geceler canımmm.Iyi geceler canim. Kocam suan horul horul uyuyo. Bende kivrilayim yanina huzur dolayim :)
cok dusunme cok canımın ici daha yıllaaar yollar var Allah ne kapılar acar gelecekteki olması muhtemel sıkıntıları simdiden dusunup de kederlenmek gibi olur bence insan elinden gelen gayreti ortsya koymalı gerisini Allaha bırakmalı ne tamamen kaderci olmak ne de sebeplere yuzdeyuz rşayetle herseyin cözülecegne inanmak bence ortası olmalı hem maddi hem manevi bir sınır olmalı tabii gaza gelip 6 cocuk yapmaszın heralde esraAllah size daha çok versin inşallah anne baba duası çok önemli çok. Tabi ki rızkı veren Allah. Allah böceğinde rızkını verir kimse açlıktan ölmez. Devlet okulundada çocuk okur yabancı dil bilmedende yaşar. Işçi olarakta hayatını idame ettirir vs vs. Ben dediğim gibi çevremde görüyorum hep zorlanıyo insanlar sanıyoki çocuğun masrafı hep 10 yaşındaki gibi olacak.
Aman valla ben düşünmekten hasta oldum kendim dışımda herkesi düşünüyorum. Bu ara stres küpü gibiyim
aaaay cok fazla ya gercekten ucmus millet bak gelinlik damatlık konusunda ( ki onların bile kşralanması gerekşyor bence ) özellikle de fotograf cekimi konusunda bence acınmamalı paraya cunki yıllaaaar sonrada bakıp bakıp gülümsüyorsun ama su salaona gösterişe yemege cok paraya acıyorum ben yaa hakikaten milleti eglendşrmek icin sen borc ödeyeceksen anan baban sıkıntıya girecekse ne gerek var hatta sıkıntya da gerek yok tatile cıkarsınız oraya vereceginiz paraylaYemekte kişi başı 100müş yani 400 kişi çağırsan sadece yemek parası 40bin. Organizasyon yok bişey yok bi bindalli veriyolarda gidip kiralırim yani en iyi bindalliyi bin liraya ona 18 bin verene kadarsalon cidden çok güzel ama o kadarda cok diye dusunuyorum ya acaba her yer mi boyle yada internetten fiyat aldigim icin mi boyle
ayy super fikirmiş yaa benim hiç bşrşeyim kalmadı dolapta baslayayım dşyorum am korkuyorum diyetime zeval gelir diye son 3.5 kilom sonra baslicam yaomaya bend de :))Oluyo kuzum cikarincada attigin gibi yumusacik cozuluyorr hic anlasipmiyorrr
kuru dolma nasıl saklanıyor ya supeeerBenim de dondurucumda epey bişeyler var ama kek hiç aklıma gelmemişti.
İçli köftelerim,böreklerim,kuru dolmalarım var68 olayım bi içli köfte yicem onun hayali beni diri tutuyor.
Valla esra buyuk mutluluk bilere de benim dusunceli babacım yapmıstı böyle anam benim yanıma gelmek zorunda kalmıstı ev boyabırken babamda onun dönmesine kalmadan tum evş temizletmişti. Allahım babam gibi koca cümlemize aminnIyi geceler cnm yat dinlen sutun gelsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?