Cok gecmis olsun abla aman diyet yapcam derkn hastalahin uzayip gitmesin daha kotu. Oluyor benim oyle oldu az sal ama hepten de slama kmdini balli zencefilii kesin yap bn cok gec yaptim fiyetim bozulmasin die ama onu yaptiktan sonra iyilesme olduKizlar cok hastayim bogazim sisti sabah yazarim iyi olursam iyi geceler hepinize öpmüyorum hastalik gecmesin diyerekten
Ben salonu ucuz yollu tuttum cnm hic oyle sasalisina gitmedim ama yemekli yaptim hemde dolu dolu mezem de coktu hereeyim vardi benim.icin onemlinolan aksam isten gelen cok oluyir yada uzak yoldan gelen onemli olan onlarin karninin doymasi dedim yemekli yaptim daha dogrusu ailecek boyle karar aldik hic pisman deilim salonu sasali tutsam vay surda yapti dmeiceklerdi ama boyle olunca allah razi olsun dugununde cok karnimiz doydu diyen cok oldu ogluslarin sunnetini de bu sekilde yapicam allah nasip ederseKız ben hayatim boyunca nikah istiyodum hep diyodum millet orasını burasını sallicak diye o kadar para bayılamam ama şimdi ailelerin arkadaşların baskısından dolayı mecbur düğün istiyorummüstakbel kv sordu bana hayalindeki düğün nasıl diye bende anlattım valla gerisi onlara kalmış ama onlarada yemekli yaptırmam yazık günah ya bize versinler o parayı
Aaa bejimde var buzlukta icli koftem hatta digerlerinden de varBenim de dondurucumda epey bişeyler var ama kek hiç aklıma gelmemişti.
İçli köftelerim,böreklerim,kuru dolmalarım var68 olayım bi içli köfte yicem onun hayali beni diri tutuyor.
Benimde 75 bittigi hibi bi kacamak hakkim okcakti hatta kaptana liste suncaktim o secicekti ama ben lostede nelerin olcagina karar veremedigimden uygulamaya gecemedik 73 biticek insallah bu hafta bi aradaBenim de dondurucumda epey bişeyler var ama kek hiç aklıma gelmemişti.
İçli köftelerim,böreklerim,kuru dolmalarım var68 olayım bi içli köfte yicem onun hayali beni diri tutuyor.
Eski esyayla oturulurda benimde mutfagim banyom yeni ve temiz olsn yaa onlar sarttt yani hayirlisiyla yaptirin gule gule oturun insallah cnm yakinda bejimde basimdan geccek cok.useniom bn yaamiiinn insallah. En onmlisi huzur valla huzurum olsunda mutfak dolabim olmasin
Diyemicem o dolaplari yaptirmazsam huzurum olmaz
hersene degistirsem yok demem valla
Benimde ilk lohusaligim cok kotuydu ama ikincisinde kndimi kont edebildim o yuzden hic girmedim o pisikolojiye diyebilirim ama ilkimde kaynanama kan kusturdumm ve kadjn birkere bile laf sokmadi bana bak simdi hatrlayinca hem utaniyorum hemde dahada takdir ediyorum kadini allahtan normalde hic o zmanlardaki kafada deilim ve o bunun farkindada hic sorun olmadi o zmnlar aramizdaO zaman başka cnm. Ne hediye sevdasıdır arkadaş al bi süt yda meyve suyu gt nolcK sankş dmii. Gerçktn ddğin gbi. Öyle şartlanmış ki bu durum hesiye almadan gelmeysn insanlar var.
İkiz bebiş mii. Allah sabır sağlık versin. Ay çook zorr. Bn bi taneye alışana kdr hüngr hüngr ağladm. Lohusa depresyonm fenaydı. Allah yardımcsı olsn :)
Huzursuz vajina geldi aklimabende evim cok huzursuz dolabi yok diye konu acarim
Oyy benim arkadasimda 2 bucuk sene ugrasti olmadi doktora gitti cok sukur cocugu var cok zor bi durum getrme o zmanlari aklina artikVajina deyince aklıma kötü anılarım geliyo. Vajinismustum. Evlendim 3 bçk ay yapamadm valla. Dr gttm tedavi gördm 3 haftada hallettm. Allah kmseye yaşatmasn. Hatırladıkça gözlerm doluyo
Cok gecmis olsun abla aman diyet yapcam derkn hastalahin uzayip gitmesin daha kotu. Oluyor benim oyle oldu az sal ama hepten de slama kmdini balli zencefilii kesin yap bn cok gec yaptim fiyetim bozulmasin die ama onu yaptiktan sonra iyilesme oldu
cok sagolun kizlar hic sesim cikmiyo bogazim kapandiGeçmiş olsn cnm bol bol ıhlamur limon bal yap bşylr dinlende
Günaydin sümeyye nasilsin
Günaydın daha yeni girebildim sabah sabah koşturmacadan bakamiyorum ya. Sen nasılsın
Yok kız çocuk konusunda hayatta gaza gelmem 1 tane idealcok dusunme cok canımın ici daha yıllaaar yollar var Allah ne kapılar acar gelecekteki olması muhtemel sıkıntıları simdiden dusunup de kederlenmek gibi olur bence insan elinden gelen gayreti ortsya koymalı gerisini Allaha bırakmalı ne tamamen kaderci olmak ne de sebeplere yuzdeyuz rşayetle herseyin cözülecegne inanmak bence ortası olmalı hem maddi hem manevi bir sınır olmalı tabii gaza gelip 6 cocuk yapmaszın heralde esra
aaaay cok fazla ya gercekten ucmus millet bak gelinlik damatlık konusunda ( ki onların bile kşralanması gerekşyor bence ) özellikle de fotograf cekimi konusunda bence acınmamalı paraya cunki yıllaaaar sonrada bakıp bakıp gülümsüyorsun ama su salaona gösterişe yemege cok paraya acıyorum ben yaa hakikaten milleti eglendşrmek icin sen borc ödeyeceksen anan baban sıkıntıya girecekse ne gerek var hatta sıkıntya da gerek yok tatile cıkarsınız oraya vereceginiz parayla
ayy super fikirmiş yaa benim hiç bşrşeyim kalmadı dolapta baslayayım dşyorum am korkuyorum diyetime zeval gelir diye son 3.5 kilom sonra baslicam yaomaya bend de :))
kuru dolma nasıl saklanıyor ya supeeer
Valla esra buyuk mutluluk bilere de benim dusunceli babacım yapmıstı böyle anam benim yanıma gelmek zorunda kalmıstı ev boyabırken babamda onun dönmesine kalmadan tum evş temizletmişti. Allahım babam gibi koca cümlemize aminn
Kız zaten yemek 40-50 bin tutuyor ben onu versem gözüme gelmez ki salon parasi 15binBen salonu ucuz yollu tuttum cnm hic oyle sasalisina gitmedim ama yemekli yaptim hemde dolu dolu mezem de coktu hereeyim vardi benim.icin onemlinolan aksam isten gelen cok oluyir yada uzak yoldan gelen onemli olan onlarin karninin doymasi dedim yemekli yaptim daha dogrusu ailecek boyle karar aldik hic pisman deilim salonu sasali tutsam vay surda yapti dmeiceklerdi ama boyle olunca allah razi olsun dugununde cok karnimiz doydu diyen cok oldu ogluslarin sunnetini de bu sekilde yapicam allah nasip ederse
İyiyim ablacım.Çok geçmiş olsun.Boğazın için zencefil limon bal iyi gelirGünaydin sümeyye nasilsin
Ben iyiyim,sen nasılsın ?İşteyim Genel Müdür gelene kadar hazırlamam gereken talimat var erkenden damladım.Günaydın daha yeni girebildim sabah sabah koşturmacadan bakamiyorum ya. Sen nasılsın
Benim çok düşünceli sevgilim gitmiş bakmış bile.Fiyat konusunda da anlaşmışlar gibi.Ama daha ortada ne teklif var ne nişan varKız zaten yemek 40-50 bin tutuyor ben onu versem gözüme gelmez ki salon parasi 15bin
İyiyim ablacım.Çok geçmiş olsun.Boğazın için zencefil limon bal iyi gelir
Ben iyiyim,sen nasılsın ?İşteyim Genel Müdür gelene kadar hazırlamam gereken talimat var erkenden damladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?