Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kizlar cok hastayim bogazim sisti sabah yazarim iyi olursam iyi geceler hepinize öpmüyorum hastalik gecmesin diyerekten
Cok gecmis olsun abla aman diyet yapcam derkn hastalahin uzayip gitmesin daha kotu. Oluyor benim oyle oldu az sal ama hepten de slama kmdini balli zencefilii kesin yap bn cok gec yaptim fiyetim bozulmasin die ama onu yaptiktan sonra iyilesme oldu

Ben salonu ucuz yollu tuttum cnm hic oyle sasalisina gitmedim ama yemekli yaptim hemde dolu dolu mezem de coktu hereeyim vardi benim.icin onemlinolan aksam isten gelen cok oluyir yada uzak yoldan gelen onemli olan onlarin karninin doymasi dedim yemekli yaptim daha dogrusu ailecek boyle karar aldik hic pisman deilim salonu sasali tutsam vay surda yapti dmeiceklerdi ama boyle olunca allah razi olsun dugununde cok karnimiz doydu diyen cok oldu ogluslarin sunnetini de bu sekilde yapicam allah nasip ederse

Benim de dondurucumda epey bişeyler var ama kek hiç aklıma gelmemişti.
İçli köftelerim,böreklerim,kuru dolmalarım var 68 olayım bi içli köfte yicem onun hayali beni diri tutuyor.
Aaa bejimde var buzlukta icli koftem hatta digerlerinden de var ben bi nofrostlari yapanlara cok dua ediyom nasill beni rahsylatiyor hele ikinci cocugu gormeye gelenlerfr ne isime yaradi valla hamileykn yaptim attim yaotim attim son zmanlrda

Benim de dondurucumda epey bişeyler var ama kek hiç aklıma gelmemişti.
İçli köftelerim,böreklerim,kuru dolmalarım var 68 olayım bi içli köfte yicem onun hayali beni diri tutuyor.
Benimde 75 bittigi hibi bi kacamak hakkim okcakti hatta kaptana liste suncaktim o secicekti ama ben lostede nelerin olcagina karar veremedigimden uygulamaya gecemedik 73 biticek insallah bu hafta bi arada

amiiinn insallah. En onmlisi huzur valla huzurum olsunda mutfak dolabim olmasin

Diyemicem o dolaplari yaptirmazsam huzurum olmaz

hersene degistirsem yok demem valla
Eski esyayla oturulurda benimde mutfagim banyom yeni ve temiz olsn yaa onlar sarttt yani hayirlisiyla yaptirin gule gule oturun insallah cnm yakinda bejimde basimdan geccek cok.useniom bn ya

Benimde ilk lohusaligim cok kotuydu ama ikincisinde kndimi kont edebildim o yuzden hic girmedim o pisikolojiye diyebilirim ama ilkimde kaynanama kan kusturdumm ve kadjn birkere bile laf sokmadi bana bak simdi hatrlayinca hem utaniyorum hemde dahada takdir ediyorum kadini allahtan normalde hic o zmanlardaki kafada deilim ve o bunun farkindada hic sorun olmadi o zmnlar aramizda

Vajina deyince aklıma kötü anılarım geliyo. Vajinismustum. Evlendim 3 bçk ay yapamadm valla. Dr gttm tedavi gördm 3 haftada hallettm. Allah kmseye yaşatmasn. Hatırladıkça gözlerm doluyo
Oyy benim arkadasimda 2 bucuk sene ugrasti olmadi doktora gitti cok sukur cocugu var cok zor bi durum getrme o zmanlari aklina artik

Herkesvikler yatti bende suralari sileyim su0ureyim azcikta havalandirayim daa yarin sabah ilk gelen temiz bulsun ohh mis gibiii

Cok gecmis olsun abla aman diyet yapcam derkn hastalahin uzayip gitmesin daha kotu. Oluyor benim oyle oldu az sal ama hepten de slama kmdini balli zencefilii kesin yap bn cok gec yaptim fiyetim bozulmasin die ama onu yaptiktan sonra iyilesme oldu
Geçmiş olsn cnm bol bol ıhlamur limon bal yap bşylr dinlende
cok sagolun kizlar hic sesim cikmiyo bogazim kapandi

Yok kız çocuk konusunda hayatta gaza gelmem 1 tane ideal benim gücüm ancak ona bakmaya yeter. Hee ilerde piyango falan vurursa 3 yada 4 yaparım

Bende senin gibi düşünüyorum gelinlik damatlık en güzelinden olsun fotoğrafçı işinin ehli olsun ve fotoğraf çekiminde tek mekan kullanılmasın. Tek önem verdiğim bunlar. Bunlara acımam

Kız zaten yemek 40-50 bin tutuyor ben onu versem gözüme gelmez ki salon parasi 15bin

İyiyim ablacım.Çok geçmiş olsun.Boğazın için zencefil limon bal iyi gelir

Ben iyiyim,sen nasılsın ?İşteyim Genel Müdür gelene kadar hazırlamam gereken talimat var erkenden damladım.

Iyy hiç sevmediğim işler ya bende dünden beri on tane talimat hazırladım çok gıcık ve boş iş geliyo kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…