- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Sizin yakın zaten tutması gerekiyo artık çünkü salonlar seneye kadar fullmuş. Ne kadara anlaşmış ayıptır sormasıBenim çok düşünceli sevgilim gitmiş bakmış bile.Fiyat konusunda da anlaşmışlar gibi.Ama daha ortada ne teklif var ne nişan var
Ben finansçı olduğum için ben talimatlarla uğraşıyorum.Iyy hiç sevmediğim işler ya bende dünden beri on tane talimat hazırladım çok gıcık ve boş iş geliyokolay gelsin
Ben de genellikle kaliteyle ilgili talimatlar hazırlıyorum ve hiç hoşlanmıyorum o tür işlerden. Can sıkıyoBen finansçı olduğum için ben talimatlarla uğraşıyorum.
İş arkadaşının organizasyon şirketi var onun anlaştığı yer için 11 bin istemişler.İş arkadaşı kıyağıyla 4 bin olmuş.Yemek yok sanırım içinde.Yemek firması bakacaktıSizin yakın zaten tutması gerekiyo artık çünkü salonlar seneye kadar fullmuş. Ne kadara anlaşmış ayıptır sorması
Bende sevmiyorum para ile ilgili konuları.Muhasebe kısmını daha çok seviyorum.Ben de genellikle kaliteyle ilgili talimatlar hazırlıyorum ve hiç hoşlanmıyorum o tür işlerden. Can sıkıyo
11 bin bile çok çok uygun yemek şirketi zaten o kadar çok para istemiyo kişi başı 100 falan istemez yani çok ucuza gelmiş cidden. Hayırlı olsunİş arkadaşının organizasyon şirketi var onun anlaştığı yer için 11 bin istemişler.İş arkadaşı kıyağıyla 4 bin olmuş.Yemek yok sanırım içinde.Yemek firması bakacaktı
Daha gidip görmedim nasıl bir yer.Bildiğim sadece Açık havada olacağı.Ben konuk oyuncu olarak katılacağım11 bin bile çok çok uygun yemek şirketi zaten o kadar çok para istemiyo kişi başı 100 falan istemez yani çok ucuza gelmiş cidden. Hayırlı olsun
Valla öğrenciyken muhasebe departmanında çalıştım 4 5 yıl o kadar can sıkıcı ki sevebiliyosan seni tebrik ederimBende sevmiyorum para ile ilgili konuları.Muhasebe kısmını daha çok seviyorum.
Öyle şey mi olur senin görüp beğenmen lazım önce. Sevgiline sadece senin beğendiğin yerin parasını ödemek düşüyo. Bence bi git bak oynamalı olacaksa her masa pisti rahat görebiliyor mu sandalyeler eski usul gelinlik giydirmis gibi olanlardan miDaha gidip görmedim nasıl bir yer.Bildiğim sadece Açık havada olacağı.Ben konuk oyuncu olarak katılacağım
Seviyorum ya.Rakamlarla uğraşmayı sevdiğimden belkide.Valla öğrenciyken muhasebe departmanında çalıştım 4 5 yıl o kadar can sıkıcı ki sevebiliyosan seni tebrik ederim
Oynamalı olmayacak.İkimizde sade nikah istedik.Nikah bittikten sonra yakın çevremizle çıkarız diye düşünüyoruz.Organizasyon şirketi arkadaşı sanırım onun rahatlığı var bende.Öyle şey mi olur senin görüp beğenmen lazım önce. Sevgiline sadece senin beğendiğin yerin parasını ödemek düşüyo. Bence bi git bak oynamalı olacaksa her masa pisti rahat görebiliyor mu sandalyeler eski usul gelinlik giydirmis gibi olanlardan mi
Rakamlarla uğraşmayı bende severim ama ortaya bi fizik çıkıyorsaSeviyorum ya.Rakamlarla uğraşmayı sevdiğimden belkide.
Ahh işte benim sevmediğim bir alan fizik.Bir insanın hiç mi kafası çalışmaz.Vektörler ve elektrik kısmı haricinde bildiğim hiçbirşey yok.Rakamlarla uğraşmayı bende severim ama ortaya bi fizik çıkıyorsa
Arkadaşla iş yapılmaz aslında. Benim bi arkadaşımda bu şekilde ayarlamıştı sözde yakın arkadaşı. Düğüne bi gittim ya yemekleri küçücük koymuşlar çocuk bile doymaz. Salon baştan savma. Adam sonradan demiş senin verdiğin paradan ancak bu kadar çıktı diye. Sinir olmuştumOynamalı olmayacak.İkimizde sade nikah istedik.Nikah bittikten sonra yakın çevremizle çıkarız diye düşünüyoruz.Organizasyon şirketi arkadaşı sanırım onun rahatlığı var bende.
Keşke fizik vektörlerde kalsaydıAhh işte benim sevmediğim bir alan fizik.Bir insanın hiç mi kafası çalışmaz.Vektörler ve elektrik kısmı haricinde bildiğim hiçbirşey yok.
İnşallah canım.Şu isteme nişan faslı bitsin ancak ona sıra gelir bende.Şimdi bide arada resmi bir şey yok heveslenmek istemiyorum.Arkadaşla iş yapılmaz aslında. Benim bi arkadaşımda bu şekilde ayarlamıştı sözde yakın arkadaşı. Düğüne bi gittim ya yemekleri küçücük koymuşlar çocuk bile doymaz. Salon baştan savma. Adam sonradan demiş senin verdiğin paradan ancak bu kadar çıktı diye. Sinir olmuştum
Inşallah sizinkisi güzel olur
Evet o konuda çok haklısın insan heveslenmek istemiyor. Belli olmaz bu işler. Neyse mayısa bişey kalmadı düğün içinde hiç beklemeyin benceİnşallah canım.Şu isteme nişan faslı bitsin ancak ona sıra gelir bende.Şimdi bide arada resmi bir şey yok heveslenmek istemiyorum.
Bizimkiler geldi çeneye tuttularKızlar nerdesiniz yine kimsecikler yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?