Ben meskendeki destanda yaptim cnm 3 bin bile deildi salon fiyati yemegede 15 falan gitmisti tabi bunlar 7 yil onceydi ama baska yemek sirketlerinden de fiyat al cnm eminim 20 bine halledebilirsin bu isi ha dersen ki oda cok borcm olcak ona veririm daha iyi evett o zman gereksiz borcsuz dugun yaparsin daha iyiKız zaten yemek 40-50 bin tutuyor ben onu versem gözüme gelmez ki salon parasi 15bin
Seni burdan nasıl alıkoyarlarBizimkiler geldi çeneye tuttular
Destanı biliyorum orası hala çok uygun. Ben Gold ya da Sultanı ćok begeniyorum uygun olanlardan. Heralde 8 9 bin küçük salonu gayet uygun. Valla 20bine yemek bulsam hemen yaptırırım ama kınada gerek var mı bilmiyorum daha farklı bi konsept düşünüyorumBen meskendeki destanda yaptim cnm 3 bin bile deildi salon fiyati yemegede 15 falan gitmisti tabi bunlar 7 yil onceydi ama baska yemek sirketlerinden de fiyat al cnm eminim 20 bine halledebilirsin bu isi ha dersen ki oda cok borcm olcak ona veririm daha iyi evett o zman gereksiz borcsuz dugun yaparsin daha iyi
Oralar 30 bine kadar cikarmislar sanirim ucretleri oyle duydum cnm yazik gunah ya dugunu borcsuz olsa salona borclancak bu ne yaa bosver kinada ne yemegi lokumlari ikiser yaptir yada bi tatli bi tuzlu pogaca tarzi yaptir oda olur allah kolaylik versin bu devirde dugun yapanlara valla hersey gereksiz pahaliDestanı biliyorum orası hala çok uygun. Ben Gold ya da Sultanı ćok begeniyorum uygun olanlardan. Heralde 8 9 bin küçük salonu gayet uygun. Valla 20bine yemek bulsam hemen yaptırırım ama kınada gerek var mı bilmiyorum daha farklı bi konsept düşünüyorum
Sagol sekerimFindikfaresi123 geçmiş olsun abla
Yok kız 30bin değil. Arkadaşım büyük salonlardan birini sordu 12 13 bin bana kına için küçük olan salonu yeter zaten o da 7 8 dir diye düşünüyorum. Güzel bi tabak yaptırıcam tahinli pide el açması börek güzel bi poğaca 2 çeşit tatlı vs kınada planım bu. Düğünü zaten onlarda yemekli istiyolar oranın piyasasını çok bilmiyorum onu onlara bırakıyorumOralar 30 bine kadar cikarmislar sanirim ucretleri oyle duydum cnm yazik gunah ya dugunu borcsuz olsa salona borclancak bu ne yaa bosver kinada ne yemegi lokumlari ikiser yaptir yada bi tatli bi tuzlu pogaca tarzi yaptir oda olur allah kolaylik versin bu devirde dugun yapanlara valla hersey gereksiz pahali
7. 8 dee iyi ama bana sorarsan kapinin onu musaitsee kapi onu kinaa foreverrrrrYok kız 30bin değil. Arkadaşım büyük salonlardan birini sordu 12 13 bin bana kına için küçük olan salonu yeter zaten o da 7 8 dir diye düşünüyorum. Güzel bi tabak yaptırıcam tahinli pide el açması börek güzel bi poğaca 2 çeşit tatlı vs kınada planım bu. Düğünü zaten onlarda yemekli istiyolar oranın piyasasını çok bilmiyorum onu onlara bırakıyorum
Kahvaltıda yumurtayı diyetisyen mi vermedi sen mi yemedinDunki menum
Kahvalti 10.30
Iki dilim peynir 3 ceri domates yarim salatalik kapya biber 2 tam ceviz 2 gunkurusu
Ara 14.30
2 kucuk mandalina 15 cig kaju 1 sutlu filtre kahve sekersix
Aksam 19.00
Damates roka 2 yk lorlu salata 2 de haslanmis yumurta 1 dilim ekmek
3.5 lt su
20 dk tempolu yuruyus 3000+ adim
Annemin ark oglu ekim basinda yapti gecen sene goldun ortadakinde 15 e tutmuskar kuzum sezon fiyatkari 30 gibi biseymis i o paralara bile 2 sene yer yokmusYok kız 30bin değil. Arkadaşım büyük salonlardan birini sordu 12 13 bin bana kına için küçük olan salonu yeter zaten o da 7 8 dir diye düşünüyorum. Güzel bi tabak yaptırıcam tahinli pide el açması börek güzel bi poğaca 2 çeşit tatlı vs kınada planım bu. Düğünü zaten onlarda yemekli istiyolar oranın piyasasını çok bilmiyorum onu onlara bırakıyorum
Kız o kadarda düşürme bizi7. 8 dee iyi ama bana sorarsan kapinin onu musaitsee kapi onu kinaa foreverrrrr
Annemin ark oglu ekim basinda yapti gecen sene goldun ortadakinde 15 e tutmuskar kuzum sezon fiyatkari 30 gibi biseymis i o paralara bile 2 sene yer yokmus
Diyetisyenle calismiuirum artik cnm cnm istemedi sabah yumurta ama aksamda yicek bisey bulamayinca yumurta hasladm bendeKahvaltıda yumurtayı diyetisyen mi vermedi sen mi yemedin
Bende sabah yemekten çok sıkıldımda yememek için kendime dayanak arıyorumDiyetisyenle calismiuirum artik cnm cnm istemedi sabah yumurta ama aksamda yicek bisey bulamayinca yumurta hasladm bende
Hersey gonlunce olsun cnm 1 kere olucak icine nasil daha iyi siniceksenoyle yap tabiKız o kadarda düşürme bizikınaya ben çok önem veriyorum organizasyonu falan en iyisinden tutarım
Kına için max 20bin harcarım düğün içinde en fazla 35 harcamalarına izin veririm. Bu ne ya evlenecek adamı kaz gibi yoluyolar. Insanları evlilikten soğutuyolar resmenHersey gonlunce olsun cnm 1 kere olucak icine nasil daha iyi siniceksenoyle yap tabi
Oyle yap ekim gibi sezon olmasin bencede cok sicak oluyor hele temmuz agustos hic olmasn temmuzdu benim dugunum sakir sakir ter akiyordu heryerimizdenOfff offf bu ne rakamlar ya. Ben olursa 2019 eylül ekim düşünüyorum çok sezon değil ya bende 12 ye falan tutsam guzel olur dedigim gibi kucuk salonunu tutcam kına oldugu icin
Offf insan cok bunaliyor haklisin ama en cokta o tok tutuyorBende sabah yemekten çok sıkıldımda yememek için kendime dayanak arıyorum
Dimi özellikle gelinligin icinde cok zordurOyle yap ekim gibi sezon olmasin bencede cok sicak oluyor hele temmuz agustos hic olmasn temmuzdu benim dugunum sakir sakir ter akiyordu heryerimizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?