- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Evet diyetin olmazsa olmazı aslındaOfff insan cok bunaliyor haklisin ama en cokta o tok tutuyor
Kına için 20 bin çok değil mi canım?Kına için max 20bin harcarım düğün içinde en fazla 35 harcamalarına izin veririm. Bu ne ya evlenecek adamı kaz gibi yoluyolar. Insanları evlilikten soğutuyolar resmen
Ama bursada düğün yapmıcam ya zaten 12 bin civarı salona gitse bindallısı organizasyonu yiyceği falan derken 20yi bulur bence. Kötü bi organizasyon tutmak istemiyorum iyiside en az 4 5 bin oluyoKına için 20 bin çok değil mi canım?
Organizasyon şirketlerinin içinde bindallısı oluyor.Onun içindekini beğenmez misin acaba?Ama bursada düğün yapmıcam ya zaten 12 bin civarı salona gitse bindallısı organizasyonu yiyceği falan derken 20yi bulur bence. Kötü bi organizasyon tutmak istemiyorum iyiside en az 4 5 bin oluyo
Oyy o esya kisminda Allah yardimciniz olsun. Hersey cok pahali. Annemler bi avangart koltuk takimi aldi 15 bin bunu beyaz esyasi yarak odasi varki 40 bini tutar da gecer bileOrganizasyon şirketlerinin içinde bindallısı oluyor.Onun içindekini beğenmez misin acaba?
Birde ev eşyası kısmı var.
Evet cnm genlikte damatlikta cok sicak oluyorDimi özellikle gelinligin icinde cok zordur
gecmis olsun cnm zor olmaliAllah yasatmasin tekrardan
Benimde ilk lohusaligim cok kotuydu ama ikincisinde kndimi kont edebildim o yuzden hic girmedim o pisikolojiye diyebilirim ama ilkimde kaynanama kan kusturdumm ve kadjn birkere bile laf sokmadi bana bak simdi hatrlayinca hem utaniyorum hemde dahada takdir ediyorum kadini allahtan normalde hic o zmanlardaki kafada deilim ve o bunun farkindada hic sorun olmadi o zmnlar aramizda
Canım kuru dolmaların içini doldurduktan sonra pişmeden buzdolabı poşetlerine ağız kısımları yukarı gelecek şekilde dolduruyorsun.Ben bir de doldurduktan sonra pipetle havasını çekiyorum.çok güzel duruyor.Bana da çok yakın arkadaşımın annesi öğretmişti.cok dusunme cok canımın ici daha yıllaaar yollar var Allah ne kapılar acar gelecekteki olması muhtemel sıkıntıları simdiden dusunup de kederlenmek gibi olur bence insan elinden gelen gayreti ortsya koymalı gerisini Allaha bırakmalı ne tamamen kaderci olmak ne de sebeplere yuzdeyuz rşayetle herseyin cözülecegne inanmak bence ortası olmalı hem maddi hem manevi bir sınır olmalı tabii gaza gelip 6 cocuk yapmaszın heralde esra
aaaay cok fazla ya gercekten ucmus millet bak gelinlik damatlık konusunda ( ki onların bile kşralanması gerekşyor bence ) özellikle de fotograf cekimi konusunda bence acınmamalı paraya cunki yıllaaaar sonrada bakıp bakıp gülümsüyorsun ama su salaona gösterişe yemege cok paraya acıyorum ben yaa hakikaten milleti eglendşrmek icin sen borc ödeyeceksen anan baban sıkıntıya girecekse ne gerek var hatta sıkıntya da gerek yok tatile cıkarsınız oraya vereceginiz parayla
ayy super fikirmiş yaa benim hiç bşrşeyim kalmadı dolapta baslayayım dşyorum am korkuyorum diyetime zeval gelir diye son 3.5 kilom sonra baslicam yaomaya bend de :))
kuru dolma nasıl saklanıyor ya supeeer
Valla esra buyuk mutluluk bilere de benim dusunceli babacım yapmıstı böyle anam benim yanıma gelmek zorunda kalmıstı ev boyabırken babamda onun dönmesine kalmadan tum evş temizletmişti. Allahım babam gibi koca cümlemize aminn
Günaydıımn cnmGünaydınlarr
Yani onlar ufak ayrıntılar ama bence bulur o kadarı herşey çok pahalı. Kaçsam mı acepOrganizasyon şirketlerinin içinde bindallısı oluyor.Onun içindekini beğenmez misin acaba?
Birde ev eşyası kısmı var.
Oyy o esya kisminda Allah yardimciniz olsun. Hersey cok pahali. Annemler bi avangart koltuk takimi aldi 15 bin bunu beyaz esyasi yarak odasi varki 40 bini tutar da gecer bile
Oyyy canım ya nasıl zor geçirmişsin .Okurken gözlerim doldu.Benim de lohusalığın kötü geçti ama seninki kadar değildi.Göğüs ucum yoktu o sınıtıyı ben de yaşadım.süt sağma makinesi ve göğüs ucu çıkarıcılarla halletmiştik.Şükür atlattım burda öyle sıkıntısı olan bi kaç kişiyede yardım ettm , mutluluk verici..
Maşallah valla cnm. Eğer 2.bebeğm olursa bende dha kontrollü olablrm. Hamileliğm çok bulantılı geçti. O yüzden hamilelk boyunca kaynanamlarda kaldım. O zman istanbuldydık. Evimz 15 dk uzaklıktaydı. O zman orda kaldm işte koltukta yatıyodm allahım o koltuk bnm kabusum. Her yerm tutuluyodu. Bide erkenden kalkıyolar sbah 8 de ayaktaydık. Kaynanam sessiz ama sinsidir. Bn son dönemlermde uyuyamıyodm hç gece. E gündz de uykm geliyodu sbah uyumak istiyodm ama kay ana uyanp mutfak dolaplarını pat küt kapatıyodu. Uyanayım diye. E malum kalkıyodm. Bide kalkıp yatağımı topluyodm o halde yorgan kaldırıyodm. Halbuki gelp bzde kalablrdi. Oğlu bize çağırdı 2 gün kaldı bn rhat edemiyorm diye sızlandı gtti. Kendi annemde çalışıyodu gelemiyodu pek.
Sıkıntılı lohusalık geçrdm. 2016da evlendm. 4 ay anra hamile kaldm. Evimde 4 ay durabildm sdce. Lohusalıktada orda kaldm. Uyku uyuyamıyodm ztn ilk bebeğm afalladm. Sürekli ağlıyodm. Kadını görünce şeytan görmş gbi oluyodm ama 1 kere bile azarlayp bağrmadm. Hep şakayla vurdm lafımı. Genelde hep ağladm içime attm ağladm. Bide bnm göğüs ucum yok. Emziremedm 40ı çıkana kdr. Göğüslerm şişti. Süt doldu. Oğlum ememiyo. Kaynanam vardı yanımda. Mastit olmuşm bnde. Süt düğümlenmş göğsümde. Ateşim çıktı.
Her yerm ağrıyo. Ağlıyorm hüngür hüngr. Duşa girdm fiskiyenin altında hüngür hüngr bağıra bağıra ağladığımı hç unutmuyorm. Allaha yalvarıyodm kurtar beni diye. E bn blmiyorm ki sağmam grektiğini. Kaynana da söylmedi. Öyle 1 hafta çektm. Kız yemin ederim yatakta sağdan sola dönemiyodm göğüslermin acısndan. Bide ameliyat yerim acıyo onu unuttm bile göğsümün yanında.
Tam 1 hafta öyle ağladm. Annem geldi snra. Oda kaynanam yanımda diye önemsememş. Kadın geldiki bn hüngür hüngr ağlıyorm. Annem masağ yapa yapa sağdı. Bide kaynanaya kızdı o an eşimde vardı hç bşy demedi. Annem sırf göğsmn ucunu çıkartmk için göğsümü bile emdi.
Ahh ne varsa analarda var. Canım annem.
O gün gitti eşim süt sağma mak. aldı. Snra rhatladm sağınca.
Makineyi görünce öptm :)
Eşimde nelee yapmadı valla sağolsn baya para döktü göğs ucumu çıkarmam için.. bnmle oturup ağladı elnden bşy gelmiyo diye.
İşte böyle şeylersen dolayı soğudum kaynana ve kayınpederden. Hele kaynanadan. Yüzünü görmek istemiyrm.
Sen niye o cadı kayananla yaşıyorsun ya okurken sinir oldum hamile kadını ne diye evinden getirtiyo. Kendi düzeninizi kurma şansınız yok muEvim tadilata girecek kızlar. Tokata taşındk daha tam bitmemşti bnm kat. Geçici olarak kv taşınıcam. Allahım sn yardmcm ol. Yatak odamı kçük odasına kurduk. Orada kalcaz ev bitene kdr.. oofff inş aıkıntı yaşamam..
Günaydın, seni görünce yüzüm gülüyo. Geliyor yine bol gülmeli yorumlar diyorumGünaydınlarr
Çok zodu sağol cnm.. allah kimseye yaşatmasın diyelim :)Oyyy canım ya nasıl zor geçirmişsin .Okurken gözlerim doldu.Benim de lohusalığın kötü geçti ama seninki kadar değildi.Göğüs ucum yoktu o sınıtıyı ben de yaşadım.süt sağma makinesi ve göğüs ucu çıkarıcılarla halletmiştik.
Tekrar geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?