Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kına için 20 bin çok değil mi canım?
Ama bursada düğün yapmıcam ya zaten 12 bin civarı salona gitse bindallısı organizasyonu yiyceği falan derken 20yi bulur bence. Kötü bi organizasyon tutmak istemiyorum iyiside en az 4 5 bin oluyo
 
Ama bursada düğün yapmıcam ya zaten 12 bin civarı salona gitse bindallısı organizasyonu yiyceği falan derken 20yi bulur bence. Kötü bi organizasyon tutmak istemiyorum iyiside en az 4 5 bin oluyo
Organizasyon şirketlerinin içinde bindallısı oluyor.Onun içindekini beğenmez misin acaba?
Birde ev eşyası kısmı var.
 
Organizasyon şirketlerinin içinde bindallısı oluyor.Onun içindekini beğenmez misin acaba?
Birde ev eşyası kısmı var.
Oyy o esya kisminda Allah yardimciniz olsun. Hersey cok pahali. Annemler bi avangart koltuk takimi aldi 15 bin bunu beyaz esyasi yarak odasi varki 40 bini tutar da gecer bile
 
gecmis olsun cnm zor olmali Allah yasatmasin tekrardan

Şükür atlattım burda öyle sıkıntısı olan bi kaç kişiyede yardım ettm , mutluluk verici..


Maşallah valla cnm. Eğer 2.bebeğm olursa bende dha kontrollü olablrm. Hamileliğm çok bulantılı geçti. O yüzden hamilelk boyunca kaynanamlarda kaldım. O zman istanbuldydık. Evimz 15 dk uzaklıktaydı. O zman orda kaldm işte koltukta yatıyodm allahım o koltuk bnm kabusum. Her yerm tutuluyodu. Bide erkenden kalkıyolar sbah 8 de ayaktaydık. Kaynanam sessiz ama sinsidir. Bn son dönemlermde uyuyamıyodm hç gece. E gündz de uykm geliyodu sbah uyumak istiyodm ama kay ana uyanp mutfak dolaplarını pat küt kapatıyodu. Uyanayım diye. E malum kalkıyodm. Bide kalkıp yatağımı topluyodm o halde yorgan kaldırıyodm. Halbuki gelp bzde kalablrdi. Oğlu bize çağırdı 2 gün kaldı bn rhat edemiyorm diye sızlandı gtti. Kendi annemde çalışıyodu gelemiyodu pek.
Sıkıntılı lohusalık geçrdm. 2016da evlendm. 4 ay anra hamile kaldm. Evimde 4 ay durabildm sdce. Lohusalıktada orda kaldm. Uyku uyuyamıyodm ztn ilk bebeğm afalladm. Sürekli ağlıyodm. Kadını görünce şeytan görmş gbi oluyodm ama 1 kere bile azarlayp bağrmadm. Hep şakayla vurdm lafımı. Genelde hep ağladm içime attm ağladm. Bide bnm göğüs ucum yok. Emziremedm 40ı çıkana kdr. Göğüslerm şişti. Süt doldu. Oğlum ememiyo. Kaynanam vardı yanımda. Mastit olmuşm bnde. Süt düğümlenmş göğsümde. Ateşim çıktı.
Her yerm ağrıyo. Ağlıyorm hüngür hüngr. Duşa girdm fiskiyenin altında hüngür hüngr bağıra bağıra ağladığımı hç unutmuyorm. Allaha yalvarıyodm kurtar beni diye. E bn blmiyorm ki sağmam grektiğini. Kaynana da söylmedi. Öyle 1 hafta çektm. Kız yemin ederim yatakta sağdan sola dönemiyodm göğüslermin acısndan. Bide ameliyat yerim acıyo onu unuttm bile göğsümün yanında.
Tam 1 hafta öyle ağladm. Annem geldi snra. Oda kaynanam yanımda diye önemsememş. Kadın geldiki bn hüngür hüngr ağlıyorm. Annem masağ yapa yapa sağdı. Bide kaynanaya kızdı o an eşimde vardı hç bşy demedi. Annem sırf göğsmn ucunu çıkartmk için göğsümü bile emdi.
Ahh ne varsa analarda var. Canım annem.
O gün gitti eşim süt sağma mak. aldı. Snra rhatladm sağınca.
Makineyi görünce öptm :)
Eşimde nelee yapmadı valla sağolsn baya para döktü göğs ucumu çıkarmam için.. bnmle oturup ağladı elnden bşy gelmiyo diye.

İşte böyle şeylersen dolayı soğudum kaynana ve kayınpederden. Hele kaynanadan. Yüzünü görmek istemiyrm.
 
Menüm Kanguru_
Kahvaltı
Tereyağlı sahanda sucuklu yumurta ( ev yapımı suck)
Domates salatalık
1 bardak süt
2 dlim ekmek

Ara
Meyveli yoğurt ( taze meyve 3 dilim muz 2 kayıaı 1 hurma 1 incir)

Öğle
Yeşil fasulye yemeği
1 bardak ayran

Ara
Yeşilçay ceviz badem

Akşam
Bol yeşillk salata
3 ızgara köfte

Gece
1 bardak süt light

Su 2 lt

Spor
Daha btmedi btnce yazarm..
 
Evim tadilata girecek kızlar. Tokata taşındk daha tam bitmemşti bnm kat. Geçici olarak kv taşınıcam. Allahım sn yardmcm ol. Yatak odamı kçük odasına kurduk. Orada kalcaz ev bitene kdr.. oofff inş aıkıntı yaşamam..
 
Canım kuru dolmaların içini doldurduktan sonra pişmeden buzdolabı poşetlerine ağız kısımları yukarı gelecek şekilde dolduruyorsun.Ben bir de doldurduktan sonra pipetle havasını çekiyorum.çok güzel duruyor.Bana da çok yakın arkadaşımın annesi öğretmişti.
 
Organizasyon şirketlerinin içinde bindallısı oluyor.Onun içindekini beğenmez misin acaba?
Birde ev eşyası kısmı var.
Yani onlar ufak ayrıntılar ama bence bulur o kadarı herşey çok pahalı. Kaçsam mı acep
Oyy o esya kisminda Allah yardimciniz olsun. Hersey cok pahali. Annemler bi avangart koltuk takimi aldi 15 bin bunu beyaz esyasi yarak odasi varki 40 bini tutar da gecer bile

Sağol elifcim çok güzel moral verdi evet bende 40 bin civarı hesaplıyorum hep. Yeni evlenen arkadaşların tüm mobilyalar 30 bin falan tuttu beyaz eşyası halısı perdesi 40ı bulur
 
Oyyy canım ya nasıl zor geçirmişsin .Okurken gözlerim doldu.Benim de lohusalığın kötü geçti ama seninki kadar değildi.Göğüs ucum yoktu o sınıtıyı ben de yaşadım.süt sağma makinesi ve göğüs ucu çıkarıcılarla halletmiştik.
Tekrar geçmiş olsun canım.
 
Sen niye o cadı kayananla yaşıyorsun ya okurken sinir oldum hamile kadını ne diye evinden getirtiyo. Kendi düzeninizi kurma şansınız yok mu
 
Çok zodu sağol cnm.. allah kimseye yaşatmasın diyelim :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…