- 17 Kasım 2016
- 1.548
- 2.603
- 63
Malesef. Bnm kendi ailem, eşimin abisi ve eşim ortak çiftlik kurdular. Aile apartmanı diktik. Eşimin abisi merkezde kirada oturuyor. Eşi çalışıyo diye. Bz aile apartmanındayz. Girişte kendi ailem ortada kaynanalar en üstte biz.Sen niye o cadı kayananla yaşıyorsun ya okurken sinir oldum hamile kadını ne diye evinden getirtiyo. Kendi düzeninizi kurma şansınız yok mu
Ev ev üstüne olmuyo işte mevzu taş atmak degil bide onu yapsalardı. Keşke paranızı başka şeyde değerlendirseydiniz. Ortak iş çok zor. Babamında ortak işleri var 8 9 sene sonra patlak verdi şimdi kimse kimsenin yüzüne bakmıyo.Malesef. Bnm kendi ailem, eşimin abisi ve eşim ortak çiftlik kurdular. Aile apartmanı diktik. Eşimin abisi merkezde kirada oturuyor. Eşi çalışıyo diye. Bz aile apartmanındayz. Girişte kendi ailem ortada kaynanalar en üstte biz.
Havalarda yağışlı inşat bi durup bi ilerliyo..
Oğlum anaokuluna gidene kdr buradayız. Anaokuluna başlaumca merkeze taşncaz bizde.. 4 sene varr dha pff.
Eşime burda kalmak istemedğmi söyledm ama ne var aanki aşağı annenlere de inersn ddi. Sanki sna taş taşıtıyolar diyo. Ymk yap iş yap diyen yok işte ddi. Off offf tez zmanda evime geçeym inş
Oyy neler yasamissin. Kimse anne gibi olmuyo gercekten. Ben de ilk dogumumda kv burda oturuyodu ozmn ksrsi dairemdem dogum yaptim eve geldim bide 1 hafta hastanede ysttin tansyon sebebiyle annem yanimdsydi hep. Eve gelince annem kv dedi ben gidip dinleneyim biraz sen burda dur. Annem gitti kv pesinden gitti. Gorumcemde ondaydi. Yanimda konustular islama yapalim yiyelim diye sonra gitti ikiside. Bende bekliyorum bana yemek getircekler diye. Kac saat oldu kimse gelmedi. Esime dedim bnm karnim acikti bana biseyler al diye gitti corba fln aldi geldi. Annemlerde niye yemedin dedi dedim cagiranda olmadi yemek getirende. Sakin gidipde bse soyleme ben yarin kalkar kendim yaparim dedim. Anneme soylemedim kv gelmiyo diye desem gelcrk cnku. Sezeryan oldum ertesi gun mutfakda yemek yaptim o dikislerleŞükür atlattım burda öyle sıkıntısı olan bi kaç kişiyede yardım ettm , mutluluk verici..
Maşallah valla cnm. Eğer 2.bebeğm olursa bende dha kontrollü olablrm. Hamileliğm çok bulantılı geçti. O yüzden hamilelk boyunca kaynanamlarda kaldım. O zman istanbuldydık. Evimz 15 dk uzaklıktaydı. O zman orda kaldm işte koltukta yatıyodm allahım o koltuk bnm kabusum. Her yerm tutuluyodu. Bide erkenden kalkıyolar sbah 8 de ayaktaydık. Kaynanam sessiz ama sinsidir. Bn son dönemlermde uyuyamıyodm hç gece. E gündz de uykm geliyodu sbah uyumak istiyodm ama kay ana uyanp mutfak dolaplarını pat küt kapatıyodu. Uyanayım diye. E malum kalkıyodm. Bide kalkıp yatağımı topluyodm o halde yorgan kaldırıyodm. Halbuki gelp bzde kalablrdi. Oğlu bize çağırdı 2 gün kaldı bn rhat edemiyorm diye sızlandı gtti. Kendi annemde çalışıyodu gelemiyodu pek.
Sıkıntılı lohusalık geçrdm. 2016da evlendm. 4 ay anra hamile kaldm. Evimde 4 ay durabildm sdce. Lohusalıktada orda kaldm. Uyku uyuyamıyodm ztn ilk bebeğm afalladm. Sürekli ağlıyodm. Kadını görünce şeytan görmş gbi oluyodm ama 1 kere bile azarlayp bağrmadm. Hep şakayla vurdm lafımı. Genelde hep ağladm içime attm ağladm. Bide bnm göğüs ucum yok. Emziremedm 40ı çıkana kdr. Göğüslerm şişti. Süt doldu. Oğlum ememiyo. Kaynanam vardı yanımda. Mastit olmuşm bnde. Süt düğümlenmş göğsümde. Ateşim çıktı.
Her yerm ağrıyo. Ağlıyorm hüngür hüngr. Duşa girdm fiskiyenin altında hüngür hüngr bağıra bağıra ağladığımı hç unutmuyorm. Allaha yalvarıyodm kurtar beni diye. E bn blmiyorm ki sağmam grektiğini. Kaynana da söylmedi. Öyle 1 hafta çektm. Kız yemin ederim yatakta sağdan sola dönemiyodm göğüslermin acısndan. Bide ameliyat yerim acıyo onu unuttm bile göğsümün yanında.
Tam 1 hafta öyle ağladm. Annem geldi snra. Oda kaynanam yanımda diye önemsememş. Kadın geldiki bn hüngür hüngr ağlıyorm. Annem masağ yapa yapa sağdı. Bide kaynanaya kızdı o an eşimde vardı hç bşy demedi. Annem sırf göğsmn ucunu çıkartmk için göğsümü bile emdi.
Ahh ne varsa analarda var. Canım annem.
O gün gitti eşim süt sağma mak. aldı. Snra rhatladm sağınca.
Makineyi görünce öptm :)
Eşimde nelee yapmadı valla sağolsn baya para döktü göğs ucumu çıkarmam için.. bnmle oturup ağladı elnden bşy gelmiyo diye.
İşte böyle şeylersen dolayı soğudum kaynana ve kayınpederden. Hele kaynanadan. Yüzünü görmek istemiyrm.
Insallh cnm sabret evine gecene kadarEvim tadilata girecek kızlar. Tokata taşındk daha tam bitmemşti bnm kat. Geçici olarak kv taşınıcam. Allahım sn yardmcm ol. Yatak odamı kçük odasına kurduk. Orada kalcaz ev bitene kdr.. oofff inş aıkıntı yaşamam..
Dogrulari soyluyom bacim enisteye soyle para biriktirmeye vaslasinYani onlar ufak ayrıntılar ama bence bulur o kadarı herşey çok pahalı. Kaçsam mı acep
Sağol elifcim çok güzel moral verdievet bende 40 bin civarı hesaplıyorum hep. Yeni evlenen arkadaşların tüm mobilyalar 30 bin falan tuttu beyaz eşyası halısı perdesi 40ı bulur
valla iyi guldukGiniydin bibikim
Gece iyi güldüm ya
abla nasılsın cok gecmiş olsun ben de her gece bogazım agrıyor kglene dogru hafifliyor gecmedi bşr tğrlü kac gundurGünaydin sümeyye nasilsin
Oo adam sormaya kadar gittiyse yakında gelecektir teklifker de inş sumeyyecim ben nisandan sonra almıstım evlenme teklifimi vakit olmamıstıBenim çok düşünceli sevgilim gitmiş bakmış bile.Fiyat konusunda da anlaşmışlar gibi.Ama daha ortada ne teklif var ne nişan var
Ya benim sabah cok yıgun geciyor cocugu okula bırakana kadar bi maraton kosusu oluyoorKızlar nerdesiniz yine kimsecikler yok
Ayy esraa cok ucuk rakamlar ya valla bizim zamanınızda hakikaten bu kadar ucuk degildi bşr de kendim yapıcam masraflarımındşyorsun sen bunun makyajı fotosu beyazesyası mobşlyasınıvırı zıvırı 80 90 bini bulur masraflarKına için max 20bin harcarım düğün içinde en fazla 35 harcamalarına izin veririm. Bu ne ya evlenecek adamı kaz gibi yoluyolar. Insanları evlilikten soğutuyolar resmen
evet ben de sıkıldım artık yumurtqdan ama baska alternatifimiz de yok ben bu arlaar kayısınkıvamında yapmaya basladım bşrşaz daha yenşlebilirliği arttı vallaOfff insan cok bunaliyor haklisin ama en cokta o tok tutuyor
Ayy bu kv ne gaddarmış ya o kadar sinir oldum ki ulan 7 kat yabancıya insan yemek yapar getirir. Sen doğum yapmış gibi olmuyosun ki ameliyatlı oluyosun resmen. Böyle tipler ilerde eline düşer merak etme.Oyy neler yasamissin. Kimse anne gibi olmuyo gercekten. Ben de ilk dogumumda kv burda oturuyodu ozmn ksrsi dairemdem dogum yaptim eve geldim bide 1 hafta hastanede ysttin tansyon sebebiyle annem yanimdsydi hep. Eve gelince annem kv dedi ben gidip dinleneyim biraz sen burda dur. Annem gitti kv pesinden gitti. Gorumcemde ondaydi. Yanimda konustular islama yapalim yiyelim diye sonra gitti ikiside. Bende bekliyorum bana yemek getircekler diye. Kac saat oldu kimse gelmedi. Esime dedim bnm karnim acikti bana biseyler al diye gitti corba fln aldi geldi. Annemlerde niye yemedin dedi dedim cagiranda olmadi yemek getirende. Sakin gidipde bse soyleme ben yarin kalkar kendim yaparim dedim. Anneme soylemedim kv gelmiyo diye desem gelcrk cnku. Sezeryan oldum ertesi gun mutfakda yemek yaptim o dikislerlesonra komsularimiz geldi gecmis olsuna gorduler yemek yaptgimi. Tam 1 hafta herbiri yemek getirdi bana Allah razi oldun onlardan. Onlar yemek getirirken kv de goruyodu bikerede ben yapim goturm demedi. Cok uzulmustum ozmn. Ryzgar cok gazliydi agliyodu surekli gece gunduz uyumuyodum bikerede gelip demedi sen uyu ben yaninda dururum diye. Allah annemden razi olsun 3 ay bpyunca hergun geldu yanima. Ikincisinde daha beterini yasadim
Insallh cnm sabret evine gecene kadar
Dogrulari soyluyom bacim enisteye soyle para biriktirmeye vaslasin
valla iyi guldukbidahakine espirilerinj gunduz yapda doya doya gulelim
Aynen öyle cnm ne diyeyim allahtan hayırlısıEv ev üstüne olmuyo işte mevzu taş atmak degil bide onu yapsalardı. Keşke paranızı başka şeyde değerlendirseydiniz. Ortak iş çok zor. Babamında ortak işleri var 8 9 sene sonra patlak verdi şimdi kimse kimsenin yüzüne bakmıyo.
Nasıl mutlu olacaksınız öyle yapın bu dünyaya bi daha gelmiceksiniz. Üzüldüm yani şu hamilelikte yaptıklarına Allah minnet ettirmesin
Offfabla nasılsın cok gecmiş olsun ben de her gece bogazım agrıyor kglene dogru hafifliyor gecmedi bşr tğrlü kac gundur
Oo adam sormaya kadar gittiyse yakında gelecektir teklifker de inş sumeyyecim ben nisandan sonra almıstım evlenme teklifimi vakit olmamıstı
Ya benim sabah cok yıgun geciyor cocugu okula bırakana kadar bi maraton kosusu oluyoor
Ayy esraa cok ucuk rakamlar ya valla bizim zamanınızda hakikaten bu kadar ucuk degildi bşr de kendim yapıcam masraflarımındşyorsun sen bunun makyajı fotosu beyazesyası mobşlyasınıvırı zıvırı 80 90 bini bulur masraflar
evet ben de sıkıldım artık yumurtqdan ama baska alternatifimiz de yok ben bu arlaar kayısınkıvamında yapmaya basladım bşrşaz daha yenşlebilirliği arttı valla
Duscek zaten elime. Alah dusurmesin. Bide diyoki aeni kendi kizlarimdan ayirmiyorum demekki ayirsa yuzume bakmicak. Hic lafimj esirgemiyorum valla. Burdan tasinmadan oda hastalandi gitmedim hic. Esim git bi tencere yemk yap dedi yok kizi gelsin yapsin benim dogumumda kimse bana yardim etmedi dedim. Iyilesti 1 hafta sonra gittim. Baktim bana tepkililer suratlar 5 karis bende laf arasinda iyilik karsiliklidir iyilik yapana yapilir. Gormezden geleni gormezden gelirim dedim gorumcemde vardi. Ciktim eve geldim. Yuzsuz kadin 2 3 gun sonra geldi yine.Ayy bu kv ne gaddarmış ya o kadar sinir oldum ki ulan 7 kat yabancıya insan yemek yapar getirir. Sen doğum yapmış gibi olmuyosun ki ameliyatlı oluyosun resmen. Böyle tipler ilerde eline düşer merak etme.
Kız 40binde biriktirilmez ki bacım her ay 2bin atsa 2 senede anca birikirdaha bunun takısı düğünü var mecburen aileler destek olacak yada biz kredi cekeriz
aa supermis hataydan kuru dolma geldi hemen degerlendireyim ben bhnu hazır olsunCanım kuru dolmaların içini doldurduktan sonra pişmeden buzdolabı poşetlerine ağız kısımları yukarı gelecek şekilde dolduruyorsun.Ben bir de doldurduktan sonra pipetle havasını çekiyorum.çok güzel duruyor.Bana da çok yakın arkadaşımın annesi öğretmişti.
Aynen ya ben de kırıldım dun alsam gylmekten adam da noluyı diyo :)Günaydın, seni görünce yüzüm gülüyo. Geliyor yine bol gülmeli yorumlar diyorum
ay allahım yazık ya tam dayaklık gercektrn bu kayınvalideler insan kendi annesi olsa cadır cadır lafını söylerde kv olunca bişey dşyemiyosun iste ama benim eşim olsa annesine kesinliklr laf carpardı noluyo kendşne gel diye dogum ya bu hastalık yani ben. İlkinde ne anadan ne kv deden bşrsey görmeyince ikincisinde sadece eşimi istedim yanımda hadtane de vs hep o yardımcı oldu allah razı olsunOyy neler yasamissin. Kimse anne gibi olmuyo gercekten. Ben de ilk dogumumda kv burda oturuyodu ozmn ksrsi dairemdem dogum yaptim eve geldim bide 1 hafta hastanede ysttin tansyon sebebiyle annem yanimdsydi hep. Eve gelince annem kv dedi ben gidip dinleneyim biraz sen burda dur. Annem gitti kv pesinden gitti. Gorumcemde ondaydi. Yanimda konustular islama yapalim yiyelim diye sonra gitti ikiside. Bende bekliyorum bana yemek getircekler diye. Kac saat oldu kimse gelmedi. Esime dedim bnm karnim acikti bana biseyler al diye gitti corba fln aldi geldi. Annemlerde niye yemedin dedi dedim cagiranda olmadi yemek getirende. Sakin gidipde bse soyleme ben yarin kalkar kendim yaparim dedim. Anneme soylemedim kv gelmiyo diye desem gelcrk cnku. Sezeryan oldum ertesi gun mutfakda yemek yaptim o dikislerlesonra komsularimiz geldi gecmis olsuna gorduler yemek yaptgimi. Tam 1 hafta herbiri yemek getirdi bana Allah razi oldun onlardan. Onlar yemek getirirken kv de goruyodu bikerede ben yapim goturm demedi. Cok uzulmustum ozmn. Ryzgar cok gazliydi agliyodu surekli gece gunduz uyumuyodum bikerede gelip demedi sen uyu ben yaninda dururum diye. Allah annemden razi olsun 3 ay bpyunca hergun geldu yanima. Ikincisinde daha beterini yasadim
Dogrulari soyluyom bacim enisteye soyle para biriktirmeye vaslasin
valla iyi guldukbidahakine espirilerinj gunduz yapda doya doya gulelim
Oyy neler yasamissin. Kimse anne gibi olmuyo gercekten. Ben de ilk dogumumda kv burda oturuyodu ozmn ksrsi dairemdem dogum yaptim eve geldim bide 1 hafta hastanede ysttin tansyon sebebiyle annem yanimdsydi hep. Eve gelince annem kv dedi ben gidip dinleneyim biraz sen burda dur. Annem gitti kv pesinden gitti. Gorumcemde ondaydi. Yanimda konustular islama yapalim yiyelim diye sonra gitti ikiside. Bende bekliyorum bana yemek getircekler diye. Kac saat oldu kimse gelmedi. Esime dedim bnm karnim acikti bana biseyler al diye gitti corba fln aldi geldi. Annemlerde niye yemedin dedi dedim cagiranda olmadi yemek getirende. Sakin gidipde bse soyleme ben yarin kalkar kendim yaparim dedim. Anneme soylemedim kv gelmiyo diye desem gelcrk cnku. Sezeryan oldum ertesi gun mutfakda yemek yaptim o dikislerlesonra komsularimiz geldi gecmis olsuna gorduler yemek yaptgimi. Tam 1 hafta herbiri yemek getirdi bana Allah razi oldun onlardan. Onlar yemek getirirken kv de goruyodu bikerede ben yapim goturm demedi. Cok uzulmustum ozmn. Ryzgar cok gazliydi agliyodu surekli gece gunduz uyumuyodum bikerede gelip demedi sen uyu ben yaninda dururum diye. Allah annemden razi olsun 3 ay bpyunca hergun geldu yanima. Ikincisinde daha beterini yasadim
Yuhhh naptılar beaaOfffevlenmiyom ben şimdi gercekten herşey aşırı pahalı ya bu internetten fiyat aldım ya şok oldum kına max 10bin bekliyodum icinde hic bisey olmadan 18bin dedi şok oldum ve max 400 kişi aliyo salon. Bu sektördeki insanlar tamamen insanları sömürmek adına var. Düşünsene ya bi salonun var belki normal bi apartman fiyatına yaptıriyosun ve içinde birçok salon var 1 gece için 18 bin alıyosun. Insaf yok bunlarda
Valla iyi yapıyosun hamile hasta ve yaşlılara hiç dayanamam ya şuan senin yerine koydum kendimi ne zor aç bırakmışlarDuscek zaten elime. Alah dusurmesin. Bide diyoki aeni kendi kizlarimdan ayirmiyorum demekki ayirsa yuzume bakmicak. Hic lafimj esirgemiyorum valla. Burdan tasinmadan oda hastalandi gitmedim hic. Esim git bi tencere yemk yap dedi yok kizi gelsin yapsin benim dogumumda kimse bana yardim etmedi dedim. Iyilesti 1 hafta sonra gittim. Baktim bana tepkililer suratlar 5 karis bende laf arasinda iyilik karsiliklidir iyilik yapana yapilir. Gormezden geleni gormezden gelirim dedim gorumcemde vardi. Ciktim eve geldim. Yuzsuz kadin 2 3 gun sonra geldi yine.
Öyle heralde nergizin dediği gibi kapının önünde yapcamYuhhh naptılar beaa
Tabi sizi bilmiyorum da kuzum bana esim söylendemişti nisanlıyken o zmaan arabası vardı 35 bin civarı istersen satayım sana herseyin alasını yapayım sacalım savuralım istersen hem icimizde kalmayacak hem de cok ucmayacak bşr dügünümüz olsun bizde ikincisini sectik cok sukur icimde kalan birsey de olmadı bir dügünü guzel yapan senin eşin dostunla guluo eglendgin oynadıgın guzel hatıralar bıraktıgın anılar ama realiteler de hayaller de var tabiki Allah yardımcın olsun kuzumOfffevlenmiyom ben şimdi gercekten herşey aşırı pahalı ya bu internetten fiyat aldım ya şok oldum kına max 10bin bekliyodum icinde hic bisey olmadan 18bin dedi şok oldum ve max 400 kişi aliyo salon. Bu sektördeki insanlar tamamen insanları sömürmek adına var. Düşünsene ya bi salonun var belki normal bi apartman fiyatına yaptıriyosun ve içinde birçok salon var 1 gece için 18 bin alıyosun. Insaf yok bunlarda
Kız senden de korkulur afferin valla keske ben se senin gibi olabilsem kafımı esirgemesem ğzülen biz oluyoruz da noluyo sankiDuscek zaten elime. Alah dusurmesin. Bide diyoki aeni kendi kizlarimdan ayirmiyorum demekki ayirsa yuzume bakmicak. Hic lafimj esirgemiyorum valla. Burdan tasinmadan oda hastalandi gitmedim hic. Esim git bi tencere yemk yap dedi yok kizi gelsin yapsin benim dogumumda kimse bana yardim etmedi dedim. Iyilesti 1 hafta sonra gittim. Baktim bana tepkililer suratlar 5 karis bende laf arasinda iyilik karsiliklidir iyilik yapana yapilir. Gormezden geleni gormezden gelirim dedim gorumcemde vardi. Ciktim eve geldim. Yuzsuz kadin 2 3 gun sonra geldi yine.
Zor kuzum gercekten bilmemek mastitin ne oldugunu az cok yasadim bendr ama ben sagdim hep ilkinde iki hafta sonra makina kiralamak akliiza geldi ikincide doguma giderkn hazirdi bile venimde sol gogus ucum yok cok zorlandim naparsan yap bebegin cenesi guclenene kadar zor oluyor oda iki haftayi buluyorr herkesin var yasadigi zorluklar gecti gitti ck sukurŞükür atlattım burda öyle sıkıntısı olan bi kaç kişiyede yardım ettm , mutluluk verici..
Maşallah valla cnm. Eğer 2.bebeğm olursa bende dha kontrollü olablrm. Hamileliğm çok bulantılı geçti. O yüzden hamilelk boyunca kaynanamlarda kaldım. O zman istanbuldydık. Evimz 15 dk uzaklıktaydı. O zman orda kaldm işte koltukta yatıyodm allahım o koltuk bnm kabusum. Her yerm tutuluyodu. Bide erkenden kalkıyolar sbah 8 de ayaktaydık. Kaynanam sessiz ama sinsidir. Bn son dönemlermde uyuyamıyodm hç gece. E gündz de uykm geliyodu sbah uyumak istiyodm ama kay ana uyanp mutfak dolaplarını pat küt kapatıyodu. Uyanayım diye. E malum kalkıyodm. Bide kalkıp yatağımı topluyodm o halde yorgan kaldırıyodm. Halbuki gelp bzde kalablrdi. Oğlu bize çağırdı 2 gün kaldı bn rhat edemiyorm diye sızlandı gtti. Kendi annemde çalışıyodu gelemiyodu pek.
Sıkıntılı lohusalık geçrdm. 2016da evlendm. 4 ay anra hamile kaldm. Evimde 4 ay durabildm sdce. Lohusalıktada orda kaldm. Uyku uyuyamıyodm ztn ilk bebeğm afalladm. Sürekli ağlıyodm. Kadını görünce şeytan görmş gbi oluyodm ama 1 kere bile azarlayp bağrmadm. Hep şakayla vurdm lafımı. Genelde hep ağladm içime attm ağladm. Bide bnm göğüs ucum yok. Emziremedm 40ı çıkana kdr. Göğüslerm şişti. Süt doldu. Oğlum ememiyo. Kaynanam vardı yanımda. Mastit olmuşm bnde. Süt düğümlenmş göğsümde. Ateşim çıktı.
Her yerm ağrıyo. Ağlıyorm hüngür hüngr. Duşa girdm fiskiyenin altında hüngür hüngr bağıra bağıra ağladığımı hç unutmuyorm. Allaha yalvarıyodm kurtar beni diye. E bn blmiyorm ki sağmam grektiğini. Kaynana da söylmedi. Öyle 1 hafta çektm. Kız yemin ederim yatakta sağdan sola dönemiyodm göğüslermin acısndan. Bide ameliyat yerim acıyo onu unuttm bile göğsümün yanında.
Tam 1 hafta öyle ağladm. Annem geldi snra. Oda kaynanam yanımda diye önemsememş. Kadın geldiki bn hüngür hüngr ağlıyorm. Annem masağ yapa yapa sağdı. Bide kaynanaya kızdı o an eşimde vardı hç bşy demedi. Annem sırf göğsmn ucunu çıkartmk için göğsümü bile emdi.
Ahh ne varsa analarda var. Canım annem.
O gün gitti eşim süt sağma mak. aldı. Snra rhatladm sağınca.
Makineyi görünce öptm :)
Eşimde nelee yapmadı valla sağolsn baya para döktü göğs ucumu çıkarmam için.. bnmle oturup ağladı elnden bşy gelmiyo diye.
İşte böyle şeylersen dolayı soğudum kaynana ve kayınpederden. Hele kaynanadan. Yüzünü görmek istemiyrm.
Aa guzel bahceli bir evşn varsa neden olmasıın bizim harmanımız var kocaman oglumun sünnetinş orda yapıcaz masa sandlayeler gydirilip getirlcek bşde oegabizasyon ohhÖyle heralde nergizin dediği gibi kapının önünde yapcam
Ya dikkat ediyorm da bi bebek şeyleri çok pahalı bide bu eşya düğün kına nişan.. adamlar işi bliyo valla ki cnm ya allah kolaylık versin zor..Öyle heralde nergizin dediği gibi kapının önünde yapcam
Çok şüküür geçti gittti amaaaaa eğer 2.bebeğm olursa abartıcam da abartıcaaaa vay şuram ağrıyo vay buraam. Elimi hç bşye sürmycm. Doğum yapacağm güne kdr kahvaltı masasını bn topladm duruladm makineye koydm hep. Başka bi köylümzde hamileydi hç bi iş yapmıyodu. Kaynana hemen onu kesiyodu vay yata yata totosu byümüş hç bi iş yapmıyo vs..Zor kuzum gercekten bilmemek mastitin ne oldugunu az cok yasadim bendr ama ben sagdim hep ilkinde iki hafta sonra makina kiralamak akliiza geldi ikincide doguma giderkn hazirdi bile venimde sol gogus ucum yok cok zorlandim naparsan yap bebegin cenesi guclenene kadar zor oluyor oda iki haftayi buluyorr herkesin var yasadigi zorluklar gecti gitti ck sukur
Ya inanki öyle büyük bi hayalim yok ortalama bi dugun istiyorum ama dediģim gibi baksana normal salonlar bile kac para olmuş. Nergiz soyledi 30 binmis ki normal bi salon oyle abartilacak biseyi yok. Mecburen bi yer tutulacak içim acıyo giden paralara. Herşey çok değişti malesef siz en güzelini yapmışsınızTabi sizi bilmiyorum da kuzum bana esim söylendemişti nisanlıyken o zmaan arabası vardı 35 bin civarı istersen satayım sana herseyin alasını yapayım sacalım savuralım istersen hem icimizde kalmayacak hem de cok ucmayacak bşr dügünümüz olsun bizde ikincisini sectik cok sukur icimde kalan birsey de olmadı bir dügünü guzel yapan senin eşin dostunla guluo eglendgin oynadıgın guzel hatıralar bıraktıgın anılar ama realiteler de hayaller de var tabiki Allah yardımcın olsun kuzum
Kız senden de korkulur afferin valla keske ben se senin gibi olabilsem kafımı esirgemesem ğzülen biz oluyoruz da noluyo sanki
Cok zor ya. Cok uzulmustum ozmn. Esim neler dedi onlara ohooo cok arsizlar ya guluyolar herseye. Tukursen Yarabbi sukur dicekler artikaa supermis hataydan kuru dolma geldi hemen degerlendireyim ben bhnu hazır olsun
Aynen ya ben de kırıldım dun alsam gylmekten adam da noluyı diyo :)
ay allahım yazık ya tam dayaklık gercektrn bu kayınvalideler insan kendi annesi olsa cadır cadır lafını söylerde kv olunca bişey dşyemiyosun iste ama benim eşim olsa annesine kesinliklr laf carpardı noluyo kendşne gel diye dogum ya bu hastalık yani ben. İlkinde ne anadan ne kv deden bşrsey görmeyince ikincisinde sadece eşimi istedim yanımda hadtane de vs hep o yardımcı oldu allah razı olsun
En guzeli cnm. Bende hep diyorum bende kaynana olcam diye. Mesafeli olurum ama her yardima ihtiyaci olsugunda yaninda olurum. El gibi uzak duramam.Sende çok üzücü şeyler yaşamışsın ya gerçekten zor yaşamayan anlamaz.. komşularından da allah bin kere razı olsun.
Anneler candır yaa. Bnmde oğlum var bende kaynana olucaö bir gün. Ama asla asla içli dışlı olmayacağm. Mesafeli olcm hep.. oğlumada bunu aşılayacağım.. işin içine aileler gieince evlilik evlilikten grçekten çkıyo.
Hiç bişey nişanlyken ki gbi toz pembe olmuyo. Ailenin içine girince herşey çkıyo teeek tek
Sonra annem geliyodu o annemin pesinden geliyodu. Gozu kulagi hep kapidaValla iyi yapıyosun hamile hasta ve yaşlılara hiç dayanamam ya şuan senin yerine koydum kendimi ne zor aç bırakmışlar
bende oyle degildim ama bu esimin cirkef ailesi yuzunden oyle oldum :d mecbur biraktilarTabi sizi bilmiyorum da kuzum bana esim söylendemişti nisanlıyken o zmaan arabası vardı 35 bin civarı istersen satayım sana herseyin alasını yapayım sacalım savuralım istersen hem icimizde kalmayacak hem de cok ucmayacak bşr dügünümüz olsun bizde ikincisini sectik cok sukur icimde kalan birsey de olmadı bir dügünü guzel yapan senin eşin dostunla guluo eglendgin oynadıgın guzel hatıralar bıraktıgın anılar ama realiteler de hayaller de var tabiki Allah yardımcın olsun kuzum
Kız senden de korkulur afferin valla keske ben se senin gibi olabilsem kafımı esirgemesem ğzülen biz oluyoruz da noluyo sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?