Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Aa guzel bahceli bir evşn varsa neden olmasıın bizim harmanımız var kocaman oglumun sünnetinş orda yapıcaz masa sandlayeler gydirilip getirlcek bşde oegabizasyon ohh
Yok kız o konuda şaka yapıyorum biz sitede oturuyoruz o yüzden öyle bi ihtimal yok. Ama sünnet düğünü bence çok güzel olur açik havada

Kızlar burda fena yağmur yağıyor. Çıktım 15 dk yürüdm hızlı tempoda. Çok ıslandım girdm bari mersiven çıkayım ddm. 10 dk merdiven çıktım bi terledm kii hele bn çok zor terleyen biriyim.
Sırtımdab aktı reamen 10 dk da.

Netten baktım da iyi kalori yaktırıyo özellkle kalça basenden şikayeti olana öneriyolar.

Karr verdm saat başı 10 dk merdiven inip çıkıcam

En guzeli cnm. Bende hep diyorum bende kaynana olcam diye. Mesafeli olurum ama her yardima ihtiyaci olsugunda yaninda olurum. El gibi uzak duramam.

Aynen öyle canımm orası. Sadece demek istediğim kendi kaynanam gibi olmaaaaaamm..
Güzel güzel şen şakrak olmak dururken niye böyle oluyoruz kii. Hayat ne kii mutlu olmaya bakmalıyızz.. brbrmze gzl davranıp brlkte bşyler yapmak dururken bzmkiler laf soksun huzursuz etsin ancaa..

Valla hayalim gelinimle her ay kuaförde bakım yaptırmak arkadaş gibi olmak. Asla anne kız gibi olamayız bu kesin ama arkadaş gbi olablrz.

ohaa ya tamam ikinizdr meslek sahibisiniz belli bi maasiniz var dugununuzu yapin esyanizi alin ama yani takiyida bi zahmet ailesi yapsin o ne yaaa durumlarina gore orta kararda biselr isterwin sende

Ay al parçala yani ben olsam anneme gidip kalırim valla hep bu doğumda kv lerin gercek yüzü ortaya çıkıyo. Tamam bakmak zorunda değil ama kendine yaptığın yemekten 1 tabak getirmek insalık meselesi. Ben sokakta gezen hayvana bile açtır diye eve gidip bişeyler bulup indiriyosam insan insana yapması gerekir. Istersen yabancı ol ismini dahi bilmesin yeni doğum yapmış bi kadın var. Vallaha sinirlendim

Gel sen beni dinle kpi onu yapmasan da uygun yollu tut biyeri en gzel organizasyonu tut dedigin tabagida bi pastaneyle anlass ohh misss alsinlar baslarina calsinlar salonlarini

Offf Allah kolaylık versin de keşke başka yolu olabilseydi.
Günaydın, seni görünce yüzüm gülüyo. Geliyor yine bol gülmeli yorumlar diyorum
bazen tutuyor deli yanım o zaman aklıma geleni yazıyorum bir de takımımızı çok seviyorum ondan rahat rahat gelişine
Erkekler çekilen psiklojik sıkıntıları anlayamıyorlar bazen.Taş mı taşıyacaksın demesi de ondan.Bir kaç sene zorlu geçecek ama sabretmekten başka çaren yok canım.Evinin huzuru bozulacağına sabretmen en iyisi.çok çok üstüne gelirlerse üslubunu bozmadan sok lafını.Eşinin yanında hiç yapma,eşini de çok olaya karıştırma kendin sakin sakin hallet bildiğini oku:)) biraz politik ol ya
Valla iyi yapıyosun hamile hasta ve yaşlılara hiç dayanamam ya şuan senin yerine koydum kendimi ne zor aç bırakmışlar
Açlık bizim gibi pis boğazlara yapılmış en büyük işkence yaw
ben de lohusalığımda aç kaldım ama yanımda kimse olmadığı için. Oğlum gazlı ve kokikti ve gazı 1,5 yaşında azaldı koliği 9. Aylıkken geçti. Hiç uyumazdı saatlerce ağlardı.beynimi sürekli torun torun diye yiyen kayınvalidem torununu 9 aylıkken görmeye geldi.3 gün kalıp lafını sokup da gitti

Aynen öyle canıımm..

ohaa ya tamam ikinizdr meslek sahibisiniz belli bi maasiniz var dugununuzu yapin esyanizi alin ama yani takiyida bi zahmet ailesi yapsin o ne yaaa durumlarina gore orta kararda biselr isterwin sende

Kimseden bişey istemem ben herkes gönlünden ne geçiyosa onu yapsın. Bir tek yaparlarsa düğünü yapsınlar. Yoksa takı falan umrumda değil. Tabi olsa güzel olur ilerde üstüne ekler ev peşinatı yaparız ama kimse zorlanmasın çocuk evlendircez diye

Cunki haksizz bende olsam aynisini yaparim kimse kusurabakmasin once herk3s kendine bi baksinn ondan sonra karsidakinde kusur arasinn

Gel sen beni dinle kpi onu yapmasan da uygun yollu tut biyeri en gzel organizasyonu tut dedigin tabagida bi pastaneyle anlass ohh misss alsinlar baslarina calsinlar salonlarini
Kız ne biliyim zaten gold falan orta yollu ya geçen yaz kuzenim 6bine tuttu goldu hemde tam sezonda. Şimdi goldda çok salon var ya sizin tanıdık biraz daha lüx olanını tutmuş olabilir bence.

Aynen valla canım. Eşim evdeyken iyi hoşş eşim yokken şakayla vur lafı gitsiiinn.. mantıklı haklısınn . Ben niye dert edeyim braz da o daralsın nerdn gelsi bu kadın diye

Abi bu kv ler de gelin olmadı mı yav ben anlamıyorum

Bana da kurular antepten gelmişti.En yakın arkadaşım antepli ve dünya iyisi annesi var.o kadar çok severim ki annesini.Kızına her geldiğinde bana da kuru dolmalık,pul biber salça va getirir.Hatta ben hamileyken son aylarda canım çiğ köfte çekti ki bayılırım zaten.Benim canım istedi diye cevizli çiğ köfte yapmıştı sağolsun. Ve o kadın da melek gibi bir kayınvalidedir.

Bnm kv kendi kv hiç sevmiyo. Bide bana gelp demez mi yüzünü görünce cin çarpmışa dnüyorm. Bn kp çok anneci. Herkestn önce annesi gelir. O yüzden çok çekmş kv. Herhalde bn çektm bnm gelinde çeksin diyo. Eşimn abi kv kp yüznden boşanmanın eşiğinden döndü. Öyle rhat bıraktı. Hehalde bzmde öyle olmamz grekiyo rhat bırakması içn.
Allahtan görümcem öz kuzenim kafa kafaya verip arada üstesinden geliyorz kaynananın

Canım benimki kayınvalideden çok çekmiş , o gördüğünü bana uygulamaya kalktı ama ben yemedimKayınvalidem yıllardır aynı köyde olmasına rağmen kayınvalidesi ile konuşmuyor görüşmüyor.
Kayınpederim sürekli kayınvalidemle aramızı düzeltmeye çalışıyordu en sonunda o nasıl kayınvalidesi ile konuşmuyor ve buna hakkı varsa ben de konuşmuyorım dedim.bi daha konuyu açmadı

Çoook şanslısın ama uzakta ya senden. Bence iç içe girince elbet oda yapar bi konuda kaynanalık. Uzakta olunca tatlı oluyo cnmm.. bn kaynanadan uzakta otururken oda melek gbydi. Ama ne zmn bir olduk kadın dönüverdi.

Kısadan keşmişsin olayı. Eşin ne diyo peki. Bnm eşimde annecilk var birazz bn pek gürleyemiyorm öyle

Aynen valla canım. Eşim evdeyken iyi hoşş eşim yokken şakayla vur lafı gitsiiinn.. mantıklı haklısınn . Ben niye dert edeyim braz da o daralsın nerdn gelsi bu kadın diye
Aynen öyle yap canım çünkü çoğu kayınvalide öyle yapıyor.Benimkide oğlunun yanında kızım kızım der dururdu oğlu yokken gelin, gelin diye laf sokardı.Eşinin yanında saygını bozma kayınvalidenle sıkıntılarını anlatma eşin yokken şakayla gülerek sok lafını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…