- 9 Temmuz 2015
- 11.535
- 19.970
- 298
Yok kız o konuda şaka yapıyorum biz sitede oturuyoruz o yüzden öyle bi ihtimal yok. Ama sünnet düğünü bence çok güzel olur açik havadaAa guzel bahceli bir evşn varsa neden olmasıın bizim harmanımız var kocaman oglumun sünnetinş orda yapıcaz masa sandlayeler gydirilip getirlcek bşde oegabizasyon ohh
Çünkü adamlar mecburen alacagımızı biliyolarYa dikkat ediyorm da bi bebek şeyleri çok pahalı bide bu eşya düğün kına nişan.. adamlar işi bliyo valla ki cnm ya allah kolaylık versin zor..
En guzeli cnm. Bende hep diyorum bende kaynana olcam diye. Mesafeli olurum ama her yardima ihtiyaci olsugunda yaninda olurum. El gibi uzak duramam.
Ayy bu kv ne gaddarmış ya o kadar sinir oldum ki ulan 7 kat yabancıya insan yemek yapar getirir. Sen doğum yapmış gibi olmuyosun ki ameliyatlı oluyosun resmen. Böyle tipler ilerde eline düşer merak etme.
Kız 40binde biriktirilmez ki bacım her ay 2bin atsa 2 senede anca birikirdaha bunun takısı düğünü var mecburen aileler destek olacak yada biz kredi cekeriz
Ay al parçala yani ben olsam anneme gidip kalırim valla hep bu doğumda kv lerin gercek yüzü ortaya çıkıyo. Tamam bakmak zorunda değil ama kendine yaptığın yemekten 1 tabak getirmek insalık meselesi. Ben sokakta gezen hayvana bile açtır diye eve gidip bişeyler bulup indiriyosam insan insana yapması gerekir. Istersen yabancı ol ismini dahi bilmesin yeni doğum yapmış bi kadın var. Vallaha sinirlendimCok zor ya. Cok uzulmustum ozmn. Esim neler dedi onlara ohooo cok arsizlar ya guluyolar herseye. Tukursen Yarabbi sukur dicekler artik
En guzeli cnm. Bende hep diyorum bende kaynana olcam diye. Mesafeli olurum ama her yardima ihtiyaci olsugunda yaninda olurum. El gibi uzak duramam.
Sonra annem geliyodu o annemin pesinden geliyodu. Gozu kulagi hep kapida. Annem bigun dedi ben buraya geliyorum hic yemek gormuyorum tencere fln yokm kv bise demedi. Ben desm cnku yapan yok komsular getiyolar sagolsunlar dedim. Kv ses yok yine. Annemde kizdi oyle seymi olur sen sahipsizmisin ben guvenip biraktim ama birakmamam lazimmis diye. Kv yine ses yok
bende oyle degildim ama bu esimin cirkef ailesi yuzunden oyle oldum :d mecbur biraktilar
Gel sen beni dinle kpi onu yapmasan da uygun yollu tut biyeri en gzel organizasyonu tut dedigin tabagida bi pastaneyle anlass ohh misss alsinlar baslarina calsinlar salonlariniOfffevlenmiyom ben şimdi gercekten herşey aşırı pahalı ya bu internetten fiyat aldım ya şok oldum kına max 10bin bekliyodum icinde hic bisey olmadan 18bin dedi şok oldum ve max 400 kişi aliyo salon. Bu sektördeki insanlar tamamen insanları sömürmek adına var. Düşünsene ya bi salonun var belki normal bi apartman fiyatına yaptıriyosun ve içinde birçok salon var 1 gece için 18 bin alıyosun. Insaf yok bunlarda
Offf Allah kolaylık versin de keşke başka yolu olabilseydi.Evim tadilata girecek kızlar. Tokata taşındk daha tam bitmemşti bnm kat. Geçici olarak kv taşınıcam. Allahım sn yardmcm ol. Yatak odamı kçük odasına kurduk. Orada kalcaz ev bitene kdr.. oofff inş aıkıntı yaşamam..
bazen tutuyor deli yanım o zaman aklıma geleni yazıyorumGünaydın, seni görünce yüzüm gülüyo. Geliyor yine bol gülmeli yorumlar diyorum
Erkekler çekilen psiklojik sıkıntıları anlayamıyorlar bazen.Taş mı taşıyacaksın demesi de ondan.Bir kaç sene zorlu geçecek ama sabretmekten başka çaren yok canım.Evinin huzuru bozulacağına sabretmen en iyisi.çok çok üstüne gelirlerse üslubunu bozmadan sok lafını.Eşinin yanında hiç yapma,eşini de çok olaya karıştırma kendin sakin sakin hallet bildiğini oku:)) biraz politik ol yaMalesef. Bnm kendi ailem, eşimin abisi ve eşim ortak çiftlik kurdular. Aile apartmanı diktik. Eşimin abisi merkezde kirada oturuyor. Eşi çalışıyo diye. Bz aile apartmanındayz. Girişte kendi ailem ortada kaynanalar en üstte biz.
Havalarda yağışlı inşat bi durup bi ilerliyo..
Oğlum anaokuluna gidene kdr buradayız. Anaokuluna başlaumca merkeze taşncaz bizde.. 4 sene varr dha pff.
Eşime burda kalmak istemedğmi söyledm ama ne var aanki aşağı annenlere de inersn ddi. Sanki sna taş taşıtıyolar diyo. Ymk yap iş yap diyen yok işte ddi. Off offf tez zmanda evime geçeym inş
Açlık bizim gibi pis boğazlara yapılmış en büyük işkence yawValla iyi yapıyosun hamile hasta ve yaşlılara hiç dayanamam ya şuan senin yerine koydum kendimi ne zor aç bırakmışlar
ben de lohusalığımda aç kaldım ama yanımda kimse olmadığı için. Oğlum gazlı ve kokikti ve gazı 1,5 yaşında azaldı koliği 9. Aylıkken geçti. Hiç uyumazdı saatlerce ağlardı.beynimi sürekli torun torun diye yiyen kayınvalidem torununu 9 aylıkken görmeye geldi.3 gün kalıp lafını sokup da gittiCok zor ya. Cok uzulmustum ozmn. Esim neler dedi onlara ohooo cok arsizlar ya guluyolar herseye. Tukursen Yarabbi sukur dicekler artik
Sonra annem geliyodu o annemin pesinden geliyodu. Gozu kulagi hep kapida. Annem bigun dedi ben buraya geliyorum hic yemek gormuyorum tencere fln yokm kv bise demedi. Ben desm cnku yapan yok komsular getiyolar sagolsunlar dedim. Kv ses yok yine. Annemde kizdi oyle seymi olur sen sahipsizmisin ben guvenip biraktim ama birakmamam lazimmis diye. Kv yine ses yok
bende oyle degildim ama bu esimin cirkef ailesi yuzunden oyle oldum :d mecbur biraktilar
Aynen öyle canıımm..Ay al parçala yani ben olsam anneme gidip kalırim valla hep bu doğumda kv lerin gercek yüzü ortaya çıkıyo. Tamam bakmak zorunda değil ama kendine yaptığın yemekten 1 tabak getirmek insalık meselesi. Ben sokakta gezen hayvana bile açtır diye eve gidip bişeyler bulup indiriyosam insan insana yapması gerekir. Istersen yabancı ol ismini dahi bilmesin yeni doğum yapmış bi kadın var. Vallaha sinirlendim
ohaa ya tamam ikinizdr meslek sahibisiniz belli bi maasiniz var dugununuzu yapin esyanizi alin ama yani takiyida bi zahmet ailesi yapsin o ne yaaa durumlarina gore orta kararda biselr isterwin sende
Cunki haksizz bende olsam aynisini yaparim kimse kusurabakmasin once herk3s kendine bi baksinn ondan sonra karsidakinde kusur arasinnDuscek zaten elime. Alah dusurmesin. Bide diyoki aeni kendi kizlarimdan ayirmiyorum demekki ayirsa yuzume bakmicak. Hic lafimj esirgemiyorum valla. Burdan tasinmadan oda hastalandi gitmedim hic. Esim git bi tencere yemk yap dedi yok kizi gelsin yapsin benim dogumumda kimse bana yardim etmedi dedim. Iyilesti 1 hafta sonra gittim. Baktim bana tepkililer suratlar 5 karis bende laf arasinda iyilik karsiliklidir iyilik yapana yapilir. Gormezden geleni gormezden gelirim dedim gorumcemde vardi. Ciktim eve geldim. Yuzsuz kadin 2 3 gun sonra geldi yine.
Kız ne biliyim zaten gold falan orta yollu ya geçen yaz kuzenim 6bine tuttu goldu hemde tam sezonda. Şimdi goldda çok salon var ya sizin tanıdık biraz daha lüx olanını tutmuş olabilir bence.Gel sen beni dinle kpi onu yapmasan da uygun yollu tut biyeri en gzel organizasyonu tut dedigin tabagida bi pastaneyle anlass ohh misss alsinlar baslarina calsinlar salonlarini
Offf Allah kolaylık versin de keşke başka yolu olabilseydi
Erkekler çekilen psiklojik sıkıntıları anlayamıyorlar bazen.Taş mı taşıyacaksın demesi de ondan.Bir kaç sene zorlu geçecek ama sabretmekten başka çaren yok canım.Evinin huzuru bozulacağına sabretmen en iyisi.çok çok üstüne gelirlerse üslubunu bozmadan sok lafını.Eşinin yanında hiç yapma,eşini de çok olaya karıştırma kendin sakin sakin hallet bildiğini oku:)) biraz politik ol ya
Abi bu kv ler de gelin olmadı mı yav ben anlamıyorumOfff Allah kolaylık versin de keşke başka yolu olabilseydi.
bazen tutuyor deli yanım o zaman aklıma geleni yazıyorumbir de takımımızı çok seviyorum ondan rahat rahat gelişine
Erkekler çekilen psiklojik sıkıntıları anlayamıyorlar bazen.Taş mı taşıyacaksın demesi de ondan.Bir kaç sene zorlu geçecek ama sabretmekten başka çaren yok canım.Evinin huzuru bozulacağına sabretmen en iyisi.çok çok üstüne gelirlerse üslubunu bozmadan sok lafını.Eşinin yanında hiç yapma,eşini de çok olaya karıştırma kendin sakin sakin hallet bildiğini oku:)) biraz politik ol ya
Açlık bizim gibi pis boğazlara yapılmış en büyük işkence yaw
ben de lohusalığımda aç kaldım ama yanımda kimse olmadığı için. Oğlum gazlı ve kokikti ve gazı 1,5 yaşında azaldı koliği 9. Aylıkken geçti. Hiç uyumazdı saatlerce ağlardı.beynimi sürekli torun torun diye yiyen kayınvalidem torununu 9 aylıkken görmeye geldi.3 gün kalıp lafını sokup da gitti
Bana da kurular antepten gelmişti.En yakın arkadaşım antepli ve dünya iyisi annesi var.o kadar çok severim ki annesini.Kızına her geldiğinde bana da kuru dolmalık,pul biber salça va getirir.Hatta ben hamileyken son aylarda canım çiğ köfte çekti ki bayılırım zaten.Benim canım istedi diye cevizli çiğ köfte yapmıştı sağolsun. Ve o kadın da melek gibi bir kayınvalidedir.aa supermis hataydan kuru dolma geldi hemen degerlendireyim ben bhnu hazır olsun
Aynen ya ben de kırıldım dun alsam gylmekten adam da noluyı diyo :)
ay allahım yazık ya tam dayaklık gercektrn bu kayınvalideler insan kendi annesi olsa cadır cadır lafını söylerde kv olunca bişey dşyemiyosun iste ama benim eşim olsa annesine kesinliklr laf carpardı noluyo kendşne gel diye dogum ya bu hastalık yani ben. İlkinde ne anadan ne kv deden bşrsey görmeyince ikincisinde sadece eşimi istedim yanımda hadtane de vs hep o yardımcı oldu allah razı olsun
Bnm kv kendi kv hiç sevmiyo. Bide bana gelp demez mi yüzünü görünce cin çarpmışa dnüyorm. Bn kp çok anneci. Herkestn önce annesi gelir. O yüzden çok çekmş kv. Herhalde bn çektm bnm gelinde çeksin diyo. Eşimn abi kv kp yüznden boşanmanın eşiğinden döndü. Öyle rhat bıraktı. Hehalde bzmde öyle olmamz grekiyo rhat bırakması içn.Abi bu kv ler de gelin olmadı mı yav ben anlamıyorum
Canım benimki kayınvalideden çok çekmiş , o gördüğünü bana uygulamaya kalktı ama ben yemedimAbi bu kv ler de gelin olmadı mı yav ben anlamıyorum
Çoook şanslısın ama uzakta ya senden. Bence iç içe girince elbet oda yapar bi konuda kaynanalık. Uzakta olunca tatlı oluyo cnmm.. bn kaynanadan uzakta otururken oda melek gbydi. Ama ne zmn bir olduk kadın dönüverdi.Bana da kurular antepten gelmişti.En yakın arkadaşım antepli ve dünya iyisi annesi var.o kadar çok severim ki annesini.Kızına her geldiğinde bana da kuru dolmalık,pul biber salça va getirir.Hatta ben hamileyken son aylarda canım çiğ köfte çekti ki bayılırım zaten.Benim canım istedi diye cevizli çiğ köfte yapmıştı sağolsun. Ve o kadın da melek gibi bir kayınvalidedir.
Kısadan keşmişsin olayı. Eşin ne diyo peki. Bnm eşimde annecilk var birazz bn pek gürleyemiyorm öyleCanım benimki kayınvalideden çok çekmiş , o gördüğünü bana uygulamaya kalktı ama ben yemedimKayınvalidem yıllardır aynı köyde olmasına rağmen kayınvalidesi ile konuşmuyor görüşmüyor.
Kayınpederim sürekli kayınvalidemle aramızı düzeltmeye çalışıyordu en sonunda o nasıl kayınvalidesi ile konuşmuyor ve buna hakkı varsa ben de konuşmuyorım dedim.bi daha konuyu açmadı
Aynen öyle yap canım çünkü çoğu kayınvalide öyle yapıyor.Benimkide oğlunun yanında kızım kızım der dururdu oğlu yokken gelin, gelin diye laf sokardı.Eşinin yanında saygını bozma kayınvalidenle sıkıntılarını anlatma eşin yokken şakayla gülerek sok lafını.Aynen valla canım. Eşim evdeyken iyi hoşş eşim yokken şakayla vur lafı gitsiiinn.. mantıklı haklısınn . Ben niye dert edeyim braz da o daralsın nerdn gelsi bu kadın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?